На почивка с дете - замирисва на море! /Дружба 2 - София/

• 21 927
  • 288
  •   1
Отговори
# 45
В 5та част има срещу магазина за обувки /Стил'99/ - в едното поправят ципове, чанти.. а в другото продават копчета, пайети, гоблени и подобни - кинкалерия..
А до автомивката не точно, ами между автомивката и 68-мо ОУ има , където има кафене и продават сандвичи - до него подменят ципове и извършват шивашки услуги.[/color]

# 46
А до автомивката не точно, ами между автомивката и 68-мо ОУ има , където има кафене и продават сандвичи - до него подменят ципове и извършват шивашки услуги.

Ейй ми то това е мнго близо до нас...

много благодаря, знаех си че ще помогнете   bouquet

# 47
В 5та част има срещу магазина за обувки /Стил'99/ - в едното поправят ципове, чанти.. а в другото продават копчета, пайети, гоблени и подобни - кинкалерия..
А до автомивката не точно, ами между автомивката и 68-мо ОУ има , където има кафене и продават сандвичи - до него подменят ципове и извършват шивашки услуги.[/color]

Явно са го преместили, защото аз преди от тия железните магазинчета си бях купувала разни шивашки работи Simple Smile

Благодаря, Мисти  Heart Eyes

# 48
  • София
здравейте!
Трябва ми кошарка за спане за Ивайла-ще пътуваме от 4-6.09 и въобще не ми харесва идеята да спи при нас. Та ако някой има...  Praynig
Връщам я още на 6.09 вечерта.
Ще я ползвам само за спане, та не ми трябва на 2 нива-съвсен обикновена!
Благодаря   bouquet

# 49
здравейте!
Трябва ми кошарка за спане за Ивайла-ще пътуваме от 4-6.09 и въобще не ми харесва идеята да спи при нас. Та ако някой има...  Praynig
Връщам я още на 6.09 вечерта.
Ще я ползвам само за спане, та не ми трябва на 2 нива-съвсен обикновена!
Благодаря   bouquet

Теди, наща сгъваемата е на вилата.... иначе бих ти я дала. Къде ще ходите?
 Grinning

# 50
  • София
На Рибарица. Бяхме на море без нея  Mr. Green и решихме сега да я поразнообразим малко.   Rolling Eyes

# 51
На Рибарица. Бяхме на море без нея  Mr. Green и решихме сега да я поразнообразим малко.   Rolling Eyes

Там е хубаво, съм чувала... успех с креватчето, а по принцип едноетажните са межу 50 и 70лв, прежалете се, ще ви е необходимо и после, много е удобно!  Peace

# 52
  • София
Намерих  Party

# 53
Мистиииииииии, дали съм разбрала правилно,
че влизаш отново в отчетните Rolling Eyes

# 54
хм, чакаме значи Мисти да сподели, ако има нещо за споделяне разбира се
аз пък за друго се появявам:
предполагам и вие сте получили днес в пощите безпл. вестник Всеки дом
та там на първата страничка долу в дясно пише, че ще има нови детски площадки в София и дори за район Искър вече били избрали и изпълнител за изграждане на детски парк
айде дано да е в Дружба 2, та да може и нашите деца да поиграят малко

# 55
хм, чакаме значи Мисти да сподели, ако има нещо за споделяне разбира се
аз пък за друго се появявам:
предполагам и вие сте получили днес в пощите безпл. вестник Всеки дом
та там на първата страничка долу в дясно пише, че ще има нови детски площадки в София и дори за район Искър вече били избрали и изпълнител за изграждане на детски парк
айде дано да е в Дружба 2, та да може и нашите деца да поиграят малко

А, дано! А в община Искър, води ли се и Д1?

# 56
Да, дано стане по-скоро този парк.

# 57
мдаа, в община Искър е и Дружба 1 и Дружба 2 и Гара Искър и Бусманци и т.н.
кой знае къде ще е този парк, дано е по-близо до нас
като знам в Дружба 1 колко паркчета и градинки има, няма да е честно пак там да е
но пък сигурно ще е на някое място, което не е толкова апетитно за строеж в бъдеще
айде ще чакаме инфо

# 58
Здравейте,някой може ли да ми даде телефон на д-р Мария Куцарова от филиала на 28 поликлиника?
Спешно ми е!

# 59
Здравейте,някой може ли да ми даде телефон на д-р Мария Куцарова от филиала на 28 поликлиника?
Спешно ми е!
не знам телефона й, но след малко като излезем мога да погледна
до колко спешно ти е?
може ли да изчака до довечера имам предвид?

Последна редакция: вт, 04 сеп 2007, 20:14 от ХИПП

Общи условия

Активация на акаунт