Да ви напомня за този десерт-хит от миналото лято

• 34 774
  • 258
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Значи отчета от първия опит е - разкош, ама си я ядох почти сама, че моя мъж не обича стафиди, а имаше в мюслито.

Днес обаче ще е втория опит, ще взема мюсли без стафиди и ще е с ягоди, че сега мъж ми донесе. Мисля, че ще стане още по-хубава  Crazy

# 151
Пък на мен прасковите ми пуснали вода, що така newsm78? Предния път не пуснаха, същите праскови, ама на половина по-малко.

# 152
Браво за чудесната рецепта   bouquet.
Аз я направих с овче мляко и стана невероятна вкусотия. Естествено мъжът ми си пада по по-сладки десерти, ама и на този насмогна доста  Wink.
Чудесна диетична закусчица, тъкмо по моя вкус. Браво!!!

# 153
  • Видин
Благодаря за страхотната рецепта. Направих я с 2 кофички кисело мляко, един банан, ягоди, овесени ядки и стафиди. Можеше да направя още един ред, но не ми стигнаха продуктите. Не съм подслаждала с нищо. Дано на мъжа ми да му хареса. Ще му направя изненада. Ако я хареса утре или други ден пак ще направя, но този път като хората. Сега беше само опит Mr. Green

# 154
  • София
Така, да отчета втория опит - с ягоди, обилно количество кисело мляко, мюсли с ядки без стафиди, хрупкаво мюсли ягода и естествено бисквитки. Ами какво да ви кажа... 2/3 от голямата тава, вкоято я направих вчера, вече липсва  Flutter Разкош, не можем да се спрем с мъж ми. Направо води до престрастяване  Mr. Green

# 155
  Направих точно по рецептата.Ползвах мляко "На баба" 1 и 1/2 кофичка ,1 пакет бисквити на Победа обикн.,2 праскови,2 банана,1 киви за украса отгоре,шоколадово мюсли с малко стафиди в него.Киселее ми,но все пак си харесвам резултата,прилича ми на плодова салата-сложих май доста плод.Наистина си е на форма като торта или плодов сладкиш-не се разпада,стегнати оформени са парчетата при рязане.Следващия път ще прибавя и захар около 2 с.л.

# 156
  • София
Тортата е разкошна  Heart Eyes Благодарности на sladka hapka  Hug
Това се получи при мен

# 157
Бадем, скри ми шапката. Ти си професионалист, браво  bouquet

# 158
Тортата е разкошна  Heart Eyes Благодарности на sladka hapka  Hug
Това се получи при мен ...
По-красиво нещо не съм виждала   bouquet
Аз днес също я направих - експериментирах малко и ако е сполучливо ще споделя  Peace

# 159
  • Видин
Badem, браво  bouquet. Това с бишкотите отсрани е страхотна идея и украсата е супер.
Аз преди малко хапнах. Страхотна. Хем торта, хем почти без калории Mr. Green Следващия път само ще сложа малко повече плод Flutter

# 160
Тортата е разкошна за лятото, изобщо не съм я забравяла,цяла зима си мислех как като излязат ягодите, ще си направя една торти4ка,за трети път я направих в4ера, вкъщи всички много я обичат Peace

# 161
  • Torino,IT
И аз смятам да я направя в близките дни   bouquet

# 162
badem -   bouquet такава красота. Невероятно се е получила тортата.

# 163
  • Torino,IT
Ето я и моята торта мюсли  Peace

Последна редакция: нд, 14 юни 2009, 12:31 от Lindita

# 164
При мен млякото беше в повече, следващият път ще я направя с по-малко, иска ми се да не е толкова млечна  Grinning Направих я с праскови и ягоди. Ето резултата:
http://images26.snimka.bg/006086507-big.jpg
http://images26.snimka.bg/006086512-big.jpg

Общи условия

Активация на акаунт