Октомврийски мами под жегата събрани!

• 12 672
  • 281
  •   1
Отговори
# 60
Цитат
С троен ултиматум Сесилия Саркози срази Кадафи и го принуди да пусне сестрите. Българите да са на свобода до планираното за 25 юли посещение на френския президент в Триполи, било първото условие. В противен случай визита на Никола Саркози няма да има, обявила Сесилия, разкриха за "Стандарт" дипломатически източници.
Вторият ултиматум бил, че ако в уречения срок българите не са свободни, Франция и целият свят прекратяват отношенията си с Либия и поставят Джамахирията под пълна изолация. Третият решителен коз бил военна заплаха. Цялата противоракетна отбрана на Либия е с френски софтуер. Кадафи клекнал, като узнал, че Париж се готви просто да му промени кодовете и да го остави беззащитен.
Дипломатически триумф на Сесилия Саркози, гръмнаха още през нощта агенциите. Франция сравни операцията на първата си дама с дипломатически "преврат".

ЕТО ТОВА СЕ КАЗВА ПОЛИТИК! Сесилия Саркози - дълбок поклон!А нашите "лидери" на политически партии - лигльовци до един, вече започнаха да дават надути интервюта по телевизиите и да си приписват разни заслуги  #2gunfire Аз поне още си спомням нашата т.нар "тиха дипломация", която зароби медиците за почти 9 години  #2gunfire А сега баш Иван Костов дава интервю как ЕСъюз изкарал медиците, а кой вкара нас в ЕСъюз ............... ами ТООООЙ  #2gunfire Хааааааа, не се бяхте сетили сами, нали  Joy
Още не мога да повярвам  Hug

Последна редакция: вт, 24 юли 2007, 16:35 от dobra

# 61
Galentinass браво за покупките, да си ги ползвате с здраве  Hug
За питничетата моя красавец е голям кротушко, не съм усетила много силни ритници, но вчера например не спря да шава а днес почти не се усеща. Незнам , бебешка му работа  newsm78
А за Сесилия Саркози - просто и аз съм изумена как двете жени заедно с еврокомисар Валдред "надвиха" една арабска държава, където по принцип на жените се гледа с друго око.
БРАВО

# 62
някой знае ли каква е темата на лекцията?

# 63
Темата е “Най-чести грешки при отглеждането на кърмачето, свързани с отделителната и полова система.”

# 64
За лекцията в Тина Киркова не е нужно да се записва човек. Задължително е да се запише за 3Д-то - за повече инфо - http://www.1agb.com/school.php

И да внеса една поправка в рекламата на страницата. Ултразвуковия апарат НЕ Е цветен! Crazy  Не съм сигурна и дали е 3д, ама т'ва вече е просто интуитивно подозрение.
Иначе подробно гледат всичко.

# 65
 bdbaloni baloni    Jazznia, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Много незабравими моменти ти пожелавам на днешния ден, а на есен едно прекрасно и послушно бебче!   bdbaloni baloni

коки, няма нужда от предварително записване, ако идваш за първи път. Никой няма да те върне, напротив. Чак за следващият път ще ти дадат едно картонче, на което да заявиш евентуално присъствие за следващите 2 лекции, които обаче ще бъдат вече чак през септември, защото август за Варна ще почиват. Ще се радвам да се видим там с теб и с другите варненски мами!  thumbsup

galentinass, страхотен избор и на легленцето и на количката! Браво!  newsm10 Дано си пристигнат на време. А леглото на коя фирма е и може ли да се намери по магазините тук? Много ми хареса като модел, а и ние за нашето скромно пространство точно такова търсим.

Jenna, мила не се притеснявай излишно! Ще видиш, че всичко ще е наред при вас и бебо ще си е напълно здрав и много шугав.  Whistling На мен това, което Карина е пуснала ми звучи съвсем правдоподобно и логично. Така, че стискам палци и само позитивни мисли!  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed smile3521

Mirama, новите придобивки за бебата са приказни. Страхотни цветове! Направо се влюбих в порт-бебето...  #Silly Май ще взема да преслушам свекито и да видим какво ще можем да направим, за да си поръчам и аз нещо от тези красоти.

elibg, аз също съм на мнение, че няма място за притеснение сега. Нормално е всяко бебче да си ритка по свой начин. Моята не е от най-буйните, но понякога е много употира и шава доста дълго време. Ако все пак нещо много те притеснява отиди на един преглед, така и за собствено успокоение.  newsm10   
Mimi123, ето това заслужава твоят шеф #2gunfire #2gunfire  #Sniper и дано не му се резмине!

Nidella, много ви е джиджана количката! А и с това сладко зелено е супер като съчетание.  newsm10 С кеф да си возите бебото в нея!
Trilby, голям шошо е вашият мъник, но по-доре така отколкото да изостава. 
smile3521 Аз съм на преглед този петък пак и дано всичко с плацентата да е наред  newsm17, че доки предния път спомена, че нещо го притеснява, та да видим сега как ще е. А и бебата дано да е наедряла, че все си върви точно в седмиците, а на мен ми се иска да е поне малко по-дебела.  Rolling Eyes
Момичета, аз още не мога да повярвам, че медиците ни са си вече тук. Научих от вас, защото пак станах на обяд  Embarassed и естествено съм пропуснала и новините. Сега наваксвам с тези на Канал 1. Горките хора, дано само са добре сега и бързо да си влязат в нормалния ритъм, без повече кошмари и мъки!  newsm17

# 66
еи тук са леглата МАМА МИА  http://www.dibobg.com/
Магазина е точно до нас т.е до ОКРЪЖНА болница-които иска ще го водя на оглед! магазина е фирмен и е отскоро нищо че не пише в сайта,че имат магазин във варна bowuu

# 67
  • София
За отопление, ние се отопляваме на ток с конвекторни радиатори, вече 2 зими. Ще си останем така, понеже сме много доволни. Не изсушава въздуха, поне при редовно проветряване. Имаме и един маслен радиатор за резерва, ако примерно конвектора изгори или нещо такова (но той харчи доста ток).
Имената ... Венера, ние си имаме вече един Мартин (между другото, в групата в детската е единствения, но имат 3-ма Теодор, 2 Цветелини и 2-ма Никола...), Виктор не ме кефи, Александър отпада по лични причини ....  Mr. Green
Нигела, Велин е един от нашите варианти, името ми харесва много, а и имах колега с това име, който е много готин.
Мими123, много гадна работа с шефове като твоите Close Иначе в Тина Киркова и аз ще ида, да видя стаите, да кажат какво да си нося и прочие. Обаче по - нататък, като изляза майчинство, че сега няма време ...

А за килограмите, и аз си мисля, че се свалят не особено трудно при желание (аз поне досега щом намаля малко храната и панталоните за седмица оширочават, дано и занапред е така). Обаче последствията по кожата си остават ... а моята вече не е и много млада ... след първият път гърдите ми не успяха да увиснат, дори се позакръглиха и станаха по - хубави, сега не знам, очаквам да видя ... ама го приемам, то е като първата бръчка  Wink Не мога да остана на 20, каквото и да правя ... вече съм голяма жена ... Най - важното е, че таткото на децата ми ме обича и харесва (оф тук по темата за секса - и той смята, че бременна съм неустоима и много секси, да му имах възприятията  Blush), пък и то не е само красотата, има го излъчването, усмивката ... Спирам, че нещо влязох във фаза  Mr. Green

Елибг, да ти кажа и аз вчера се бях пошашкала, че хич го няма да ритне това бебе. Обаче после си дадох сметка, че Мартин риташе мноооого по - малко от него, то всъщност вчера риташе колкото батко му през цялото време ... и се успокоих. Ей го днес пак бушува  Crazy

Момичета, браво на всички за хубавите покупки, ще ви догонвам след 4 -5 седмици...

# 68
Пропуснах да се разпиша за статистиката.  smile3555
Да ви преставя и аз моите "манекенски" мерки  hahaha 165/68/30 г.с. Като се има предвид, че почнах от 55 кг. май ще има да расте още дупето, за съжаление!  Weary

galentinass, мерси за сайта.  thumbsup Туко-що го разгледах и си харесах няколко модела. Подозирам, че става дума за магазин "Бебчо", но може и да греша. Ако се видим в четвъртък на лекцията ще ми разкажеш подробностите!  Wink

# 69
Jenna,стискам палци всичко да е наред с теб и бебчо,вярвам,че всичко ще е наред,стига ти да си спокойна.Моято сестра ,докато беше бременна с племеника ми се оказа,че също без симтоми била боледувала от токсоплазмоза.Племеникът ми се роди здраво ,жизнено и много красиво бебе,сега вече е почти на девет години и няма никакви проблеми.Така,че надявам се ,че и при теб притесненията ще са напразни Heart Eyes
Мими 123 шефът ти е постъпил отвратително,подай сигнал,все пак трябва да има справедливост,аман от некоректни работодатели.
И аз ще дам своя принос за статистиката 182/77/26г.с,но аз започнах от 73 кг.,а и теглото ми е от началото на месеца,предполагам ,че съм качила още някое и друга кило,иначе обиколката на корема ми е 100 см.,голям е нали,въобще няма да коментирам какво се случи с бюста ми/ако продължава така,няма да ми е нужен сутиен,а палатка/.Моля се да спре превръщането ми в хипопотам,но то си продължава,е имам достатъчно време да си върна формата Praynig.Нека беба да е жива и здрава,пък килограмите се свалят.
Като говорите за имена ние се разбрахме с нашия тати за името на принцесата-Мина,хареса ми -хубаво и силно име,пък и не се среща често. Simple Smile.
Елибг,нормално е бебето да рита по-малко,предвид това,че вече му е тясно,пък и те като нас -мори ги жегата.И при мен е ралично всеки ден,но определено не сме от кротките,особено като наближи време тати да се прибира от работа,тогава сме неудържими.И когато татко му сложи ръка на корема ми то не е радост,то не са поздрави,то не е ритане WinkИначе през останалата част от деня сме по-кротки.
Момичета поздравления за покупките,страхотни са,определено сте пример за подражание. Joy

# 70

Момичета поздравления за покупките,страхотни са,определено сте пример за подражание. Joy[/color]

Joy Joy Joy  Ми то пазаруването остана май единствения ни порок  Whistling     newsm03

# 71
Ей голям съм заплес момичета  Blush - исках да ви кажа за днешната лекция на 9 месеца - тема контракции  Thinking Whistling

Като цяло темата си е гадна и няма да навлизам в неприятната част, само ще ви предам думите на акушерката.

РЕЦЕПТА ЗА ПО-ЛЕСНО И БЕЗБОЛЕЗНЕНО РАЖДАНЕ:
3 СЕДМИЦИ ПРЕДИ ТЕРМИНА ЕЖЕДНЕВЕН СЕКС С ЕЯКУЛАЦИЯ ВЪТРЕ !!!  
smile3508

Шийката на матката била доста твърда с цел да задържи бебето по време на бременността. При ражането най-болезнената част била тази шийка да омекне, да се отпусне и така да позволи на главичката на бебето а мине. В спермата на мъжа имало вещество, което омекотявало шийката и раждането ставало изключително лесно  smile3521 - само трябва системно "смазване" преди термина.

Това е специален поздрав за Meggyv
! Ха сега да го питаме летеца къде ще бяга  smile3532

# 72
  • София
Още докато го четох си казах- ето сега няма да има измъкване  Joy  Joy  Joy  Joy
Но съмненията, че ще победя са доста големи, то той ще е във Варна тогава, но аз ще си мълча сега и ще го врънкам да си дойде да ме види и ТОГАВА  smile3508 smile3508 smile3508

А по въпроса за шубето на мъжлето хич даже не ми се мисли, то аз почнах да се чудя дали от бебо го е шубе или от мен- да не го размажа на леглото.

# 73
  • София, Павлово
О, Добра ако му го кажа това на моя мъж - направо ще му сбъдна мечтите - той горкия само се оплаква, че няма да види секс до правенето на второто Joy Joy Joy Просто без да искам се притеснявам, че ще ме натисне по шкемби и това убива желанието ми.
Nidella, и аз на тази количка и хвърлих око, но искам първо да я видя на "живо" за да преценя.
Абе тези жеги няма ли да отминават вече! И ние на море трябва да отидем, но в тази жега - незнам на мен ми става лошо.. за това съм си и вкъщи. Само дето и днес не успях да си взема болничният - с ЛКК ставали след сряда, а моята доки е в отпуска и сега ако нещо не е както трябва. Аз от четвъртък съм си вкъщи т.к нелегално - вече започнах да се притеснявам.. 

# 74
Поздрави от напечен Пловдив  Simple Smile

Jenna: НЯМА да се притесняваш; всичко е наред с бебото. Помисли за всичките италианки и французойки, които на пресни сирена живеят...всичко е наред.

Ходихме на преглед днес (тук в Пловдив, на 3Д); каза че е 1.5кг, според нея 30 седмица (знам аз, че англичаните не ми сметнаха дните правилно), и че ще се роди в началото на октомври, не на 11-ти  Crazy Със сигурност е мъж; вече е много голям, и не се смести в кадър направо, иначе се е обърнал вече с главата надолу. Изглеждаше щастлив Mr. Green

В петък заминаваме за моренцето  Party; аз си чакам Хари Потър (секретарката ми я прати по пощата от Лондон; утре трябва да дойде); много внимавам да не прочета някъде какво става на края  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт