Прави МАйската дружина, пакости за четирима!

• 15 951
  • 296
  •   1
Отговори
# 15
В старата тема Кабранска е дала линк.

# 16
Да се запиша и аз със огромни благодалности към Олчето и Мариян за организацията,старанието и невероятно изглеждащата от към красоти тема  bouquet  Hug bouquet  Hug bouquet
Пък и да следя.....че тия дни се занимавам с хиляда глупости/и нищо съществено още нямам налице/.....че за пореден път се промениха плановете за почивката.....ама то така е като се съобразяваш и с други хора-понеже ще ходим заедно със сестра ми...а и бившия ми зет и племенницагта ще са по същото време в Созопол,останалата част от компанията пък ще е в Китен.....и за да сме можели да се вижждаме за сега ми отрязоха за Варненските планове....... ooooh!....тъй че приемам и аз всякакви оферти за прилична почивка,но да е не по-нагоре от Несебър....Шуши-може да дадеш и ти координати,пък да видм дали съм силна в убеждаването Crossing Arms....
После ще пиша пак,че сега тук стана страшно.........а и едвам стигам до клавиатурата....вече май ще пиша само при заспали деца.......

Последна редакция: ср, 25 юли 2007, 11:03 от Анонимен

# 17
  • Пловдив
Здравейте и от нас! Олче, темата е супер  Heart Eyes
Тези дни наистина е ад под небето  и си прекарваме дните в компанията на Духи-Пухи фемили на климатика у тях  Laughing Вчера измерихме температурата на сянка - беше 42 С  Shocked
В петък подписваме брак с татито и в събота живот и здраве заминаваме за Несебър  Mr. Green, е пълно щастие няма, защото ще сме при свекитата  Crazy

www.bg-bebe.com - това е линка за конкурса  Peace А аз да си кажа, че единствения тати на снимката е нашия  Wink там, където храни с изцедена кърма малката Калинка  Heart Eyes

# 18
  • София
Да си кажа и аз и мен ме има  Embarassed

# 19
  • София
До мамите от София
Моля помогнете  -  Счупи ми се количката. Трябва ми нещо евтино и леко т.е. лятна, защото ще я ползвам около 2 месеца.
благодаря предварително   bouquet

# 20
Гледам няма предложения за следващи теми  Thinking Ани???  Wink
НМихайлова защо не си вземеш една лятна ТСМ -прилична, лека и евтина?
От снимките аз разпознах Люба, Милена, Н.Михайлова, Катя или по-скоро Килиан Wink ако има други да казват.

Последна редакция: ср, 25 юли 2007, 11:38 от pasti4ka

# 21
И аз разпознах на змейковица мъжа ама не бях сигурна ..и едно бебе на Стоянчо оприличих ама викам то всичките майски ли са  Joy

# 22
Браво на Олчето и Мариян!   bouquet
Аз съм много заспала,чкама да ми се появят нови отговори в старата тема,че да пиша,а то имало нова  ooooh!....
Ха така, станахме две  Grinning
Сега и аз да си кажа набързо за нашият прощъпулник - Тони хвана химикала...за мое учудване,бих казала,защото нали налита все на разни копчалъци...и елка имаше, и фотоапарат, и книжка шарена... ама на - явно освен на баба си името ще взема и професията-счетоводител (и на мама-та донякъде,щото аз упорито се опитвам да избягам от това Wink )
После хвана боичките...после линийката взе, ама като цяло не го пусна тоя химикал-голяма радост беше  Laughing То по принцип за писател беше нарочен, но после реших,че ще да е нещо,дето само да подписва ( Генерален директор, да речем...дай Боже  Laughing
Хайде,че много се размечтах, чак се олях  Blush
Отивам да се пържа в собствен сос  Mr. Green

# 23
Здравейте и от мен Майчета Simple Smile
Ужасен мор е и днес... Ние се позабавлявахме хубаво на плажа в Гърция, но за жалост беше само за 3 дни, а като се върнахме се оказа, че има профилактика на водопровода и НЯМАМЕ ВОДА  #Cussing out #Cussing out #Cussing out в тази 40+ градусова жега  #2gunfire
Та май пак ще се изнасяме за гръцкия плаж през уикенда  Praynig , дано татито ни не е зает  Praynig
За жалост бг черноморие ни е доста далеч и сума време само път ще бием.
Само ме е яд, че си забравихме фотоапарата, да ви покажа колко сме готини със слънчеви очила  Joy , не нейните, а на баща и  hahaha , голяма веселба... Там Стеф се забавляваше доста, а и ние с Анди също, все едно нямаше детенце с нас- яде, играе, спи.... а ние до 2 сутринта обикаляхме кафета и кръчми със спящата принцеса в количката  Embarassed
Единствения проблем бяха хилядите маси със святкащи и мигащи и шумни играчки, от които просто не можехме да я откъснем  Crazy
Ох, страхотно беше, а сега... жега и суша...
Целувки за всички от Стеф, която като си хареса някое детенце му вика Sunshine  Joy, ела ела и го награбва да го целува  Party
Избиваме рибата с нашия говор на български и английски  Joy

# 24
Пфу,резервирах най-накрая ,че поне тоя дерт да ми отпадне...последно-в Несебър сме от 6-ти август....така,че Бургаските мами отсега да се чустват предупредени,че ще ги тормозя за виждане..../а тук да ви кажа,че си намерих страхотно местенце благодарение на форума...и като се замисля,вече и Гугъла не ползвам толкова,колкото Бг-мама-та/Пък Варненските/и близките до Варна/,ще останат за срещата през септември Grinning
Елфче,честит ти проходил Антончо...да са му здрави и силни крачката Praynig...и да стане учен и успял човек...за радост на мама и тати
Мимозке,ти нещо се бъзикаш....ама ваша снимка аз не виждам....нещо се скатавш ти:naughty:Виж,Недка веднага отреагира/страхотна снимка,да не пропусна да си го кажа/...Иначе,както го описваш сърденето на Жули-е,същата порода сме...аз и да му се скарам ми се хили...ама татито само като го погледне лошо и се почват едни драматизации,сърцето ти да се скъса....сълзи хвърчат на метър и нещо в радиус.....И квичи като пребит.....а татито ни рядко прави забележка/за разлика от мен/  А, и тръшкането вече го усвоихме...него пък го представихме пред баба и дядо на село.....ама така се метна на плочника,че направо реших,че ще пукне плочите/но да свиквам,че те Близнаците бая артисти си падат/Ето ви тука,как дядо му се опитва да го вдигне/понеже мама отдавна не му се вързва на номерата/
Дани,ти направо ме уби Shocked....щом и на английски вече говорите.....ние само мучим,пищим и мълчим/на няколко езика,ама ащо не съм ги разпознала кои са Mr. Green...Пожелавам ви приятна почивка,ама ти като влизаш рядко и явно си забравила,че тук за всичко искаме снимки/хеле пък на хубави моми Blush/
Неде,виж в продавалника,може да случиш на нещо сносно,запазено и на добра цена....иначе за нова и аз ти препоръчвам ТСМ-ките,втини са и много здрави,ама нещо трудно се намират напоследък/Руми каза,че май нямат внос в момента,ама  да каже пак тя-че да не те заблудя/
Муцунка,много си сладка....и рогатата снимка е №1.....

Ние и днес си останахме вкъщи-незнам при вас усети ли се разхлаждане,че тук такова нещо няма...само деот ни пуснаха и един гаден вятър,дето разнася буклуци........А,тези със щорите ми припомниха за пореден път,че живеем в Бг,щото ако се наложи още веднъж да се разправям с тях,вече ще има някой разстрелян #2gunfire

Последна редакция: ср, 25 юли 2007, 16:38 от Анонимен

# 25
Пак аз с бързо въпросче към кърмещите мами, ако някоя бъде така любезна да обясни  Mr. Green, че мен ме мързи да чета цялата тема   Blush
Та иде реч за тениските с надпис -това за размер и пр. ясно, ама как да се сдобия евентуално? В смисъл, само в няколко градове ли ще има или... newsm78 То едва ли някой ще се занимава с пращане по пощата  Thinking
Хайде, ако някой е в час, да сподели, моля  Flutter
п.п. А за конкурса - няма да се изявявам, щото няма с к'во да се снимам (пак 'благодарение' на моя...хм, съпруг... ooooh!). И стари снимки нямам, ама пък ще гласувам  Mr. Green  Wink

Последна редакция: ср, 25 юли 2007, 23:25 от elf4e

# 26
  • София
Хайде пак аз
Елфче, сега се уточняват размерите и бройките, а после ще се организират май  newsm78 срещи по градове за раздаване и плащане. Поне аз така го разбирам. Ако си заявиш трябва да следиш кога и къде ще раздават в твоя град.
Люба, благодаря за милите думи, но има и по хубави снимки от Май-ските - визирам и твоята до моята.  Joy
Ако Мимозата пусне днес снимка ще я видим утре и ще може да гласуваме. Аз изпратих писмото вчера.
Благодаря и за съветите за количката - и аз чух за ТСМ че нещо липсват от пазара  Thinking Сега ще носим тази на поправка при вносителя и обещаха да я оправят, но ако не стане ще купувам.

# 27
Е,Недка ме изпревари...но и аз така го разбрах-сега заявяваме,пък ще ги раздават на мероприятията покрай ССК,а пари ще се превеждат по сметка....
За снимката,аз си признавам,че изобщо не е от най-добрете,ама аз съм от тия дето са за участието....важното е да подкрепяме инициативите/пък после свеки пак ще се черви с какво се изявява снахичката Mr. Green/...А,Елфче,ако трябва да скокнем ние да те снимаме/ама хич не се ядосвай,те май повечето мъже са такива.....моят също/..И срам,не срам...ама да питам-ти всъщност откъде беше/че нещо  съм изпуснала,а нямаш местожителство в подписа/-питам не от любопитство,а ако има начин да помогна с доставката/стига Асен да има път накъм вашия край/

# 28
елфче, за тениските вчера приключи събирането на заявките. Ама то няма уточнен още тип - обикновена, вталена, потник и т.н., както и картинката, и надписа са още неясни, така че смело питай в кърмаческия.

# 29
Мерси,момичета   bouquet
Люба,ами колко му е да скокнете - от Хасково съм -докато сваря кафето и сте тука  Mr. Green Пък за снимката-то не,че няма кой (и сама ще се снимам,ако трябва), ами няма с какво (щот' ми подариха телефон за РД и след 3 дни си го взеха някои хора  #Crazy, ама за простотии от сорта не ми се пише,че трябва отделна тема да пуснем  Crossing Arms).

Общи условия

Активация на акаунт