Отговори
# 180
  • София
Здрасти и от мен  Simple Smile
Честито на всички нови мамчета и добре дошли на беболинчо и аганка!   bouquet

Тия последни бременни дни наистина са много гадни - точно по същия начин се чувствам... до преди десет дни като ме питат "Тежи ли ти?" си мислех, че въпросът е метафоричен... е сега знам, какво е да ти тежи. Вчера даже не ми издържаха нервите и се разревах - на моменти се чувствам направо като инвалид.  Sick  Титини и мойта беба от няколко дни я чувствам много нависоко  newsm78  А за чувството за вина - и на мен ми се случва, ама си знам, че не е вярно. То пък като сме майки (бъдещи), да не сме оперирани от нерви  Crossing Arms
Иначе днес бях на запис и имаме "много хубави тонове", демек никви изгледи за скорошно излизане.  Grinning Засякох Марисасав - приемаха я за преносване, така че очаквайте в следващите часове включване и нов бебешор  Laughing Heart Eyes

# 181
  • sf
arksi_ сподели после при кой се записахте за ортопед? а педито каза ли нещо за пишката и по колко мляко тряя да яде сега? ох, ние чак в петък сме, а нямам търпение

# 182
  • Sofia
donsyy, за пишката съвсем забравихме ... ама ние си му я забелваме малко по малко. баща ми показа как да става тая работа (той се е занимавал с брат ми в тази насока). за яденето - както и предния път - втори месец 120 мл. на ядене. ама аз му правя 130 и той понякога яде по-малко, а друг път всичко си омахва.
иначе попълвахме един куп бумащини и след това малкия се разрева, че му се яде и след като му биха имунизацията - и ние бегом към къщи ...

# 183
Уффф, най-после и аз да се появя!
Нямах нет цяла седмица и откачих!!!  #Crazy

Моя малък мъж милият умира от жега  ooooh! Поти се целия и ми е чак жал да го гледам как се мъчи в тия горещини!!! Освен всичко ни мъчат и колики и въобще... #2gunfire

Да са им живи и здрави бебоците на всички обебили се мами  Peace
Мноооооого се радвам за Ефтим и Стефи, много ги мислех!  Praynig

Сега мисля да ви изчета докато бебу се прави на заспал, че после папане ни чака  Naughty

# 184
Ще чакаме новини от Марти-дано всичко мине леко и бързо! Peace И аз бях тази сутрин на преглед-вече имам 1см. разкритие,но шийката още не се е изгладила,така че ако не съм родила до петък пак съм на преглед.Тоновете неможаха да ми измерят,защото имаше една прикована за час и нещо родилка на апарата,но бебо си мърда и не се притеснявам.Незнам как се чувствам-по-скоро сякаш всичко се случва извън мен,не на мен,сякаш е нереално,като дежаву.Сигурно щото скоро раждах и ми се смесват нещата.Беболинчо,бебко е много сладък с тази косичка!  Heart Eyes

# 185
Много се радвам че малкия ви харесва. Според мен още е малко смачкан, но скоро ще заприлича на човек  Heart Eyes
r0ksi да знаеш много те обичам  Hug
Първо ме спаси с онези гащи за родилки - идеално ми дойдоха. А преди малко прочетох и за "номера" със стерилизирането в микровълнова в обикновенна пластмасова кутия и вече няма сауна ефект в кухнята от врящи води по печката  Mr. Green

# 186
Беболично, за нищо  Hug

При нас спря водата....размразяването на хладилника и всякаква домакинска работа се отлага, лошото е само че не сварих да се изкъпя и сега се чувствам като малко порче Embarassed

Днес май повръщахме за първи път- от устата му изтече мляко, но доста. Не беше като фонтан, но все пак се чудя дали не е преял или пък е от жегите.....и по вратлето и личицето се е изприщил. Уф, да се захлажда че горкото ми детенце се измъчи Twisted Evil

# 187
Ох,свеки ми звънна докато пишех и неможах да се доизкажа.Обади се да ми каже,че в петък сутрин ще родя! #Crazy Питах я дали на врачка е била,а тя каза че е сънувала сън.Ще видим!Навита съм за петък или понеделник,че поивните дни ги мразя,ама то божа работа!Все си повтарям страх не страх-трябва да излезе бебо-нема начин!
ИСКАХ ДА ИЗКАЖА ВЪЛНЕНИЕТО СИ ОТНОСНО ПРИСТИГАНЕТО НА МЕДИЦИТЕ НИ В БГ!МНОГО СЕ РАДВАМ ЗА ТОВА-БЯХ СИГУРНА,ЧЕ ЩЕ СЕ СЛУЧИ!  Peace

# 188
Ей ни на и нас пак
След преглед - нищо ново  Tired
Тоновете са префекти, бамбучката  си стои под ребрата и намерение няма да се смъква  newsm78
Разкритие /след доста ровичкане, много било гадно  Sick #Crazy/ - 1 см, контракции - тцъ Tired
и така ще чакаме нещо да се случи  Crazy
phil и аз скоро разбрах какво означава да ти тежи  Peace
А за чувството за вина- и при мен е така, ама дето казвате - да не сме без нерви, че аз вече май наистина останах без тях  Embarassed
Писна ми всеки ден да ми се звъни с въпроса "ама айде какво става" Все едно съм се стиснала и не го пускам да излезе  smile3514
Наоплаках се, ще ме извинявате  Hug  bouquet
Стискам палци на Мариска  Peace

# 189
 #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Да ви се оплача малко,че ще изпуша вече!НЕмога един телефон на спокойствое да звънна или да се покажа навън.Позвъня ли на някого първото което чувам е :"Какво стана,роди ли вече?",а покажа ли си носа навън се започва:"Айде бе,докога ще се носиш в тия жеги?;Раждай вече,стига си го мъчила това бебе!;Боже как издържаш и защо още се ослушваш!" #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Аз ли не искам да родя а,кажете ми сега? Тия хора капчица такт нямат.И то повечето жени ми ги задават тия въпроси!

Извинявайте ако съм ви натоварила излишно,но имам чувството,че ще си забравя възпитанието вече!

# 190
Здравейте и от мен,

Ние тези дни сме го ударили на много разходки, че в къщи не се живееше. Прибирахме се да се накърмим, в това време аз четях какво си пишете, малкия заспиваше, аз с него  Mr. Green и пак хуквахме навън. Ноооо, от днес вече сме горди собственици на щори и в къщи се живее. Дори не ме кара на сън като заспа бебко Simple Smile. За сметка на това си намерих работа из банята и днес е деня за прибиране на всички бременилски дрехи, за да са ми готови за следващия бебко  newsm44
Честито на прибралите се мами и на родилите такива Simple Smile Чакаме включване със снимков материал!!! На Марти леко раждане и бързо възстановяване!
Веси (Там-там), честита ви годинка със закъснение. Да направите още десетки такива изпълнени с любов и щастие   bouquet ...И още бамбучета да ви радват с Бисер  Mr. Green
За пишлето - ние стигнахме до един етап, дето знам, че ако го дръпна малко по-силно и ще се забели, обаче ме е шубе. Дори малкия не мрънка като го опъвам, ама пусто...
За режима - ние вече минахме на 6 кърмения, като дори се опитва да пропуска едното вечерно, ама не му разрешавам и го будя да яде.
Да се похваля - днес ставаме на месец Simple Smile
Утре ще идват да ни пръскат за гадинките и вероятно няколко дни ще съм в апартамента на сестра ми, та ще ви чета после на куп Simple Smile

# 191
  • София
Може ли някоя раждала със секцио майка да ми каже с какво трябваше да се маже белега, за да изчезне? Така и не си записах, колкото и пъти да ми го казват - нали минавам като по-несъществена... Sad Мооля?

# 192
  • София
Може ли някоя раждала със секцио майка да ми каже с какво трябваше да се маже белега, за да изчезне? Така и не си записах, колкото и пъти да ми го казват - нали минавам като по-несъществена... Sad Мооля?
Кати, не съм раждала със секцио, но го знам от приятелки - Контрактубекс се казва. Гел за заличаване на белези.
Там-там, Яна, Фил, Титини, абе нашите бебета да не са се наговорили? Като ви чета постингите едно към едно с моя. Разкритие с триста зора 1 см., неизгладена шийка, прекрасни тонове, бебо си подскача на воля, дори плацентата ми е 2-3 степен, демек имало още накъде, води бол... Абе... ooooh! Намекнах на док, че съм навита да ми го предизвикат, ама той вика да не насилваме нещата и да прибързваме, щото и това не било хубаво. Вчера имало 5 момичета с предизвикано раждане и 3 от тях изпоприпадали, явно не им е било още времето и на тея жеги... Така, че предлагам да си кютаме и да си чакаме по реда. Неродила бременна няма. А и май наистина е по-добре жегите да попреминат. Вярно тежко ни е, ама за бебетата още по- тежко.
Извинете за дългия пост   bouquet

# 193
  • sf
мен въпреки че родих 10дни по-рано , все намираше някой да ме пита" айде бе, не си ли родила и т.н." и аз с мнооооооооооооооого пренебрежителен тон казвах" ааааааааааа, има време, чак края на юли/ нищо че термина ми беше 07.07/ "и питащия яко се скопосваше  Joy hahaha

# 194
  • София
Sofi_bo, много благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт