Прави МАйската дружина, пакости за четирима!

• 15 962
  • 296
  •   1
Отговори
# 285
  • Велико Търново

Кабранска-не се ли завърна??

Тц-то ще се разбере,ако се е върнала  Heart Eyes

# 286
Ива-успех в студенстването,а бабите не помагат ли?
Ами само една е и помага до колкото може,но незнам дали ще се се справи с цял семестър,защото е маааалко по-възрастна и болнава,но се надявам всичко да е на ред Simple Smile

# 287
Здравейте.

Много ви благодаря за пожеланията и вниманието. Много се радвам, че ви има и че ви познавам.
Искам да ви почерпя с тортата, която смятам да правя за утре:
Сигурно резултата няма да е същия, но поне ще се постарая да е красива:

Това ще е най-прекрасния рожден ден, който съм празнувала от години. Отново сме с мъжът ми като истинско семейство. Последните няколко дена ги посветихме само един на друг и отново се чувствам щастлива и обичана.
От днес и Макси и Криси са с нас, но смятам да отделям по 1 ден в седмицата, в който да сме без тях.

Това майчинство за малко да ми съсипе семейството. Не можах да направя баланса между децата и баща им. И той беше нещастен. Дано никога повече не минаваме през това.

Приятен ден на всички. От вторник съм си пак в къщи и ще чета.

# 288
  • Бургас
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, СТРАЙПЪРЧЕ!!!

От здраве да не се отървеш! И приятели верни!

Използвам случая, да се разпиша и аз най-накрая в темичката ни по никое време!
Може да не пиша често, но искам да знаете, че чета и не пропускам нищо!  Laughing Всичките ни бонбончета са страхотни сладури!
Красимира вече ходи от близо месец, имаме 4 зъбчета и все още на казва "мама"  Blush.
Вече втора седмица съм в отпуск и се чувствам страхотно. Остава ми още една и не знам как ще се върна на работа!  newsm78. Много ми харесва да си стоя по цял ден със съкровището ми! Сутрин, когато е хубаво времето ходим на плаж. Надвечер я водя в Морската градина да играе с други дечица, изобщо идилия...Слава Богу все още има железен режим и така е много лесно за гледане. Храни се 4 пъти, спи 2 пъти дневно. Водя борба за памперса, бях се зарекла, че това лято ще го махнем, но уви... Красимирения телешки инат бие моя в този случай! Отчаяна съм вече и ще оставя за другото лято мисията. Tired От утре започвам сутрин и вечер да й мия зъбките с бебешка паста.   Mr. Green
Ето и две "пресни" снимки да ни видите колко сме пораснали:

# 289
  • Велико Търново
Добро утро Grinning
LaDiDa,Красимира е невероятно красива/пу-пу/ дай още снимки PraynigГледам на снимката,че и тя е с биберон в устата,аз памперса го махнах-телешкия инат победи в нашия случай Mr. Green,но сега ще водя битка за бибата!

# 290
Честит рожден Страйпър!!! Най-красиви и щастливи пожелания от мен!!!
Твоя пост ме подсети, че отдавна искам да поставя въпроса - Как и кога намирате време за мъжа си - това ми е най-трудната част от майчинството. Вечер като заспи детето аз изривам кухнята и вече нямам сили и желание за нищо освен да си легна. Има ли формула която аз не знам дайте ми съвет!!!  Praynig
Гвен радвам се че се разписа - я кажи каква е тази мамопластика дай подробности тук сме все жени и сигурно има и други любопитни.  newsm03
Хайде лек ден на всички.

# 291
Страйпър,радвам се,че си намерила вярната формула и проблемите са зад гърба ти  Peace
ЛадиДа-повтарям се,но Краси и хубавица,голям бонбон  Crazy За памперса обаче е рано така,че никакъв неуспех не е ..Аз не правя опити,детегледачката я слага на гърне и си върши работата там,поне по 1 път на ден сама казва,че има нужда от него или направо го взема и го носи ,като се опитва да се събуе,но въпреки всичко е рано да се настоява.. Peace
Галюшана-не съм Гуен ,но на лични излюбопитствах  Grinning ,правила си е операция за уголемяване на бюста ..Блазе и за смелостта  Peace
За формулата и за вниманието,не знам вече не се замислям толкова.Като спят децата и особено големия като го няма,че той повече пречи в това отношение  Mr. Green или пък когато излизаме сами..

# 292
  • Бургас
Добро утро Grinning

Гледам на снимката,че и тя е с биберон в устата,аз памперса го махнах-телешкия инат победи в нашия случай Mr. Green,но сега ще водя битка за бибата!

Уф, то и аз съм телче, ама тя май по-ината от мен върви!  Crazy
За бибата: аз съм си виновна донякъде. Тя до скоро изобщо не я търсеше, обаче адски се лигави заради тези зъби! Ако не й слагам биба   в устата трябва да й сменям тениските през 20 мин! Има ли и други такива като нас?! Аз друго бебе така да се лигави както Красимира не съм виждала. И както не искаше биба, сега вече свикна с нея и си я търси! Но тя не ме притеснява в интерес на истината толкова. Не мисля, че ще имам проблем с нея!

# 293
Страйпър, честит рожден ден!
Пожелавам ти много здраве и щастие и дълготрайно семейно разбирателство
   bouquet

# 294
Страйпърче, честит рожден ден! Много любов и щастие ти пожелавам!
Радвам се, че при вас нещата са се наредили и сте намери успешната формула!

LaDiDa, Краси е много красива млада дама! Голям бонбон! Показвай ни я по-често!

И Ивко /на Ани/ е много сладък на снимките. Както винаги един такъв усмихнат, лъчезарен, излъчва такова спокойствие това дете.  Wink

Хубава седмица на всички, а на работещите спорна работа!

# 295
Честит рожден ден Ели!Бъди здрава и много обичана!

Завърнах се от странство и сега съм на линия след дългото отсъствие от форума.

Ладида и моя хубавец е все с мокри гърди но изобщо това не ме бърка-сменям дрехи и тва е.Проблема е че не смуче биба а по цели нощи търси шишета де с мляко де с вода-което си е почти същото че и по-зле.По едно време почна да поспива нощем но сега пак не ще .

# 296
Честит рожден ден Страпър!

Желая ти цялото щастие на света!

Радвам се от сърце че сега си щастлива и сте намерили верния път с мъжа ти. Дано да е така и занапред.

Честити ходещи крачета на Краси. Ладида, нас не си ни виждала , но ние сме другото дете с лигите. У нас непрекъснато му слагам лигавче, но навън не. Май навън по малко лигички точи. То сега е топло и навън не успяват да му се намокрят дрешките. Дано и от това чудо да се отървем скоро.

Мимоз, де късмет да ми го открият от някоя агенция! Аз само това чакам. Нали родителите все искат децата им да реализират тяхната несбъдната мечта.  Embarassed

Аз днес без да искам го записах на ясла и май от септември тръгваме. Хем не ми се иска, хем ми се почва работа. Отидох с моя приятелка да си прибере детето от яслата и влязох при директорката за да видя какви са условията и от приказка на приказка , взех че и молба подадох.  Rolling Eyes Това е яслата с най-добри отзиви в целия град и така или иначе си исках да е там и от страх да не свършат местата, а то се оказа че сега точно изписват дечица и има места. Директорката вика първоначално да го водя от 9 до 11.30ч. Тя ако знае че ние до 9.30 спим, до 10 се излежаваме и чак след това всичко останало, май много не се вписваме в режима на яслата.... Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт