Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са препоръките за отопление на бебешката стая?
Как се чувствате относно името Велин?
Какви са препоръките за бременни жени в горещо време?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са препоръките за отопление на бебешката стая?
За да се отоплява бебешката стая ефективно, може да се използва инфрачервен (лъчист) радиатор, тъй като той е енергийно ефективен, не изсушава въздуха и осигурява равномерна топлина в цялата стая. Освен това използването на овлажнител или поставянето на мокра кърпа върху радиатора може допълнително да помогне за поддържане на подходящa влажност в помещението.
-
Как се чувствате относно името Велин?
-
Какви са препоръките за бременни жени в горещо време?
-
Какви са мненията за отглеждането на кърмачето, свързани с отделителната и половата система?
-
Какви са препоръките за отопление с конвекторни радиатори?

Ще си стоя все така бременна
Не искам да ме боли и да се мъчааа
аз като си знам какво съм бъзе с изключително нисък праг на болка
.... Не и не , няма пък да раждам
!!! И какво, да му се не види, им е станало на всички раждали около мен та не спират да ми обясняват, коооолллкккооо мноооого боляло
Абе не знам, ама ме обхваща паника
Добре де, стига съм мрънкала..... 
И мъжо все ме крънка да му сънувам 6 числа, говедото му с говедо
Аз да не съм му банкомат тука, даже си държи лист и химикал на нощното шкафче, " за ей така, ако съм решила да го ощасливя с въпросните числа". САмо дето той не знае, че аз ако ги сънувам верно, той ще е последния дето ще ги разбере.
Аз нали си го познавам, и сто шестици от тотото да му дадеш, той ще ги изхарчи за глупости-коли, яхти, въдици
. Глупава работа! Вместо да ги даде за нещо по смислено като дрехи, козметика, обувки
РАзмечтах се!! Тааа мисълта ми беше, че и аз съм си сънувала бебока, сънувах точно на коя дата ще се роди, как ще се казва и други такива. И мисля, че това е нормално (да си сънуваме бебетата), все пак последните 7-8 месеца живота ни се върти все около тая тема
Мдаааа!!!!
... Аз си умирах да се притеснявам, а нашия ми се хилеше като някво хлапе, дето е направило няква беля, ама още на са го хванали 

имаме нужда от стискане на палци.
след дългочасова неравна борба с телефона там. Линията е постоянно заета.
няма къде да ходиш!

) този процес до достигане на пълно разкритие бил 15 часа. (разбира се първите часове, когато контракциите са по-нарядко няма и да забележим сигурно) 

ето ме след Училището-метнах снимки в албума който иска да оди да зяпа в албума на СРЕЩИ варна са
коима грешка моля да ме извините ма съм голям заплес,че
Моля ви ако някой знае нещо по въпроса да сподели
.Не се притеснявай излишно .Виж какво ще ти каже лекарката и спокойно!