На Черното море ФЕВРУАРЧЕТО пече дупе

• 9 912
  • 293
  •   1
Отговори
# 15
Здравейте, момичета Hug

Как сте в жегите, ние си стоим доста вкъщи и гледам събота и неделя да забнем някъде из горите и нямам търпение да дойде време за нашето море.

Много се зарадвах на добрата новина за Рени Grinning Пожелавам на цялото семейство много здраве, малкият Филип да носи много радост и щастие на мама и тати!!!

Гледам снимки на нашите мъници, колко са пораснали и колко са се променили и не че са си наши, ама наистина са много сладки Mr. Green и много палави, както чета.

Столче за кола ние си взехме от Метро, но после го видях същото в pakostnik.com на същата цена или даже по-евтино, не помня точно и беше с 6 месеца гаранция, докато нашето нямаше. И в Метро всъщност въобще нямаше избор.
Това е столчето, на живо изглежда по-добре, по-наситено оранжево е. Тъй че аз съм с две ръце за онлайн пазаруването.

Благодаря на всички за милите думи за Дани  bouquet , някой ме питаше дали ще му остане белег - ами няма, изгарянето не е било дълбоко, сега все още има петно, където е било изгорено, но с времето ще избледнее, само дето цялото лято ще трябва да ходи с тениска, но това са дребни ядове.

anitza, имаш и нашия глас Peace

# 16
  • София
Привет и от мен  Grinning!

Вчера се видяхме с Ваня и нейното семейство,много симпатични и позитивни,ще ги видите в Морето от любов.Впрочем трябва сега в момента да снимат,да им стискаме палци и да не се притесняват много.Имаме и снимки от нашата среща,но по-късно ще пуснем.Викито е една бонбонка,а в сравнение с Кали е много послушно и добричко детенце  Heart Eyes.
Чакаме утре да се включи и да разкаже как е преминало снимането.

Аница ,глас и от мен.Успех  Peace!

Мишонка,какви са тези цени  Shocked,проверете в други магазини.Нашето е Мони,българско,но много добро и струваше горе-долу една трета от тази сума.Виж във Варна дали имат магазин......Аааа ето Магика го е показала,същото е .

Скъпата,много дълъг този вирус,обикновено минава за ден-два.Браво,че вече сте добре  Peace.

Браво,Атракция,добре се разхлаждате в жегите ,ама напълнете му басейнчето на човека де,иначе за какво му е пояса  Joy.

# 17
Честито на Рени!Познаваме се лично и много се радвам за нея!Както се казва-всяко зло, за добро!Бъдете щастливи!

И Емито І ми липсва, някой знае ли нещо?

Аз, аз! Като стара февруарска пушка , знам  за всекиго по нещо - който попита, аз съм насреща! Та Емито е добре. Сега си е във Враца и си гледа малкия. Той много е пораснал! Ще я поканя някой ден вкъщи, да ви драсне някой ред!

Аница, подкрепих те и се възхищавам на писателските ти дарби!

Очаквам с нетърпение включване от Ваня!

# 18
  • Виена
Момичета, обливам Филип със сълзи в момента... По-късно ще ви се обадя с някой ред! Благодаря  ви!!! Толкова съм щастлива!!!

# 19
Ох, няма как да не се оплача. Днес тук е 43 градуса - не можем да мръднем от в къщи и за капак решили че сега е най-подходящия момент да спрат водата!!! За три дни да я хлорират. Ама как така на най-големите жеги #Cussing out  #2gunfireчовек да не може един душ да си вземе да се поохлади.
Крум се опитва да спи, ама му е топло докато го приспя, седна на компютъра и ей го на - той вече пристига.
Откакто на рождения се ден се прехвърли през решетката на леглото - спи в кошара - от сгъваемите(но пък е удобно - ние пътуваме често и си я носим с нас). Та онзи ден и през нея се преметна, хем с чувал беше... Shocked  - сега му отвяарям ципчето в долния край, та да излиза безопасно Hug

# 20
Здравейте, момичета!

Много благодаря, че ме подкрепихте в конкурса   bouquet  bouquet  bouquet!

Дидунчо, за пореден път си сътворила чудо - поздравления!

Мама Ели, честито ви за моренцето - още малко остава, потърпи. А там дано му хареса на Кали - повечето деца са очаровани.

Атракция, Бужи наистина расте с дни - сега и погледът му е станал някак по-дълбок. Избегнали сте малко горещините.

Данида82, добре дошли от морето - чакаме снимки!

Магика, радвам се, че Дани се е възстановил от страшната случка!

Ели, хубава среща сте си спретнали с Ваня - чакаме и от вас снимки, за да станем и ние съпричастни към лудориите на двете девойки.

Слънчо, засрами ме  Embarassed - чак пък писателски умения. Благодаря   bouquet!

Столче за кола - нашето е на Чиполино. Също е поръчвано от интернет - от фемили.бг. Доволна съм, обаче как запарява - страшна работа. Деян става чисто мокър. Вие имате ли този проблем?

# 21
 Ровя си нещо в нета и видях нашето столче за колата, та реших да го покажа. http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/1352  Само дето нашето е в различен десен. http://images15.snimka.bg/002557577.jpg Наистина запарва, но това е! Доволна съм! Успешни покупки!

# 22
Честито бебче,Рени!Много щастливи мигове и детски смях ти пожелаваме ние с Лъчко!

Честит рожден ден,Тинче!Много здраве и успехи в бизнеса ти пожелаваме цялото наше семейство!  bouquet  bouquet  bouquet

За столчето за кола-нашето е на Бертони и сме много доволни.Струваше около 80лв.Ето и снимчица;

# 23
Нашето столче е Мони - доволна съм Peace Да, запарват, ама май всички запарват - аз слагам памучна пеленка под него - май е по-добре Peace
Да ви питам за дечицата, които ползват биба - кога мислите да я махате? Аз днес отивам да му купя нова, че все ги губим - хвърля ги като го возя с количката и продавачката като започна..."та защо толкова голям с биба, отучвайте го и т.н.". А сега кътници никнат, без биба не заспива, ако я няма - слага пръстите в устата, аз засега не мисля да я махам newsm78

# 24
Иник,и аз мисля да изчакам с маханато на бибата по същата причина.Много ни мъчат тези кътници и не си представям какъв ще е през нощта,ако няма биба да го успокоява.Има време ще я махнем.

# 25
За бибата да кажа-Божидар почти я беше забравил,но от 2 седмици все си я иска.И аз ще поизчакам още малко и ще извадя една,която той не обича да смуче.Предполагам сам ще се откаже.

Атракция, Бужи наистина расте с дни - сега и погледът му е станал някак по-дълбок. Избегнали сте малко горещините.
Аколко невъзможен е станал...проявява капризи, нервен е, инат...блазе ми  Whistling

# 26
Нашата кака и една нейна приятелка правиха концерт на бабите  от нашия блок.То не бяха подготовки,не бе чудо Joyнагради,томбола,почерпки,пускане на 20балона от най-високата тераса(на това най-много се радваха дребосъците).Аз им помогнах за някои неща,оформяне на плаката,хореография на танца...Ето и малко снимки,за да ги видите нашите скици:
Двете изпълнителки-
http://images18.snimka.bg/003514690.jpg
Във вихъра на танца-http://images18.snimka.bg/003514708.jpg

http://images18.snimka.bg/003514695.jpg

http://images18.snimka.bg/003514700.jpg

Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 27
  • Букурещ
Честит рожден ден, Тинче! Много щастие и здраве ти желая!

Момичета, много ми е криво. Сутринта в парка Филип падна и му се отчупи част от предното зъбче. Заведох го веднага на стоматолог, каза, че няма проблеми, че още са малки и костите и всичко им е много чупливо и, че е хубаво, че сравнително малко парченце се е отчупило. Има някаква вероятност да му потъмнее зъбчето. Много ми е отвратително.

Магика, а вашата случка просто е кошмар! Изправи ми се косата, докато четях. Много се радвам, че на Дани няма да му остане белег.

Миналата седмица се и разболя- червено гърло, Т. Вчера цял ден нямаше Т и бях толкова щастлива, че се оправя, а днес- нова беля. Ако всичко е наред в събота заминаваме за Родопите, в Момчиловци имаме къща и там ще останем с Филип целия август.
За столчето- нашето е Джордани, мисля, че беше към 180 лв.

# 28
Честит рожден ден, Тинче! Бъди щастлива, обичана и здрава. А малката къдрокоска да те слуша повечко  Wink!
[/color]

inik, ние биба не ползваме, но съм се зачудила как ще го отучвам от шишето с биберона - и водата , и вечерното мляко си ги пие така и се приспива с тях.

mama nina, страхотен концерт - бравос на каките, че са се сетили. Със сигурност това е било най-хубавото събитие за бабите от доста време насам. Аз като малка съм правила също такива концерти, само че вместо микрофон държах глава кромид лук с дръжката  Grinning.

Мериа, много съжалявам за зъбчето на Филип  Sad. Дано да няма последствия в бъдеще!

# 29
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ТИНКА!    bouquet
Ooooo и моя си е с шише с биберон - чаши с всякакви накрайници купувах, ама не ги иска:(
Mama Nina- като им гледам снимките и сещам, как като деца  - ходехме лятото при баба ми в Разлог, и ние подобни концерти организирахме... ама голяма тръпка си беше, седмици подготовка Laughing JoyРаздавахме покани, наредят се бабите от цялата  улица на пейки, на столчета и ни гледат:) Сигурна съм че всички много сте се забавлявали Hug

Последна редакция: пн, 23 юли 2007, 23:06 от inik

Общи условия

Активация на акаунт