Отговори
# 255
И Стеф да започва с опитите, толкова теоретична подготовка, време е за практически изпит  Crazy[/b]

Blush
Аз малко ще почвам отзад напред - първо с изследванията, после с бебеправенето. Но моите изследвания са по-специфични - генетични Confused Имам почти доказана спина бифида и трябва да се консултирам с генетици, най-вероятно ще приемам от специалната фолиева мета. Ама сега е отпускарски сезон...отлагам го малко.

Искам да питам мога ли да меря БТ орално над езика?Дали показва що-горе правилно, понеже така ми е най-удобно.Днес за пръв път мерих - 36.7, а още съм в цикъл уж.Моя сън е доста неспокоен напоследък и много се будя и се въртя, това оказва ли влияние.

Орална БТ се мери точно под езика Simple Smile Желателно е да имаш поне 5-6 часа здрав сън, ако се будиш и ставаш, може би ще има малки отклонения в стойностите, но първата ти работа като си отвориш очите сутрин - е да си сложиш термометъра в устата.

# 256
 smile3558

Добър ден девойки, честит ни петък!  Mr. Green

Голди, добре завърнала се, не хвърляй така в смут форум-обществото.... Heart Eyes

Стефи, ти като една видна теоретичка, би ли ми хвърлила едно око в графиката, мисля, че все още не е за показване на Денис....но тези спадове и скокове лекинко ме притесняват...

# 257
  • Видин
Здравейте!

Голди,къде се загуби бе душко? Повече никакви такива изчезвания! Crossing Arms

Комикс, мисля че днес си в овулация, но нека и другите момичета се изкажат по въпроса. Покажи графиката и на Денис.Успех! Hug
Стискам палци на всички Нечакащи Praynig Praynig

# 258
Комикс, аз да и кажа какво мисля за графиката ти: според мен ову-то ти е било вчера или завчера, в деня, след като са те боляли яйчниците. Главоболието също е често срещан предизвестник на овулация, така че..... Но днес вече със сигурност е минала! Дано си оползотворила предните 2 дни Laughing

# 259
Комиксче, още е рано да се каже Crazy
След 2-3 дни ще си проличи дали е било сега овуто.

# 260
Здравейте!Не съм писала от май месец, тогава ми закъсня и накрая ми дойде, разбиха се всичките ми надежди.Спрях да си водя календарчето, да пиша кога ми е дошло, да броя дни и т.н.Спрях и да влизам тук(и аз незнам защо).Ужким спрях да го мисля и да се отдам на други неща, които ме радват, но не съм се отказала от бебенце, да не си помислите това Mr. Green

Първо да честитя на Кали.Миличка, пожелавам ти прекрасна бременност и здраво бебе на финала!  bouquet

И второ искам да ви кажа, че другия месец заминаваме на море и силно се надявам да се върнем с още един член на нашето семейство.В началото, когато решихме, че искаме второ бебе, много исках да забременея август месец и да се роди бебчето през май-това е любимия ми месец.Дано да се сбъдне мечтата ни!Ако не продължавам да се боря, въпреки, че с този мой мъж, който често пътува...Но някой ден ще стане!
Не се отчайвайте!А се борете с надежда в сърцето!
Лек ден ви желая! Hug

# 261
Добър ден на всички.Да се разпиша и аз днес.При нас на морето е горещо,а навътре в страната не Ви завижнам мамичета .Ето Ви малко вълнички да се разхладите sport027 smile3549.Яжте повече сладолед,защото според японски учени консумацията на сладолед увеличава шанса за бебе1,5пъти.Така,че повече сладолед и послеееееее Вие си знаете.

# 262
Мерси за коментарите момичета  bouquet

Тай, можеш да се ориентираш по сърцата, какво съм оползотворила и какво не  Crazy

Стефи.... Mr. Green важното е да има тръпка...

# 263
Здравейте мили момичета! Честит ви  smile3558
Ей ме и днес - замъкнах се на работа, поприключих със задачките и сега мога на спокойствие да се отдам на сладки приказки с Вас  Simple Smile
Така... от къде да започна...
На новите ни съфорумки -  welcome и по-скоро да се местите няколко форума нагоре  Wink
Стеф,  Hug  newsm51 - ти си знаеш  Wink
Силвенце, недей се нстройва негативно - може и да спре кръвта, а и да дори и да дойде, не губи кураж - следващия път ще стане! Нощта е най-черна точно преди изгрева, нали знаеш  Hug
Голди, айде, бе душицо, домиля ни на всички! А добре завърнала се!   bouquet

Със сигурност съм пропуснала да кажа нещо на някой, но ако се сетя, надявам се да мога да го кажа довечера  Simple Smile Нямам търпение за срещичката  smile3508 И да не си тръгнете докато се домъкна, ей!  Twisted Evil

При мен положението е мътно и кърваво  Shocked Цикълът ми тотално се побърка - 23 дни не е бил от 16-тата ми година, когато ме посещаваше на 22-23 дни... Но поне предположението ми, че нещо се е случвало към 9-тия ден придобива по-голяма доза реалистичност... Не знам и аз какво да мисля вече  doh добре поне, че не се проточи много зацапването, но така или иначе ще говоря с доктора за това и ако трябва, ще правя изследвания. Този път не ми се разминаха и болките, което също е нетипично - не знам кога последно съм се будила от болка и ми се е налагало да вземам хапче - ами аз дори нямам никакъв спазмолитик в къщи, ама добре, че се сетих, че на рекламата на Нурофена го дават и за менструални болки (иначе аз моря настинки с него) та свърши работа и успях да поспя... Въобще - гадост и зараза!  Mr. Green

И сега един малко тъп въпрос за оралното мерене на температурата  Embarassed Как точно става това, с какъв термометър? Аз не мога да си го представя, честно, като го лапна тоя термометър, как ще си затворя устата без да го сдъвча?  Embarassed Извинявам се пак, много е тъп въпроса, ама живо ме интересува, щото категорично нямам желание да си пъхам термометъра всяка сутрин в д...то - ами ако ми се приходи до тоалетна  Embarassed?

# 264
Душко, с дигитален или живачен (с дигитален ми е по-лесно)  - налапваш го, слагайки го под езика и затваряш плътно устата. Туй то Crazy
Иначе, това че сега ти е дошло е донякъде хубаво, в смисъл, онези подозрения за 9-ти ден може да истински, което пък значи, че си имаш нормална лутеална фаза (ако можех да ти видя графика от предния месец, щеше да е хубаво, ама сега показва новата), което пък не предполага да имаш проблем с прогестерона - и пак стигаме до задънена улица newsm78

# 265
Роксане, орално се мери най-лесно с дигитален термометър, добре е да си вземеш от по-бързите (моят отчита за 20 секунди) . Слага се под езика (затваряш си добре устата и стоиш така, докато издаде сигнал) Вероятно може и с живачен, ама да седиш 10 мин. с термометър в устата не е работа Whistling При оралното мерене стойностите са по-ниски от меренето анално - казвам ти го за да не се шашнеш. Аз обаче си меря анално, така си свикнах и бързо става, пък и ми отчита много лесно разчетими стойности - почти всяка температура знам какво значи в даден момент - но това е за мен!
Комикс, Стеф е права че е малко рано да се каже със сигурност какво се случва в графиката ти, но аз понеже имам чувството че си гледам моята и затова така сигурно ти казах за ову-то - ако моята графика покаже температура 36,8 със сигурност ову-то е минало. Така че това важи за мен, но за теб не знам как е точно newsm78

# 266
 hahaha Списъка на успеха погали и в него бързо ще се включиш ти  Joy

Най-прекрасното списъче на УСПЕХА   EFP от 01.05.2007 г.  preggo  newsm51
1. Сноуфлауър  stork-girl ; 2. Усмивка !  stork-boy ; 3. Morgy  stork-girl ; 4. biko stork-boy ; 5. Desan4e  stork-girl ; 6. juleto18 stork-boy ; 7. slan4ogled  stork-girl ; 8. iramira stork-boy ; 9. DesiT  stork-girl ; 10. dama stork-boy ; 11. didikar  stork-girl ; 12. Skiorche stork-boy ; 13. izabela83  stork-girl ; 14. Мери stork-boy ; 15. Iveto_86  stork-girl ; 16. anita7 stork-boy ; 17. жаси  stork-girl ; 18. evelinar stork-boy ; 19. Славундер  stork-girl ; 20. alina_si stork-boy ; 21. myran  stork-girl ; 22. Gigamiga stork-boy ; 23. Вили_ stork-girl; 24. mimeto-rz  stork-boy; 25. Andjela81 stork-girl ; 26. kalli  stork-boy ;

Хубавото списъче на НАДЕЖДАТА... Praynig

EFP 22.04 - biko; 24.04 - Desan4e; 01.05 - Morgy; 02.05 - slan4ogled; 07.05 - Усмивка !; 16.05 - DesiT; 16.05 - dama; 19.05 - Skiorche;
EFP 27.05 - izabela83; 30.05 - Мери; 04.06 - anita7; 10.06 - жаси; 17.06 - evelinar; 18.06 - alina_si;26.06 - Slavunder; 26.06 - myran;
EFP 07.07 - mimeto-rz; 09.07 - Вили_; 12.07 - Andjela81; 25.07 - kalli;

НАДЕЖДА всяка мама от списъка таи, че месец ЮНИ ще види две черти!!!

24.06 - doddo
30.06 - skygirl

НАДЕЖДА всяка мама от списъка таи, че месец ЮЛИ ще види две черти!!!

10.07 - dari75
12.07 - г-жа Ен4ева
13.07 - ritka
15.07 - didi-2; Maya_M
17.07 - KikiNiki
22.07 - Juturna
23.07 - samimami; diksis
25.07 - koalkata
26.07 - desive78
27.07 - Viviani
28.07 - kalinkish; nikkita_deneva
30.07 - Marinela flo; saxophone

НАДЕЖДА всяка мама от списъка таи, че месец АВГУСТ ще види две черти!!!

01.08 - *milenna*; SLADKA MAMA; milinea
03.08 - Жаклин; Iris_blu
04.08 - geri-meri(popins); pav111
05.08 - Veri4; mu6morok; puh golqm
06.08 - joli75; kati_peal
08.08 - koteto7975; ral4e
11.08 - lanna
18.08 - baraborka
20.08 - KorNeliq; Луда гъба
21.08 - бланш; silvi 35
22.08 - Аз съм си
23.08 - Martina75
24.08 - galita84
26.08 - tai
29.08 - ro6ko_

Последна редакция: пт, 27 юли 2007, 22:44 от Veri4

# 267
  • близо до София
Момичета, много Ви благодаря за подкрепата, добре че сте вие ,че така ми е по-лесно да мисля за следващия път. Вече си имам истински цикъл, така че надеждата ми е за следващия месец, това  след морето. Нали там хубави бебета стават, може и мен да ме огрее, неочаквано..

Последна редакция: пт, 27 юли 2007, 19:09 от silvi 35

# 268
Здравейте момичета Hug
Не съм писала отдавна, но ви четях Peace
Днеси ми се случи нещо странно и незнам какво да си мисля Crazy Значи, 25-ти ден ми е. Събуждам се към 6 от болки в корема, отивам до тоалетната - кръв Tired След 1 час ни спомен от болка и кръв Shocked Преди малко пак болки, пак тече.....цикъл ли е, що е newsm78 Предишните 2-3 пъти ми беше по 30-31 дни, сега 24 #Crazy Много е оскъдно, но го има и ме боли коремчето и съм надута Tired През този месец правехме секс всеки ден, та си мислех, че е станало, а то Cry
Извинявам се, че внасям лошо настроение, но имах нужда да споделя с вас Hug

# 269
Миленка, добре дошла в клуба  Wink
И ние така - почти всеки ден секс, викам си "Е, сега вече няма как да не стане", а  то - от онзи ден почна да ми цапа точно както го описваш и снощи вече шурна... Сигурно времето влияе, тези температури странни - 40 градуса жега и после спадат с по 10 градуса...
Аз за мен съм си решила -  ще ходя на лекар, че много ми се събра и имам нужда от кураж в бяла престилка  Wink А и ако правя нещо за да дойде бебо, се чувствам по-добре психически.

Общи условия

Активация на акаунт