Боси крачета по пясъка тичат, БУРГАСки чеда морето обичат

• 17 249
  • 289
  •   1
Отговори
# 180
Аз пък изпаднах в паника, защото това ми най-неприятното - да нямам вода.
Мислех, че съм само аз. Мойто свеки реши, че трябва ремонти в банята да прави посред лято и от събота насам вече 3 пъти се спира водата. А аз полудявам, като някаква фобия ми е.

# 181
  • Бургас
Миленика, да не се шегуваш с мен? Joy

Не, не се шегувам, моя колежка майка й се обадила Laughing и ми постави задачата да разуча Wink
Ама щом казвате - не, вЕрвам ви!

# 182
  • По света и У нас
И аз да драсна два реда  Grinning
Въпреки че не ми е много до смях, а по-скоро до оплакване  Sad ... Малкият от две седмици е с кашлица и пусто не минава, вече 5 пъти ходихме на доктор /от които два пъти при Димитрова, за късмет нашето ДжиПи, както и Калудова бяха в отпуска/ и ми писна вече  Close ... а ефект голям няма  Rolling Eyes ... гърдичките са му чисти, ушичките ОК, само дете гърлото е зачервено  newsm78 .... от петък сдме дори на антибиотик след като дигнахме над 38 и беше така почти целия ден .... Уж от зъбите, ама май не е само това  Thinking ... Най-странното за мен беше, че дори и Димитрова не беше много сигурно какво му е  newsm78 , но и изследвания никой не пусна .... ДжиПито слава богу вчера се върна от отпуска  Peace, но каза че вече е късно за микробиологични изследвания, нали от петък сме на антибиотик ...  Rolling Eyes
Хайде дано сте по-здравички от нас  Praynig и на тези, които им предстои да вадят зъбки - дано не ги вадят толкова проблемно като нашите  Wink

# 183
За срещата, какво ще кажете за двете заведения на "Чадъра "в морската, близичко е и до дискотеките  Wink ? В Адонис също може, и преди сме били там, за друго не се сещам засега.

# 184
нали от петък сме на антибиотик ...  Rolling Eyes

Защо го тормозиш детето с този антибиотик? Щом му никнат зъбки значи за това вдига температура и кашля. Ние бяхме така като излизаха кътниците. И майка ме кара все да ходим на доктор, защото като го пипна и беше много топъл, премерихме температурата - 38, ама аз като го гледах, че е живичко и си подскача насам натам, реших, че няма да го водя по лекари, и така след 2-3 дена с панадол температурата отмина. По мои наблюдения докато никнат зъбките е нормално детето да има разстройство от време на време, да мрънка безпричинно и почти постоянно, да се закашля без да му е червено гърлото, да вдига температура от време на време. Този период си отминава от самосебе си. Единствено панадол и витамин С съм му давала. По смело и по рядко по доктори  Wink

# 185
lucyl30,
и аз съм на мнението на Танина. И ние бяхме така - кашлица/много лоша/, хрема, температура, но пък детето не беше много отпаднало. Давахме му витамин С, Есберитокс /имуномодулатор/ и Стодал за кашлицата - хомеопатичен е. И ние сме в периода на зъбките. Сега сме вече по-добре - да чукам на дърво. Дано се оправите скоро!

evve_
много сладко бебче! Обаче.... баткото не отстъпва по нищо - страшно е чаровен! Пу-пу!

# 186
  • вкъщи
  ylinfant Вече сме четирима!  family4 Бебо се пръкна тази вечер. Симеон се казва и тежи 3.35кг. Роди се в 22:00 и всичко мина нормално. Пожелавам на всички бъдещи майки да родят толкова бързо (за 2 часа работа) и безпроблемно.   bigdance2

Щастливия ТАТКО 2  newsm44

# 187
ехаа, честито!

# 188
Честито на Марианамама и на Щастливия ТАТКО 2!!!
Нека са ви живи и здрави де4ицата и много радост да ви носят!!!
А Симеон е прекрасно име!!!

# 189
  • Burgas, Bulgaria
 smile3501 smile3525 честита радос -да е много здрав малкия Симеон и да радва мама и тате

# 190
Честито на Марианамама,да ви е жив и здрав малкия Симеон и само радост да има във вашия дом!!!

# 191
ЧЕСТИТА РАДОСТ НА MARIANAMAMA И СЕМЕЙСТВОТО Й!

# 192
Честито на Марианамама и щстливия татко. Да им е жив и здрав малкия Симеон и много да ги радва и слушка мама и тати! newsm51

# 193
  • у нас
Честит син на Марианамама и семейството й! Да е жив и здрав малкия Симеон, и много послушен!

Само момченца се раждат напоследък, госпожиците са кът вече Laughing

Честит рожден ден на Солеада!!! Да си жива и здрава, много любов да ти носят мъжете в семейството!!!

Последна редакция: ср, 01 авг 2007, 12:38 от Sinara

# 194
Честит син на Марианамама! Да е жив и здрав!
  bouquet   bouquet   bouquet

Тъй тъй вие раждайте момчета. Аз съм си поръчала все госпойци, поне още 2-3.  Joy

Общи условия

Активация на акаунт