Кабранска недей да скромничиш и да се изненадваш от наградата, наистина е много арт снимката ви с тази шапка - някаква романтика навява...
Страхотни сте!Галюшана, ти отиде един ден на работа и ти се раздвижи мозъка - взе да измисляш интересни заглавия
гласувам и аз за първото! Само дето трябва да се добави, че и майката също се тръшка и реве за море /поне аз съм така/ Бабълче, само да ти кажа, че нашето море май ще се отложи с няколко дни, ще заминем на 7-8 или 9-ти... Баба ми пак се е влошила и ще останем няколко дни при нея... Вие до кога ще останете?
FY, честито ти бъдещо племенниче и братовчетче англичанче!!!
Ани, добре се справя Ивко за отказването на цигарите на тати... Аз нашия тати, го заплаашвам, че ще пропуша, ако не ги остави... /той много мрази да види майка с цигара и дете за ръка/ Старае се милия, но всеки ден ми казва, че не е могъл да издържи на напрежението в работата и е пушил...
Мъже...Всички дечица са такива сладури , че не мога да им се нарадвам, Марти също. Днес като му показвах снимките и пищеше от радост...

Жега, жега, и сега като настъпи едно захлаждане - днес умрях от студ... Дано утре да е по-нормално...
Исках да ви питам какви сандалки сте купили на малчовците? Нашите са някакви на фирма Капчица или нещо подобно... Има и едни от Хиполенд... Но вече са му малки... Чудя се дали пък да не му взема вече някакви маратонки - мислих си за Адидас - някой ползвал ли ги е?
Пробвахме и едни на Геокс, но още в магазина много лесно ги събу и се отказахме...
Аз нося Геокс и съм доволна, но незнам за децата кое ще е най-добре?
Добре дошла на мама Пепи и Любомир!
Много дълго стана пак ... Сори!
Спокойна нощ ви желая!
morning
и после ще пиша!
(Милост да покаже Бог!!) и разпратих насам натам да гласуват и мои близки...
е, доказаните ги знаем, те не си позволяват да правят неподходящи неща за децата, аз изпитвам главно такива, които не са ми известни, дали са налице задължителните изисквания от ортопедична гл. т.
, препоръчвам ви My five different wives, голям смях, един обикновен богат американец се заселва в Юта и за да започне бизнес и там, купува земя, която идва в комплект с 3 броя съпруги
, после се наложи да вземе още 2 и беше много смешно всичко
)
Ама и момчетата не падат по-долу всеки случай
ми стана тъпо и гадно... И ви благодаря момичета за хубавите и обнадеждаващи думи и за това, че мога да споделям с вас
нерадостите...
решил да пребоядиса мазата на село - намерил си вар в една кофа и маже ли маже 
Голяма ревла съм станала...
Това по принцип го правят децата лишени от родителски грижи по домовете.". Аз чак се пообидих, защото Ема е много други неща, но не и лишена от родителски грижи. 
, ама има и такива моменти...
Лято е, възползвайте се максимално, че МНОГО бързо си минава този живот...