Прави МАйската дружина, пакости за четирима!

• 15 970
  • 296
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Неде, щом цока - не му се плаши. И ние сме на подобна диета, само дето на плодове - основно на динята наблягаме. И освен това е във ваза, дето иска да опитва всичко, което види някой друг да хапва, та май ща - не ща ще трябва да не ям вредни разни храни - белким заслабна покрай това  Rolling Eyes
За тая твоята роднина - не знам какво да кажа  #2gunfire . не могат ли таткото и свекърите да й окажат някакъв натиск? защото и да звъннеш в Социалните - какво ще предприемат в такъв случай, което да е в полза на децата, но да не ги лиши от семейната среда  newsm78 единственият смисъл да се направи, е ако смяташ, че тя ще се постресне  Tired а за дечицата, за които писа Олчето, ми се струва, че изобщо липсва от каквато и да е гледна точка добра семейна среда и там  може би отнемането на родителски права ще е за добро на децата... и все пак зависи... ами ако попаднат в някой от потъналите в мизерия домове, които всички сме  виждали по телевизията...  е, поне няма да ги малтретират... трудно е да се каже какво е най-доброто решение, но съм убедена, че трябва да се действа. В името на дечицата.

# 46
Добър вечер.

Сега на спокойствие да си кажа каквото имам да си казвам...
Тия кисели краставици ми изпиха мозъка след обяда! Диването направо ме побърка. Аз не знам как са вашите, но той не престана да седи (преди си клечеше много хубаво  Mr. Green)в пръстта, да я разравя с ръце и да си я пъха в устата. Що клечки и пръст изяде днес само той си знае. По едно време реши, че ще играе с една пръчка и така я размахваше, че се прасна по челото... Абе въобще баща му като дойде да ни види в парка му казах: "Взимай си детето и изчезвайте!"
Добре, че са мамите в парка та поне ми разведряват настроението като яхна метлата  afwitch

А за насилието над деца просто нямам думи... То вярно, че и майката е човек и тя нервна система има, ама пък такова отношение е непростимо! И ние имаме едни съседи не ви е работа...Те май всички са с нервни разстройства. Детето от малко го караха като се "държи лошо" да лае като куче! Това беше вид наказание. Постоянно му викат за пълни глупости, ама наистина пълни глупости. Стана скандал за това, че не си е написал домашното!!!!!!! Но и аз не знам как да реагирам в тази ситуация. Мисля си, че не е моя работа да се меся, знам ли?!?!
Но човек и да се обади на социалните едва ли ще направи нещо добро, щото то след това ще страда най-много и още повече...
Но в случая на Олчето социалните поне може би могат да я сплашат и донякъде да си промени поведението.  newsm78

Аз още вчера гласувах за кърмаческия конкурс. Много сте сладки всички.   bouquet
А сега съм лоша и даже и не ми говори тъпата гъска.
Неде, пише се със "з", инач обиждаш горкото животинче, пък то едва ли ще нанесе такива щети като нея!

Сега отивам да разгледам снимките Simple Smile
Мъжът ми отиде да инсталира някаква игра на свой приятел, та може да цъфна пак по някое време.

Хайде, за сега, лека и прохладна  Peace

# 47
Привет и от мен,

Аз нещо тия дни въобще не съм в час - от жегите ли, от що ли? Ужасно съм разсеяна, не си чувам телефона, физически се чувствам изтощена и т.н. Ще трябва да се взема в ръце и да се пооправя.
Слънчевите усмивки на Вели са отново неотразими, Килиан е невероятен и изглежда толкова голям, а Косьо как сладко спи сред природата. Heart Eyes
Честити ходещи краченца на Вели и Миа. Да са здрави и да ходят с тях навсякъде по света.
Сиске, естествено че имам нужда от домашна помощница, особено в състоянието в което се намирам сега, а и покрай тази работа понякога къщата ми е в ужасно състояние. Предлагам храна и квартира. Wink
Люба, чакаме ви с удоволствие да скочите насам. Ще се радвам да се видим, особено на наш терен. Ние днес се чухме и с Люси и живот и здраве в събота може да се видим.
Толкова от мен, че май вече ще се насочвам към кревата.
Лека и спокойна нощ на всички. smile3524

# 48
Честити ходещи крачета на Миа!

Люба, конкурса нали е до вчера, няма смисъл вече да пращам снимка!  Sad

Да ви се похваля вече имаме наколенки. Изтормозих софиянци докато ми намерят. Да благодаря на Недка и Руми за оказаното съдействие. Без малко вече да ви звъня да пращате, че моите хора едва ми намериха.  Laughing

Отивам и аз да гледам снимките които сте дали и да се радвам на дечицата!

# 49
Здравейте и от мен мацки!

Олче да ти кажа, че може би половината родители са такива, то социалните домове няма да стигнат да приютяват децата... Господ да ги пази - както се казва.
Внашия вход и ние имаме една такава луда майка - крещи на детето за щяло и нещяло - абсолютна кукувица. Детето й е на 2 годинки, тя твърди, че е много непослушно, а то е душица. Понякога идва в мен и се гушка милото - аз му говоря нещо мило и то така ми се отплаща.
Веднъж я помолих да не пуши в асансьора, защото не ми е приятно, а и най-вече заради Марти. Тя разказала на целия блок как сме се карали и какви ли не измислици... Една др. майка ме пита, какво е станало - казах й, че е под моето ниво изобщо да споря с нея... Сега не и говоря изобщо и не и обръщам внимание - само на детенцето й.
Извинете ме, че ви занимавам...

Бабълче, писала съм ти на ЛС, ще си спретнем срещичка, то се знае...
Ние може би ще останем целия август на Влас, така, че ако някой идва наблизо да ми пише на ЛС. Там незнам дали ще имам нет някъде...  newsm78, но ще се постарая да намеря...

Да не забравя да честитя прохождането на Мия!
Велизар също да се взема в ръце  Wink

А пък за този конкурс не мога да намеря снимките и да гласувам - моля ви насочете ме...

Искам само да предупредя тези, които сега ще ходят на море - 
задължително детето трябва да е с бански на плажа, защото се обриват. Една моя позната ми се оплака, че може би от пясъка   - доста е мръсен и нейното дете се е обринало жестоко още първия ден и го сърбяло - горкото... Кошмарна почивка са изкарали....

Днес купих на Марти бански - боксерки, като истински - щях да падна от смях, като му ги обух - прилича на голямо момче....

Кате, Килиян голям образ с този гердан - и само физиономии прави... А Георги наистина е копиие на сестра ти.
Вели и той голям усмивко и наредил едни зъбчета... Но мама Оля с тази поличка - обра точките- страхотно изглеждаш Олче!

Айде, цунки и гушки на малките сладурчета!

# 50
  • София
6u6i, ето го линка: http://www.bg-bebe.com/index.php/home/konkurs2/

Момичета, потресена съм от историите за ужасните родители, които разказвате  Sick аз, слава Богу, до сега не съм попадала на такива и надявам се никога да не се запознавам със семейства, които малтретират дечицата си. Е, вярно, имам една приятелка, която е убедена, че дъщерите й не ядат друго освен сладко и ги тъпче само с такава храна, ама това взе да ми се вижда нищо в сравнение с разказаните истории  Sad

да ви кажа, оставила съм Щурчо на майка ми за тая нощ, което никога не ни се е случвало да се разделяме. Тя м ного ме навиваше и аз сиромашко-ненаспала се от година и повече се съгласих  Embarassed Не, че мисля, че ще издържи без мен, ама може да ме изненанда  Thinking ще видим  Mr. Green ще докладвам дали или по-точно кога са ме привикали на пожар  Twisted Evil

Лека на всички!  Heart Eyes

# 51
Още съм на юнските темички Confused-ама съм си казала,че всичко искам да прочета,да няма дума пропусната.Как иначе-Мара подробната ако не разбере...Само да си дам идейката за темичка :Майчето проходи вече и към плажа се завтече. Днес бяхме на видим новороденото бебче Самуил на една приятелка в родилното.За първи път от както съм родила ми залипсва бременността.И никога не вярвах,че ще го кажа,но ми се прииска да съм на нейно място-току-що родила с всичките му гадости и прекрасни вълнения.Това засега докато наваксам.

# 52
  • Варна
Честито прохождане на Миа и на Вели!!!! Пълен напред!!!!  Peace

Килиан е голям пич на снимките  Mr. Green Сладур, като мама и бате  Laughing

А Вели такива усмивки дърпа, че как да не му се радва човек. Олче, и Макси има два три перчема по-дълги и непрекъснато му влизаха в очите и той се се търкаше да ги махне, и накрая му ги подстригах, а мъж ми вика, че съм окипазила детето  Embarassed При вас как е, пречи ли му на Вели косичката?

МИМОЗКА, мила    bouquet изчетох всичко назад, да видя къде съм те пропуснала, извинявай  Embarassed

А проблема с нета е не само от финансова гледна точка, макар че то пак до там опира, ами аз откакто съм в тая фирма все съм със служебния лаптоп, и моя компютър в къщи е такъв ветеран, щото не ми е трябвал, че няма нет за него  Mr. Green А може да се наложи да оставя лаптопа в офиса, и така....  Абе поне от време на време ще пиша и ще гледам да ви се показваме, и по тоя случай след малко ще кача няколко снимки и после ще пусна линк.

# 53
Кате, сигурна ли си че Георги е твой син, а не на сестра ти  Mr. Green Те са направо като две капки вода...
И аз това щях да питам тъкмо Simple Smile

# 54
  • Варна
От тук нататък имаме няколко снимки, които сега качих http://www.snimka.bg/album.php?album_id=140120&photo=68

Ако тъпия сървър на нет доставчика не ми правеше проблем, щях да кача и клипче как ръфаме един домат с такова настървение, да се посмеете, ама на  #Cussing out доставчици  #2gunfire

# 55
  • София
А Вели такива усмивки дърпа, че как да не му се радва човек. Олче, и Макси има два три перчема по-дълги и непрекъснато му влизаха в очите и той се се търкаше да ги махне, и накрая му ги подстригах, а мъж ми вика, че съм окипазила детето  Embarassed При вас как е, пречи ли му на Вели косичката?

Вифчо, пречеШЕ му, ама много. И вчера събрах смелост и хванах ножицата. Вече си имам едно голямо момченце, а не бебе. Rolling Eyes Малко ми е тъжно, че къдриците заминаха, но много се мъчеше милото, потеше се непрекъснато и перчемите му влизаха в очите. Ето резултата:
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=3549138
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=3549155
Да не забравя да кажа Макс колко е порастнал! Голям мъж! И е толкова чаровен...  Heart Eyes И Косьо на Руми, много сладко патриотче! Heart Eyes

Вели днес надмина рекорда си по ходене досега.  bowuu Откъде има тази енергия мога само да се чудя, обикаля всички градинки, днес е обиколил и Дружбенското ни езеро, а то си е доста голямо... Crazy Когато реши такава крачка вади и така тича, че едвам го стигам. За 2 седмици съм свалила 3 кг...  Laughing
А вчера, дребният елемент не искаше и крачка да пристъпи. Познайте с какво го примами дядо му - с кутия от ... цигари! Shocked Сред нас това е най - големия хит.  Embarassed Като отидем на кафе, децата за чужди играчки реват, нашето реве за цигарите на хората, по масите....  Embarassed Embarassed Embarassed Баща ми го бъзика, че така става като "ги е свършил" (цигарите) и е тютюнясал яката... И че щял да изчака да стане на 2 и да си припалват заедно...  ooooh! hahaha Crazy

Шуши, МНОГО ти благодаря за комплиментите по мой адрес, ти също изглеждаш страхотно и наистина си СЛЪНЧЕВА мама, както си се охарактеризирала в аватара ти...  Heart Eyes И Марто е едно русо ангелче, може да те разтопи с нежност. Ама много рядко ни го показваш, та за това ще търпиш санкции...  Crossing Arms

Целувки и приканвам четящите да се разпишат, че вече ме е срам да пиша само аз...  Naughty

P.S. gwen, страшно ме зарадва на ЛС, с новината, че Вели ще излезе в тв седмчицата следв. събота...
Нямам думи да ти кажа колко! Както ми е сдухано... Не успях да ти благодаря на лични, че ти е пълна кутията...
Целувки и прегръдки на теб и Съни (и на баткото! Hug)
 Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug

# 56

Искам само да предупредя тези, които сега ще ходят на море - 
задължително детето трябва да е с бански на плажа, защото се обриват. Една моя позната ми се оплака, че може би от пясъка   - доста е мръсен и нейното дете се е обринало жестоко още първия ден и го сърбяло - горкото... Кошмарна почивка са изкарали....

Даааам, сега се радвам, че БГ черноморие ни е далечко и решихме да е гръцкия плаж... Там хората под всеки чадър пепелник сложили, кошчета за боклик на всеки 100м и само две българки си плющяха слънчоглед на плажа  Rolling Eyes
Моята русокоска  с тая бяла нежна кожа си се разхождаше гола голеничка и единствената последица от това беше, че сега ги няма малките ситни пъпчици от жегата  Grinning
Олче , поздравления за прическата на Вели   bouquet Стеф се роди с дълга косичка и аз още миналото лято си я подстригвах, но съм далеееееече от твоите постижения  Crazy
Сега сме на фаза къдри и прически, че сме дами вече  Crazy
Ние поиграхме за малко онзи ден с децата в парка и днес се оказа, че сме лепнали Лятна вирусна Инфекция и сме на 3 вида капки  Sad , а като си представя, че от септември е на ясла и всеки ден ще се сблъсква с тези предизвикателства... ама пък нали имунитет ще градим...
Добрата не съм много сигурна новина при нас е, че Стефани получи предложение за 3-годишен договор от една агенция за модели и фотомодели  Sunglasses
Не знам само дали си струва да и отнема детството... Ужас, какви решения трябва да взема човек понякога ...
А ето ви и една снимчица от плажа, извинете за лошото качество, но е правена с телефон  Crazy

Целувки от нас за всички вас  Hug Hug Hug

# 57
Здравейте Simple Smile
Ето една засрамила се мама и седнала да пише Mr. Green
При нас нищо ново,само прощъпулник направихме оня ден и моето ще става банкер-хвана си касичката с парички Mr. GreenАз се изпотрепах да измислям предмети,а то хвана първото пред очите му Simple SmileСнимки още не съм свалила,но и това ще стане тези дни.
Не искам да пиша за всички мами тормозещи децата си,че наоколо е пълно с луди и ми е много гадно за мъниците SadЗа съжаление не сме в държава,която да им осигури нормална защита  Sad
Шуши ,във Влас има интернет зала като тръгнеш по главната от центъра в посока Елените.Ако искаш пусни ми телефон на лични ако се наканим и ние ще пътуваме натам.
Кате,и аз мисля че Георги е син на сестрати Laughing-няма такава прилика просто
Честити ходещи крачета на Миа и фризура на Вели!
Румя,много са ти готини спящите мъже Simple Smile
Олче, и Алекс така проходи-първото му пускане беше за кутия цигари,а сега хваща в едната ръка цигарите,в другата запалката.Вече се е усъвършенствал и отваря запечатана кутия и вади цигара,а аз само му обяснявам че нямя да пуши точно сега hahaha
Ирка,много е хубаво заглавието за тема Simple Smile
Пускам малко нови снимки да ни видите какви ги вършим Simple Smile
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=52152

(от 26-та стр. нататък са ни нови)

# 58
  • Велико Търново
Добър ден и от мен GrinningБожидара ще се събуди всеки момент и аз,ще карам малко по същество!Бях ви обещала едни снимки от Емен,аз вече забравих кога бяхме там де,но ето линк,ако желаете да гледате
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=151078

Честити ходещи крачета на Вели,Алекс и Миа!Пожелавам им да са им здрави и само на хубави места да ги водят!

Подстриганите младежи са много фешън  Heart EyesНа такава процедура Божа ще се зарадва,ако е казал и дал Бог около 5-та си година Mr. Green

Снимките на всички младежи са супер!Искам и аз,едно момченце да си имам Blush

Fy,мечтая да отида някъде,ако ще да е за един ден,но САМА GrinningАма,ти щом приемаш гости може и да се по напъна да измисля нещо! Mr. Green

Виф,пожелавам ти скоро да се отървеш от здравословните си проблеми Hug

ДаниСтеф,Стефани е приказна LaughingАз,обаче не бих се навила да подпиша такъв договор на никаква цена,но вие си решавате!

Катя,Георги наистина прилича невероятно много на сестра ти!С Килиан са големи сладури!

Не знам да ли ви казах,но махнахме дневния памперс и съм особено щастлива от факта Grinning
А,за цигарите и бирата Божидара е първа писта-особено за бирата.Вчера бяхме на ресторант и баща и си поръча бира и с всичкия си акъл и вика"Дарчо,искаш ли бира? и познайте онова дете като чу и като се надига в количката и вика "биа,биа и Чемширов в чудо се видя и нямаше как като се стопли бирата и даде,защото то гръмна заведението от на нашата виковете Blush
Като кача снимките от прословутото ни гостуване в Левски ще видите леля и как я гледа-с цигарата в устата и бирата в ръка.То не знам вече да се смея ли да плача ли с нейните капризи/на Божа/

Айде,туй от мене и чакам и другите да се засрамят!А,за Крейзи веднъж я видях он-лайн и и изпратих ЛС да се разпише при нас,но тц.Не мисля,че сме я обидили с нещо newsm78

# 59
  • София
oho и от нас Simple Smile

само да ви покажем колко сме напористи (точно тази думичка използва една баба от парка като видя как нашата мома се лепи за батковците, които ритаха (на другия ден купихме топка и тя да рита, де , хахаха)

ето я и пешеходката  Joy

целувки по дупетата (както казваше бубилина, къде се изгуби тя?)

отивам снимки да гледам.  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт