На Черното море ФЕВРУАРЧЕТО пече дупе

• 9 921
  • 293
  •   1
Отговори
# 240
Мале, Боци - ужас! Направо изтръпнах като прочетох... Непременно пиши какво е станало с детенце. Горкичкото  Cry.

За среща и аз съм за 22-и. Въпреки, че от 24 почва панаира в Пловдив и е възможно мъж ми да го юрнат по-рано да помага. Обаче от сега му заявявам да не си и помисля  Naughty.

Пелени ползвах на Либеро и много ми харесваха, но сега сме на Памперс, че са по-тънички за лятото. Разбрах обаче, че Либерото страшно много са им влошили качеството. Така ми се искаше да кажа, че не ползваме никакви и си пиша в гърнето, но уви точно обратното е.

# 241
  • София, България
22-ри (дано да успеем да дойдем)

и ние сме на Памперс (не са много прекрасни), но са ми по-удобни от Либерото (по тънки са), въпреки че когато акаше течно и по-много не усляваха да го задържат и се мажеше целия (в тоя период бяхме с либеро) ....

# 242
мамчета ,резултатите от изследванията повишени левкоцити, утайка и кристали в урината и се оказа ,че имаме начален стадий на възпаление на пикочопроводите, сега пием антибиотик, ходихме и на екограф и всичко с бъбречетата е наред слабо богу Whistling,
да ви призная бях много притеснена ooooh!,явно с вуруса организа му е отслабнал и е настинал ,плажа ни излезе през носа #Cussing out
благодаря ви за съпричасността  Hug Hug Hug
спокойна вечер

# 243
Ботци, ужасно си се стреснала, сигурно..., но дано бързичко се оправи малкия юнак.
Вчера Марти ми отвори голяма работа - бях го сложила на гърне и той стана след 5 мин. без никакъв резултат, но докато отида да му взема памперс, той се скрил зад дивана...и си свършил работата  ooooh! и за по-сигурно беше опипал всичко наоколо  #Cussing out Докато го измия ме поомаза и мен. После го оставих в леглото, за да измия и след 30 мин. (беше се постарал да ме затрудни) отивам да го взема от леглото, а той блаженно спи  Rolling Eyes
Та при нас отучването от памперс е някаква далечна химера.
Игси, къде изчезна? Мериа, Бобче,Магика????
Ние може би за 22-ри ще бъдем  Laughing

# 244
Ботци,много  жалко,че така се е получило с детенце.Дано антибиотика ви помогне бързичко да се оправи.

Ние за сега се справяме добре с ходенето без памперс(дано да не го урочасам) Praynig.По цял ден е по слипчета.Вече 4ти ден се учим и понякога е по-често изпускането,понякога веднъж на ден,перем гащи и това.не мисля да се отказвам,защото най-лесно е да му сложа памперса или парчето.....,но тези усилия ще се окажат безсмислени.Кофтито е,че го чишкам на всеки 10 мин. и понякога се изнерва,но се надявам в близките дни да посвикне и да се задържа за по-дълго време Peace

И аз днес се замислих,че много от мамите изобщо не се включват-Донинка,Игси,Магика,Хармъни,Дени...къде сте момичета?

# 245
Здравейте!
Ботци, много съжалявам за вашите здравословни проблеми! Дано вече се оправите! Защо точно на плажа отдаваш случилото се?
Скъпата, доста интересна случка си имала. На мен ми е смешно, ама на теб едва ли ти е било такова.
Иринополис, имаш една прекрасна малка госпожица.
Вчера Момчил хвърлил ключовете за колата в коша за боклук, с мъжа ми обърнахме къщата, за да ги намерим, добре, че по едно време се сетих, че може да са в боклука, че отгоре им сложил и един ждоб от тези за документи и хубаво ги скрил.
Днес ще ходим да занесем документите от изследванията в датската ясла. Стискайте палци.

# 246
Боци, горкичката ти  Cry! Как ли си се изплашила за мъничето... Дано отшуми всичко много бързичко и да се върне усмивката и по твоето и по лицето на мъника  Praynig Praynig Praynig!

Краси, на мен Деян редовно ми ги прави тези номера. Най обичам да ми скрие телефона, защото си звънвам и много бързичко го откривам, но другите неща... Веднъж дори не можахме да излезем на разходка, защото беше скрил ключовете и почти цял ден си стояхме като затворници. Винаги намират много интересни местенца за криене - там, където на мама никога не би й хрумнало.

Скъпата, ей на това му се вика извънреден труд  Laughing.

Мами, които взимате от кухня - да ви питам - второто рядко ли е или си е гъстичко човешко ядене. Аз записах Деян на кухня от 2 седмица и не мога да различа кое е супата и кое второто - абсолютно еднакви са. Та се чудех по другите детски кухни как е  newsm78 - моля ви , споделете!

# 247
  • София
Боци,дано по-бързо му мине на малкия Боци  Praynig А той как се чувства,весел ли е,играе ли..?

Криенето на телефони и ключове и при нас е актуално  Laughing  Веднъж така ми беше скрила ключовете от колата,че ги търсих 2 дена ,но по-интересното е ,че на 3-я тя сама ги намери и ми ги даде  ooooh!

Аница  Shocked как така не се различава първото от второто.При нас второто е по-гъстичко винаги,а супата си е супа,въобще всичко си е както трябва.Готвят супер,ястията и месото са разнообразни,а десертите са.. Crazy върха- бисквитена торта,мус с банан,а в кремчетата се виждат настъргани плодове...много сме доволни и така трябва да бъде навсякъде!!!

# 248
Готвят супер,ястията и месото са разнообразни,а десертите са.. Crazy върха- бисквитена торта,мус с банан,а в кремчетата се виждат настъргани плодове...много сме доволни и така трябва да бъде навсякъде!!!
Да,ама не навсякъде е така.При нас , веднъж седмично, има пилешко.През останалото време е кайма или постно  Sick Десертите-нишестета, понякога бисквитена торта, която е безумно суха. Гнусотия.Ще се отказвам, само да се приберем и свърши ремонта, ще си му готвя пак аз и ще давам от нашата храна.

# 249
Здравейте  мамчета  и  от  мен!Моята   госпожица  в  момента  спи  и  реших  да  седна  пред  компютъра.В  момента  и  расте  зъб  и  е  ужасно  кисела,чак  не  се  изтрайва.Аз  ползвам  само  Памперс  и  съм  доволна.С  гърнето  виждам  голям  зор-понякога  вършим  работа,но  е  твъбде  рядко,обикновено  сутрин.Не  мога  а  се  похваля,че  сме  без  памперс.И  на  мен  ми  се  случи  да  намеря  ключовете  за  колата  в  кошчето,добре,че  имаме  резервни.Два  дни  търсих  докато  накрая  се  сетих  преди  да  изхвърля  боклука  да  проверя.Момичета  чао  отивам  да  чистя  в  кухнята!Лек  и  приятен  ден  на  всички1 newsm75 Weary

# 250
Здравейте сладки,
Боби току що заспа, вече е по-добре ,сутринта си хапна попарка,на обяд изпи 200гр млекце,доволна съм, но вечерта след многото манипулации ,които изтърпя се стряскаше на сън и проплакваше миличкия,Ели иначе той си е веселичък, играе си,но все ме търси да се гушка,надявам се скоро да си възвърнем нормалния график,
никога не съм записвала малкия на кухня именно заради отрицателните мнения на майките, пък и той си хапва вече от нашите ястия,
Краси, плажа е повлиял да се доразвие инфекцията ,казват ,че водата и пясъка са доста замърсени newsm78, и бъкат от бацили  Shockedзаради неправилното изливане на отпадачните води в морето,ние като отидахме имаше и ветрец и организа му вече е започнал да отслабва заради атаката на вируса,
тези игри с криенето са любими и на Боби ,редовна скрива часовника ,ключовете за колата на тати си и когато го питаш къде са той ти посочва, големи хитрушковци се извъдиха тия ангелчета, Joy Joy Joy
скъпата, вие сте били за скрита камера Mr. Green,
хайде ,че ви досадих сигурно
благодаря ви още веднъж  Hug
лек ден Laughing

# 251
  • София, България
кухнята в близката ясла е така - супата рядко, второто по-гъсто и с парченца, десертите - нишестета, торти, мюслита. Този месец обаче сме на детска кухня Ози (носят ги по домовете в София). Много е удобно, че ги донасят, даже през нас минават към 10.30 и това ни е супер, защото обядваме малко по-раничко(към 12.00 вече зверски му се спи). По 4 лв на ден е (скъпо е, но не там е проблема). Общо взето не е лоша кухнята само дето всеки ден има месо, десертите винаги са нишестета и супата е като второто гъста. Но пък предлагат и меню за диетични деца и разнасят и в събота. Чувала съм, че има още една кухня дето разнасят по къщите - знаете ли нещо за нея?

# 252
Здравейте!

Аница, и аз от скоро вземам кухня и ясно се различава супата от второто. Много е вкусно, даже и аз почнах да се храня от там  Grinning Вземам първо и второ-едното за Ивана, другото за мен  Mr. Green

И ние с гърнето сме ужас  Close Аз почнах да я слагам, когато беше на 8 месеца и много обичаше да седи и да си върши там работата. С един памперс изкарваше по едно денонощие. Е, да но колкото повече расте, толкова повече няма търпение да седи на гърнето. А след като 2 седмици седя на морето чисто гола и си вършеше работата, където й падне, съвсем не ще да седи на гърнето. Гоня я по цял ден, а тя се скрие някъде и направи мазалото. Направо ме побърква  Twisted Evil Какво ли не пробвах- и да й се карам, и да й се сърдя, и да я плесна по дупето, но нищо не помага. Затова съм решила известно време да не я карам да седи на гърнето, пък дано отмине този период  Praynig

Боци, бързо оправяне  Hug

И аз гласувах за 22.09 !

# 253
  • София
Здравейте и от нас!
 Благодаря за милите думи относно моята госпожица.  newsm53
 botzi - много мъчно ми стана, като прочетох за Боби! Добре че вече започва да се пооправя, за да си отдъхнеш и ти.

Аз слагам памперс на Рая само нощем. в момента е с Pampers, но са ми стари запаси. Ползвала съм и Мamia и ми харесват и те, но са по - дебелички.
 Скъпата - смях се като четох поста ти, но на теб едва ли ти е било до смях. Ей, големи са палавници...

# 254
Здравейте,мами!
Ботци,радвам се,че детенце е по-добре вече Hug

За кухнята,от от 4-5 месеца сме се отказали от нея,но когато я ползвахме имаше супичка(често като водичка),2то беше манджа(харесвахме само нея),десерта почти винаги беше кремче с вода и разни смотани кисели,да не говорим,че изобщо нямаше плодове.Незнам,как ще се нахрани дете на нашата възраст с такова ядене.Ами то за 0,55ст. на ден......какво да бъде newsm78
Лъчко яде абсолютно всичко от нашето ядене и аз се радвам много,защото вече е като голям човек.Яде всякакви плодове-банани,киви,грозде(вече дори и го изговаря),пъпеш,много обича диня,праскови...абе...не пропуска плодовете JoyНе виждам смисъл да му взимам от кухнята,при положение,че яде всичко.Голям фен е на лазанята и спагетите,и шкембе-чорбичка е опитвал #CrazyНямаме проблем с яденето-пу-пу-пу

Вчера бяхме на консултация и ваксина.Наддал е за 3месеца 500гр. и 1.см.Така вече е 11600и 86см.За сега нямаме проблеми от ваксината-добре я понася,но има все пак от 30часа дествие,така че.... Praynig

Днес си правихме пикник на нашата река Чая,направихме си скара,салатка и обядвахме сред природата.Ето и малко снимки от там-
Лъчко се рови в пясъка-http://images19.snimka.bg/003723755.jpg
Кака ме залъгва с чипсове-http://images19.snimka.bg/003723758.jpg
Тати е уловил рибка-http://images19.snimka.bg/003723763.jpg
Препичам се на слънцето-http://images19.snimka.bg/003723764.jpg
http://images19.snimka.bg/003723761.jpg

Общи условия

Активация на акаунт