Прави МАйската дружина, пакости за четирима!

• 16 412
  • 296
  •   1
Отговори
# 60
Аз само се записвам в темата, че иначе ми е по-трудно да я следя.

Първо исках да благодаря на Олчето и съпруга й, че са я пуснали.
Честито прохождане на малките сладури! Да са стабилни и както казва Кабранска - да ги заведат на много интересни места.
Честито бебенце Самуил. Ирка, хубаво е, че ти липсва бременността.  Може да се позамислите за още едно детенце.

Аз съм в шопинг мания и като се добави липсата на вода през деня, направо съм като ходеш сомнамбул.
Но вече се взимам в ръце. От следващата седмица няма да купувам нищо поне 2 месеца Simple Smile
Весело изкарване на морето на всички, които ще го посетят.

# 61
Привет....хич не съм в час какво сте писали,та направо да пускам клюката-днес нашата съфорумка Милена/Змейковица/ вече официално стана госпожа новото семейство с голямата шаферка,а ето и малката шаферка-Калина:....аз понеже ,чак сега се прибирам/ама цял ден миткам по сватби и кръчми Embarassed/.....и имам чудна изненадка,развален хладилник/протекъл и без никакви признаци да проработи/отивам да чистя и да понаготвя поне част от нещата....пък утре ще му търсим решетнието...а довечера чакайте още снимки Heart Eyes

Последна редакция: пт, 27 юли 2007, 19:55 от Анонимен

# 62
Миленче, честито! Бъдете все така щастливи, обичайте се и се разбирайте.

Много се зарадвах за тази новина.
Весело изкарване на морето.

# 63
Честито на Миленка!
Много сладък и весел живот им желая и още сладури като Калинка!

(сетих се аз,че днес е големият ден за нея,ама Алекс не ми даде да честитя предварително Simple Smile)

# 64
Честито на младата булка!  Mr. Green   bouquet
Аз само влизам да кажа,че то вече не знам да се ядосвам ли, да се смея ли...Та,значи, утре трябваше УЖ да заминавам на почивка, имаме уговорка и пр., звъним тази вечер да кажем,че пристигаме...и жената казва,че я няма  #Crazy Случва се-здравословни проблеми, туй-онуй, ама това го разбирам точно,когато събирах на Антон багажа.
Станахме две в нашата дружинка с подобни изненадки.
Ще има ли следваща?  Mr. Green

# 65
Миленка, честито! Да ви върви брачния живот по мед и масло  Laughing
Станахме две в нашата дружинка с подобни изненадки.
Ще има ли следваща?  Mr. Green
А дано няма, че трябва да ни пишат из жълтите вестници после... "Жена преби мъжа си, щото мълчи като риба"  Mr. Green

Ох, на мен ми се спи та две не виждам, ама си вися още из форумите  Shocked

# 66
Честито Змейко! Пожелавам ви да извървите ръка за ръка един дълъг семеен живот! Да съхраните доверието и уважението помежду си през годините. Пожелавам ви да изживеете радостните моменти и да посрещате трудностите с много вяра, силна обич и много любов.

[/color]

Днес да ви се пооплача и аз от моето дете. Толкова бели за един ден не ми е правил никога. Започна се със скриването на телефона ми в коша за пране, но преди да успея да му изключа тихия режим и един час си играх да го търся. Последва изпикаване на спалнята, което вече не го приемам за прецедент. След което унищожи кутия с цигари на баща си. Тази бела определено ми хареса, защото имам голям мерак аз да го направя, но на мен определено ще ми се пише лошо. А и още по хубаво че точно след като посипа пода с тютюн Дидо реши да се отбие да ни види и естествено той почити. Но белите не свършват до тук. След разходката обърна паничката си с остатъка от закуската на пода. Последва въоръжаване с нож, но там бях много бърза. А вечерта преди лягане, пребара бутилката с зехтин която беше пълна и я строши в пода. Дидо веднага се отзова на истеричния ми вик и почисти всичко! Дано само днес да му е бил ден за белички...ааа да забравих и ми рестартира компа докато си четях любимия форум, но това не го броим за голяма щета  Laughing

Честита нова прическа на Вели. И ние скоро май трябва да ходим на фризьор.
Данистеф, страхотна новина! Стеф - модел! А дали ще е ангажирана много!? Все пак е дете и сигурно сесиите няма да са много уморителни!

Сисе, как успя да го направиш тоя номер с памперса. Аз бях останала с впечатление че недолюбвате гърнето май  newsm78 Браво на вас, много се радвам. Дано повече дечица да минат във вашите редици!  

Аз започвам пак да си гледам снимки на майски дечица!

# 67
  • Велико Търново
Миленка,честито!Пожелавам ви дълги години да живеете в любов и хармония и от здраве да не се отървете!
Добро утро,мацки GrinningДа ви сервирам кафето и чая  food010 kaffeetrmker_2 morning Coffee,че днес ще ми идват на гости скъпите сватове-най-накрая ще се видя с Надя и ще на гушкам Марти/ако,ми даде,де Mr. Green/

Ани,много добре си запомнила,че Божа не,че недолюбваше гърнето,ами направо изпитваше ужас от него.Педиатърката ми каза да махам памперса през деня,че такива памперс-дерматити ставали,че ужас.Аз,обаче нали до сега сме нямали проблем и изобщо не я послушах,обаче като отидохме на Левски и като и махам памперса какво да видя -рана,че и по краката и чак/сгъвките горе/.Бабаби  беше купила обикновено гърне от 2 лв. някакво и аз като станах сутринта ей така на шега я сложих и тя взе,че свърши всичко вътре,след това пробвах след като се наспа след обяд,след това на др.сутрин и така.Обаче,то детето явно си беше готово или не знам как да го кажа,но като излизаме на разходка за по3-4 часа не иска да пикае като я хвана,ами стиска докато се приберем.

Сега да ви се оплача,че малко ми оставаше тази сутрин и щях да се причисля и аз,към разведените родители Mr. GreenТака ме ядоса Чемширов,че думи нямам,но днес ще съжали сто пъти Mr. Green

Желая на всички хубав ден! Hug

# 68
Честито на Милена!!Дълги години съвместен живот,много щастие и любов, на Калина братче,може после и сестриче  Wink   bouquet  bouquet  bouquet

Сиске ,недей така бееееее.Какво е направил човека?!! Rolling Eyes Получи ли си поздравите?  Браво за гърнето и ние сме така ,ама понякога изтърваме положението  Mr. Green
Алекс гледам е с нова прическа и мацките почнали да му налитат  Laughing

# 69
Здравейте. При нас в последните дни е абсолютен кошмар. На Мия й растат кътници и не мога да ви опиша за какви болки става дума. 3 нощи подред се буди в 5 сутринта и пищи и се мята от болки и така около 2 часа и после заспива изтощена. Сега си давам сметка, че първите четири зъба въобще не сме ги усетили как са избили. А и от няколко седмици почти нищо не яде. Доживях и аз да кажа, че Мия не яде. Майка ми много се тревожи, че не яде и се вайка колко е отслабнала и как вече няма бузки и т.н. Вероятно е резултат от зъбоникненето и аз не се тревожа толкова много. Дано по-бързо изникнат тези зъби...
Миленка, честито мила! Дано да сте все така щастливи!
Разгледах снимките -много са красиви и Миа, и Божа и Стефани.

# 70
4estito Milenka, mnogo krasiwa bulka si. Dylyg i 6tastliw semeen jivot!
4estiti kra4eta na Miq i Weli. sys zdrawe da si gi polzvat!
 Nie v4era cql den prekarahme na plaja, po-kysno i semejstwo Mimozowi se prisyedini. Wpe4atlena sym ot batkoto, mnogo pomaga i si igrae s bebetata Yoni i Juli, neweroqten e. Prekarehme si strahotno!

# 71
  • Varna
 Миленка, честито  дълъг щастлив, пълен с любов семеен живот.
 Аз къде чета, къде с по тел говоря с приятелки днес и така ги забатачих инвоисити днес, че  #Crazy, а и туристите от слънцето ли са прегрели един нормален от 400 човека няма.
 Отивам да си дозабърквам кашите. Приятен почивен ден на всички.

# 72
ЧЕСТИТО, ГОСПОЖО МИЛЕНА!!!!
ЖЕЛАЯ ВИ ДЪЛГО СЕМЕЙНО ЩАСТИЕ И ЛЮБОВ!!!

# 73
  • София
Здравейте, ние се позагубихме малко, но беше за добро. Ходихме малко на моренце. Близо до Варна, та посетихме и делфинариума (моя стара мечта). Първите три дена бебка беше с висока температура, уж вирус, но според мен поради липса на други симптоми, беше от зъбите. Още нямаме всички резци, а кътник ни избил отгоре. Татито беше много добричък и я гледаше той, за да ходим ние с баткото на плаж. Общо взето бяхме голяма компания и мина много добре.
И аз слагах на Евка бански или гащички на плажа, но не защото се изрива, а защото и се пълнеше шушката с пясък. Пък и често си беше по рокля и памперс, че в тая жега ме беше страх да не изгори.
Честито на младото семейство, да се обичат още дълги години!

# 74
Тази седмица бая филми изгледах и сега ще ви напиша само тези от които съм впечетлена и си заслужават да се гледат: what the lies beneath - страхотен трилър; cold mountain - ако ви се реве, много е трогателен
ние се наспахме и излизаме вече

Общи условия

Активация на акаунт