На Черното море ФЕВРУАРЧЕТО пече дупе

• 9 914
  • 293
  •   1
Отговори

Февруарски мънички човечета - те са нашите късметчета

Януари
Козирогчета
Никола на tatqna25
   близначета Филип и Давид на Мaya
Ния на Мишонка
Водолейчета
Елена на Anell
Димитър на didun4o
Лора на Screaming Mamaa
Надин Ивон на Vjara
fanita момченце
Лора на vilis
Мирабел Йоана на doritt
Ивана на Slyn4o
Крум на Inik
Александра на mameto04
Февруари
Михаела на nasya
Александър на pepeto
Рая на irinopolis
Станислав на dimihinkova
Илия на simoneta
Вики на vaniahs
Мартин на desipe
Александър на Jujolinka
Елиза на chdiana
Калоян на Pile
Габриела на kid
Павел на zwezdichko
Мартин на stefaniika
Радослав на naddi
Габриела на iana spasova
Виолета на Doninka
София на NataliKol
Деян на радос
Теодора на Игси
Димитър на rosiza
Александър на harmony broken
Деян на anitza
Виктор на dessivl
Калия на elix
diemma момченце
 София на calendula
 Денис на didka-pitka
Валентин на Tina82
Виктор на {Тони}
 Михаил на bobche
  Яна на Жожоба
 Георги на Beb4o
Габриела на Rumyana
Момчил на krasykm06
Мартин на Скъпата
 Васил на Бистрони
Димитър на diksi
 Мартин на katty n
Мартин на titii
Илина на desi7674
Константинос на OLYMPIA  preggo термин 26.03.08
Георги на tinahris
Божидар Atrakcia
Преслав на danida 82
Тома на mirage
Стефан на tonita76
 Иван Асен на apinkova
Антония на "Гали"
Борис на botzi
 Максим на AsyaM
Калоян на bilqna
 Христиана на Madgirl
 Стефан на chere6ka
Вероника на ribkata
Рибчета
Ангел на EmitoI
Филип на meria
Дара на Ивка
Дани на magica
 Зорница на dina1
Ива на katimareva
 Веселина на Maichka
 Тодор на GeryD
Лъчезар на mama nina
Алекс на  tonnni
Мартин на  baby_world
Кристиян на  mimi.m
Борис на Nin_ka
Март
 Елена Карина на zaiche dafi
Виолета на tinka81

Нашето фотоалбумче
 smile3509
потребителското име: mami
парола: bebe

НАШИТЕ РОЖДЕННИЦИ
cheers

Януари    ura         
8 - Ивка
18 - Rumyana
21 - {Тони}

Февруари Tada     
6 - mirage
7 - "Гали"
13 - Nin_ka
20 - ribkata
22 - magica

Март   cook
13 - mimi.m
28 - chere6ka
29 - EmitoI

Април   Gift
3 - OLYMPIA

Май  newsm67
4 - nathalie
4 - jujolinka
7 - apinkova
9 - elix
11 - zaiche dafi
14 - didka-pitka
15 - Бистрони
16 - desi7674
21 - tonita76
28 - Slyn4o

Юни    Party Time
14 - Pile
19 - vaniahs
29 - GeryD                                         

Юли   costumed034
1 - ScreamingMamaa                           
16 - nasya

Август   party023
7 - Maichka
9 - Beb4o
22 - anell
24 - diksi
28 - NataliKol
29 - doritt

Септември newsm18
18 - harmony broken
18 - botzi
21 - didun4o
25 - chdiana

Октомври  dazzler1
1 - Жожоба
1 - Мишонка
1 - zwezdichko
12 - Atrakciq
21 - stefaniika
31 - irinopolis

Ноември dazzler1
03 - titii
15 - VIVKA
20 - mama nina

Декември  Tada
10 - inik
17 - Игси
19 - Doninka

П.С За допълнения - пращайте ми на лични

Предишни теми:
Февруарчето тича, скача, лудува, Деня на детето празнува
Февруарски патиланци с яйчица и козунаци празнуват - на Великден цял ден лудуват
Ще има козунаци и пъстри яйчица, Великден ще посрещнат фЕВРУАРСКИТЕ деца
Отминават вече студените дни, ФЕВРУАРЧЕТО очаква пролетните слънчеви дни
Бабо, Марта, тук ела, ФЕВРУАРЧЕТО те чака, да посрещне пролетта
Трапезата отрупана е с какво ли не, а за Февруарчето ще има само млекце и пюре
Бърза, крачи ФЕВРУАРСКОТО дете, щастлива мама му се радва как расте
С копнежи и мечти, ФЕВРУАРЧЕ бърза да върви
'Февруарче пляска със ръчички - чака сняг и весели игрички'
Своята първа есен, февруарчето посреща с песен
Февруарчето ми вече е голямо-за първи път устичката изрича мамо-мамо
Февруарска мамо, искам и пюре, голям съм вече само за млекце
В парковете състезаваме се всички, февруарски мами с бебета в колички
Юнско слънце вън пече, февруарче весело расте
Февруарско бебе пухкаво расте,хайде да го водим на мореее
Февруарчета добрички гукат като малки птички
Май дойде, заедно с пчелички и тревички растат февруарските душички
Пролетни цветя, великденски яйца - за пръв път ще ги зърнат февруарските деца
Ето пролетта дойде, расте неусетно февруарското дете
Ето пролетта дойде, расте неусетно февруарското дете
Първи усмивки, гукане сладко-февруарското бебче е радост за мама и татко
Февруари си замина, вече сме двамина
Февруарчета си гушкаме, цункаме и люшкаме
Нямам аз търпение да гушна бебче-февруарче непослушно
Щом настъпи февруари, часът на трепетната среща с бебчо ще удари
Февруари носи любовта, с него идват нашите деца
Нетърпението е голямо вече - скоро ще си цункам малкото човече
Нека надеждата и вярата ни съпътстват в очакване на февруарските ни бебчета 
Февруари не е толкова далече - смее се в корема малкото човече
Жадуваните февруарски бебчета ще топлят още малко нашите коремчета 
Февруари наближава вече, идва с мойто сладко бебче
Три месеца очакване само и аз ще се появя на бял свят, мамо - Февруари'2006
Малък Сечко Февруари със сладки бебчета ще ни завари
И нека този февруари да ни посипе вместо със сняг - с бебешки игри и смях
Ех, кога ще дойде февруари - питат мамчета красиви, скрили бебчета игриви
Бебета през февруари 2006

Последна редакция: вт, 21 авг 2007, 20:33 от didun4o

# 1
Записвам се да следя темичка ПЪРВА за първи път !!!
Йес!!!

# 2
  • София
Втора  Flutter

# 3
  • БГ
Аз пък ТРЕТА!   newsm74

# 4
Хайде и аз да се запиша... Joy

# 5
И аз, след дълго отсъствие Hug
Първо да честитя на Рени - много се радвам Hug Чудесна новина - да и е жив и здрав малкия Филип и да расте много весело и щастливо дете за радост на мама и тате  bouquet
Аз се опитвам да чета от време на време, но все не стига времето да пиша  Blush
Ние вече бяхме на море - още в началото на месеца - на Приморско, след десетина дни пък ще отидем малко и на планина Sunglasses Изкарахме много добре. Сега сме при майка ми в Благоевград.
За отчет
с памперсите - пробвах - нищо не става... той си ходи и си пишка без въобще да обръща внимание Rolling Eyes та засега си оставаме с памперси
За говоренето - казва разни думички, опитва да се повтаря след нас:) много смешни неща се получават(което ме подсеща че е добре да почна да ги записвам newsm78)
Иначе е много палав и голям инат, само като чуе "не" - реве, пищи, ляга по земята Shocked но се опитвам да не отстъпвам Naughty
Има много хубави снимки от морето - утре ще се опитам да кача няколко да се покажем колко сме пораснали Heart Eyes
А днес беше първия ми опит като фризьор. Подстригах и двамата бандити bowuu с машинка - ще ги покажа с прическите от мама Mr. Green
Целувки на всички бебчета. Надявам се сега да имам повече време да се включвам и да следя темичките  bouquet

# 6
 ЧЕСТИТО МОМЧЕНЦЕ НА РЕНИ!ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ И МНОГО ДА ГИ РАДВА.МНОГО СЕ РАДВАМ ЗА ХУБАВАТА НОВИНА.НА ВРЕМЕТО БЕШЕ ГОЛЯМА ТРАГЕДИЯ,НО ЗА ЩАСТИЕ ВЕЧЕ НЕЩАТА СЕ ПРОМЕНИХА В НАЙ ПОЛОЖИТЕЛНА ПОСОКА.ЧЕСТИТО МИЛИЧКА..
Добре дошли на новите мами!
Да си призная честно аз само ви чета.Нещо ме мързи да пиша ама вие не ми се сърдете сигурно ще е от жегите Joy Чечкина е добре е има сополи ама в това жегаво време все сме прихванали нещо.педи както казва "вие зимата не боледувахте,а сега посред лято какво ви стана все сте болни".. Laughing Моят син да ви се оплача е много непослушен само бели и щуротии са му в главата.Все бие децата,пръска ги с пясък/ако сме на пясъчника де/чупи,роши и какво ли още не.неспира да повтаря всичко като папагал и утре-удругиден както се казва е проговорил. ooooh!голяма досада е станал.взех да се замислям като го вземат на яслата да не ми го върнат бързо,бързо.Ами той и камъни яде,онзи ден както стоим на пясъчника и нашият човек решил да пъхне лопатката пълна с пясък в устата на едно момиченце и ние с майка му сме до тях и пак моя чевръстия син кога оспял и я пъхнал и детео пищи а той се смее Embarassed аз не мога да отреагирам да го шамаря ли да му се карам ли да съчувствам на майката и детето ли какво newsm78 #Crazyлуда работа та такива ми ти работи и затова предпочитам да не пиша,защото около нас само простотии от този род.С опитите за махане на памперса сме до никъде,защото съм доста несериозна.Всеки ден се каня да я почнем тази работа и с това си оставаме.Ако някоя от вас идва на сам да чукне едно телефонче и ние с Красито ще я посрещнем. Grinning
З сега това си мисля,че е достатъчно от нас.Пак ще пиша.
лека вечер.

# 7
Честито на Рени! Много радост в семейството й и късмет!
Момичета, моите момчета оздравяха - 5 дена дрискаха  Sick , но всичко мина  Laughing
На тия жеги предпочитам да си седим вкъщи, а и докато бяха болни нямаше как да ги разхождам.
Ние нямаме идеи да си махаме памперса  Confused - изобщо не реагира като се напишка (брат му чак на 2 и половина се усети), а и хич не ще да каже думичка. В леглото стои и ми сочи водата и вика - "ъ , ъ , ъ" и аз му казвам "вода" сто пъти, но той - "ъ ъ ъъъъъъ" и така докато му я дам  Confused Е като проговорят после ще викаме няма ли да млъкнат, ама пусти зор...

# 8
Тази сутрин не се стърпях от чудесната новина!
Честито бебе мила Рени! Бъдете здрави и щастливи!Тони не те успокоявам, но казват, че всъщност по-палавите и будни деца по-есно се справят в яслата и градината. Някои щуротии според мен са просто експерименти като това с лопатката пясък - според мен човекът сигурно е искал да й даде храна.  hahaha
Elix благодаря ти, вие също сте станали хубави и порастнали  bouquet
Ния не искаше и да види колело триколка и врещеше щом я сложа, но вчера докато се разхождахме в Морската, хареса колелото на едни близначки и после не можах да извадя от там без разправия. Май ще ходим да купим такава триколка.
Момичета, за столчетата за кола - във Варна съм обиколила четири пет от големите магазини - нямат като за нас /9-18кг/ на нормална цена. Най-евтиното, което намерих беше 235 лв в Хиполенд. Казвайте къде да търся.
Весел и усмихнат де ви пожелавам!  bouquet
Дидунчо, темата си я оформила чудесно, ама защо мълчиш? Я кажи как са при вас нещата! И Емито І ми липсва, някой знае ли нещо?

# 9
  • Габрово
   Ех, страхотна новина! Честито на Рени! Много здраве и щастие на цялото семейство!   bouquet
   Мишонка, ние столчето го поръчахме по интернет /около 100 лв. беше/. За жалост не мога да намеря сайта, но на мен ми го даде Дикси. Дано тя да си го е запазила. Ще питам и мъжо да не би да го пази из служебния компютър.
   Ние в понеделник изкарахме в Русе. Купих си някоя дрешка, че от старите никоя не ми става. А се надявам вече да вземат Антония от август в яслата и да започна работа. А в сряда вечерта / без да сме се канили/ отпрашихме за морето. Семейството на брат ми беше там и ние изобщо не сме се занимавали с Антония - освен хранене, къпане, спане естествено. Но на плажа - пълна почивка. Жалко, че бяхме за малко, но се надявам другия месец за по-дълго. То дано да се захлади, че не се издържа така. И малката е цялата в пъпки от тая жега, особено по личицето. Някой от вас има ли го тоя проблем и как се справяте?
   Спирам за сега. Прохладен ден на всички!

# 10
Честито бебче на мама РЕни! Много щастие и радост да носи Филип на мама и тате!
Скъпата, радвам се, че децата вече са добре и ние изкарахме този летен грип, но нали Мони е на кърма предимно и много леко мина, само два пъти ака дрискаво и това беше.
Вчера за пръв път и при нас на сянка беше горещо, излизахме само за малко и вече след 6 часа.
За памперса с пишото сме добре, обаче това пусто ако е много трудна работа, като започне да му се ака все вика пиш, през две минути ходим в тоалетната и той само пръцка , докато накрая си свърши работата в гащите и аз много се изнервям, добре поне, че ака рядко  Joy
И Момчил е голям инат, като не е на неговата ляга на пода и почва да реве, ред сълзи, ред сополи и плюнки и е страшна работа.
Лек и прохладен ден от нас!

# 11
Честито бебче на Рени! Всичко най-най- хубаво !

Ние бяхме на балкана 2 дни, страхотно, прохладно, но..свърши  Confused Друг път повече  Grinning После ще кача малко снимки  Sunglasses

# 12
Здравейте и от нас в новата темичка! Както винаги е оформена супер! Peace
  aniza, подкрепих те! Успех!
  tonita76, и моя вихър прави щуротийки! Научи се и да се тръшка на пода, като не е на неговата! Какво да се прави, деца са и ще мине доста време докъто ги похвалим с прилично държание. Само да са ни здрави нервите!
  Мишонка, ние взехме от по-евтините столчета на bertoni, точно от Хипо, но беше отдавна. Сега с новия закон, всеки хукна да купува и сигурно се изчерпват по-бързо евтините модели. Проверете в по-малките и по-непосещавани магазини. Сещам се, че имаше и в Метро. Поръчката по интернет е добра идея при тези жеги.

# 13
  aniza, подкрепих те! Успех!
И аз, и аз  Peace

Малко снимки от нас  Grinning

# 14
Здравейте и от нас!
Много хубава темичка сте направили както обикновено. Peace
Честито бебче на мама Рени.Много здраве и щастие ви пожелавам.  bouquet
Ние бяхме на море за няколко дена.Доста добре си изкарахме.В началото Преси имаше голям страх от морето,но после   не можах да го изкарам от там. Simple Smile
А за памперса и ние сме много зле.Пробвах няколко дена да сме без него,но нямаше никакъв ефект.Не ще да стои на гърнето,а за по лесно в гащичките.Когато и се изака му върнах обратно памперса.Не знам как ще го науча.
А за говоренето започна да произнася малко по сложни думи като топка,дядо Петко,но не знам дали разбира какво говори.
Еми стига толкова за сега от мен.Желая ви лек и спокоен ден. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт