Прави МАйската дружина, пакости за четирима!

• 15 949
  • 296
  •   1
Отговори
# 270
Ирка добре дошла на родна земя!

Ето и малко снимки от нас, да не ни забравите: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=161921

# 271
  • Велико Търново
Ще чакам Heart Eyes
Без бой и още едно нещо нищо не признавам Mr. Green

Ти от това още нещо май си заслабнала  Mr. Green

Ти да мълчиш Heart EyesВземи се потруди като мен да видиш колко е тежко и уморително Mr. Green

Ани,Ивко голям сладур,ама и като ти е добричък равен няма!Снимките се супер!

Никакви ви няма днес Naughtyсамо да ви кажа за сведение,че януарки 2007 изписаха само днес 4 страници вземете и се засрамете Naughty

# 272
  • Велико Търново
Ирка,добре сте ни дошли у нашИнскУ!Чакам да се разпишеш както ти си знаеш  Hug

# 273
Ех Добро утро сервирам чай и кафе хайде и закуска  eat
Нямам търпение да се похваля че днес Мариса спа до 9 а това смея да твърдя никога не се е случвало и то при условие че е легнала в 21 е вярно че през ноща 1 час някъде беше будна нещо не можа да заспи та се въртеше и мъчеше да заспи но все пак ни отпусна неделна дрямка - много съм доволна пу-пу.
Това е похвалих се сега отивам да домакинствам, че баба й я изведе навън а мене какво ме чака  Laughing wash 1ironing newsm79 1dishes newsm71 абе с две думи голям купон  Joy

# 274
Здравейте мили мами и сладки малки бебешоци! newsm51
Отдавна не съм влизала тук и ме беше много, ама много мъчно за вас newsm12 newsm45
Още не съм прочела пропуснатото, сега ще  се занимая с това, но от последните постинги виждам че сладките муцуни са пораснали доста, а пък вие - както винаги сте в страхотно настроение smile3521  bigdance2
Моят бебо също е пораснал много - ще пусна някоя снимка да ни видите. Two HeartsХоди, тича, не се спира, бърбори непрекъснато - абе голям пожар е! piasyk
Ето няколко снимчици:
http://images19.snimka.bg/003682193.jpg
http://images19.snimka.bg/003682192.jpg
http://images19.snimka.bg/003682191.jpg
Надявам се, че всичко е било наред и няма лоши новини от месец насам, нали? Че горе долу от толкова времене съм се появявала. Правих си операция тези дни (мамопластика bombs), която чаках с години (още след първото раждане) и сега си почивам, всъщност работя от вкъщи и чат пат ходя на разходки Simple Smile Надявам се вече да мога да съм на линия... че...наистина много ми липсвахте - все едно че несъм си виждала семейството от сума ти време... lalalalaСега отивам да чета! Поздрави и целувки, миилички, за вас и мишоците сладки! hug

Последна редакция: нд, 12 авг 2007, 10:45 от gwendoline

# 275
  • Varna
 Благодаря  за кафенцето galiushana.
 Аз днес тук сама ли ще си вися???
 Ирка добре дошли Hug Hug Hug
Ани, Ивко на теб ли прилича.
 Отивам да обработя ваучерите, че още от понеделник ми висят  и само ги прехвърлям от едната на другата страна.
 Приятни и весели разходки днес.

# 276
Ирка-добре дошла!Ама хич не стоиш в къщи...  Grinning

Гуен кажи бързо каква е операцията!моля те!

# 277
  • София
Здравейте и от нас. И аз отдавна не съм писала, но при нас нищо ново. Пък и покрай бурите нямахме нет.
Явно навсякъде има по едно лошо, хапещо и скубещо дете, защото и при нас има едно такова момченце. Майка му обаче хич не се трогва от изпълненията му, което е много по-дразнещото в случая. За мое щастие (или за нейно), Евка е пощадена от набезите му, защото е твърде малка и само я гали и прегръща, но понякога така я стиска за ръцете, че и оставя следи. Вчера бяхме на детски рожден ден и този хубостник пак застиска Ева, но в този момент се намеси Монката, който нещо го смота (не видях какво точно му направи), но хулиганчето повече не се доближи до малката. Така че явно е добре на тези малки побойници някое по-голямо дете да им покаже какво е да си в позицията на жертва.

# 278
Здравейте, мами!
При нас нищо ново... Всеки ден вървим по план-график: ставаме, закусваме, отиваме в кварталния детски клуб (аз пия кафе, той беснее), после малко беснеене в парка, прибираме се за обяд, спи изморен, след обяд пак в парка щом стане и то деня минаааал....
Иначе всеки ден по някоя изненадка ми поднася - я хубава, я лоша...
Като се присети по някое време през деня отива и си взима четката и пастата за зъби и хванал по едно в двете ръце идва и ми ги носи с усмивка  Heart Eyes
Ще чакам Heart Eyes
Без бой и още едно нещо нищо не признавам Mr. Green

Ти от това още нещо май си заслабнала  Mr. Green
Ти да мълчиш Heart EyesВземи се потруди като мен да видиш колко е тежко и уморително Mr. Green
Оооо, знам аз, че е тежко и уморително!!! Особено като мъжката половина я удари здраво хормона и бягам да се крия някъде  Mr. Green Даже не дочаква детето да заспи, брей!  hahaha

Ох, аз влезнах за нещо сериозно и пак се отплеснах в глупости... Молбата ми е, ако имате желание, да подпишете петицията за промени в детското здравеопазване: http://www.bgpetition.com/detsko-zdraveopazvane/index.html

Хайде, лек и усмихнат ден от мен  Hug

# 279
в този дух, мами, които кърмите още за приспиване, как ще я караме като отидат по яслите догодина тез диваненца??? давайте идеи  Praynig
Ами много просто -взимаме си ги от яслите и пак си ги кърмим Mr. Green
Аз още сега искам да я дам,но не се сетих да подам документи януари месец-сега се чудя какво да правя,че ме приеха редовно студентка,макар и тук в града.Надявах се за ясла,но уви...Не се информирах на време и сега изтървах май всички срокове Sad

# 280
Ива на частна не можеш ли?
Ани-голямо гъзарче  Heart Eyes    http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=3673713

Гуен -браво за смелостта,аз изпитвам невероятен страх от такива интервенции..  Rolling Eyes

# 281
Иночка - ще черпя! И на мъжа ми прочетох, но оспорва!

Танче , петицията я подписах! Имат моя глас.

Мимозке, ако щеш ми вярвай, ама ми беше интересно дали ще споделиш нещо точно за тази снимка! Стискам ти ръка - определено ги надушваш нещата!  bowuu

# 282
  • Велико Търново
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,ЕЛИ!ЖЕЛАЯ ТИ ДА СИ МНОГО ЗДРАВА,ЩАСТЛИВА,ОБИЧАНА,КЪСМЕТА ДА ТИ Е ПРЪВ ПРИЯТЕЛ,МАЛКИТЕ ТИ МЪЖЕ МНОГО ДА ТЕ РАДВАТ,А ГОЛЕМИЯ МНОГО ДА ТЕ СЛУША!ЦЕЛУВКИ newsm51

# 283
Ива на частна не можеш ли?
Не,и то поради простата причина,че тук  таквози чудо няма,има само частна градина...
Татито ни и той приет студент,добре че е задочно,но като се сетя,че около 20 дена ще го няма...
Все ще справим някак...

# 284
Честит рожден ден Ели!!  bouquet Много здраве,любов и уважение в къщи и да отгледаш чудесни хора,които само радост да ти носят!  Peace

Ани-как няма да забележа  Shocked,ами той е като манекен и тооооолкова фешън  Crazy,крий го да не го надушат от някоя агенция  Sunglasses

Ива-успех в студенстването,а бабите не помагат ли?

Кабранска-не се ли завърна??

Общи условия

Активация на акаунт