Прави МАйската дружина, пакости за четирима!

• 15 951
  • 296
  •   1
Отговори
  • София

АПРИЛСКИ - МАЙЧЕТА:

Жасмина  -  tanya_79 (Таня)

Бетина  -  Inochka (Инна)снимки

Стратос & Димитрис - Mikki

Калоян - Marry (Мария)

Анастасия - FY снимки

Ивайло - Rosi_Burgas (Росица)

Максим - Vif снимки

Асен- Александър - gwendoline снимки
Мариана - kallymally

Александра - nancy
 Калина - змейковица снимки
Ирена - Marges (Маргарита)
 Венцислав - zvezdolina (Зорница)

Кристиан - Stryper (Елена) снимки
момче  - klarisina
Даниел Уилям - Malerbill

Станислав - Adi02 (Ива)
 Мартин - nadia_777  снимки

Мартин - 6u6i снимки

МАЙЧЕТА:

Георги - pileto(Боби)
 Йоана - Smily_5q (Петя) снимки
Кристиян - zori2005
 Кристияна - tan4uka снимки

Иван - А н и снимки
 Мартин - salina

Мирослав - policeiliana (Илиана)
Маринела - Mery_13
момче - darid
 Георги - lony_13
Тихомир - titomirka

Ивайло - ndv снимки
Пламена - nadia_ch
момче - cacadu
 Ивайла - desiiv
Иван - vessence снимки
Виктория - anetta78 (Анета)
 Мая - Losita78 (Цани)
Хана- RRAIA

Димитър - bobsi_hrist (Боряна)

Анна - lale (Деси)
 Адела - Екатерина снимки
Георги - ilein (Илиана)
Павел - jet
 Гергана - mousy
 Георги - Ilein

Дженика - Jaki33
 Нелия - kalia (Калина)
 Никола - eunos (Елена)
 Мария - Endjova (Нина)

Велизар - ol4eto (Оля) снимки
 Красимира - LaDiDa снимки
 Борис - mania4ka
 Стефани Елизабет - DaniStef

Александър - velisa снимки
 Eлица - alexta снимки   
 Христина - pepsun снимки
 Бояна - simbi

Константин - Rumya (Румяна)
 Мария - meshko106 (Вергиния)
 Радина  - cat11
 Ралица - Una (Милена) снимки
Йоана - mimik
Петър - danica
Христо - silvia69
 Соня - nandy (Надя)

Георги - despet (Деси)

Калоян - Daniele
Александър - bubinka
Дита - Ditta_von_Thies

Ева -  Анна снимки
Мариана - beba3
Виктория - bebita23

Росен - Paff (Павлина)
 Виктория - veni_viki (Вени) снимки
Мануел - мама миши
 Карина - lolytka

Жулиана - mimozata (Мария) снимки 
 Румен - Bubble79 (Мария) снимки
 Мартин - denz (Деница)
 Симеон - BgViki (Вики)
Анна - klu снимки
 Ивет - Tedi_Ivanova
Ребека & Мериян - titini (Таня)

Ивайло - Valja79 (Валентина)
 Велизар - ikati
Антон - elf4e

Марк - ve4erniza (Зорница)
 Никола - tania_ark (Таня)
 Стела - N a d i a (Надя)
 Даниел - bobidika

Момчил - Iggiberry (Иглика)
 Димана - crazykitty
 Румен - rush снимки

Стефан - mrancho (Рени)
 Ана - GalyaG (Галя) снимки
Калоян - Topi
Михаела - mcheuz   Почивай в мир, миличка!
Радослав - madlena (Мадлена)
 Виктор  - emoli
 Йордан - Tiqercheto (Диана) снимки
 Никол - Yvonne снимки

Леонардо - crazybrat снимки
 Ема - pasti4ka

Велизар - мими
 Траяна  - lusmar
 Симона  - didi_r

Авигея - Ива_Ави снимки
Наталия - NatalyG
Мая - Мимикрия
Анна - maria_ra
 Калоян- Gerssy снимки
Веселина  - elica_22

Мая - iliana2 (Илиана)
 Никол - Bubilina
 Емануил - gal79
 Момчил - mamazori снимки

Цветелина  - pipiiv (Петя)
 Данислава - nadezhda96

Елла - ira_d (Ирина)
 Ния - еden_haven (Рая) снимки
 Трифон - denit (Деница)
 Кристиян - anita_s (Анита) снимки
 Валерия - malkaMaMa
 Кристиана - ipppi (Илиана)

Миа - vaniliaice (Ваня) снимки 
 Милена - adi101
 Килиан Арне  - Катя снимки
момиче - monchi26
 Александра  - Mucunka

Стоян - nMihailova (Недка) снимки
 Джейн - nadejdNa (Елица) снимки

Дарина - Mimeto78

Божидара  - siska79 снимки
Саманта  - kery25
 Магдалена  - qi4o_pi4o
Мария  - moyra
 Явор - Mama Raq

Антон - duhi_puhi
 Лаура - Laura06
 Мая - rien
 Иван - imar
 Анна - Elenka
Ванеса  - tzvety26
 Деяна - е_vurbanova (Емилия)
 Васко - kristen снимки
 Виктор - miki i viki снимки

Дара -  noneto (Нора)

ЮНСКИ - МАЙЧЕТА:

Ивайло - kabranska (Люба) снимки

Мариса - galiushana (Галя)

Ния - zizi_top

Радомир - paizy (Вера)

Прекрасните рамки на снимките на бебоците са дело на Катя! Кате, МНОГО ти благодаря!

МАЛКИТЕ НИ РИБКИ СА 152! ОТ ТЯХ: 80 ДАМИ , от които една двойка близначки на мама titini  , И 72 ГОСПОДА , от които една двойка близнаци на мама Мики

АЛБУМЧЕ МАЙ-КИ
потреб. име: maiski
парола: 2006

Кръстница на темата -  Daniele!

Предложения за следващи теми:

1. МAЙчето проходи вече и към плажа се завтече! (ira_d)
2. Морски шепот , мирис на рапани, МАЙски палавник открива чудеса непреживяни! (А н и)
3. МАЙчето се тръшка и реве, иска и то на море! (galiushana)
4. Лято е и МАЙското дете все навънка го влече! (galiushana)
5. Мама боли я главичка от белите на МАЙската душичка! (galiushana)

Предишните ни теми в "Родени 2006":1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19,20,21,22,23,24,25,26,27,28,29,30,31,32,33,34,
35,36,37,38,39,40,41,42,43,44

МОЛЯ, за добавяне/актуализиране на снимчици на бебоците, както и за предложения за имена на бъдещи теми да ми пишете САМО НА ЛС!

ВТОРА ИНТЕР-НАЦИОНАЛНА СРЕЩА МАЙ-КИ, СЕПТЕМВРИ 2007  - ЛИНК!!!

Последна редакция: пт, 03 авг 2007, 15:37 от ol4eto

# 1
Пу да се запиша първа.  newsm44  Grinning
Олчето е надминала себе си.  newsm51 Делфините са прекрасни. Поздравления и за техния тати, който се е справил с пускането на темичката. smile3501

# 2
Пу втора!
Олче, благодарности за труда  Hug и специални благодарности на таткото на Вели, че е отделил от времето си за да има къде да си бърборим! Абе, страхотно семейство сте   bouquet

# 3
  • Велико Търново
Пу трета Mr. Green
Олчето както обикновено се е справила по-вече от добре!
Голямо благодаря на Мариян!

# 4
Олче темата е разкошна,да я пълним само с хубави неща.  bouquet

# 5
Здравейте момичета;-)
Доста време ме нямаше , но така е през лятото.Бая темички сте изписали като гледам , немога да смогна да изчета всичко ей Crazy
Благодарности на Олчето за страхотната темичка  bouquet
При нас новото е , че имаме още едно зъбче (второ долно) и вече ни стават 5 на брой  Party
В неделя правихме Прощъпулник и Ивет си изрови една химикалка изпод всичките други различни и шарени неща.
Друго - друго... - хванахме някаква алергия от слънцето и като и грее в очите и стават червени и кървясали .И се налага капането на капки и скриване за няколко дни вкъщи Sad
Еми това е от мен , адски ми е горещо , затова отивам към банята.
целувки на всички Hug

# 6
Хе хе,
и аз да се изтипосам на първа страница.  Laughing
Мерси на татито на Вели, чудесно свършена работа!  Hug ...и на Олчето де!!!  Hug
Елфче, аз бях писала за олиото. Нямам никакво разумно обяснение, но от баба ми го знам още и педиатърката ни също го препоръча. Имам един зехтин в хладилника и мажа от него. Казват, че ако е охладена мазнината било по-добре (2 в 1 -студено и мазно). Но съм слагала и от бебешкото и олио дето е винаги в чантата, както и обикновено - Калиакра, винаги помага.  Peace Синината е много по-малка и не става оток. А може би и втриването е фактор - разнася кръвонасядането.
Аз изчезвам. Взимам си детето и отиваме на плаж.
Лека вечер! и дано разхлади  Praynig

# 7
Олче , поздрави са морската ни тема!   bouquet

# 8
  • София
здравеите,писах писах и ми зарти целия пост гадния комп #Cussing out
сега с две думи че ми свършва времето- ние сме в Балчик и тук е супер - бебо умира от кеф на морето аз се отспах,в началото малко го беше шубе ама бързо свикна с вълните  Laughingсега не можеш да го извадиш от морето и от басеина  Joyимаме малко тен даже
Мимозке по кафе?  newsm53 ще ти пратя телефона си на лс
Времето свършваааа
Чао и поздрави от слънчев Балчик

# 9
Браво за морската темичка.
Еее,и аз да съм веднъж на първата страница.
Поздравления и много   love001  love001  love001

# 10
Здравейте на всички!

Олче, страхотна темичка, имам си любимо морско конче, а също и делфините и жабчетата.....! Благодарности и на Мариян!
Доживях и аз да напиша някой ред! Ще се постарая да съм по-кратка...

Имах малко проблеми с моята баба, която е болна, та се наложи да отида до Ст.Загора за да я закарам в болницата. В това време и Марти беше болен с 38-39 градуса/ в тези жеги - представете си/. Доктора отсече че е гнойна ангина и се наложи да пием антибиотик - Аугментин. От него, на втория ден вече имаше разтройство и доктора ни каза да го сменим с един друг сироп /забравих му името - ама трябва да стои в хладилник/
Марти се позакрепи, аз заминах в неделя вечерта при бабето, мъжа ми остана с малкото ми съкровище... Никак не ми беше лесно... За един ден ама...Чувахме се постоянно... Поне сега съм по-спокойна, че ще я вземат в болницата и лекара ме увери, че ще я позакрепят... Много ми е любима тази баба, дано всичко да е наред...

Днес сутринта пътувах обратно към Сф и по пътя чух за медиците... Колкото пъти повтаряха по радиото, че ги освобождават и вече са на самолета, толкова пъти плаках от радост...

Сиска, опитвах се на няколко пъти да изчета темата, но все не успявах да пиша...

Добре дошла Смайли!!! Тука може да няма чак толкова климатици, но пък си имаме други неща... Дано Йони да влезе в режима на нашето часове време, че наистина, ще ти е трудно и дискотеките ще са ти спасението., както беше писал някой...

FY, прекрасни снимчици, направо ви завидях, не за друго, ами за морския бриз дето подухва... Тука е една жега, подухва само горещ вятър все е дно сме в Сахара...

Весело изкарване в Балчик на Надето и адашчето!!!

Обсъждаме  с мъжа ми скоро да отидем на море и се надявам другата седмица да го осъществим. Имаме един познат, който е построил хотел във Влас почти на брега на морето на 2 минути от плажа, ще видя как е и може да уговоря, ако искате там да се съберем - 50лв е стаята -  вкл. закуска има и телевизор, климатик и вана. Описа ми го, че е  луксозно. Апартаментите са по 70лв.  Плана е да останем около 20 дни - по първоначални сметки... Дано  Praynig

Всички дечица са страхотни на снимките - сладураната на Мимозка, Таня Арк също страхотни снимки, Алекс на Муцунка е също  е много красива - пу-пу... Страхувам се да не пропусна някой - вие си знаете!!! Heart Eyes

Само да кажа на пастичка, че тази "кака" Клеопатра я слушаме по цял ден - с нея ставаме и с нея лягаме - големи танци се вихрят и Марти й е голям фен! Благодаря, че ни я сподели...

Стана много дълго, извинете ме, но като не съм писала скоро...

Последна редакция: ср, 25 юли 2007, 01:15 от 6u6i

# 11
Ето 3 снимки от зоопарка  и да видите мъжа ми какви РОГА само ми е служил(то май затова и ми купи този часовник да ме заслепи )

извинете за големите снимки,но така и не се научих как да ги смаля.
Моля за съвет как да се справя: нормално ли е такова чудо,то не е тръшкане не е чудо цялата стая я обхожда влачейки се,или се изправя и забива главата(няма значение дали е меко или е навън на улицата),направо незнам какво да я правя,срам ме хваща вече.Пробвах с добро с лошо(като и се скарам или я напляскам),с гушкане не помага,акто се е наумила нещо и не та не,тръшка се въргаля се удря се,понякога цялата глава и е синя а и най се притеснявам като си я удря навън на улицата в цимента.
Инааче сме добре с такото сме леко настинали от рожденния ми ден защото бяхме на ресторант а там толкова силно беше включен климатика че измръзнахме.
Смайли,направо ти завидях че си се прибрала в Бг.
Имате разкошни малки дечица кога отлетя времето,скоро вече повечето ще почват и работа и аз мисля да търся че мъжа ми само ми натяква и ми мрънка на главата ,атук в чикаго яслите са по над 1000 долара и не ми се искаше да работя за да изплащам градинката,амма по-добре да почна за да ми е мирна главата,само трябва да видя какво.Много се радвам за сестрите и лекаря е вече са си в БГ,аз съм живяла в Мароко 10 години та знам горе длоу какво е положението в една мюсулманска държава.
айде това е за сега да почета малко ,за да отида вече да си взема шофьорската книжка и тук ,че без кола тук е невъзможно.

# 12
  • Велико Търново
Добро утро LaughingХайде сервирам кафето и  чая и ви чакам yu5 morning :coffee:
Наде,радвам се,че се разписа и,че ще се видим-нямам търпение Heart Eyes
Муцунка,ама те мъжете като слагат рога поне купуват подаръца,ама обратното не съм го чувала Mr. GreenМного сладко фемили сте!

Шуши,дано баба ти да се оправи!Целувки за Марти от нас!А,офертата за марето ви е страхотна!

Желая на всички хубав ден! Hug

# 13
Браво на Олчето и Мариян!   bouquet
Аз съм много заспала,чкама да ми се появят нови отговори в старата тема,че да пиша,а то имало нова  ooooh!....
Надя вече е писала,та така ще направим малка форумска среща,ако децата са на кеф и се събудят в опдходящо време. Grinning Много ме изненада,че и Надя е тук и надвечер ще се видим.
Муцунке и Жули го прави това с тръшкането не толкова често,но го има в репертоара..И аз се чудя какво да я правя.Ако баща и се скара поглежда го за секунди и такава жална и крива физиономия прави ,ревва с все сила  #Crazy,ако аз и се скарам се прави ,че не разбира,а в началото почваше да си блъска челото някъде  ooooh! Обаче е много смешна -отначало лекичко го чуква да види как е работата и после по-силно  Joy
На конкурса разпознах и Крейзииииии.Тя да се засрами и да се разпише,ще и дърпам ушите май  Crossing Arms Разпознах Килиан,Руми понеже ме предупредиха иначе можеше и да не я позная и Кабранска и ,Змейковица и Духи -Пухи..Дали имам някоя стара снимка подходяща искам и аз да пратя..
В тия жеги и на плаж не ми се ходи,не стига ,че ми е на 2 крачки ама пусти мързел..Жули не спи спокойно плаче ,събужда ес голяма мъка тия зъби,направо се озъбвам вече...

Вифче-много съжалявам за здравословните проблеми,дано да е нещо леко и бързо да се оправиш,но наистина трябва почивка.Не може така-работа,дете,ремонти сама ееееееееее то от желязо да е човек няма да издържи..  Naughty

# 14
Къде ги гледате тези снимки бе!? Искам и аз!

Общи условия

Активация на акаунт