,много хубави снимки особено накрая във вълните... 
Олче уби ме с тия 10200 кг
голям юнак си имаш ..Днес и при нас заваля и сме в къщи..Побесня ,сега реши да се върти в кръг ,докато и се завие свят и после се опитва да върви,залита и пада.. ей това го написа Жули докато слагах масата

Специален поздрав за вас явно,беше супер доволна...
Страйпър -много правилно не го оставяй да ти се кача на главата.Постоянно юркане и въобще ти трябват здрави нерви и търпение,инат също и ще има резултат рано или късно.Зависи и от него де,но колкото повече усилия помагаше ,толкова повече резултата след време..
Моя мъж помага,къпането си е негов ресор,аз като Ани само подавам хавлията и обличам после,че така странно и облича дрехите ,да се чудиш как го е направил.Ако го карам няма да може да го направи.Гледа децата от до,когато излизам,за домакинска работа помага също..,но моите задължения са повече и повече време съм с децата..
, като гледам колко мами са се разписали, мед ми капе на душата.
. Имам още килца за смъкване, а това лошо време ми влияе точно обратно пропорционално на смъкването на килограми
Страйпър, стягай го твоя хаймана , ама точна рецепта не мога да дам. Аз се опитвам да действам по рецептата на Олчето - да казвам направо какво трябва да се направи - и пак има случаи когато не е чул (обикновено гледа телевизия в такъв момент), но какво да ги правиш МЪЖЕ. Те милите мъже повече от една дейност наведнъж им е трудно да извършват та докато гледат телевизия не чуват какво им говорим ние жените.
.

Аз така мразя мотори,а представяте ли си дъщеря ми да иска да кара
)) така, че кога е следващата среща? (на тази септември на морето ще пропуснем - ще сме в Турция - че таткото му се кара сърф...) Много мерси на всички вас за топлите думи и за всички окуражителни пожелания за световното!! Липсвате ми много - и определено довечера ще почета да видя как сте!
. Обича много да си играе с всичко, което не е играчка, особено с инструменти 
а довечера имам среща с приятелка и ще се водим на разходка с малката
. тук е отлкова чисто по градинките и боядисани нови играчки по площадките, ееееех, за софия какво да кажа... при нас на герена сложиха нови играчки, обаче не можахме да ги пробваме, нали тръгнахме насам... а и е далеч по мръсно по земята...тук направо се изумих посред бял ден по групички от чистотата хора чоплят тревичка м-у плочките на площадката... 

Тази нощ имаше зъбна фиеста и се буди с рев 3 - 4 пъти, ама як. Хем спи, хем пищи.
Да е жив и здрав този гел - Пансорал, че го успокоява моментално и си заспива спокойно. Иначе венецът му отгоре е направо син. И е толкова подут, че не мога да си вкарам пръста да го намажа.
), такова давене и лигавене, че щях да го ступам сериозно. И колкото повече му се караш, толкова по - широка усмивка му грейва на лицето и НАРОЧНО продължава. Инат страшен.
Аз Велизаркин - магаркин 
Браво и на тебе и на Ирка за "кокошите" мероприятия, още по - готино да си изкарвате, а мъжете не ги мислете, ще се справят, малко тренинг им трябва и на тях и на децата, няма къде да ходят. Пък и "Асан е Ора"... 
Тия твои шефове не могат ли да разберат, че няма незаменими хора??? Аз живеех до 7 - мия месец от бременността си с тая илюзия и какви проблеми си навлякох на главата, още ме е яд. Затова и няма да се върна никога да работя там. Не го заслужават хора, които не те ценят като Човек, с личните ти проблеми и потребности, а само като служител...
Здравето ти е на първо място, вярно, че без пари не се живее, но не можеш ли да ги спечеш малко?
...