Да ви напомня за този десерт-хит от миналото лято

• 34 792
  • 258
  •   1
Отговори
# 120
  bouquet
Невероятна.

# 121
Хайде и аз най-после открих сезона. Ето я и моята торта:

# 122
Хайде и аз най-после открих сезона. Ето я и моята торта:

Страхотна на вид си я докарала, Мариета  smile3501

# 123
И на вкус е прекрасна! Изядох едно парче за закуска, много засища. Тук продават едно турско кисело мляко с 10% масленост- много гъсто, с него я направих. Вместо захар сложих мед, в който имаше цели ядки - лешници, орехи, бадеми и др. Абе, ужас направо Crazy.

# 124
Само й се точа на тази тортичка, но още не съм я пробвала. Тази седмица непременно ще я направя.

# 125
  Тази тортичка я правя за втори път, но вече в чаши. Първият път всеки лапа от тавата, аааа
полудявам  Close. Не чакат да им сервирам   в чинийки, а с лъжицата. Вместо три кисели млека на баба, взех две и една голяма сметана, сложих захар на вкус - стана супер. Снимки следващия път - забравих  Simple Smile

# 126
Ммммм, тъкмо вече има ягоди. Ще я пробвам! Peace

# 127
Пак я направих тази торта - този път с праскови и сложих два реда бисквити. Отлежава сега в хладилника, горката.
Хубавото е, че може много да се импровизира. Мислех половината мляко да объркам със сладко, но следващия път ще пробвам този вариант.
Горещо я препоръчвам на тези, които още не са я пробвали Peace.

# 128
  • София
Да се включа и аз - току що я направих и сега отлежава в хладилника (ще изненадам половинката довечера  Mr. Green ). Ама май големичка тава избрах  Rolling Eyes (уж да е по дълбока), та отидоха 3 млека "На баба" и едно Култура и пак не ми стигнаха да я залея хубавичко, ама се надявам да стане де. Използвах мюсли с плодове за единия слой и хрупкаво мюсли за втория. От бисквитите ми отиде пакет и половина някъде.

# 129
Изглежда ужааасно съблазнително!!!
Момичета, дали ще стане с овесени ядки, че  нямам мюсли....?  newsm78

# 130
  • Варна
Става и с овесени ядки Simple Smile. Много често я правя само с овесени ядки и наръсвам малко пияни стафиди Wink.

# 131
Тедулина, мерси за отговора. Ей сега ще я направя  Wink

# 132
Ето поредната ми доза от тортата с банани, малини и много ягоди.

Благодаря Хапчице    bouquet

bosilek - мила пробвай тортата, много е хубава. (Малко офф - много е пораснал юнака)

# 133
  • София
Аз също я правя в чаши  Heart Eyes Много красиво става, а и зимата я правя, с банани, и ананас.

# 134
Моля някой да ме светне за муслето. Аз като го приготвям за сина ми, първо го варя във вода, на бавен огън, после слагам мляко и така нататък, та въпроса ми е като го сложа на тортата, еми няма ли да е много твърдо, вътре има слънчоглед, стафиди, някакви други работи, и аз си милсех че непременно това чудо трябва да ври, иначе не става за ядене Rolling Eyes та като го сложа на тортата, как ще е след престоя.....
Абе аз наистина неразбирам с това мусли, а много искам да направя тортата, или може би мойто мусли е някакво по друго....
Ще съм ви МНОГО благодрана за отговорите  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт