"На планина или на море Декемврийчето се смее и расте"

• 9 334
  • 286
  •   1
Отговори
# 240
Ох, да ви се оплача какъв мързел ме е налегнал, от жегата ли е- само ми се полежава с книжка EmbarassedЧета ви, ма чак сега викам да драсна за отчет и на нашия мънчо.
Да не повтарям изброените от вас перипетии по пълзенето, изправянето и отварянето на чекмеджета Twisted Evil
- най-любима ни е т.нар.клатеща поза, на колене и длани, като за лазене се люлее  с кеф и викове по сума ти време, как не се  изморява не ми е ясно.
- като седне в столчето за хранене се почва едно мърморене и каране докато не получи манджата, а после се почва едно бъркане в паницата и дърпане на лъжицата от ръката на мама; свърши ли манджата най-любимо е трескането  с ръце по масичката и Тарзановските викове, описвани от вас.
-вънка най се кефим на минаващите кучета и котки, врабци и гълъби и всичко, що е животинка.А и на мацките обръщаме внимание, даже се въртим след по-засуканите Wink, за радост на бащичкото.Интересното е, че иначе от възрастните хора по не се срамуваме от мъжете, иначе закачи ли ни някоя леличка се крием у мама.
-и така сладко се мушим у мама,вече и  с двете ръчички се  гушкаме[smilie=smile3535.gif]
Честит празник на всички, имаши повод да се почерпят днес!Също и на кърмещите, към които все още се числим и ние, макар и само с едно ранно хапване от цица(не че иначе не нападаме на мама прелестите да ги хапем Mr. Green)
Хайде да сделнем една срещичка тая или другата седмица, докато няма трафик,а!

# 241
  • София
честит рожден ден на аспасия  bouquet
честита годишнина на ди  bouquet
за статистиката ния се оформя от мързеливите май Thinking ( като чета физическите умения на другите бебоци ). ния хич не пълзи и изправя. по скоро се влачи напред по - малко. но откакто седи стабилно, иска все така да стои и се заиграва за по половин минута.
иначе се хили с глас редовно. иска да докопа всичко. ако е за ядене - оше по - добре. вчера налетя на сока ми от грейпфрут. дадох й на бибата малко. такива физиономии направи, че се напиках от смях hahaha харесва много запалки.
радва се на гълъби, кучета и т.н. любимото й забавление в нас са едни рингове, ама още не й стига акъла да ги реди  на пръчката.
казава амамамамамама, аабабабабаба и разни други нейни си приказки. странно ми е, че почва да ги казва най - отчетливо, като е вкисната и реве.
сутринта се беше заклещила между кошарата си и нашето легло - почти като жижовото пропадане, ама нашата кошарка е тежка е не я е могла да я избута.
та това от нас  bouquet

# 242
  • Бургас
Честита годишнина на di_
Още поне петдесет по токлоква  Laughing

# 243
  • София
http://images18.snimka.bg/003571854.jpg
Вижте ни на басейн уйкенда.  Laughing
Малкия е на оправяне вече, но още сме на лечбна храна, вдига чат-пат до 37 температурата.

# 244
  • София
абе все забравям да ви питам - стерилизирате ли още шишета и биби? и ако да - докога с тая процедура?

# 245
Аз от 2-3 седмици не стерилизирам нищо.

Да ви се похваля Laughing Алекс от няколко дни буди се сутрин и се занимава сам в креватчето до към 10ч.Нещо си рови там тихичко,изтезава възглавницата си,разбутва кво може Laughing Направо е кеф за мама и тати.

# 246
  • София
лилетке, направо ти завиждам. ния се буди към 6 задължително с пълен памперс. после миене, ядене  и после почва да беснее из кревата и иска внимание. заспива към 9 после Tired

# 247
ЧРД на Аспасия! Много щастие!   bouquet
Честита годишнина от сватбата на di_ Много любов!   bouquet
Момичета, Световната седмица на кърменето е
Vessito, ти върна ли се на работа, четох някъде беше писала, че ще се връщаш или се бъркам  newsm78

Аz съм студентка и се връ6ам към науките наесен. GrinningЗа работа има време.. Sunglasses

# 248
  • Бургас
И ние почнахме да се будим рано вече. В 9.00 сме на крак, като се има предвид, че преди си спинкахме до 12, сега сутрин едва се измъквам от леглото, ама то мойто диване оставя ли ме да дремна още малко.

# 249
За буденето .... едно на ръка .... 9.00 е пределно късния час  и при нас. Друго е интересно : глад майкаа а а а!  #Crazy
Станал, не станал 9.00 вече иска да яде, ама не кърмене - каша или попара Party
Аз също преди седмица приключих със стерилизирането : взех 2 нови шишета и до тук  Peace
Честита годишнина di   bouquet
- най-любима ни е т.нар.клатеща поза, на колене и длани, като за лазене се люлее  с кеф и викове по сума ти време, как не се  изморява не ми е ясно.- като седне в столчето за хранене се почва едно мърморене и каране докато не получи манджата, а после се почва едно бъркане в паницата и дърпане на лъжицата от ръката на мама; свърши ли манджата най-любимо е трескането  с ръце по масичката и Тарзановските викове, описвани от вас.
- все едно аз съм го казала  Peace
А допълвам - за деца пощурява, ако не го забележат - той почва да им подвиква .  Grinning

# 250
  • София
Ники, имаме снимка в колажа и ще гледам да кача и в албумчето.  Намерих пюре, което му се харесва и  изяде 90 гр! На Хип- пуйка с тиква, изглежда сам ще си реши кога и какво. Просто ми се искаше да поразредим кърменията, защото от известно време суче като новороден и като му дръпна гърдата (понеже накрая само си играе) почва да пищи. Сам спря да се буди през нощта и успявам да си почина, но през деня е ужас. Започна да търси и в чужди деколтета Simple Smile Малко ми е тъжно, че ще се отбиваме, но няма начин- трябва да се връщам и на работа и в университета.  Sad

# 251
  • София
елито, пуйката с тиква на хип разфасовка от 190 грама ли е? защото се утрепах да търся този вариант и никъде няма. ти откъде я взе? търся и другото от 190 грама на хип - заек със зеленчуци. и него не мога да намеря.

# 252
здравейте и от нас, от петък сме в София до неделя и пак във Варна.
Честито на всички празнуващи.
Моята Габуца вече към 9 кг. яде всякакви зеленчукови и плодови пюрета, не пропуска кашите.
Сега бях до пигис хаус и  докато се прибера изпуках от жега.
Момичета да ви питам вашите бебета в коритото легнали или седнали ги къпета, че сега се чудя дали да и взимам корито, че нашето вече е малко, но пък не иска легнала  newsm78
Иначе нашия режим, горе-долу, вечер си ляга между 9-10 часа и сутрин се буди в 6 и после към 9ч.
За работата и аз ще започвам ноември месец и се чудя къде да търся жена да гледа Габи

# 253
  • сто акровата гора
Здравейте   bouquet
Да се отчетем и ние че в събота бяхме на консултация, 8 кг и 69 см е Сончето, доки каза манекенка  Flutter
Започваме мръвката, даже я започнахме вече от вчера, заек със зеленчуци и  копър на Гербер, чудех се ще й хареса ли, но при нас важи правилото Гербер-ско  ли е се омита така че нямаше ядове. Все пак й дадох половин бурканче, но доки каза че месцето не се захранвало по малко, само е важно да се започне с пиле, пуйка или заек, да е по-леко месце.
За уменията, викаме тата и "мама", ама "тата" повече и като сме на разходка вечер и се смрачи моето смело момиче го хваща страх малко и вика "ей тата" а той от кеф подхвръква и е готов да я носи до утре  hahaha Манипулаторка ви казвам  Mr. Green
Не се изправя, не лази, абе опитва се, ама стига до надупване и бутане напред със забит в земята нос  Crazy много е смешна.
Иначе седи стабилно и вече само така иска да си играе, а любимата игра е с 2 пластмасови лъжички да удря по празна кутия от НАН, явно барабанистка ще е  Party А пък на разходка в количката много смешно наднича и се върти след хората, няма някакъв принцип, ей така като й стане някой интересен и го проследява.
Казва чао, махане с ръчичка и прави боц с пръстчето, но има и пропуски де, зависи в какво настроение е  Mr. Green
На глас се смее отдавна, но най-много на бате Момчил, племенника ми който е на 2 години, като го види и започва един смях, едно чудо и иска да го пипне, пък той я гушка, целува по коленцата и по челото и й носи играчки. Много смешно я прегръща, като имам време ще кача снимки. 
През ноща не яде, като заспи към 10 вечерта та до към 6 сутринта, обаче в жегите се будеше за вода, изпиваше по 100-тина мл
За къпането, седнали се къпем Лиа25, играе с играчките за баня и е голям кеф, държи се за ръба на коритото, но мен ме е страх и си слагам шезлонгчето за баня, хавлиено е нашето, за по-сигурно, ако се килне назад и не успея да я хвана, че уж се държим ама все пак.
За стерилизирането, кога стерилизирам, кога не, сега от няколко седмици се налага да дохранвам с АМ, вечер няма кърма та след храненето вечер пускам стерилизатора в микровълновата, иначе през деня не.
Ох пак стана дълго, айде да не ви досаждам а и да посвърша нещо работа из къщи, че Сонче ей сега ще скочи и хукваме по разходки   Grinning
Приятен ден на всички  Hug

# 254
здравейте и от нас, от петък сме в София до неделя и пак във Варна.
Eй, Лийче разминахме се с вас с Габката по моретата  Cry ... ама нищо ще наваксаме в София  Peace Grinning
Според мен от тук нататък ще ни трябват за къпане онези, най - простите големи и дълбоки корита за къпане. Щом почнат да седят стабилно, забравяме за лежането / Жижо така прави вече /.
Много бързо ни се услаждат новите хубави неща - ей го до вчера Жижи си седеше кротко на сухо в надуваемата лодка и се кефеше неистово, ама откакто го топнахме в морето - не ще мрънка и иска пак във водата ....
Елито , щом се радвате на тиквата си позволявам да ви препоръчам Тиква с пилешко на Бебевита - и то е 190 гр буркан и е вкусно/ подобно на Хипарското.  Peace
Magesta, [/b] като те знам как изглеждаш, съмнявам се да се моташ незабелязано по морето Sunglasses. Дон'т баламос ас  Naughty
Grinning ха ха  мерси за мнението  Hug , ама незнаете как изглеждам сега като петниста хиена, в опити да опазя Жижо от слънцето поизгоряла качествено на бански   Party

Общи условия

Активация на акаунт