Прави МАйската дружина, пакости за четирима!

• 15 950
  • 296
  •   1
Отговори
# 255
Да той е авторът и тази книга я чета онлайн - но аз вадя за себе си само тези неща които биха вървяли при моето дете и не отдавам голямо значение на останалото.
Да кажа само че не съм искала да предизвикам дискусия за възпитанието просто това чета в момента и се сетих и споделх с вас разбира се.
Ще я потърся и тази книга мерси Мечко  -  аз много обичам да чета такива книги така да се каже съм любител психолог. Laughing

# 256
За ваксината-ние правихме Инфанрикс и сега не може реимунизация с Пентаксим ,или ако се направи е безмислено,понеже Хемофилуса няма да "хване"..Необходими са определен брой приеми,които ако се почне сега с Пентаксим ,няма да се набавят всички необходими...Иначе нищо няма да им стане на децата ,но 5-тата съставка,която е важна и в нея е смисъла,няма да стане...!!!
След годинка бил необходим само един прием!
Т.е. пентаксима се явява реимунизация за: дифтерия, тетанус, коклюш, полиомиелит
и имунизация за Хемофилус инфлуенце

Peace Така каза!!!  Peace

Последна редакция: пт, 10 авг 2007, 16:03 от pasti4ka

# 257
Галюшана, аз само изразих личното си мнение.
Ех, Сиска, разгледах снимките на Божа и благородно ти завидях как можете да отидете с нея на вечера. при нас този момент е някъде в далечното бъдеще. Вчера седнахме на кафенето в парка с наши приятели, то седнахме не е точна дума, някои седнаха, други обикаляха. Ние нали още не ходим сами, та 3 пъти ходихме до детския магазин, който е близо до кафенето, после Мия обикаляше другите маси и се усмихва и закача с хората. Взех си малко чипс и тя започна да ми дърпа ръката да го опита, нямаше как да не й дам и малко се задави, но мина без проблеми. Така изкарахме около 35 минути и на нея й се доспа и почна да мрънка, та се прибрахме. Успях да пийна 3 глътки бира на крак.

# 258
  • Велико Търново
Мешко,от сърце ви желая скоро и на вас да ви се сбъдне такава вечер като нашата GrinningАз,като ви казвам,че Божа като ангелче не ми вярвате,не второ,ами четвърто ще искам,ако всичките са като нея CrazyТя и Божи е много контактна и сама чака някой да я закачи и вече няма отърване.Та по този повод снощи в ресторанта седи и се оглежда кой евентуално може да я закачи,но за нейно нещастие всички се бяха вглъбили в разговора си и тя милата като видя,че няма да стане на нейната и отиде при едни жени на средна възраст около 55 и ги огледа и отсече "БАБИ" с Чемширов умряхме от срам,ама какво да направя.
Дано скоро Мия да проходи,че да изпиеш една бира на спокойствие,ама аз,нали с една не се задоволявам BlushА,както Ани ме попита на Априлци"Сиска,това,коя бира ти е hahaha"
Уф,и за накрая да ви кажа каква овца съм оставих детето да се прищипе на една кола и ако,знаете как плака от болка направо ми идваше да се  #2gunfire
Айде,толкова от мен за сега Mr. Green

Р.S.-скоро не си ни показвала Мия Naughty

# 259
  • София
  grinning039 алоха от новозагорските хаваи !  Mr. Green

в духа на тоз поздрав изкъпахме мийка в новичия басейн на балкона, много радостно за нея изживяване (и за играчките й за баня, де, и те намазаха Simple Smile), не ми с емисли какви викове ще са на плажа, йеееееееееееееееееей!  sport027 smile3540 newsm32

змейко, мин. на правосъдието бях (мисля да се местя на друго място обаче). заплатите не са високи, ако си отскоро , но има други плюсове. аз отделно поработвам и частно, така че кой както се уреди. повечето колеги са така ( с повече квалификации дето са), инак за семеен човек, с дете е гола вода едната заплата държавна, ама нейсе. здраве като има, ще сме ок!

мешко, тази долто и на мен ми я похвали снаха ми, тя е психолог и са й познати различните автори. трябва да намерим нейни книги значи!

аз сега чета разкази на о'хенри, любим ми е! докато приспивам миа с поцокване и минавам по някоя страница. идилия...  Wink

в този дух, мами, които кърмите още за приспиване, как ще я караме като отидат по яслите догодина тез диваненца??? давайте идеи  Praynig

Последна редакция: пт, 10 авг 2007, 15:57 от ва ни ла

# 260
  • Варна
Аз само да кажа, че Божа е много сладка, и мама й също много добре изглежда Mr. Green

Да ви пожелая приятен уикенд, с много приятни емоции, усмивки и разходки   bouquet

И другата седмица да стискате палци, че май намерихме едно момиче, и ще я обучавам.... дано стане работата  Praynig

Малкия работник си е заслужил тази седмица една дългааааа и хубава разходка в Морската градина, на люлките, на количките, на патетата, в пясъчника ... и въобще където ме заведе след малко  Crazy

# 261
Пастичке,пак ще говоря тогава.Значи след годинката е достатъчен 1 прием на Хемофилус и готово?!Ако правилно съм разбрала?!
Сиске -да кажеш нещо по въпроса за отслабването ти  Grinning

# 262
  • Велико Търново
Мимозке,мила освен да ви благодаря на всички,които си мислите така и да ви почерпя друго не мога да кажа,защото истината е,че не съм отслабнала,ама много ми се иска да съм CrazyКато те знам ти колко бързо се възстнаови след раждането,а аз,нося тежката съдба с още по-тежките килограми Mr. Green
Дай и ти снимки на Жули!

# 263
Не е вярно изглеждаш доста вталена,признай си без бой  Grinning
Снимки ще дам само да кача..

# 264
  • Велико Търново
Ще чакам Heart Eyes
Без бой и още едно нещо нищо не признавам Mr. Green

# 265
Ще чакам Heart Eyes
Без бой и още едно нещо нищо не признавам Mr. Green

Ти от това още нещо май си заслабнала  Mr. Green

# 266
Ей, браво на вас. Докато реши да се разпише човек и да ви прочете и вие вече сте изписали 2 страници. Така ми харесва. Ние нямаме цял ден нет и чак сега успях да се докопам до компа. В сряда бяхме си организирали среща с Таня79, Бъбълчето, Люба и ние. За съжаление тук заваля силен дъжд бургаския отбор отпадна, но Люба и Бъбълчето са се видяли. Ще чакаме тия дни информация от източника. Simple Smile
Сиска, с тия снимки от вечерята направо ми иде да се мятаме на колата и да идваме към вас. /нали знаеш, че съм фенка на тези заведения/ Да вземе да направим една трампа ли? Ние натам, а вие насам. Wink Да нацелуваш Божа от нас. Много е сладка и естествено в крак с модата, както винаги.
Пастичка, ние сме с Пентаксим. Сега на година и четири месеца ще правим реимунизация. Само при първата ваксина имахме лека температура, но после нищо. Ще видим сега как ще бъде.
Лони, исках да ти разкажа за малкия ни кум (на 1 г. и 10 мес.). От два месеца хапе наред и раздава шамари. Докато целува и прегръща Сисито и вече я е цапардосал. Майка му и баща му са се видяли в чудо. Стоят все до него и го дебнат да нападне някое дете и въпреки всичко понякога пак успява. Голям бандюга е. А те не са никак лошо семейство, даже напротив и мисля, че и добре го възпитават. Дори моята приятелка иска някое по-голямо дете да го ступа, за да се научи дребния, че така не се прави. Но той е и хитрец, подбира си с кого може да се сбори и с кого не. Страшен е. Simple Smile
Хайде ще бягам, че мъж ме чака да вечеряме и ми се сърди, че форума е пак преди него.
Приятна и спокойна нощ на всички. Heart Eyes

# 267
:А,както Ани ме попита на Априлци"Сиска,това,коя бира ти е hahaha"
Аз така и не им хванах края на твоите!  Crazy А за прищипването на Божи - ще мине! Ние на двете ръце сме с прискрипано, но всяка сутрин той ми затваря гардероба. Кавалер от малък!
А днес пак ни беше беладжийски ден. Цяло чудо е че оцеля!  Praynig Сутринта дръпна ютията и тя падна до него, добре че не беше на главата му , и се размина само с уплаха. А следобед и аз не знам как успя да изкърти стъклената етажерка пред огледалото, а тя е толкова дебела. Строши се на хиляди парчета и чак теракота изкърти , но на Ивко нищо му няма. Само гледа и вика Аууууу!

# 268
  • Велико Търново
:А,както Ани ме попита на Априлци"Сиска,това,коя бира ти е hahaha"
Аз така и не им хванах края на твоите!  Crazy

Пет големи Mr. Green

# 269
 Grinning Grinning Grinning Grinning-ох,че кеф при мама!!!Оцеляхме,самолетът не падна въпреки моите предчувствия/вечни/ и като наваксам с четенето,че сега Елчо вилнее,ще пиша Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт