Ето че Септември наближава и търпението ни се стопява

• 15 199
  • 287
  •   1
Отговори
# 225
  • морето и сините вълни :)
Kameliya--е как така ще ги  продаде бе маце без да ти каже или да го обсъди стеб  newsm78 newsm78

това ми се вижда много странно newsm78

# 226
  • Sofia
.....хм моя хубостник взел че продал колата,лаптопа и фотоапарата Shocked Shocked Shocked....
........................
....и докторицата ми каза да съм отидела направо на 8.8 за болничния,а уж трябвало по-често да се ходи сега,ни знам как ми е плацента,ни пъпна връв,ни килограми на бебчо Close
твоя 'убостник направо ме разби #Crazy newsm78
.......................
Ками занеси 'и подарък царевичка на твоЙта док Laughing... да видя тя Crossing Arms

# 227
Ами той е в Норвегия и си приказва по скайпа с разни приятели( на които продал колата-тя стои на село при свеки,аз нали не мога да карам),а и там е с няколко българи и латопа го е продал там,а  за колата той ми намекна ама аз не се усетих.Ама те са си негови все пак.
Лошото е ,че за нови трябва да добавяме още пари...Ама нищо аз  какви колички и ванички съм си харесала...ще види той Embarassed

Те тез мъже по-бутат масло и от нас Laughing

# 228
  • София
Уф, май не съм само аз пропуснала срещата Sick Sick
Моя мъж се прибра късно, имало задръстване в ц-ра зарад мача и немаше за кога да припкам от Люлин до центъра. Напрамо ми иде да го гръмна #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
На сичкото отгоре ходих до пощата с един спортен панталон на ластик горе който до миналата седмица си беше тип-топ, а сега така ми стиска, че направо #Crazy #Crazy #Crazy
Направо си ме боли тумбата сега и още не ми е минала Sick #Crazy Sick #Crazy Sick #Crazy
А аз си мислех че ще искарам с него до края, направо ми иде да се изям, станала съм слон preggo preggo
Айде чакаме отчет от срещичката  bouquet

# 229
то от завист че няма да мога и аз да дрискам с вас утре Joy Joy
 Joy

ааа, ти недей така да ни завиждаш  Naughty  Joy Joy щото никога не е късно  Joy ми аз добавих диничка и прасковка даже  newsm78  дали няма още тая вечер да  smile3550  newsm78

# 230
привет, мамчета!
брей няма никой, всички сте на среща май... и аз мислех да идвам, но много се уморих през деня Sad

да ви се похваля - намерих си училище за родители, болница и лекар с предимно добри отзиви - направо 3 в 1 Grinning
всичко това в така наречената клиника на Мазнейкова или официално МБАЛ "Св. София"
(не бившата Тина Киркова - тя се води Първа АГ болница Света София)
тръгна се от училището - от много места чух, че в Св. Лазар училището било много добро,
разрових се за инфо и се оказа, че жената, която го води - Диди Димова -
се е преместила в МБАЛ "Св. София", а и тъкмо мислех да ходя там да видя как е за раждане,
че последния месец голямо чудене падна по този въпрос...
та отидох  и останах очарована - от отношението, професионализма и обстановката...
Вече ходих на 2 лекции и се чувствам значително по-подготвена за Събитието Grinning
болницата  също е страхотна, не прилича на хотел като някой други частни,
ами си прилича на болница, само дето е много чисто...

Честно казано - излязох от там много по-спокоен човек... Peace

лека нощ!

# 231
Здравейте  wavey

galia2007 трябваше да ме видиш мене, аз съм най-голяма и краката ми се подуват най-много и плаша хората по улицата, ама какво да се прави. И моят голям панталон с ластик вчера не мога да го сложа на корема, защото почва да ме боли, а и бебчо като усети че му стиска почва да рита и го бях смъкнала до подкорема - въобще много неприлично се движа по улицата и другата седмица ще търся няква рокля най-накрая.

Ей juju42 здрасти най-после. Радвам се, че си намерила каквото ти харесва Wink, въпреки че се надявах да раждаме заедно. Иначе аз съм си много спокойна когато не мисля къде и как ще раждам и затова въобще съм го пренебрегнала този въпрос в момента.

И от мене лека нощ!

# 232
добро утроооо

Абе  Камелия-немога да го разбера твоя мъж и това е..как така са си негови нещата..в едно семейство няма мое няма твое..освен дрехите де...Аз това немога да  разбера newsm78 newsm78 newsm78

Абе момичетата от срещата никви  не са включиха да кажат  кво става снимков ма'рял да предоставят да дзяпаме Peace

жужу--браво попне си направила избора си вече и можеш да си бъдеш спокойна  Peace

ооо Веселче-направо си направила  БОЙНА атака на  стомахът ти...смятай ще напукаш чинията Joy Joy с тая диня и тея праскови..майко мила не  ми се мисли чак ooooh!

# 233
Ами Ани какво да ти кажа:)Ние не сме женени,той си ги е купувал нещата,ние нямаме общ бюджет още,защото живеем ту у дома,ту в тях,понякога сме в Пловдив,а той половин година прекарва в чужбина...Аз си изкарвам и си харча,той също,сметките у дома майка ми ги плаща,ние за ядене купуваме само.Като ще купуваме мебели или телевизор например делим на 2 и готово...И на мен взе да ми изглежда странно сега като се замислих ThinkingАма споко,не е толкова зле колкото изглежда отстрани Blush

Надявам се с появата на бебето да си обединим бюджетите някакси...На него всяка втора дума му е-"да има за теб и бебето"-за това работи по 15 часа на ден...

Колкото повече наближава "момента",толкова повече взема да ме дострашава,не от самото раждане,а дали ще се справя,аз никога не съм държала бебе в ръцете си,до преди 4 месеца не бях влизала в детски магазин...Иначе страшно много чета по въпроса,ама...

Веси,знаеш ли в Пловдив някоя клиника или болница да организира училище за майки???

# 234
не се притеснявай и аз никога не съм държала  бебе (новородено) в ръцете си...то ще си дойде отвътре бе Peace Peace

# 235
Добро утро Hug
След като отвисях повече от час пред клниката на Темелков, за да си запиша час за Балев, в 08ч ни сервираха, че човека щял да бъде 2 седмици в отпуск #2gunfire И какво правим тогава с контролната фетална? #Cussing out ?За капак казаха, че било желателно на 3 август пак да висим и да чакаме, защото на 6 и 8 август евентуално щял да работи ooooh! Shocked
Е това е то - просто прекрасно ooooh! Притеснявам се не за друго, а защото от 23 юни не съм виждала бебето на ехограф, а няма голяма сигурност, че ще видя лекарката си на 7 август, когато съм на ЖК #Crazy

# 236
Ками,
Хич да не ти пука че не си държала бебе. Всички хора имаме инстинкт за тая работа, даже и мъжете. А една родилка най-много. Въобще няма да се замислиш за това, ще видиш, права е Ани!
Иначе за бюджета и ний бяхме така доста и време и все още не всичко ни е общо - имаме си банкови сметки, доходи и т.н. Не ми се е случвало още да прося от мъжо кинти за някой мой харч като дрехи и т.н., много би ме било срам честна казано. Ама за големи покупки той засега повече участва, плаща сметките докато аз стоя вкъщи и гледам детето и т.н. Все пак откакто съм мама, мойте доходи са доста по-ниски, което не се знае докога ще е така, но още годинки ще има сега с второто.

# 237
Саморасличе-езък дето си си платила в  "Майчин дом" за консултациите..Като не виждаш очите на лекарката си и още повече не са те гледали толкоз време на ехографф
Тоя майчин дом с всеки изминал ден  ме разочарова  още повече Peace

Аз не съм ходила на ФМ в 32 седмица..моя доки си ме гледа обстойно..всеки път..Имам му доверие.Щом видя пъпната връв на вратлето значи не е кьорусунтабелата Peace Peace

# 238
Здравейте,   bouquet
И аз да взема участие за доходите-ние с моя мъж миналото лято имахме труден период от 2 месеца,в който бяхме с ограничени доходи и после аз започнах да вземам добра заплата,та се съвзехме.От тогава са ни общи доходите.Обаче като се "посъвзехме",аз обичах като вземах заплата да навестявам сестра ми (работеше в Мол-а тогава  Laughing ) и да се връщам с празни джобчета и пълни торби.Сега с тия болнични съм си все без пари и не знам какво да ги правя вече тия от НОИ...  #2gunfire Добре,че мъжо взима по нещо и сме пестеливи.  Peace

Сега да ви питам-някоя от вас чула ли е нещо за д-р Петър Кътев,шеф на Райна Княгиня,а работи и в частни кабинети?  newsm78

# 239
Само да се извиня за липсата ми на срещата вчера.Бях на консултация от 16 часа и към 17 се прибрах удома, нямаше смисъл  после пак да се връщам до центъра.Та объркаха ми се плановете.Иначе бебка си е все така две седмици и половина напред,а главата и е цели 9,4см,готова куклата да излиза моля ви се и с тая плацентааа...еле,че доктора този път не се притесни.За обменната карта моят лекар ме накара следващия път да си взема всички изследвания и да ми я пишат,ще слушат и тонове.Вчера правих микробиология,нищо,че ще съм със секцио,за всеки случай.Аз официално ще си почивам от 01.08.-дано не бърза това дете,че да имам поне две седмици до раждането да свикна с мисълта,че ще ставам майка,че сега май само си го нося и хич не съм се и замисляла за нищо. newsm78
Е стига толкова от мен.Поздрави на ранобудничките във форума ни:)

Общи условия

Активация на акаунт