На Черното море ФЕВРУАРЧЕТО пече дупе

• 10 055
  • 293
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Благодаря ти Атракция за линковете.От предложените само последния хотел/Център/ ми хвана окото.А за хотел Мара Гидик пише,че имало един петел ,който сутрин будел почиващите  Crazy Ако се отиде точно на 15-ти ще важи ли намалението?

# 151
.От предложените само последния хотел/Център/ ми хвана окото.

И на мен "Център" и "Панорама". А "Мара Гидик" е страхотен, ходили сме там само през деня, не сме спали. Но защо на линка пише 50лв. двойна стая, а там са казали 68лв.  Thinking

Всъщност и "Велена" не лош - http://hotelvelena.free.bg/

Последна редакция: пн, 06 авг 2007, 11:15 от дикси

# 152
Но защо на линка пише 50лв. двойна стая, а там са казали 68лв.  Thinking
Айде де  Thinking Мацката на рецепцията каза така  Flutter

Ако се отиде точно на 15-ти ще важи ли намалението?
Предполагам, но пак ще питаме. Лично на мен ми се струва малко надута тая цена-нали ще имаме 2 нощувки, 2 вечери, та даже и обяд - щ ни стъпи над 200лв  Mr. Green Но както решат всички

# 153
Привет, момичета!

Атракция, браво на теб за информацията   bouquet! На мен не знам защо много ми хареса на пръв поглед "Тихият кът". А иначе и на мен ми идва малко соленичко 200лв. за един уикенд, но ако всички искат, няма проблеми.

# 154
На мен не знам защо много ми хареса на пръв поглед "Тихият кът".
Хубаво е, но няма да се съберем. Малка им е легловата база  Rolling Eyes

# 155
Аз пак недоразбрала....мислех, че само една нощувка ще бъдем. Или по-специално аз ще дойда в събота преди обяд  Peace

# 156
Здравейте Hug Ето ни пак на линия. Върнахме се от гората. Само пращам няколко снимки, по-късно като заспи Крум ще ви изчета  ще пиша как изкарахме. Беше много хубаво Peace
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=12291&view=1&photo=73

Ние сме ходили в хотел "Априлци" - пак на форумска среща, но на мъжа ми, с рено клуб Simple Smile Не е луксозно, но е приличен хотела - имаше доколкото си спомням стара част и реновирани стаи - ние там си бяхме запазили. Важното е компанията да е добра(а в нашта не се съмнявам Hug) и доброто изкарване е гарантирано  bouquet

# 157
Разгледах хотелите и прочетох отзивите. Най - добра е оценката на Велена, а най-гневни думи има за Панорама. Аз съм за Велена. И Тихия кът ми хареса, но щом е малък за нас...
  Благодаря на Атракция за инфото   bouquet

# 158
Ние сме ходили в хотел "Априлци" - пак на форумска среща, но на мъжа ми, с рено клуб Simple Smile :

inik,  и моят мъж активно списва в този форум  Laughing . Сега даже ме кара да ходим на форумската им среща в Говедарци. Така ще се срещаме по семейно на форумски срещи - я на майки, я на бащи - няма значение  Joy

# 159
Аз пак недоразбрала....мислех, че само една нощувка ще бъдем. Или по-специално аз ще дойда в събота преди обяд  Peace

И аз май съм от тези, дето са разбрали за 1 нощувка събота срещу неделя. А и няма как да дойдем за 2 - татито ни нали много пътува и ще се прибере в петък късно вечерта.

# 160
  • София

И аз май съм от тези, дето са разбрали за 1 нощувка събота срещу неделя. А и няма как да дойдем за 2 - татито ни нали много пътува и ще се прибере в петък късно вечерта.

Ами то май само Атракция ще нощува 2 дни  Simple Smile ... и аз знам за 1 нощувка  Laughing

# 161
Ами то май само Атракция ще нощува 2 дни  Simple Smile ... и аз знам за 1 нощувка  Laughing
  Blush То аз, като нямах нет 1 седмица, разбрала-недоразбрала  Flutter В такъв случай нямам претенции за хотела  Grinning

# 162
Здравейте!
И аз си мислих, че две вечери ще останем, ама то не пречи, който иска да остане и две вечери. Не си струва да бием този път за една нощувка. Иначе откъм хотела нямам претенции и аз.
И ние през почивните дни бяхме извън Варна, във Балчик, на мен ми хареса на мъжа ми не толкова. Някой ще пуска ли анкета за датата или ще е 15?

# 163
Аз не съм много сигурна и без това, дали ще мога да дойда, но на 15-ти ще съм мама на първолак  Crazy и ще пропусна за съжаление  Rolling Eyes

# 164
  • София
Аз не съм много сигурна и без това, дали ще мога да дойда, но на 15-ти ще съм мама на първолак  Crazy и ще пропусна за съжаление  Rolling Eyes

Ами то нали се пада събота  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт