На Черното море ФЕВРУАРЧЕТО пече дупе

• 9 914
  • 293
  •   1
Отговори
# 30
  • БГ
 newsm59    ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ТИНЧЕ!
           Много здраве, щастие, любов и късмет!
     newsm59

anitza, имаш и моя глас! Успех!

mama nina, голям купон сте заформили! Браво на децата, чудесно забавление за тях и за възрастните!

Мериа, много неприятно произшествие, добре, че са млечните зъбки! Племенницата ми е вече на 5 годинки и също около годинката си счупи горен резец, но зъбчето не потъмня, възможно е и вашето да се запази беличко!

inik, и Марти бибата си я ползва все още за спане, но само в началото, докато заспи, след това изобщо не я търси. Има случаи, в които заспива и без нея, което ме навява на мисълта, че не е пристрастен, скоро може да я скрия за да видя реакция!?!

И нашето столче е на МОНИ, като това, само че в оранжево, около 80лв. Марти се вози ежедневно в него и като, че ли му е много удобно!

Последна редакция: пн, 23 юли 2007, 18:32 от stefaniika

# 31
# 32
  • София
Тинче,честит рожден ден!Желая ти много здраве,успех във всичко и разбира се много любов!

# 33
Честит рожден ден, Тинка! Много щастие и любов ти желаем с Коко

# 34
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ТИНКА!!!!!
МНОГО ЩАСТИЕ И УСМИВКИ    bouquet  bouquet  bouquet

Иник, дай парола за снимките ...
Мериа, дано се разминете само с уплаха и да не му потъмнява зъбчето. Много е неприятно, но още колко много такива случки ще ни изправят на нокти...
Мама Нина, абе големи таланти тези деца  Laughing , но друго си е момиченце - моят син не мога да го накарам на мен да ми изпее песен, пък какво остава пред публика.

# 35
  • БГ
Добро утро, мами и ранобудни дечица!!!

Господи, какъв ден, ужасно горещ, но и още по-нагорещен от прекрасната новина - МЕДИЦИТЕ НИ СЕ ЗАВРЪЩАТ!!!  Praynig Думите не могат да изразят, това което чувствам, много съм щастлива, развълнувана, удовлетворена, най-после ще стъпят на българска земя!!!

mama nina, да не сме подранили с поздравите за РД на Тинка? Гледам днес в заглавната страница името й отразено!?! Нищо, така тези, които са пропуснали вчера могат да я поздравят днес!!!

inik, чудесни снимки и как само ме разхладиха!!!

Хайде стига толкова отивам пред телевизора!

# 36
Тинка,честит рожден ден! Много здраве и късмет!

# 37
ТИНКА, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! БЪДИ ЗДРАВА, ЩАСТЛИВИ И ВИНАГИ УСМИХНАТА!

Мериа, много неприятна случка със зъбчето, дано наистина не потъмнее

# 38
  • Габрово

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ТИНКА! МНОГО ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ И ЛЮБОВ! И НЕКА ВСИЧКИТЕ ТИ МЕЧТИ СЕ ПРЕВЪРНАТ В РЕАЛНОСТ!   bouquet  bouquet  bouquet

Мериа, и ние се надяваме зъбчето да не потъмнее. При повечето от децата няма проблем - спокойно!
   Олимпия, как е в Гърция? Коко бързо ли се адаптира с новата-стара обстановка?
   Ние биберона залъгалка го махнахме изцяло като взеха да и растат кучешките зъби. Тогава се отби сама и използвах момента. И водата я пие от чаша или шише от минерална вода. Много рядко се случва от шишето като пие да си напълни носа  Wink . Но пък не мога да махна още памперса - понякога казва, понякога  не. А и като се върнахме от морето започна да пиша нощно време, а преди ставаше суха. Дано да е временно. Вашите дечица започнаха ли да се хранят сами с лъжичка? Антония хапва в началото докато е много гладна и после започва да бърка и да маже. Май е малка да очаквам, че и ще се наяде сама  newsm78
   Тези дни мисля да я пробвам сама да се съблича - да видим какъв успех ще имаме.
   Лек ден!

# 39
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ТИНКА! БЪДИ ЗДРАВА, ЩАСТЛИВА И ОБИЧАНА!

Честито бебче Филип, Рени! Желая ти много щастливи мигове с малкия сладур!

Сигурно вече ме забравихте Laughing. И аз като Тонита, само ви чета. Нещо ме мързи да пиша Embarassed

Бяхме за 5 дни на море, много добре си изкарахме. Стефко на 3-я ден се престраши от водата и започна сам да тича към морето, чак не мога да го удържа Mr. Green

На 13.07. му слагаха реимунизация на ДТК. На следващият ден ръката му се зачерви и отече. Имаше 2 дни Т и отока стигна почти до китката на ръката му. Доста се бях притеснила. Оказа се, че е направил алергична реакция от ваксината.
Продължава да е с пампер, но и аз не съм се заела сериозно. Не казва много думички. Сега най-новата думичка е "тете" /цвете/. Знае къде му стои шишето за вода и като му се пие отива до него и почва да вика "ъъъ" и да църка, но не казва примерно "дай" или "вода".

Днес съм мног развълнувана заради сестрите ни от Либия, които ги освободиха. Докато гледах как каца самолета и ги посрещат роднините им, не можах да сдържа сълзите си и доста си поплаках. Много се радвам за тях. Все още не мога да повярвам, че това е истина. Всичко най-хубаво им желая и нека бъдат здрави!

# 40
Скъпата, не би трябвало да иска парола newsm78... снимките са в албумчето на нашите бебенца - февруарските, Peace  не знам защо така се получи newsm78

# 41
Здравейте мамета!
Реших и аз в "Палавник" столче да поръчам - ще стане, ама след седмица.
Ние също сме с биба, защото я ползва да се чеше - сега ни никнат два кътника и кучешките горе едновременно #Crazy Много е нервна и от горещото и от сърбежа на венците. Няма да я махам бибата докато не поникнат и кучешките. Храни се почти съвсем самичка с малка лъжичка или виличка. Също маже, но само ако се е нахранила вече. Знае, че ако не се нахрани аз няма да я дохранвам Wink. Най- обича супа и манджа със сос, за да топи хлебче вътре. От десертине - ябълки и сладолед. Не давам вече пюрирана и пасирана храна, а на малки хапчици.
Иначе сме с памперс с пищене като я сложа на гърнето, така, че и това ще отложа. Даже си мислих, че това гърне е неудобно и питах тука мами в квартала за друг вид гърне. Ама всичките са едни като играчки Thinking
Слънчо, благодаря за инфото!  bouquet
В стаята в момента е 31,7 градуса, а Беба спи цялата потна. ooooh! И аз ще си почина малко, а после шетане.

# 42
Честит рожден ден, Тинче! Много здраве, любов и успехи във всичко!
Мериа, не се притеснявай за зъбчето на Филип, рядко потъмняват! Peace
Мама Нина, страшен плакат, а и момичетата как са се вживяли... Браво на тях и на мамите, дето сте им помагали. За тях си е тръпка, а за бабите - забава!
inik, преди около седмица започнах да режа бибата на Калоян и смятам да я отказваме. Почти извадихме зъбките. Бяха тръгнали всички наведнъж /4 кътника и 4 кучешки/. Само кучешките горе още не са показали връхчета. Докъто отрежа толкова бибата, че да не може да я захапе и те ще са налице. Биберон за хранене забравихме какво е. Ползваме чаши с твърд накрайник или спортното шише с мин. вода на Девин. Снимките аз не ги отварям  newsm78
  И аз много се вълнувах при пристигането на медиците от Либия! До последно не вярвах и очаквах изненади!
  Разхладете се!

# 43
  • София
Здравейте в този радостен ден!

Мама Ели,мерси за почерпката,как ми се прияде,що не отскоча до магазина да си взема наистина  Wink.

Иник,и на мен не ми се отварят снимките,ще ги потърся по-късно в албума.

Ако Тинка и днес има рожд.ден-честито пак!2 пъти ще черпи  Mr. Green

Гали,при нас самостоятелното храненето е горе-долу добре,ще свикнат всички постепенно  Peace.

Черешка,на палатки ли бяхте,нали беше писала,че ще ходите на морето на палатки или се отказахте  Simple Smile?

# 44
Ето сега се отварят Peace
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=12291&photo=68
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=12291&photo=69
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=12291&photo=66
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=12291&photo=67
Ох. а Крум има само 9 зъба... само един кътник е пробил, сега са тръгнали другите и много го тормозят.
Днес стои без памперс - досега нито едно попадение в гърнето Wink
А и със самостоятелното хранене сме много назад... ако го остава сам да яде - гладен ще си остане. Хич не е от яшните:(, иначе успява да сложи в устата ядене, ако не е много течно, но не повече 3-4- лъжички и край

Последна редакция: вт, 24 юли 2007, 16:37 от inik

Общи условия

Активация на акаунт