Отговори
# 240
  • v. turnovo
Силви, не се натъжавай,може пък да не е лелка! Тест прави ли? Днес явно на повечето не ни е ден.Не губи кураж Hug

# 241
Здравейте, момичета!  bouquet

Аз съм съвсем нова, но и аз много искам бебече като всички вас.
Не мога да пиша постоянно, но когато мога ще се включвам
Ние чакаме бебо повече от година. Дано скоро на всички ни се случи това щастие.
Успех!

# 242
  • Видин
Кате, радвам се че всичко е наред. Ще видиш, че "септември ще бъде май" smile3521
Tedybearbg, пожелавам ти стархотно море, и да се върнете трима! newsm10
Силви, Hug Hug

# 243
Не съм съгласна.Аз съм на морето.Не помага.
Или може би трябва и мъж за целта?  Crazy Crazy Crazy

На първо място и преди всичко: тези щъркелчета, дето ги реди Вери4а, НЕ ЗНАЧИ, че бебета ги носи щъркела. Скес трябва при всички случаи, дори и да не ви се иска  Mr. Green

Силви35, горе главата, моме!  Hug

Рокси и Никита, дори да си знаете, че ви обичкам и силно ви стискам палци, пак ще ви го кажа. Обичам ви, момичета, и палците на фльонга съм стиснала!

Кате, много се радвам, че ситуацията е на оправяне   bouquet

На новодошлите, Вилкомен!

А на всички, двучертичкови тестове. Не приемам извинения!

П.С. И Стеф да започва с опитите, толкова теоретична подготовка, време е за практически изпит  Crazy

# 244
  • София
Mного е мило някой да вярва в хубавото ти бъдеще, когато виждаш нещата под малко по-различен ъгъл. Толкова ме трогна това, дето стискате палци за 30ти..  Blush
То си е ясно, че цикъла ще дойде с пълна сила.. ама айде.. .затварям очите и се моля за бебе.  Praynig Praynig Praynig Много се моля, пък ако не сега, тогава през август. Той нали си е месеца с многото падащи звезди, надявам се и тук да завалят положителни тестчета.

# 245
  • София
Добро утро, момиченца!!!
да ви почерпя едно сутрешно кафенце, че Голдито нещо се изгуби!!!
Благодаря ви отново за милите думи!!!
Да се похваля-вчера така хубаво си дръннах две бирички, че много добре ми дойдоха...започвам да влизам в крак... Crazy
Днес пък ще се качваме малко на балкана-на Бойково и съм много щастлива, че ще успеем да се махмем малко от жегите, защото тук вече не се издържа...Добре че беше вчера вятърчето малко да ни разхлади...
Пожелавам на всички нечакащи-двете хубави чертички и като се върна във вторник да видя много положителни тестчета... Hug

# 246
Добрютру!

Рокси и Ники, според мен проблемното е за установени проблеми и споделяне на опит за борбата с тях. Нищо не пречи като открием проблема да се подвизаваме и на двете места, но за сега и за постоянно - не съм съгласна   Crazy

Силви, ще стане! Сигурна съм!  Hug

Кате, това вече е хубава новинка. С нетърпение чакам септември и твоите две чертички Peace

Теди, весело и релаксиращо моренце, само ориентирай щъркела къде ще бъдете да не обърка доставката  Wink

Жаклин и Саксофонfingerscrossed и ушите са на фльонга естествено!

Славундер, вече тотално съм мобилизирана да се забебя - такива готини сватове не са за изпускане. Явно само чакам да видим какъв щъркел си си хванала ти за да преценим какъв да хвана аз.

# 247
Добро утро, момичета! Аз не съм писала с месеци , макар че и преди това не бях от най-активните! Опитвам да забременея вече почти година. През май щастието ме споходи , но явно ангелчето не е било готово да дойде при нас все още и до сега бяхме в период на принудително пазене. Слава богу всичко е наред и в момента е последният цикъл , който трябва да изчакам и можем отново да се надяваме. Затова събрах сили да пиша тук и да се присъединя към вас.Надявам се , че ще ме приемете както всички останали!
Приятен ден от мен и благодаря и аз за кафенцето, че тази нощ спах едва 5  часа и сега почти не се държа!

# 248
  • Бургас
Добро утро! Hug
Кате, мерси, душичко, за кафенцето; ще видиш, че сега след лапарото бебо ще дойде бързо Simple Smile
Танитка, успех и добре дошла отново  bouquet
Понеже се загубих за доста време и много не съм в час още Blush на всички, които имат нужда от подкрепа и стиснати палци, изпращам една голяма прегръдка Hug
На всички пожелавам успешен петък и прекрасен уикенд Heart Eyes

# 249
  • София
Добро утро, момичета!  Hug
Напоследък е ужасно натоварено в работата и нямам много време да чета всичко, та явно съм пропуснала нещичко и затова направо ще си питам...  Embarassed
Все си мисля за Кали. Отиде ли при доктор да потвърди бременността?  И което е по-важното, каза ли той кога ще чуеш сърчицето? Искам малко новини!  Thinking

# 250
Добрутро, дами  bouquet
И особено добре дошла отново на Голди Hug - така ми липсваше, душицо!!!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Катето много се радвам, че вече нещата при теб изглеждат различно! Хайде, мила, кураж, и в най-скоро време да ни зарадваш!!! Hug
Танитка и Гала  welcome welcome при нас който е дошъл, празен не си е отишъл Laughing
Саксофон, никога не губи надежда - тя винаги ни крепи, гушкам те за кураж Hug
На всички - хубав, пълен с радост и добри вести ден!!!

# 251
Еее, Голдииии  Hug
Къде се скри? Тук внесе смут сред редиците да се чудим къде си, какво си, що си  Hug

Много хубав ден ви желая  Hug

# 252
  • София
Добро утро мадами  Hug  Как сме днес ?
Голди мила, какво е това завръщане без кафе  Laughing тук всички сме заспи без него  Crazy , но Котето те замества чудесно просто  Peace
Танитка  welcome ние двечките с теб данесме били на едно и също място вчера , че и аз спинках само 5 часа  Simple Smile

# 253
Добро утро дами! Как сме днес?
Славундер стахотно семейство сте!От снимките лъха толкова любоФ и щастие,че .........абе супер сте!

# 254
  • Видин
Момичета, добър ден и от мен  Rolling Eyes
Искам да питам мога ли да меря БТ орално над езика?Дали показва що-горе правилно, понеже така ми е най-удобно.Днес за пръв път мерих - 36.7, а още съм в цикъл уж.Моя сън е доста неспокоен напоследък и много се будя и се въртя, това оказва ли влияние.Уж изчетох всичко по темата ама пак съм си неориентирана  Crazy
Благодаря за разбирането  Blush

Общи условия

Активация на акаунт