Прави МАйската дружина, пакости за четирима!

• 16 425
  • 296
  •   1
Отговори
# 150
Честито на победителките майки кърмачки! И аз гласувах за всички Май-ки - личи си отдалеч кои са най-хубавите!
Кабранска недей да скромничиш и да се изненадваш от наградата, наистина е много арт снимката ви с тази шапка - някаква романтика навява...  Thinking Страхотни сте!

Галюшана, ти отиде един ден на работа и ти се раздвижи мозъка - взе да измисляш интересни заглавия  Wink
 Peace гласувам и аз за първото! Само дето трябва да се добави, че и майката също се тръшка и реве за море /поне аз съм така/  Laughing

Бабълче, само да ти кажа, че нашето море май ще се отложи с няколко дни, ще заминем на 7-8 или 9-ти... Баба ми пак се е влошила и ще останем няколко дни при нея... Вие до кога ще останете?

FY, честито ти бъдещо племенниче и братовчетче англичанче!!!

Ани, добре се справя Ивко за отказването на цигарите на тати... Аз нашия тати, го заплаашвам,   че ще пропуша, ако не ги остави... /той много мрази да види майка с цигара и дете за ръка/  Старае се милия, но всеки ден ми казва, че не е могъл да издържи на напрежението в работата и е пушил...  Crossing Arms Мъже...

Всички дечица са такива сладури , че не мога да им се нарадвам, Марти също. Днес като му показвах снимките и пищеше от радост...  Simple Smile

Жега, жега, и сега като настъпи едно захлаждане - днес умрях от студ... Дано утре да е по-нормално...

Исках да ви питам какви сандалки сте купили на малчовците? Нашите са някакви на фирма Капчица или нещо подобно... Има и едни от Хиполенд... Но вече са му малки... Чудя се дали пък да не му взема вече някакви маратонки - мислих си за Адидас - някой ползвал ли ги е?
Пробвахме и едни на Геокс, но още в магазина много лесно ги събу и се отказахме...
Аз нося Геокс и съм доволна, но незнам за децата кое ще е най-добре?

Добре дошла на мама Пепи и Любомир!

Много дълго стана пак ... Сори!

Спокойна нощ ви желая!

# 151
  • Велико Търново
Добро утро,момичета!
Сервирам кафето и чая  food010 kaffeetrmker_2 morning Coffee и после ще пиша!
Хубав ден!

# 152
  • София
добро утро,

гласувах за Лилибон Sad  Praynig (Милост да покаже Бог!!) и разпратих насам натам да гласуват и мои близки...

шуши, аз понеже миа проходи сега чак, кеото не е началото на лятото, не взех сандалки, а обувка отпред затворена, да не излизат пръстчетата, с лепки и отворена отстрани. ще си караме до есента така, после направо други обувчета. но Капчица са добър избор, правени в Турция, по поръчка на Бг фирма. Джиокс са къде, къде по - добри сигурна съм  и откъм материали и изработка, цените им говорят сами. няма спор, само че трябва да е подходяща обувката за бебе. да не се смъква лесно например, д ае с твърд форт и еластично стъпало. аз от тези неща се ръководя главно, а пък марките са основно за конкуренцията важни  Party е, доказаните ги знаем, те не си позволяват да правят неподходящи неща за децата, аз изпитвам главно такива, които не са ми известни, дали са налице задължителните изисквания от ортопедична гл. т.

от много приказки кафе не си взех, сисе, благодарско!

чакам куклата да се събуди и хайде патиланци , че вчера едва към 7 , като поизсъхна излязохме, голям дъжд беше , направо ме изкефи, само за филмчета временце (е, аз го оползотворих,д е  Crazy, препоръчвам ви My five different wives, голям смях, един обикновен богат американец се заселва в Юта и за да започне бизнес и там, купува земя, която идва в комплект с 3 броя съпруги  newsm62, после се наложи да вземе още 2 и беше много смешно всичко  Grinning)

хубав ви ден! bye  Nature Sun With Face eat cheers

# 153
  • Варна
ЧЕСТИТО, на нашите красиви и фотогенични мами и деца!!! Да си носят приза гордо, защото го заслужават!!!

На предната страница се нагледах на красоти  Crazy тез моми от малки са красиви, пък като пораснат, леле....  Heart Eyes Ама и момчетата не падат по-долу всеки случай  Peace

При мен нещата са в застой все още.... И аз съм в едно такова настроение... Опитах се сутринта да си мисля хубави неща докато идвах към офиса, и ми беше добре... за около 10 минути. В момента в който влязох и  Sick ми стана тъпо и гадно... И ви благодаря момичета за хубавите и обнадеждаващи думи и за това, че мога да споделям с вас   bouquet нерадостите...
НО пък утре вечер ще си гушкам сладкото детенце  Heart Eyes и да видим дали ще ми се гивизи и на мене да си иска бибата, щото минаха 5 дена ама още се присещал за нея, и като му кажат, че я няма вече и стига я е търсил, и той се съгласявал  Mr. Green на мама доброто детенце  Heart Eyes Иначе какви бели прави....  #Crazy решил да пребоядиса мазата на село - намерил си вар в една кофа и маже ли маже  Mr. Green после "полял" цветята с една бутилка, ама май повечко е полял по мокета из къщата  Laughing качвал се сам по стълбите и излизал навън човека да се поразходи единия етаж е малко под земята ; набарал маркуча с който поливат и решил да си направи баня - и аз тъкмо се обадих, той така се смееше и цвърчеше от радост, че майка го остави да си прави каквото си иска - въобще сме Макс-белята  Joy

Едната от приятелките ми, която живее в Лондон, сега е тук във Варна с детенцето си, и след 2 седмици някъде ще заминава да се види и с техните в Девин, и после към Лондон обратно. И може би скоро няма да мога да ги видя, евентуално чак другото лято за малко, или пък ако ние съберем парички и идем при тях на гости. И толкова ми е мъчно за нея, още преди да е тръгнала  Cry Голяма ревла съм станала...

Тъй, и аз съм от мамите дето няма няма два дена и на третия напиша роман  Blush
Айде целувки и приятни разходки на всички!!!

# 154
Здравейте на всички, аз чета, ама нещо нямах настроение за писане. Олчето призоваваше да се разписваме, ама нали и нужната нагласа трябва.
сега честитките:
Честито на Милена!!! Много много години да се обичат и да бъдат толкова щастливи, както изглеждат на снимките.
Честито на спечелилите от конкурса за кърменето. Браво !!!
Честита победа на Юнос. Ноември в Лас Вегас да ги разбие. Показах статията на колегите в офиса, да се изфукам и аз със задочното познанство  Laughing
Миа много бързо напредва в пешеходстването - Браво и на нея.
Браво на Олчето, за тичането, наведена, след Вели. Ама как да го остави, че може да падне и да нарани фотомоделското си личице. Писах аз, че позира като професионалист. Да го намачкаш и нацелуваш. Чувам на прощъпулника правилно се е ориентирал  Wink
Жулката щом се е разчистила, значи вече е добре. А и мама с домашни помощници се уредила - за завиждане е направо.
Изчетох всичко, изгледах всички снимки.
Елла, Мариса, Бетинка, Миа всеки ден все по-хубави стават. Чудесни снимки!!!
Вифче съжалявам, че така се е получило при тебе, дай повече информация за работата и за изискванията към човека, който търсите. Все пак градски сме, може и да се сетя за подходящ. А ти не се натоварвай много междувремемнно, здравето е преди всичко!!!
Шуши питаше за сандалките: Ема носи "Делфи прим". Подметка - гума или суров каучук, стелка-много мекичка, естествена кожа, външно естествен набук. От началото на лятото носи 2 чифта такива - затворени на пръстите, отстрани много отвори, здрава петичка. Станаха и малки, затова вчера купихме нови, пак на "Делфи прим", със същите показатели.
Искам да ви питам, дали някое друго детенце прави така:
Ема е решила, че е страшно забавно да си бърка с пръсти в гърлото. Първоначално издаваше само звук, че ще повръща, после започна да го придружава с напъни да повърне, а от скоро - бърка си в гърлото и успява да повърне. След това се залива от смях и е супер щастлива, че е успяла. Естествено това е придружено от шашкане, от моя страна, което я прави още по-щаслива, смее се и се опитва пак да го направи. Говорих с педито, и тя ми каза:  Thinking "Много странно!!! Naughty  Това по принцип го правят децата лишени от родителски грижи по домовете.". Аз чак се пообидих, защото Ема е много други неща, но не и лишена от родителски грижи.  Sad
споделете!
На всички, които са на почивка весело да си изкарат, релаксиращо и после - снимкииииии.
А всички други - да се разписват - по моя скромен пример  Mr. Green

# 155
Аууу направо побеснях от тези педиатри #Cussing out
Пастичка, на мен ми се струва пълна глупост това с повръщането.Че той и Алекс прави това(е още не е стигнал до повръщане-или не много Mr. Green) и винаги съм си го обяснявала с това че го сърбят венците(някъде отзад) и затова слага дори и двете ръце целите в устата.Ако ти е права педиатърката -трябва да се гръмна по този случай!
А сега се сещам,че на моя приятелкака детето(по-голямо е с 6 месеца) правеше същото миналата година,а сега вече не-какво да не си е сменила родителите случайно,че е престанала Mr. Green
Я по-добре провери да не ви никне някои кътник(или мъдрец Mr. Green) и не се шашкай Simple Smile
И аз няма да пиша повече,че ми го няма настроението Crossing Arms
Ама тази Бетинка страшно се е разхубавила,и Елла колко е пораснала....
......Честита племенничка на FY!

# 156
Ето измислих и още едно заглавие- Лято е и Майското дете все навънка го влече
Достъпа до компютър за сега е само за малко но от понеделник си сядам сама на стола така че повече.

# 157
  • София
pasti4ka, Велизар прави същото с бъркането в гърлото и определено не е защото се чувства пренебрегнат, ами е от маймуния  Mr. Green и начин за 145636 път да ми привлече вниманието. Забавлява се и се разучава сам. Прави го и като някаква храна не му е по вкуса, това рядко се случва  Animal Pig, ама има и такива моменти... Като му кажа "Неее!" и той ми вика "Да - дааа!" и се хили с глас...  Shocked Така че, тези наши хубостници май са от едно тесто замесени. Едни и същи дивотии и изпълнения им раждат сладките главички...  Laughing Не и се шашкай, ще отмине и това. А и Велиса е права за зъбоникненето. Случвало се е така настървено да се чеше навътре, че чак в гърлото да си бърка. Понякога като го храня, той не се се сеща, че трябва да си извади и ръцето от устата и веселбата става пълна...  Crazy Мен повече ме притеснява това давене от частици, Емичка започна ли да се храни като големите деца? Rolling Eyes Или и тя още има претенции за пасирани манджички? Thinking
що така нямате настроение бе, мацки...? newsm78 Лято е, възползвайте се максимално, че МНОГО бързо си минава този живот...  Flutter
 sun jump ribolov piasyk lalalala kaffeetrmker_2 family  grinning039  car003 cheers  bath1

# 158
Днес бяхме на консултация! Ивко наддава като бебе, наддал е 700г и вече е 11.500кг и 83см. На хората децата смъкват, мойто все нагоре! Поне да се задържи един месец теглото му! Всичко друго ни е наред.

# 159
Преди малко се прибрахме от Несебър. Видяхме се с Миленка, Юлиян и сладката Калинка. Много чаровна и пораснала ми изглежда. Изкарахме си супер, само където беше за кратко Sad . Срещите ни на живо със тези от вас с които сме се виждали са още по-хубави от писането във форума. Щеше ми се да останем поне още няколко дни. Ето и няколко снимки.

Миленка се оплакваше колко и липсва форума, а татковците ни се смееха, че не можем да живеем без него. Нашия татко обясняваше как вечер казвам "отивам да работя" и като дойде ме заварва да ви чета или пиша. Simple Smile
Хайде, чакаме с нетърпение другата седмица следващата смяна - Люба, Шуши, сватовете Wink. Ако искате даже се уговорете нещо за някоя вечер ние ще гледаме да се включим.
Отивам вече наистина да поработя, че ще пак ще ме одумва моя мъж. Laughing

# 160
Здравейте и от нас. Честно казано нищо съществено не се е случвало около нас.
Имам чувството, че много трудно помня.
Когато чета искам да напиша толкова много неща, а накрая се сещам само за няколко.
Но не ми се водят бележки.
Честито на победителките и участничките в кърмаческия конкурс.
Срам не срам - но някой ще ми даде ли линк, за да видя и аз снимките?

Честита племеничка на FY! и дано скоро да се похвали с още едно племениче.

Ани, чудесно е, че палавите дни не са чести при вас. При нас това е ежедневие. Днес го оставих да играе с децата на детската площадка и отидох да донеса топка от къщата, а той тръгнал след мен и почти влезна в къщичката на кучето.  После намери едни плочки и почна да ги хвърля и всичко се изпотроши. И тн и тн.

Галюшана, пожелавам ти да се адаптираш лесно към работата. След като те посрещат след работа - ще ти е по-леко. Само 8 часа са, а в част от времето Мариса спи.

# 161
  • Varna
 Благодаря за комплиментите, но неможах да се въздържа да не се покажем пак.
 Вече си имаме и обички, геройски издържа Бетинка манипулацията и негъкна, разсърди се само от това че я стисках.
  Пастичка, предполагам че педатърката е искала да каже, че просто Емичка си търси вниманието , а не на деца лишени от родителски грижи и определено не само вниманието от страна на родителите а и на всички други, нещо като че искат да бъдат в центъра на вниманието.  Всяко детенце си  иска  и показва по свои си начин и е много важно да налучкаш правилната нишка. Точно сега им се очертават характерчетата  и сега е момента да им се въздейства.    

# 162
Честити обички на Бетка!

Да ви кажа каква е най новата мода при нас. От около седмица Ивко започна да си пъха играчките или разни мои неща с които играе в коша за пране, в пералнята, в чекмеджета.... в разни такива неща дето са с капак. И аз ги приемам като малки послания и много ме разнежват като ги открия после. Майка дори един ден като се прибрала у тях и в торбата си намерила фенерче и капачка от дезодорант. Познайте кой ги е пъхнал там!? hahaha

# 163
  • Плевен
Здравейте МАЙки!
Когато чета искам да напиша толкова много неща, а накрая се сещам само за няколко.
Страйпър, това все едно аз съм го писала и все го отдавам на факта, че се занимавам с еднообразни дейности и сигурно мозъчните ми клетки се нуждаят от малко "фитнес" с някакви по-логически и др. дейности, но ме мързиииииии... Откакто се прибрахме от почивката ме е налегнал един върховен мързел и някаква носталгия....сякаш свършва лятото, а това е любимия ми сезон. Но, както по-горе е писала Олчето, трябва да се взема в ръце и да му се наслаждавам пълноценно. Може би ми е депресивно-носталгично и от една вест в последния момент. Щяхме да ходим на празничен купон самички с мъжо във Влас, но многото работа ще го задържи в София и утре няма да може да тръгнем навреме за празничната вечеря, така че, купона се отложи за мое съжаление. Тъкмо точех зъбки да се повеселя без да мисля за приспиване, ревове и т.н. Не ме разбирайте погрешно - обичам Тери безкрайно много - но всяка от вас знае как човек има нужда за мъъъъничко да се откъсне от ежедневието.

Честита племенница на FY!

Честити обички на Бетинка и браво за смелото й дтржание по време на манипулацията!

Пастичка, не вярвам бъркането в гърлото на Ема да е поради причината изтъкната от педиатърката ви. Просто според мен е някакъв опознавателен етап, а и забелязвам, че много обичат да правят неша, които не им се позволяват и ни гледат право в очите докато ги вършат. Следят за реакциите ни и определят границите на позволените дейности, които могат да правят. В същото време постоянно искат да разширят тези граници и така... Май нещо много объркано го написах, но съм много изморена -  бях на работа, а после и една шивачка ми скъса нервите...както и да е, по-добре да спра с писанията и утре (живот и здраве) на отпочинала глава да се разпиша пак. И дано ми остане време да кача снимките и клипчетата най-накрая  Embarassed.

Лека и спокойна нощ!

# 164
Честит рожден ден,Пипив,дано ти и семейството ти да сте много здрави,щастливи и много да се обичате!
Аз писах одеве,писах....и какво стана и аз не разбрах,ама сега просто нямам сили за ново писание......обаче утре  обещавам-още повече ,че записките ми стоят още на бюрото Laughing...от мен лека и спокойна Heart Eyes Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт