Да ви напомня за този десерт-хит от миналото лято

• 34 777
  • 258
  •   1
Отговори
# 135
Няма какво да го мислиш това мюсли. В рецептата пише - 1 кутия мюсли на Нестле. С този продукт знам, че ще стане. Овесените ядки със сушени плодове, които искат варене, може и да не омекнат от киселото мляко.

# 136
Няма какво да го мислиш това мюсли. В рецептата пише - 1 кутия мюсли на Нестле. С този продукт знам, че ще стане. Овесените ядки със сушени плодове, които искат варене, може и да не омекнат от киселото мляко.

Омекват, омекват Wink, аз точно с такова мюсли я приготвям - със сушени плодове и ядки. Активия  с мюсли не сте ли яли, същото е.
Мюслито попива млякото и става страхотно Crazy.

# 137
  • София
винаги го правя с каквито имам мюсли. И с овесени ядки само също съм правила. Всичко си омеква, няма проблем.

# 138
Айде , изстудява се в хладлника, ще докладвам какъв е резултата

# 139
Направих я и аз. Добавих малко пудра захар и захар на кристали в млякото. Ред банани и ред ягоди ми бяха плодовете. С какаови бисквити на Победа я направих.
Ето и резултата:

# 140
ауууууу evak
 smile3501 smile3501 smile3501 newsm20

# 141
  • Варна
Моля някой да ме светне за муслето. Аз като го приготвям за сина ми, първо го варя във вода, на бавен огън, после слагам мляко и така нататък, та въпроса ми е като го сложа на тортата, еми няма ли да е много твърдо, вътре има слънчоглед, стафиди, някакви други работи, и аз си милсех че непременно това чудо трябва да ври, иначе не става за ядене Rolling Eyes та като го сложа на тортата, как ще е след престоя.....
Абе аз наистина неразбирам с това мусли, а много искам да направя тортата, или може би мойто мусли е някакво по друго....
Ще съм ви МНОГО благодрана за отговорите  bouquet
Ядките си омекват от кис.мляко, нямаш проблем  Peace.

# 142
  • Някъде на път....
evak, ама това си е произведение на изкуството бе!  Peace

# 143
Eli_cz, t_ilieva, Благодаря ви!   bouquet

# 144
И аз пак я направих тази торта, но този път мераклийската Wink. Използвах килограм и половина кисело мляко. Едната половина разбърках с кафява захар, другата със сладко от ягоди. Плодовете пак са праскови, желирах отгоре и сега отлежава милата Twisted Evil.
evak , страхотно си я докарала Peace.

# 145
Направих я и аз. Добавих малко пудра захар и захар на кристали в млякото. Ред банани и ред ягоди ми бяха плодовете. С какаови бисквити на Победа я направих.
Ето и резултата:

Оффффф, красота от където и да е погледнеш Peace
Утре ще се пробвам и аз, благодаря на всички които ми отговориха за омекването на мюслето, вече не ме интересува, утре  е почвам пък ако ще да омеква.....
сега като е видях каква красота е..........................

# 146
evak - същинска прелест е станала твоята торта.   bouquet

Страхотни идеи за оформяне и сервиране давате момичета. Тия дни пак ще трябва да я направя.

# 147
Моята май не стана сполучлива... освен аз никой не прояви желание да яде след като я опита...
Хич ме няма в кухнята  ooooh!

# 148
  • Някъде на път....
Eli_cz, споко!  Stop
И аз имам такива неуспешни опити, но... не се предавам! Следващия път ще е супер, ще видиш!  Peace

# 149
Оооо, тази торта е хит на десертите и у нас Hug

Общи условия

Активация на акаунт