За тая твоята роднина - не знам какво да кажа
. не могат ли таткото и свекърите да й окажат някакъв натиск? защото и да звъннеш в Социалните - какво ще предприемат в такъв случай, което да е в полза на децата, но да не ги лиши от семейната среда
единственият смисъл да се направи, е ако смяташ, че тя ще се постресне
а за дечицата, за които писа Олчето, ми се струва, че изобщо липсва от каквато и да е гледна точка добра семейна среда и там може би отнемането на родителски права ще е за добро на децата... и все пак зависи... ами ако попаднат в някой от потъналите в мизерия домове, които всички сме виждали по телевизията... е, поне няма да ги малтретират... трудно е да се каже какво е най-доброто решение, но съм убедена, че трябва да се действа. В името на дечицата.

аз, слава Богу, до сега не съм попадала на такива и надявам се никога да не се запознавам със семейства, които малтретират дечицата си. Е, вярно, имам една приятелка, която е убедена, че дъщерите й не ядат друго освен сладко и ги тъпче само с такава храна, ама това взе да ми се вижда нищо в сравнение с разказаните истории
ще видим
доставчици
Откъде има тази енергия мога само да се чудя, обикаля всички градинки, днес е обиколил и Дружбенското ни езеро, 

)