Октомврийски мами под жегата събрани!

• 12 679
  • 281
  •   1
Отговори
# 120
Добро утро от мен на всички. ))))

Гледам за контракции си говорите, но аз досега не съм имала такива, или не знам какво точно трябва да усещам. ))) Надявам се да не прозвучи много идиотско.
От време на време ме заболява я от ляво, я от дясно в областта на яйчниците, но не знам какво точно е това. Иначе засега нямам други болежки. Е, чат-пат кръста, ама това за мен си е нормално. Даже преди да забременея по-често ме болеше отколкото сега.

Това за секса последните 3седмици, прочетох го аз, ама се чудя дали тогава ще ми се прави секс. )))) Не че сега съм пропуснала, но все още корема не ми пречи. ) А и аз както мисля да раждам планово секцио, че и дата съм си избрала, ще трябва да попреместим седмиците напред. )))

За вестители, няма проблем, аз мога да се заема с тази задача. Само че не знам след като се роди бебето дали ще успявам да влизам всеки ден и толкова често. А моят термин е за 15ти, а аз смятам 10тина дни преди това да направят секциото.
Може да обсъдим тази тема като се съберем повечко момичета. ))))

# 121
Здравейте.
Аз нямам нищо против да си оставя телефона и да приемам радостни съобщения  Hug
И без това ще съм по цял ден в нета, ще мога своевременно да публикувам всичко научено.

Лек ден на всички и дано днес да е по-хладничко, че да си поемем дъх преди новата порция жеги, които се задават зад ъгъла...

# 122
момичета-кокичета добро ви утро и от мене   food010
Хехехехе МЕГИ даи ми ел. поща и ще ти пратя и снимки от самия процес на заравяне  photo
Ох аз пък вчера влизах в една тема "кой, как бил раждал и бла бла" и пак ме хвана шубето.... Затва реших- НЯМА да раждам !   People No Good Ще си стоя все така бременна  preggo Не искам да ме боли и да се мъчааа  Weary аз като си знам какво съм бъзе с изключително нисък праг на болка newsm25.... Не и не , няма пък да раждам  Crossing Arms !!! И какво, да му се не види, им е станало на всички раждали около мен та не спират да ми обясняват, коооолллкккооо мноооого боляло  Dizzy Face Абе не знам, ама ме обхваща паника smile3556  helpuu Добре де, стига съм мрънкала..... #Puppy dog
Добре, че поне малко захладня, че тва време вече не се търпеше sun
А за сънищата, мен ми викат врачката, щото много често сънувам неща, които после се сбъдват точно така, както съм ги сънувала  Sleeping И мъжо все ме крънка да му сънувам 6 числа, говедото му с говедо newsm29 Аз да не съм му банкомат тука, даже си държи лист и химикал на нощното шкафче, " за ей така, ако съм решила да го ощасливя с въпросните числа". САмо дето той не знае, че аз ако ги сънувам верно, той ще е последния дето ще ги разбере.  Misc Ghost Аз нали си го познавам, и сто шестици от тотото да му дадеш, той ще ги изхарчи за глупости-коли, яхти, въдици newsm78. Глупава работа! Вместо да ги даде за нещо по смислено като дрехи, козметика, обувки Money РАзмечтах се!! Тааа мисълта ми беше, че и аз съм си сънувала бебока, сънувах точно на коя дата ще се роди, как ще се казва и други такива. И мисля, че това е нормално (да си сънуваме бебетата), все пак последните 7-8 месеца живота ни се върти все около тая тема  fertilization EFP preggo mamma Мдаааа!!!!
ЕЕе кога беше, като си направих теста (аз даже още си го пазя), после като се сетя къв рев му ударих, а милото с една такава усмивка Wink ... Аз си умирах да се притеснявам, а нашия ми се хилеше като някво хлапе, дето е направило няква беля, ама още на са го хванали  newsm73
Оффф увлякох се в спомени.... Айде сладурки махам се, че леглото още не съм оправила!!  Hug

# 123
polly1234, сега като каза, че се хилел твоя мъж на теста се присетих моя как се хили така на раждането! За поготовка сме изгледали 2-3 раждания, а и случайно по телевизията още толкова и всеки път в сюблимния момент моя започва да се смее все едно яйца му пържат. За мен беше много шокиращо, защото повечето мъже около мен хич не искат и да знят, какво се случва там и тогава, камо ли да му се радват така!!!!  #Crazy
Иначе при мен важи събирането на костите, както някой беше писал. Понеже работя на компютър цял ден и съм седнала естествено, като тръгна да ставам от стола, като се започне едно точно събиране на костите. Всичко трябва да се намести и нагласи и чак тогава мога да ходя спокойно, ама всеки път ми е като прохождане първите секунди след ставането от стола!  Shocked

Последна редакция: чт, 26 юли 2007, 12:15 от ushco

# 124
Момичета, с наша беба  smile3504 имаме нужда от стискане на палци.
Моля ви стискайте ни палци - куфара с дрешките от свекървата може и да се намери. Казаха да се обадим в петък за окончателен резултат!!!
Само с ваша помощ ще стане  newsm51
Да се похваля - записах се на преглед в Токуда  newsm44 след дългочасова неравна борба с телефона там. Линията е постоянно заета. Gabi мила побързай и се запиши и ти, че питат за термина, явно подбират и не приемат за скорошно раждане.

Днес шпионирах малко  в септемврийки и гледам си говорят за някакво озряване на плацентата  newsm78  Някоя от вас знае ли нещо повечко по въпроса, че при тях не стана много ясно.

Цитат
Аз нали си го познавам, и сто шестици от тотото да му дадеш, той ще ги изхарчи за глупости-коли, яхти, въдици . Глупава работа! Вместо да ги даде за нещо по смислено като дрехи, козметика, обувки
Polly ей търкалям се от смях заради теб!
А за раждането не го мисли толкова и недей да четеш. От толкова ограмотяване само ни настръхват косите. Както казва моята майка - на раждането едно му е хубаво - искаш, не искаш - раждаш  newsm68 няма къде да ходиш!

# 125
Цитат
А за раждането не го мисли толкова и недей да четеш. От толкова ограмотяване само ни настръхват косите. Както казва моята майка - на раждането едно му е хубаво - искаш, не искаш - раждаш  newsm68 няма къде да ходиш!
НЯМА ПЪК!!!!  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 126
Хайде пак съм на линия. )))
Тъкмо хапнах и да ви видя, преди да съм легнала естествено. ))))
То това си стана закон при мен, като се наям и да ми се доспи. )))

Поли, за раждането, аз още в началото набарах една тема в Майки, бъдещи и настоящи и там бяха пуснали линк на американски сайт, на който има снимки от истински раждания. Естествени и с цезарово сечение. Има и клипчета.
И аз умната естествено от любопитство, отивам да видя за какво става въпрос.
Не стига че се ужасих, ами заявих, че няма да раждам, защото това си е живо клане.
Та ти поне си добре, само четеш и слушаш. Но не прави тази грешка като мен да тръгнеш и да гледаш. ))))
Е, сега вече знам, че няма накъде, пък и няма точно да гледам как става цялата работа и съм по-спокойна.

Вече да ви кажа, направо нямам търпение. Само броя месеци, седмици, побъркала съм се. ))) Викам си, хайде още една седмица да мине, хайде и другата и така. )))
Е, после сигурно ще си викаме защо не продължи по-дълго, но аз много се надявам на едно хубаво, кротко, спящо през повечето време бебе. ))))))
Много искам, май, нали? Laughing

# 127
  • София
Mirama, Карина - ако искате изпратете си телефоните на лични или ги пуснете тук, а аз ще ги впиша заедно с моя. Дано да не останем само ние трите обаче, че както сме за началото да не вземем да тръгнем да раждаме по едно и също време.  Joy

polly1234 - Споко ..ще мине и ще го забравим това раждане. Аз пък все по-позитивно мисля и май все повече отново започвам да се настройвам за без упокойка.  Mr. Green Най-важното е да не ни е страх, че тогава наистина ще бъде по-лошо....
На нас на лекциите ни казаха, че боли при изглаждането на шийката и получаване на разкритие. Пък и при първораждащи жени (т'ва първескини ми звучи все едно някакви крави  Sick) този процес до достигане на пълно разкритие бил 15 часа. (разбира се първите часове, когато контракциите са по-нарядко няма и да забележим сигурно)  Rolling EyesДобрата новина е, че не всички обаче изпитват болки.  Mr. Green И така....реално те епидуралната си я слагат на 5-6 см. разкритие, тъй че пак бая болки ще си отнесем....и си мисля, че за останали 4 може и без нея да минем...ама, знам ли...аз съм един ден на едно, друг ден на друго мнение.  Crazy

dobra - Знаеш стискаме палци.... fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Знаеш си аз, че има шанс.... smile3521

А относно зреенето на плацентата - ами тя  старее. Доколкото знам има 1,2,3 степен на зрялост. Като третата степен е преди раждането. Ако случайно остарее по-рано бебчето трябва да се извади, защото няма да може да се храни. Иначе доколкото знам на ефограф се виждали май и някакви бели петна по плацентата, които също са индикатор за стареенето.... newsm78

Mirama - виждам, че пак си исала - и аз съм така с броенето.  Crazy Само пресмятам, броя, гледам да мине по-бързо времето от консултация до сконсутация...нямам търпение и това е! И вече съобщих на мъжът ми, че няма да имам търпение и второ бебче 9 месеца да чакам... Laughing

# 128
 Whistling ето ме след Училището-метнах снимки в албума който иска да оди да зяпа в албума на СРЕЩИ варна са Whistling

Абе май съм объркала коя беше Клаудия и ТАМ-ТАм на снимките  Blush коима грешка моля да ме извините ма съм голям заплес,че  newsm78

Последна редакция: чт, 26 юли 2007, 13:37 от galentinass

# 129
ама сте ми хубавици  Hug как ме е яд че съм на работа и не мога да идвам нооо септември обещавам  Peace

# 130
Здравейте момичета, в последно време нямам интернет и не съм в час с нищо. Сега съм в един интернет клуб, за да почета и да потърся помощ. Правиха ми изследвания и се оказа, че стойността на някои от показателите ми е нарушена. Най-вече ме стреснаха, че СУЕ-то ми било 62 и сега седа и издирвам в интернет информация за това. Лекарката ми е заета и мога да говоря с нея чак след 16;00, а до тогава ще се побъркам. Някоя от вас имала ли е подобен проблем със изследванията или знаете ли от какво може да се получи такава стойност. Намерих информация, че нормата при жени под 50 години е 12, а при мен е цели 62  Tired Face Моля ви ако някой знае нещо по въпроса да сподели   bouquet

# 131
Здравейте момичета, в последно време нямам интернет и не съм в час с нищо. Сега съм в един интернет клуб, за да почета и да потърся помощ. Правиха ми изследвания и се оказа, че стойността на някои от показателите ми е нарушена. Най-вече ме стреснаха, че СУЕ-то ми било 62 и сега седа и издирвам в интернет информация за това. Лекарката ми е заета и мога да говоря с нея чак след 16;00, а до тогава ще се побъркам. Някоя от вас имала ли е подобен проблем със изследванията или знаете ли от какво може да се получи такава стойност. Намерих информация, че нормата при жени под 50 години е 12, а при мен е цели 62  Tired Face Моля ви ако някой знае нещо по въпроса да сподели   bouquet

КАКВО е СУЕ?кажи какво значи съкращението,че и аз д апомагам в търсенето
намерих ERS(СУЕ) Westergreen < 25 mm/h  туи същото ли е???? някои знае ли какво значи съкращението?

# 132
BettyV-СУЕ- това е така наречената утайка , при бременност не е показател,затова по принцип не я пускат за изследване .При всички бременни се повишава малко или много , както и може и левкоцитите да са леко повишени , но това се води за нормално.По принцип СУЕ е показател за инфекция в организма , ама при нас всичко е объркано от едно малко човече около 1-1.500 кг  Simple Smile.Не се притеснявай излишно .Виж какво ще ти каже лекарката и спокойно!

# 133
Благодаря ви за бързите отговори.
galentinass, СУЕ е скорост на утаяване на еритроцитите - така прочетох в интернет.

# 134
BettyV  
напиши в ГУГГГЛЕТо СУЕ и бременост навсякъде пише,че при бремените е над 50,защото с напредването на бремеонстта бебето се разпознавало като чуждо тяло и тази утайка на кръвта била повишената съпротивителна реакция на организма-тъх,че споко пише за случай над твойте показатели  #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт