Antonio, fa caldo... Italia - LXII

• 15 424
  • 295
  •   1
Отговори
# 195
Влади,ето ме на линия Laughing
Ами според мен този твой педиатър е станал такъв по 4иста слу4айност,ина4е си е ограни4ена особа,говори пове4е на принципа какво е 4ул,а не какво про4ел,щото явно не е много от 4етливите Grinning То думите му се коментират сами,няма какво много да се отнасям,само ми е 4удно от къде е 4ул 4е не ядем свинско в БГ??? newsm78Като знам колко прасенца попадат под ножа....Детенцето на испанката си е било с проблем,без зна4ение колко езика му се говорят.Ина4е те има за по способна от другите не е лошо Wink
Ленка,след месец на пробиотици да си сложиш снимка да те видим....

Тан,това вероятно е защото не сте женени,на мен ми искаха само акт за раждане и пермессото,и подпис на мъжа ми 4е сам на негово карико...А за документите от БГ,майка ми вади всякакви с генерално пълномощно,но правено от мен там,още преди да замина,а не от посолството ни.Не знам дали това има зна4ение...
Днес се абонирах за Фа4илменте перлине и се отдавам на майсторене на бижута Laughing LaughingМного са красиви тези които до момента са описани,друг е въпросът кой ще ме остави да си нижа на спокойствие перли и камъ4ета Rolling EyesНо все ще се справим някак.Що гоблени съм ушила и с Джулиано докато беше малък,това ли ще ме стресне Wink

# 196
Ей ме на и мен  Party

Моите любими капучи  bowuu

Тан, няма си на идея...на мен такова не са ми искали,а аз съм в ситуация като твоята т.е. не съм омъжена и с малко дете италианец!
С тия документи вече не знам какво да кажа освен да се питаш и в друго анаграфе ако можеш?!Кога ще ти е готова картата ди соджорно?А и ти обясни ли и на таз служителка,че няма да се омъжваш все още,а само резиденца искаш?

Дани, мишлето ми скалъпва по някоя беля от време на време,но не мога да се оплача  Peace

Наоколо съм  Crazy

# 197
Бонжур,момичета! Hug

Вече съм 2 кг офф. Wink
Но започнах да си хапвам по някой плод или зеленчук. Wink

Грабвам си едното капучо,веднага!  Wink Hug
Мерси на Кала. Heart Eyes

По отношение на документите да кажа за последно,че каквото и да сме направили,пишещите тук,както и всички ,узаконили се преди са влезе в сила новия декрет от 11 април 2007,не е вече от значение. Peace

Така че ,най-точна информация ще се получи от съответните органи. Peace

Само пак да подчертая ,каквото знам със сигурност и което лично аз съм направила. Peace
  Не се издава вече карта ди соджорно за комунитари,който е подал документи за нея,трябва да си извади атестата от Комунето.

http://www.poliziadistato.it/pds/ps/immigrazione/carta_soggiorno_cittadini_ue.htm

тук всичко си е написано много ясно. Grinning

cittadini comunitari che hanno presentato domanda di carta di soggiorno prima dell'11 aprile 2007, potranno iscriversi all'anagrafe con la ricevuta dalla Questura o da Poste Italiane e con l'autocertificazione dei requisiti richiesti dalla nuova normativa.

От мен повече нито дума по административни въпроси,че само преливаме от пусто в празно. Confused
Излишно е всеки да разказва какво е направил преди една,пет  или десет години. Crazy
Изискванията са променени. Peace

Лек ден на всички!   bouquet

# 198
Добро утро и от мен !
Кала , мерси за капучото   bouquet , но само с гледането ще си остана хич не ми понася !
Аз нощеска не съм спала повече от 2 часа , нещо невероятно такава нерва да ме друса .
Като си затворя очите и веднага започвам да сънувам простотии от миналото ми , след това започвам да се въртя и пак се събуждам . После се гоних с 2 комара та такива ги върших цяла нощ и сега много ми се спи .
Пожелавам ви приятен ден !  Heart Eyes

# 199
# 200
Добро утро  Hug

Аз се събудих от хълцащо слънце в коремчето ми  Heart Eyes Тук е толкова приятно времето! От днес обаче обещават нова гореща вълна.

Гери, голям глад бе  Shocked

Ани, моят мъж ги пие тези LC1 Vital.

# 201
  • Torino,IT
Здравейте и от мен   bouquet Hug
Мерси на Кала за капу4иното  Hugще си взема...тук хи4 не пия кафе, не ми харесва, единствено пия от време на време капу4ино.. Money
Сега се връщам от покупки, ходих с колелото да пазарувам от тукашния супер, който не е много близо , аз никога не си взимам торби4ки , а на касата си искам.Само 4е този път не съм видяла 4е преди касата има сложени, и не си взех, съответно идва моя ред и си искам , жената ми дава някаква скромна кесийка където най - много могат да се сложат кило домати, Аз се извинявам 4е всъщност тези няма да си ми от полза и моля за голям сак с дръжки, където да си сложа. полупките. Тя каза 4е не можела да отваря нова сметка и ми даде още две сесийки. Как съм карала колелото с една ръка с 5 кесийки на натоварена улица с движение  #Crazy....егати хората Sad
Вие откъде купувате копър, защото ането не е копър, какво да купя.?
В4ера правих пържени тикви4ки с 4есън и кисело мляко но без копър..
Гери , браво за свалените килограми, успех!
Общо взето това е от мен...
Поздрави и приятен ден ... Heart Eyes

# 202
 Здравейте!   bouquet
Вземам си от капучиното веднага, че от вчера се чувствам ужасно уморена.

Дани, опитай се поне малко да полегнеш. Сънищата по време на бременността са нещо ужасно, забелязах. Много силни, все едно ги изживяваш и все някакви истории  ooooh!

Сонче, все забравям да те питам, ти на прегледи за ударите на сърцето на бебчо кога трябва да ходиш? Не се ли правят периодически?
Уф, утре, как не ми се ходи никъде  ooooh! Като знам, че ще ме направят на нищо с всички тези експерименти.

Клеми, мерси за поздрава! Ето и един от мен в два варианта:

http://www.youtube.com/watch?v=KUXGVfmrEN4

http://www.youtube.com/watch?v=aBXeXBpTVOk&mode=related&search=
Вижте, какво намерих за италианските мъже:  
http://news.netinfo.bg/?tid=40&oid=1078961  Mr. Green

bouquet

# 203
Здравейте !!!

Тук цяла нощ вилня буря, до преди няколко часа валеше катоиз ведро, стуууд, небето мрачно, като моето настроение когато се сетя, че след няколко дена се връщам в Италия.

Маттео е много сладък, бързо расте, започва все по самостоятелен да става, занимава се с играчки, гледа ги, любопитен е за всичко, и се усмихва непрекъснато.

Гери, как си??

Линдита, радвам се, че отново си на линия.

Цугуми, моите съболезнования.  Sad

Тази вечер най вероятно ще излизам с кумата ми, сами двете. Много се разтоварвам с нея.

Желая ви лек ден..поздрави на всички.

ПП. Лени, обожавам боб, но сега не е подходящ за мен. Все още съм в чудене дали да не пробвам рецептата.  Hug

# 204
Мерси за поздравите Hug
Линдита,а там при вас ането като не е копър какво е  newsm78.Копър болшинството тук си носим от България.Не виждам защо да не е можела да ти отвори нова сметка,като на клиент след теб,примерно...Аз не съм имала проблеми,и по късно да кажа или съм си ги доплащала,или безплатно са ми ги давали. Wink
Анджи,аз съм съвсем на дугия полЮс Rolling EyesОще не мога да се наканя да запо4на списъка с необходимото за България...Май последния ден ще събирам на 2 на 3.Още от сега като си представя гледката на Рим под краката ми ми иде да ревна,добре,4е пътуваме вси4ки PeaceАко бях сама,то4но до ъгъла с куфарите щях да стигна... ooooh!Иска ми се да видя майка ми и сестра ми,децата,да идем на море,но съм до там,няма какво друго да ме дърпа натам...
Я да ви питам,някой слу4айно да има новата опера на Рикардо Ко4анте "Жулиета и Ромео"???

# 205
ей Гери така и не дойде до Пловдив еййй,ама айде 6те те опростя някак си  Laughing  Hug
Бравос на Борянката,бях сигурна 4е 6те ги съсипе.
Радвам се 4е ви е харесало в БГ,а това 4е не сте се сблъскали с мръсотия нашраво ме у4удвате.Явно София не е като Пловдив  newsm78

Деска моите съболезнования за свекъра ти  Cry Praynig

Деска (на Бобо) добре до6ла в БГ,дано си прекарате хубава ваканция.

Влади сменяй педито или ако го остави6 по-добре хи4 не го слу6ай,пълни глупости ти дрънка  Shocked #2gunfire #Cussing out
Кви 3 зъба 6те миете бе  Mr. Green

И ние от в4ера имаме 3 зъба,изби и този отгоре  ooooh! Laughing
Другата събота пристига мъжо ми,ураааааааааааааа

Кал4о как си мила?Моя сладур Марко как е  Hug  bouquet Heart Eyes

Лени цунки и на теб  Heart Eyes

На Габи да му минат пъп4иците еййй.И ние минахме през тях  Rolling Eyes

айде цун,бягам на козметик.Възползвам се от последните евтини услуги в БГ  Mr. Green

# 206
Ох, с тоя копър  Joy  Линдита, ането е копър. Моите запаси са от София.

Анджи, Моят мъж е всеяден, вкл. и боб яде, но готвя рядко ( сега изпробвах тази рецепта..) - не купувам на кг. , а направо кутийки готов сварен, така само събираш миризмите и печеш, не губиш сто часа да вариш, да изхвърляш води и тн.  Peace

Днес аз и децата на плажа бяхме единствените кандидати за огроооомните вълни от по 50 см  Laughing
Цялата ми кожа беше в ситни песъчинки, които имах чувството, че са влезли във всяка пора.. Голям тъпотия! Но.. който няма акъл има крака.

Гери, аз се навивам да почна Дюкан, ама баш сега ли - сезона на плодове и зеленчуци, аз да  ръфам пържоли...тц.

Тсугуми, много безвъзвратно ли си ми сърдита?  Confused

Последна редакция: ср, 01 авг 2007, 19:14 от Lennie

# 207
  • по пътеката
моми4ета, имам една молба, можете ли да помогнете с инфо за разрешените храни и продукти, които мога да мина през митницата в милано или на забранените! много ме плашат едни пудровидни храни, както и хенна и млухия на прах! помагайте с инфо или опит!досега, не е имало  проблем, но не сме минавали през италия, даже кактуси и табуретки праскови сме минавали, да не говоря за сварена млухия, но сега са по-други нещата! благодаря!

# 208
марси, ако не са в ръчния багаж, никой няма да те спре.
аз бих рискувала да ми ги вземат, отколкото да им навирам проблем под носа.
според мен риска е, ако ти сама започнаш да се обясняваш какво носиш - тогава ще се събере тълпа
компетентни италианци и рискуваш наистина да ти ги конфискуват.
сигурно е ужасно да те 'подучвам', но така мисля.

# 209
Лени, няма такова нещо изобщо!  Peace Ще ти пусна по-късно едно "лично".
Момичета, голям майтап днес следобяд. Краката ми са все още ужасно подути, мисля, че вече цялата съм пълна с течности и заради това и качвам килограми. Бях и много изморена с неприятните емоции от последните дни. Изпратих Давиде и брат му да правят покупките за бебката  Mr. Green Представям си, как са изглеждали в магазина (все пак, дадох им списък с нещата). Преди малко се върнаха и сега монтират шкафа с ваничката.
Анджи и майка точно това ми говореше преди малко по Скайп, че било дори студено. Тук такава опасност няма  Naughty
Не мисли за после, сега почивай. Подкрепям, какво ти беше писала Лени преди време. Дай шанс и на новия си живот, защото, все пак, много е различно, когато си ходиш в София за малко. Знаеш, колко ми липсва и на мен България, не мисля, че ще стана част от Италия, нито се опитвам и да се превърна като тях, напротив, но тук е човекът, който обичам и който, поне засега, не престава да ми показва, че сме едно цяло.
Имаш и много повече и различни ангажименти сега с Матео.
Освен това, имаме преимущество да предоставим на децата си различни култури. Прегръдка и цункай Матео  Hug

Общи условия

Активация на акаунт