Октомврийски мами под жегата събрани!

• 12 664
  • 281
  •   1
Отговори
# 45
Trilby и моето кръвно е ниско, даже от както забременях падна съвсем. С висок пулс съм също така. В тези жеги си стоя в къщи и не мърдам, пуснала съм климатика и така. Иначе навън не се издържа.

mimi123, страшно неприятно това с осигуровките, но вече е късно да променяш каквото и да било. Ужасно е когато има такива некоректни работодатели. Поне да ти кажат, а те досега да си мълчат.

# 46
Здравейте и от мен   bouquet
Честит Рожден Ден на Jazznia  newsm67пожелавам ти лека бременност и здраво и пухкаво бебче наесен  smile3504 newsm10
Джена стискам ти палци  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed всичко ще бъде наред, ще видиш  yes
с тази новина за завръщането на нашите медицински сестри е наистина един хубав ден  smile3501 най-после са си в родината след тези кошмарни почти 9 години...а аз като разбрах и като му ревнах от умиление и радост   Sob а след това ходих до една банка по работа и там единият от служителите като разбра че съм българка ми честити завръщането на нашите хора в родината, аз благодарих и пак ми се насълзиха очите, изобщо не съм очаквала...
момичета, да ви се оплача малко: от вчера бебчо го усещам много слабо, съвсем леки ритничета, а до преди това ме риткаше доста по-силно и движенията му бяха доста по-осезаеми; аз започнах да се притеснявам  Weary понеже през главата ми минават какви ли не лоши мисли; при вас как е? всеки ден ли получавате силни ритничета?

# 47
Elibg
Не мисля че имаш повод за притеснения , и те малките мушмороци имат силни и слаби дни! Важно е  че го усещаш , ако не го усетиш повече от 10-12 часа въобще тогава трбява да се притесняваш!
Моето момченце например  хич не е буен , ама един ден направо незнам какво му ставаше щеше  да ми избие вътрешностите.Оказа се че малкият драпал да се обърне с главичката надолу .Сега се е обърнал и пак само ме погалва и подритва лекичко.

# 48
имам въпросче към Мама мия - трябва ли  записване за лекцията в четвъртък?? Щото аз искам да дойда, ама да не са по списък и да се разкарвам на празно?

# 49
elibg, изобщо не се притеснявай.
Към 28-ма седмица бебетата започват да се движат много по-малко, защото им става тясно, така че е съвсем нормално, не се тревожи изобщо.

# 50
elibg,   мисля си също,че и на бебоците им е топло и гледат да не мърдат много-много през деня  Heart Eyes затова пък вечер гледай к'во става - купон в корема на мама  Joy

Мерси за пожеланията за количката  Hug  Ей,  ама нета си е велико нещо ! Laughing

mimi123 абе тоя пръч направо е за бой  #2gunfire #2gunfire   Как може така тъпо да се покрие , като няк'ва п**ка /извинете/ ама се ядосах!  #Cussing out Поне да ти беше казал!
Иначе за стриите - ми к'во толкова ако се появят, не че не ме ужасяват, но мисля че на един хубав и стегнат мускулест корем няколко стрии не само, че няма да го загрозят - а напротив, ще стане по-интересен  Sunglasses   така де - ще има история ..  Grinning
Аз ходих в Тина Киркова на училището - интересно е, особено ако ти е първо раждане. Доколкото разбрах лекцията е една и съща всеки петък /За самото раждане - как протича, кога да отидеш в болницата, какво да си вземеш и такива неща/ но я водят различни лекари, въртят се. За 3д-то се чака супер много, трябва от по-рано да се обадиш да се запишеш.
Ако решиш да ходиш - пиши тук  Wink  - аз пак ще ходя, че миналия път изпуснах много и то точно това което ме интересуваше. Може да се засечем  Grinning
Мирама,  все се опитвам да не обръщам толкова внимание и накрая к'во? -   Twisted Evil  Ставам като оса  Joy Joy Joy
Този темперамент и емоционалност  както ми помагат в работата, така пречат на личните взаимоотношения.. newsm78 Flutter Blush  Работя върху себе си. /и пия кафееееее  Mr. Green /
А искам да съм перде!

Последна редакция: вт, 24 юли 2007, 15:43 от Nigella

# 51
elibg при мен беба всеки ден си е с нова програма. Има дни когато е по спокойна и ритка много слабичко.
Така че не се тревожи. За медиците май доста сме ревлите. Като ги дадоха да слизат от самолета и да се прегръщат с близките си и аз като му ревнах. Абе бременна работа какво да говорим.  Mr. Green А за банковия служител не се очудвай. то това е световна новина №1  за деня.
Мими123 много е неприятна тази ситуация. Трябвало е да си изискаш допълнителното споразумение към трудовия договор, с което ти повишават заплатата. И при мен е малко проблемно тва майчинство. На мен уговорката ми е аз да си доплащам разликата в осигуровките, което беше към 200 лв. и всеки месец аз получавах с 200 лв по малко, а осигуровките не са платени. Иначе съм си взела въпросното допълнително споразумение и трудовия договор, с което мога да докажа пред НОИ, че съм осигурявана на 600 лв. Мога и жалба да подам абе моята ситуация не може да се сравни с твоята. Но донякъде и двете сме прецакани, ти май повече. Аз все някак ще се оправя, въпреки че ако не се внесат осигуровките и аз ще получавам минимума.
коки аз ходя на лекциите на 9 месеца в Бургас и предния път си отидохме 5-6 момичета и никоя не беше се записала, така че мисля че няма да има проблем. Аз малко се обадих дето не ме питат ама ... Hug

# 52
Elibg, не се безпокой изобщо. Нормално е някой ден да е по-активно бебето, а в друг да не се мърда толкова много.
При мен е същата работа, има дни, в които по 1час ме побърква, а други, в които чат-пат ме осведомява, че е там. ))))

За стриите, аз какво да кажа, понеже напълнях доста бързо от разни лекарства и си имам няколко отстрани на бедрата и по гърдите тук-там. Та вече ми е минал първоначалният стрес от това. )) Засега не са се появили допълнително, по корема слава богу нямам, надявам се и така да си остане. А и то си е въпрос до структура на кожата по-скоро.
Имам приятелка, която е към 100кг, може и повече на моменти и е с перфектно гладка кожа. Няма една стрия или целулит. А все пак килограмите са много.
Сестра ми пък е 40кг и има стрии, а никога не е напълнявала.

# 53

чакайте да се похваля днес си поръчах леглото и шкафа-ще са тук на 13 август и количката си я поръчах към края на седмицата трябва и нея да донесат  Whistling количката е  Trio CT 0.1 Auto-fix complete - Chicco

Последна редакция: вт, 24 юли 2007, 16:03 от galentinass

# 54
Jenna, не се притеснявай мила. Една приятелка на майка ми има тази болест и от нея знам, че не се "изпарява" току така - вчера си била болна, а днес здрава! Болестта е сериозна, много се слабее, прилошава, много храни се елиминират от менюто инъче се повръща. С две думи няма как да си го изкарала на крак, без да разбереш. Тези американски доктори са големи шутове. Ако имаш възможност си пусни изследвания пак, знам че в САЩ не е толкова лесно, но дано да успееш. Все пак каквото и да ти говорим ние ти пак ще се измъчваш от страхове 9 седмици. С нови изследвания при друг доктор ще си спокойна и усмихната докрая. Успех   bouquet

Mimi123, непременно пусни жалба в НОИ с/у този шеф. Ще му направят дива проверка и ще съжелява за "спестените" на твой гръб пари. В старата ми фирма плащаха всички осигуровки в/у реална заплата. Все пак шефа се изгаври 2-3 пъти с работничките като за работен месец от 30 дни !!!!!  им даде т.нар. от него бонус по 10лв/ човек (за целия месец говоря) върху заплатата .... и последваха жалби в НОИ. Проверката беше една събота - 5 полицаи!!!! на изходите и входовете на сградите и 5 НОИ служители. Разкатаха му фамилията на тариката ..... и пиле не можа да прехвръкне. На всички записаха данните и разпитаха кой какъв е, какво работи, на какъв договор и колко часа седмично. Така и трябва да бъде! Това няма да ти "върне" майчинските, но пък знае ли човек ......

# 55
galentinass, честито! Със здраве да си ги ползвате с Бебо Grinning.
katalina, щом в бургас не се записват, значи  и тук ще е така. Благодаря  Hug
Няма ли други желаещи варненки за четвъртък???

# 56
Galentinass легълцето е страхотно ( не че количката не е хубава ) , но очите ми останаха в легълцето...  newsm10

КОКИ А за лекцията в четвъртък аз ако успея да стана сутринта ще доида... И без това ми е много любопитно тъй като от вас научих за тези лекции и нямам търпение да чуя една такава на живо...   

МИМИ 123 този твоя шеф е за убиване  #2gunfire

Относно ритането на бебо нямам търпение да порасне малко, да му стане тясно и да  се поукроти....   Вече съм в 29 седмица и всеки ден е като на война в корема ми ..... То не са ритници, юмруци глави .... луда работа ..... Дано скоро понамалее, че не издържам вече...  newsm17

# 57
  • варна
и аз ще дойда в четвъртък ама моля някой да даде подробности за часа и мястото на лекцията  Joy

# 58
часът е 9,30, а мястото - Годзила на "Мария Луйза"  Peace

# 59
здравейте на всички мами   bouquet.

Защо е толкова ужастно горещо? Направо не издържам, искам малко дъжд или каквото и да било друго. Дано да сте добре...

Mimi123 и Nigella  аз също се интересувам от тези лекции в Тина Киркова. Ако знаете как да се запише човек, може ли да ми кажете. Nigella казва, че са хубави..

elib и аз като теб се бях изплашила, но се оказа както и другите мами казват, че бебоците са с различни програми.  Heart Eyes На мен лекарката ми каза, че трябва да се усеща бебето поне 10 пъти на ден. Стори ми се малко .. странно.. какво да го броя колко пъти рита ли? не знам..  newsm78.

Разбрах, че някои бебоци са се обърнали вече. Моят шошо се беше обърнал и после пак си беше заел друга поза..

galentinass, много хубави покупки.  Peace
,

Лек и хубав ден от мен

Общи условия

Активация на акаунт