Да ви напомня за този десерт-хит от миналото лято

• 34 793
  • 258
  •   1
Отговори
# 90
още тази вечер ще я пробвам  Peaceмного лесна за изпълнение и от толкова добри отзиви как човек да не пробва  Laughing  bouquet

# 91
Ще гледам да я направя в най-скоро време, хареса ми  Heart Eyes

# 92
Ей, миналата година съм я изтървала тази рецепта, браво на този, който я е вдигнал сега  bouquet
Отивам на пазар след малко Simple Smile

# 93
  • София
Точно днес я правих пак  Laughing Любима ми е Heart Eyes

# 94
  • София
Определено ще я пробвам и аз. Може ли някой, който е подслаждал със захар да ми каже приблизително колко е сложил, за да е умерено сладка тортата?  Hug

# 95
Направих я с бисквити Житен дар, нямаше Пети Бьор в Била. Дали ще стане кашкава, както прочетох, че се е случило на някои ще разбера утре. Дано не.

# 96
  • София
Според мен би трябвало и с тези да стане. Сподели утре непременно. А сложи ли допълнително захар?

# 97
Ще споделя, да.
Сложих около 3 супени лъжици общо в киселите млека.

# 98
Мммммммм, не бях я чувала тази торта, но изглежда така вкусна и свежа, че май тези дни ще я направя...Освен това е супер, че няма печене Joy

# 99
Може ли да попитам какво точно слагате-корнфлейкс(напр. хрупкавите на Нестле),мюсли(комбинацията със  сушени плодове),овесени ядки(чисти) или комбинирате и от трите?

# 100
И аз я направих, като сложих по 2 с.л в купичка кисело мляко.Ето така изглежда Simple Smile

# 101
Любима рецепта! Heart Eyes

# 102
Имам няколко въпроса защото съм си приготвила продуктите и довечера мисля да я направя тази торта  Simple Smile Бисквтите в един пласт ли се редят - в смисъл ред бисквити и после кисело мляко или мога да сложа 2 реда бисквити и отгоре кисело мляко? И колко горе долу да е пласта кисело мляко -да не я направя прекалено водниста?

# 103
Имам няколко въпроса защото съм си приготвила продуктите и довечера мисля да я направя тази торта  Simple Smile Бисквтите в един пласт ли се редят - в смисъл ред бисквити и после кисело мляко или мога да сложа 2 реда бисквити и отгоре кисело мляко? И колко горе долу да е пласта кисело мляко -да не я направя прекалено водниста?

Поствам част от рецептата:

Цитат
В правоъгълна тавичка се нареждат плътно бисквитите. Върху тях обилно се слага кисело мляко на равен слой, а върху него - нарязаните на резенчета един вид плодове - например ягоди. Наръсва се с мюсли и стафиди, а върху тях се слага още кисело мляко. След това - отново ред бисквити, ред кисело мляко (тая торта "пие" много кисело мляко, за да стане сочна и лека), ред банани, мюсли и стафиди и пак кисело мляко. В този момент моята тава се напълни, но може да се сложи и трети ред.
        Отгоре тортата отново се покрива с кисело мляко и щедро се наръсва с мюсли.
        Една нощ в хладилника и ... да ви е сладко
!

А цялата рецепта е ТУК.

# 104
Благодаря - аз съм я чела рецептата, но пак не ми стана ясно колко обилно се слага кисело мляко. Ще пробвам пък ще видим какво ще се получи.

Общи условия

Активация на акаунт