Родители в UK - 9

• 22 246
  • 299
  •   1
Отговори
# 105
Честито, aniji, бързо и леко да мине. Ама и misholina е зорко око, признавам й го. (И аз искам още едно (не око, бебче  Mr. Green) ама ще видим дали, кога и как.....)

Macoball, ще преговарям, обещавам, вече за записах за следващото ниво от октомври.

# 106
misholina е зорко око, признавам й го. (И аз искам още едно (не око, бебче  Mr. Green) ама ще видим дали, кога и как.....)

Нямам работа тази седмица, затова  Mr. Green Финансовите пазари умряха; аз съм цар да уцелвам затишия  Simple Smile (правих МBA по рецесията 2001-2003, сега май пак навреме ще си взимам майчинството  Peace)

Ами, Алиса, пожелавам ти да измислиш кога и как  Simple Smile Аз не знам дали ще имам сили...

aniji, само положителни мисли, спокойствие, и всичко ще е наред!!!

# 107
  • Манчестър
 Simple Smile

# 108
  • ENGLAND
Ани, честито и тук.  bouquet
Минавам само да се разпиша. Месец и половина бяхме в България, върнахме се миналата седмица и още се приспособяваме към тукашните температури.

# 109
  • Манчестър
От 6-ти Ноември Изиджет започват полети до София от Гатуик...пробвах за декември и февруари различни дати излиза около 58-60 лири билета през седмицата, за събота е почти двоино...

# 110
Дано тази зима е по-мека и с по-хубаво време от миналата,че да можем да си отидем за коледа,а на връщане ще си имам гости  Peace Peace Peace ох нямам търпение Hug

# 111
  • постоянно
Дано тази зима е по-мека и с по-хубаво време от миналата,че да можем да си отидем за коледа,а на връщане ще си имам гости  Peace Peace Peace ох нямам търпение Hug
Aни леко бременеене от мен също Hug Hug Hug
Вили

# 112
Аниджи, честито и от мен! Пожелавам ти лека бременност и едно хубаво и здраво бебе на финала  Simple Smile Мисли позитивно и не се притеснявай. Всичко ще бъде наред. Кога ти е термина?

# 113
  • постоянно
Аниджи, честито и от мен! Пожелавам ти лека бременност и едно хубаво и здраво бебе на финала  Simple Smile Мисли позитивно и не се притеснявай. Всичко ще бъде наред. Кога ти е термина?
Мисля че ще са две  Hug Hug Hug или поне така ми се вижда от лентичката.....
Дето  викат тук  double trouble  Joy
Вили

# 114
Благодаря ви за пожеланията.Опитвам се да мисля позитивно ама така съм се шашнала не е истина.Термина е за около 18.03.08 в сряда ще си взема час за GP-то та той ще каже кога по точно.То по принцип с близнаци е винаги по рано. Peace

# 115
Ами аз понеже не виждам лентичката и затова така написах. Нещо май му става на тоя компютър понеже не съм задавала опция да не ми показва подписи и аватари, а някои не ги виждам. Както и да е де.....
Аниджи, нормално е да си притеснена, но недей да си фантазираш глупости и да мислиш лоши неща. Значи вече си била на видезон щом знаеш, че са двечки  Simple Smile

# 116
Aniji, честито и от мен  Hug Лека и безпроблемна бременност ти пожелавам!   bouquet  bouquet  bouquet

# 117
  • Манчестър
Ани,честито и от мен..само няма да се шашкаш......леко бременеене.... Grinning

# 118
Да бях в четвъртък на видеозона и видяхме малките точки и сърцата.Направихме им няколко снимки и сме си ги наредили в спалнята  Blush

# 119
Когато мъжът ми видя сърчицата усмивката цял ден не слезе от устата му Grinning
Много хубав момент.
Дано всичко мине успешно Hug

Общи условия

Активация на акаунт