Ето че Септември наближава и търпението ни се стопява

• 15 196
  • 287
  •   1
Отговори
# 255
Поспаланка, да не си яла нещо кофти? Аз така от едни пърженни картофи в едно заведение точно като тебе. Свалила си 2 кг. вода, затова сега пий повечко течност и хапвай препечени филийки.
Айди!

# 256
  • Бургас
Привет от мен днес,
всичко с мен е наред, имам достатъчн околополодни води, така че това с пиенето на водата май е вярно.
Само дето до.ктора ме изплаши като каза, че като размери излиза в 35 седмица.
Нищо интересно при мен, това са новините
Бай

# 257
без да знам от вчера и аз съм в групата на свинките дето ядат царевица  Mr. Green четири броя за днеска до момента  Mr. Green пък довечера  smile3550

поспаланке, и аз да се включа, макар че вече са ти казали де - пийвай повече вода поне да не се обезводниш, пък че не си яла един ден нищо му няма нито на бебо, нито на теб - ще наваксаш после, а и така е по-добре за малко без храна - докато се успокои стомаха

аз с кръста съм вече доста добре, днеска даже ходих да си купя самичка праскови до горния блок, а утрееееее   jumpuu , утре съм на плажче да си плуваааааам     Hands Clap да се отпусне малко пустия му гръбнак

мами от варна, казвайте един ден, час и място следващата седмица да вземем да се видим някъде на биричка, или на торта  lalalala

# 258
Здравейте мили мами!
Ето ме и мен вече с почиващите. Днес ми беше последния работен ден и от понеделник съм в болничен, само не знам кой ще ме остави да си стоя вкъщи, че тя мойта работа най-много да пренеса повече папки у дома и да си организирам офис тук. То и сега понякога съм така ама гледах да пазя дистанция. Моя мъж ме базика, че като родя ще ми ремонтира офиса и ще ми направи кътче за бебето та да мога да продължа да си работя. Аз пък му предлагам да му проведа едно обучение по счетоводство та да поеме и тая част от работата.
Ние имаме обща фирма, в която аз се занимавам с икономически въпроси, а той с инженерно - технически. Неговата дейност е по-печеливша на тоя етап та съм доволна от общия бюджет, от който се ползвам без угризения. С бившия ми съпруг обаче нещата съвсем не вървяха толкова гладко откъм финансова част така че съм на мнение, че такива въпроси трябва да се поставят на обсъждане още в началото на връзката за да няма недоразумения. Още по-сложно става ако на "младото семейство" се оказва помощ от някои от техните родители.

# 259
Ми то при нас бюджетните резерви, които всеки си има, не са защото ме е срам да си искам, а защото аз си държа да имаме известна самостоятелност, а самочувствието на мъжа ми слава богу не се изразява в това да издържа напълно жена си. Иначе когато има нужда си прехвърляме кинти от единия на другия, в зависимост от това кой ще движи определено общо финансово начинание. Но си имаме и неприкосновеност и лични средства. Ако някой е на червено, другият поема и неговите финансови отговорности, докато се налага. Много се бях впечатлила от едни шведи, които живееха заедно като двойка от години, но в заведение всеки вадеше и си плащаше сам. Е, ние чак до такива ексцесии не стигаме, но и не всичко ни е общо по дефолт. И мъжът ми никога не е притежавал дрехите на гърба ми, което особено ме радва.
Хора, моля ви, кажете ми какво стана с Анири? Известно време мислех, че сигурно е на море, обаче вече я няма ужасно дълго, нали не й се е случило нещо?

Последна редакция: пт, 27 юли 2007, 15:25 от basilisk

# 260
Така както виждам всички сме на вълна дружно освинване с оглед на яденето Laughing Аз сега съм нападнала 1 невероятна комбинация от пълнени палачинки и кисело зелце, запечено на фурна - така, че сигурно и ще съм дежурна  smile3550 Laughing
Хайде наистина де се организираме за среща преди да се обебим Simple Smile newsm44

Къде е наистина, Анири, и аз скоро мислех за нея Rolling Eyes ??? Confused

# 261
Здравейте, мами. Май се поразхладихме, да не ни е уроки.
АЗ все се каня да си приготвя багажа за болницата и все отлагам, та да видим дали няма да има изненади.
Ками, Весела със сигурнопст ще помогне повече, но мисля, че в Торакс организират училище за родители. Аз при предишната си бременност ходих там(наистина само веднъж, че нямахме никакав възможност да пътуваме), но бях много доволна( даже си мисля, че ако бяхме ходили там, щяха да ни спасят бебока, но както и да е, минали работи). А и май не е толкова скъпо- като се замислиш колко пари даваш на ръка на докторите, май излиза същото да отидеш и да си платиш официално, че и условията са перфектни, и отношението, и лекарите.
Мами, май общия бюджет е задължителен, когато паричките са ограничени, а когаот не ги бърка хоратя, явно могат да си живеят и на отделни бюджети, но пак ми е странно. Хайде, чао и целувки от мен

# 262
Базилиск, Анирито е крайно време да излиза вече отпуска, ама май в работата я мъчат много. Беше казала при последния си пост, че има ученичка и няма да може да пише.

А и Feminine не е лошо да се обади най-накрая. За някакви ремонти говореше, че правят.

Ама, мацки, отчитайте се, да не ви мислим така!

# 263
  • морето и сините вълни :)
ауууу Саморасличе ко е туй кисело зеле по никое време бе Sick Sick Sick.лятоска  ,наща  плюска кисело зеле Sick Sick..

ммм за бюджета и нашия е общ-държим парите заедно така че  да знаем с какви пари разполагаме и т.н.. и ако на някой нещо му се прииска да си купи  гледа бюджета ако има -купува.Ако няма ще чака  докато получим  Mr. Green Mr. Green
Аз мисля че това е удачен вариант за семеен бюджет Peace Peaceвсе пак и двамата работим  и двамата ще харчим парите  заедно Peace

Поспаланке-на мен туй твойто ми прилича  на летен грип миличка..я си измери температурата-да не си вдигнала Naughty Naughty

Миналат година на работа бях аз така-хем посрана хем   Sick беше ужасно

лекси-защо се плашиш от размерите на бебето-на мен доки ми каза миналта седмица че отговаряло бебето на 36-та седмица Mr. Green Mr. Green..даже беше силно шокиран Mr. Green Mr. Green че за 3 седмици е станало  едно шомпълче  Peace
аз отивам да опъвам кокала-нещо компа пак прави проблеми и се нервя...нещо ся пък от дъното ще дойде #Cussing out #Cussing out и направо вече ми бактиса...само съм казала на мъжо ми...може телевизия да няма ама АЗ без КОМП няма да седя #2gunfire #2gunfire #2gunfire

от 6 години съм с компютър и немога да дишам без него Peace Peace

# 264
Здравейте  и от мен.НИщо  ново около  мен  само  дето  времето  е нас и ходя  по  често  по разходки.

# 265
Здраствуйте......... Laughing
Саморасличе и аз днес сутринта се точих да си взимам час за ФМ при Балев,но разбрах същото.Записах си час при заместничката за днес и ходих. Peace
Останах доволна да ти кажа.Много обстоен преглед направи жената.За сега всичко си му е наред на бебчо,само дето малко големичък и терминът ми се измести от 23.09. на 11.09.Та сега в крайна сметка кога трябва да раждам? newsm78

# 266
Привет и от мен Hug  bouquet
Както си стоях днес и ми хрумна едно питане, на което може и да се разсмеете Mr. Green, ама кво да се прави.
Оказва се, че не знам как точно изглеждат тези бабешки гащи, дето ще ни трябват за родилното, като почнат лохиите Joy hahaha Ходих в един магазин и обяснявам на една продавачка...а тя вика, "а-а-а-а-а от онези с крачолите ли?! " Shocked Shocked Rolling Eyes ShockedАма аз като незнам за какво иде реч...и казах да задържи, докато разбера. Аз си мислех, че са обикновени памучни бикини, но по- дълбоки, ама сега се замислих, че може и да не са.
Ако някой има вече купени нека да сложи една снимка, че да не бера срам... Mr. Green

За среща на варненките...съм за, ама програмата ми за другата седмица е толкова неясна. Трябва да ходя на очен лекар, който не е ясно ще ме приеме ли или не, че с тези отпуски дето са я подкарали, навсякъде е фул.  Shocked Освен това мислим с мъжа ми и едни приятели да отидем на палатка за 2 дни...
Изводът от цялото това писане Rolling Eyes, всъщност е, че ако се уговорите и имам възможност ще дойда Simple Smile Peace Hug

# 267
Хей, мами с контракции, я да ви питам- започнахте ли да се мажите с Гермастан или няма да рискувате? На някоя доктора да се е минал случайно да обясни така, че да се разбира какво точно да правим

# 268
  • София
Lillebi - много са странни, приличат на памперс, аз си взех от аптеката на Шейново, но това е в София... ако има аптека в болницата, където ще раждаш ще ги знаят. Кажи, че искаш превръзки за родилки. Има два размера, жената ми даде и от двата, защото зависи, колко ще е силно кръвотечението...  Докторката ми каза да си взема от тях, защото ще са ми много по удобни от нормалните превръзки.

# 269
  • морето и сините вълни :)
за какво да се мажа с Гермастан отсега...за обработка на зърната ли???Аз не мисля.нито да се шкуря с  тривка по цомбите нито да се мажа с нещо... Peace
Охх Лилеби -щях да падна  от смях Joy Joy
Ами не са с крачоли и с ластик на крачолите...те тея пък хептен   ти казвам ще умра от смях ако ги нахуля на гъзо си hahaha hahaha hahaha

баш от тез по дълбочките  бикини -дето им викат гащи.Дълбоки са чак до   пъпа ти стига ластика..Ами счупено ми е фотото инъче щях да приложа  актуална снимка..даже с манекенка (аз Joy Joy)

То щеше да бъде е баси и атракцията Joy Joy

аз отивам на плаж сега да  опъна кокъля малко  bouquet

айд епо късно ще намина пак Peace

Лилиан--абе  лилеби пита за  ГАЩИ не за превръзки hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт