Ето че Септември наближава и търпението ни се стопява

• 15 196
  • 287
  •   1
Отговори
# 240
Айде, кой щеше да рупа царевица с мене? Моренка?
Тая сутрин рано се събудих ама ми беше едно свежо такова, та станах и мушнах един резен диня да запазя свежото чувство. След малко взех да огладнявам и вкарах една купа био мюсли и сега с царевицата искам да ви кажа че става експлозивна смес (о, да, и кафе забравих да спомена), добре, че има два кенефа тука при наште, че единия си го резервирам за мене.
Аз пък вчера бях при Яков и тоя път нямаше никва опашка и не беше назад с графика, та си приказвахме дълго и на спокойствие за раждането и др. такива. Бебка се е обърнала главично и при мен, само дето още е отдясно, ама ще трябва да я завъртам отляво или поне с гъзеца напред. А тя най отляво трудно ще отиде, щото плацентата ми е леко наляво и ще й пречи сигурно. Но поне да не е отдясно съвсем, че по-дълго и трудно става раждането така. Иначе потвръждава че ще раждам отдолу, говорихме, че не се индуцира при това положение (с едно секцио отпреди), че може само най-накрая да се сложи съмсем малко окситоцин ако трябва да се подпомогне раждането (което аз живот и здраве да стигна дотам, смятам да откажа), говорихме за топките за раждане и т.н. въобще беше приятно. Стискайте палци да ми се завърти бебка още малко, а и да не ми излезе нищо тревожно на микробиологичното изследване (че нали на мъжа ми намериха някаква екзотична бактерия), но Яков много ме успокои и се изказа скептично за нещата които намират - даже се бъзикаше че била "морганела мирабилис", дето никога не били откривали в неговата практика досега и че трябвало да си полуумрял за да имаш такава инфекция. Та ще видим, де, дано да я няма при мен, че мъжо ще го излекуват, ама мойта е по-сложна.
samorasliche,
За кво ти е тая трета ФМ след 30-а седмица бе, само ше си даваш парите? Я живей си спокойно, нали вече знаеш че всичко му е наред на бебчето? Само още напрежение да ти създават сега. Милвай си шкембъла и гледай напред според мене.  Hug

# 241
И моят голям панталон с ластик вчера не мога да го сложа на корема, защото почва да ме боли,
Напълно те разбирам! Аз съм официално в траур, защото вчера вече окончателно ми се скъса Панталона за бременни с главно П.  newsm45  Имам само още един, който ми става, но не ми стои особено добре, а по магазините не мога да си намеря нищо. Направо не знам как ще ги карам последните 2 месеца, имайки предвид, че не мога да нося поли и рокли, че от жегите ми се получава екзема на кожата между краката...  smile3518

Камелия, ние с мъжа ми бяхме така едно време съвсем в началото на връзката ни и докато бяхме гаджета. Ама с напредване на време и връзката (а и после се оженихме), просто няма как да цепим сметки на две и някой да реши да продава кола или компютър без да се консултира с другия. Трябва да се разберете по тези въпроси, че може да си имаш проблеми.
Basilisk, и мен в началото ме беше срам "да прося" пари от него, но откак съм бременна няма как да работя колкото преди и съответно изкарвам по-малко, така че е неизбежно. Но той си го приема съвсем нормално, така че много бързо спря да ме е срам. А и в крайна сметка, заради нашето бебе е такава ситуацията. Ако той го раждаше, аз щях да издържам семейството.

Саморасличе, а аз си мислех, че само в София при моята лекарка за ЖК се чака с часове, въпреки че имаш записан час отпреди един месец!  smile3516 Аман вече от тая здравна система! Може ли да карат и силно бременните жени да висят пред кабинетите с часове?!!  smile3515

Иначе срещата снощи мина много добре, само дето имаше страшно много отсъстващи! Момичета, бива ли така?!  #Crazy

Последна редакция: пт, 27 юли 2007, 10:03 от Hexina

# 242
Добрютро и от мен Simple Smile

Гледам, че от мамите от вчера няма много отзиви, ма то, аз в 10 часа цопнах вкъщи и толкова се уморих, че съм заспала на "Война вкъщи" и даже не можах да дочакам мъжо от мача Simple Smile

Иначе снощи беше голяма веселба, така ме заредихте с енергия, че профучах пеша разстоянието от Раковска до Сточна гара и накрая почти на бегом взех стълбите до 6-я етаж Simple Smile И като се прибрах, взех душ, легнах пред ТВ-то да чекам мъжо и като съм откъртилааааааа....

Имаше мнооого снимков материал, ама ще да почакаме да се събудят майчетата да показваме Simple Smile

Относно бюджетите, при нас всичко е общо. Парите се слагат на едно място, сметките в банката са на нечие име, но никога не е имало проблем за това. На мен ми е странно и никога не съм приемала като просене да взема пари от моя мъж... Планираме заедно разходите, решаваме заедно какво и кога да купим и  се справяме - къде добре, къде зле...

Хайде, приятен ден от мен и да свършваме вече с тая работа, че на мен почна яко да ми писва висенето в офиса.

# 243
Оххх, момичета току що разбрах, че моята епопея с майстори и чистене продължава и пак съм сама на пангара ooooh!
Ще почнат днес или утре да правят външната  изолация на детската стая и голямата северна тераса Shocked Crazy По първоначални данни беше за понеделник-вторник, но колкото по рано толкова по-добре, че след изолацията е ред на климатиците Praynig Само, че каква кочина ще настане на терасата, тя ни е и склад, не е истина просто #Crazy

# 244
Добро утро Hug
След като отвисях повече от час пред клниката на Темелков, за да си запиша час за Балев, в 08ч ни сервираха, че човека щял да бъде 2 седмици в отпуск #2gunfire И какво правим тогава с контролната фетална? #Cussing out ?За капак казаха, че било желателно на 3 август пак да висим и да чакаме, защото на 6 и 8 август евентуално щял да работи ooooh! Shocked
Е това е то - просто прекрасно ooooh! Притеснявам се не за друго, а защото от 23 юни не съм виждала бебето на ехограф, а няма голяма сигурност, че ще видя лекарката си на 7 август, когато съм на ЖК #Crazy

Sam, не можеш ли да отидеш в някой частен кабинет? Нямам идея колко струват тия прегледи в .... София ли беше, в Русе са 15 лв. при повечето? Wink Но по-добре, за да се успокоиш и ако имаш парична възможност разбира се, да отидеш при някой друг доктор, само за ехограф.  newsm03 newsm10

Kameliya, мисля, че с времето всичко ще си дойде по местата. Щом таткото показва очевидно, че мисли и за давама ви отсега и бюджетът ще стане общ един ден  Hug Пожелавам ви една хубава сватба в бъдеще, че си я заслужавате  smile3501 Ние с моя мъж сме заедно от 12 години, близо 6 от които сме женени. Това с общите разходи и общия бюджет по-точно ще си дойде на мястото също веднага щом започнете да живеете заедно. Вкъщи никога не сме си делили парите, още като живеех с мама и татко. Всичко си беше общо и сега вкъщи сме така. В крайна сметка сме едно цяло в един определен смисъл. Така че горе главата ще се справите прекрасно и с общия бюджет и с бебчето, сигурна съм  newsm10 newsm10 family4

bravy, много сте големи бре Wink Да те живи и здрави и дано бебчето да почака да се роди, когато ти искаш Wink Hug

# 245
ЕскаринаБлагодаря Blush да Ви се връща  bouquet

# 246
  • София
Момичета, пуснах малко снимков материал в "Срещи София". Не се впечатлявайте от качеството, повечето снимки са правени от моя придружител, само последните две са от мен. Избрах тези, на които все пак става ясно кой стои пред обектива. Радвам се, че дойдох да ви видя, въпреки, че ми беше малко напрегнато и не можах да се съсредоточа в разговорите. Следващият път се надявам вече всички да сме с колички, няма само аз да зяпам в 4 посоки  Crazy

# 247
Камелия, интересува те училище за бременни в Пв ли, че нещо не разбрах ? откога? ще се местиш в Пв ли? пиши ми каква точно информация искаш - ако искаш може и на лични  Peace
Ани , въпреки бойната смес от снощи - тц, нищо не стана  на това място smile3550... така, че Базилиск и ти много не се надявай да ти се случи  Naughty Joy Joy Joy
аз понакупих пак тая сутрин малко парцалки за бебока, та ми светна нещо пред очите  Hug

# 248
Здравейте мамчета  Hug  Hug  Hug

Аз от 9,30ч още се опитах да пиша за вчерашната среща, ама тъкмо да си пусна поста и ми се сецна нещо връзката със сървъра на бг-мама  #Cussing out. Та затова чак сега.
Срещата беше супер, запознах се с 4 мами, които не бях виждала на живо. Бъбрихме си много и основно по темите бременност и бебчета - то какво друго да ни вълнува  Simple Smile От бърборене последните мохиканки - аз и мишето - си тръгнахме чак към 21,30ч. И разбира се, пак бяхме атракцията на заведението с щръкналите си тумбаци  Laughing Опитах се да кача и 3-те снимки, които направих, ама с тоз завеян мозък забравих имената на едни от мамите  Embarassed Та много моля, ако някоя от присъствалите мами чете сега, да ми драсне на ЛИЧНИ имената на мамите, които седяха до мишето и палечка. Ако до 13ч. се обадите ще пусна снимките, че после отивам на работа Sad.

Айде бай засега от мен - отиваме да папкаме. После ще вихвърля пак едно око  Wink И внимавайте с царевицата  Joy

# 249
Adi, качи снимките, аз ще добавя имената, щот мозъка ми помни подредбата, ама друг път Simple Smile Помня, че до Палечка беше Верчето. А после до нея беше Кали, ма нали по едно време се размествахме нещо та да не овапцаме имената Simple Smile

Кали, синчето голям фотограф Simple Smile

# 250
Оки Мише, качшам ги  Wink

# 251
Здравейте момичета,

Днес ми е нещо много напрегнато, нервно, топло, потя се непрекъснато, а уж по-хладно... та няма да седя много, само минавам да ви видя.

Hexina ме отчая, аз мислех че в оня магазин на Княз Борис ще има нещо и за роклите май трябва някви гащи с крачоли да си взема, аз на майка ми купувах такива, та сега и за мене Laughing

Вие пък как ви е било срам да "просите" пари, ми те мъжете се радват да им искаме, аз така мисля Simple Smile Въпреки че сега малко трябва да се внимава, защото заради бебетата мъжете малко се шашкат дали ще се справят финансово. Аз съм малко по-спокойна - все още най-глупашки-оптимистично се надявам, че НОИ ще ми платят болничния до края на месеца, няма да си купувам чак толкова скъпи дрехи и козметика (и мебели Grinning и домашни потреби) и ще ни стигнат! Rolling Eyes Обаче после трябва да наваксам с всичко, защото все пак мъжете те гледат как изглеждаш и ако не изглеждам добре сигурно много ще страда горкият Simple Smile и ще избяга, то и сега май много не ме харесва дето напълнях, въпреки че той е виновен за това - спря ми секса преди време и трябваше да мина на шоколад hahaha шегувам се.

Честно казано добре че е мъжо, защото аз преди си мислех съвсем наивно, че може и без мъж да си родя и да си отгледам едно дете, че даже и две..., но все пак имах някакви съмнения и добре че не го направих, защото сега виждам, че нямаше да се справя.

Пак по въпроса за общия бюджет май не съм споменавала, но бившия беше ама много зле и имам чувството че цялото им семейство се издържаше от муфтене на други хора, та той непрекъснато ми искаше пари на мене (пък аз тогава нямах кой знае колко), даже и от майка ми взе, за да се докара пред майка си как "носи пари" в семейството, защото за него семейството все още беше майка му, баща му и брат му.

Гледам има доста снимки от срещата вчера  Joy

Чао за сега и целувкиии

# 252
  • Варна
Здравейте мами Simple Smile Аз да ви се оплача набързо Sad Не знам дали вчера на лекцията момичетата забелязаха че съм леко неадекватна.Изведнъж страшно ми прилоша и едва изчаках да свърши и се прибрах до вкъщи Sad Все си мислех, че много топло ми е станало и ще ми мине всеки момент, но докрая стана по- зле. Аз затова излетях толкова бързо - гледах да изпреваря редичката от колички, които трябваше да се свалят. После цял следобед и цяла нощ повръщах и дрисках (без да съм в отбора на царевичарките Simple Smile ). Не знам какво ми стана, но имах чувството че ще умра направо! Не стига, че не спира да ми се гади, ами бебо постоянно ме ръчка отвътре! Ужас ви казвам! За почти 1 денонощие свалих 2 кг!!!!Днес съм малко по добре, но ми е страшно отпаднало. Страх ме е да ям Sad Надявам се да е свършило....Оплаках се и сега ще ходя да полегна малко.....
Хубав ден на всички и се пазете!

# 253
  • Севлиево
Аз,аз,Базилиск,ще рупам царевичка с теб.То тука в тоя форум сме кат малките деца бе.Коят кво яла и на др5угите им се приява,та и аз си варя в момента.
Най-накрая след много безуспешни опити успях да отворя страниците на форума.Незная що тъй ми се получи,ама важното е че накрая успях.
За финансите да кажа и аз.У наща къща излиза че мъжа ми носи парите а пък аз ги харча.Връчил ми е всякакви дебитни карти и купони за храна и аз действам.Не ми се налага да му  искам,а и на него не му се налага.Наще пари са на едно място и всеки взима и си харчи.Големи5те неща ги решаваме заедно дали да си ги купуваме или не.И това е от самото начало откакто сме заедно.Цялата работа е че мъжа ми мрази да пазарува и така.Ама сега му се налага  и го гледам ,че свиква.
Айде сега да ви изчета докрая и тогава ще пиша повече ако имам възможност.

# 254
  • София
Поспаланка, пази се бе душа, кви ги вършиш и то без царевица Hug
Ако не ти се яде, пий поне повече течности, че да не се обезводниш, то това е по-опасно #Crazy #Crazy
Аз сига чакам свеки да доде да гледа Кати, че да се тътря до Шейново да правим запис на тонове и вагинален секрет #Crazy #Crazy #Crazy
Дано да не чакам много че в тия жеги и както ходя през две мин. до 00 не знам как ша изкарам
Бай от мен и целувки  bouquet  bouquet  bouquet Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт