Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кога трябва да получим цялата документация от наблюдаващия ни лекар преди да влезем в болницата, за да раждаме?
Има ли ефект жегата върху бебето?
Какви документи са необходими при постъпване в родилно отделение?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кога трябва да получим цялата документация от наблюдаващия ни лекар преди да влезем в болницата, за да раждаме?
-
Има ли ефект жегата върху бебето?
-
Какви документи са необходими при постъпване в родилно отделение?
-
Могат ли сърдечните проблеми да бъдат причинени от горещината?
-
Какво представлява обменната карта, обсъждана в разговорите?

Имам само още един, който ми става, но не ми стои особено добре, а по магазините не мога да си намеря нищо. Направо не знам как ще ги карам последните 2 месеца, имайки предвид, че не мога да нося поли и рокли, че от жегите ми се получава екзема на кожата между краката... 
Аман вече от тая здравна система! Може ли да карат и силно бременните жени да висят пред кабинетите с часове?!! 

По първоначални данни беше за понеделник-вторник, но колкото по рано толкова по-добре, че след изолацията е ред на климатиците
Само, че каква кочина ще настане на терасата, тя ни е и склад, не е истина просто
И какво правим тогава с контролната фетална?
?За капак казаха, че било желателно на 3 август пак да висим и да чакаме, защото на 6 и 8 август евентуално щял да работи
Но по-добре, за да се успокоиш и ако имаш парична възможност разбира се, да отидеш при някой друг доктор, само за ехограф.

Ние с моя мъж сме заедно от 12 години, близо 6 от които сме женени. Това с общите разходи и общия бюджет по-точно ще си дойде на мястото също веднага щом започнете да живеете заедно. Вкъщи никога не сме си делили парите, още като живеех с мама и татко. Всичко си беше общо и сега вкъщи сме така. В крайна сметка сме едно цяло в един определен смисъл. Така че горе главата ще се справите прекрасно и с общия бюджет и с бебчето, сигурна съм 
да Ви се връща
... така, че Базилиск и ти много не се надявай да ти се случи
.
и домашни потреби) и ще ни стигнат!
шегувам се.