Прави МАйската дружина, пакости за четирима!

• 16 412
  • 296
  •   1
Отговори
# 90
Добър вечер  Grinning

Тъй като вече положението е отчайващо с неявяването на отчет на повечето майки, предлагам да се въведат СТРОГИ санкции към тях! За всеки ден без отчет минимум по една публикувана снимка, придружена с описание по картинка  Mr. Green
То вярно, отпускарски сезон, жеги... ама пък човек не може да разпусне вечер във форума  Stop
Така, накарах се, сега по същество:
Днес нашият юнак пак ни поднесе весели изненади. С баща му си играят в спалнята. Ники бърка в шкафа, изважда четката си за зъби, пъха си я в устата да мие зъбките, разбира че нещо не е както трябва и веднага грабва пастата си за зъби. В едната ръка четката, в другата пастата и с изпънати ръце ъ-ка срещу баща си да му сложи паста на четката! Та така по средата на деня си михме зъбите Simple Smile

Иначе днес беше доста кротък. Чак да не повярва човек...
Таня Арк-имаш страхотно чувство за хумор-това с киселите краставици ми е фаворит  hahaha,а и това с мечката.......
Ами какво да правя?!?! Нали все с нещо трябва да компенсирам огромния заден двор, който на където и да се завъртя все си е отзад! Mr. Green
То ако не беше чувството ми за хумор още да съм си мома  hahaha Joy Blush

Хайде, лека ви вечер. Аз отивам да правя вечерята...

# 91
Пожелавам на Жули бързо да оздравява и я цункаме с Ивко.  Hug

# 92
Здравейте мацки!

Да ви се оплача и аз имам проблем с "опитването", само, че нашето момче ходи и си проси от хората - което ме побърква. Така е опитвал и Зрънчо и чипс...
Днес беше върха на нахалството - седнахме в едно заведение с официалното гадже на Марти /нали сме ергени във форума  Sad/ и майка й. До нас седна един човек и си поръча пържени картофи, а аз дори не подозирах че там предлагат картофи.... Сещате се... Не оставиха човека на мира... То нашето не се задоволява само да опита...За малко да му изядат картофите... Ту единия, ту другия... а той много любезен... и дава... Накрая не издържах и си тръгнахме... Рев, сополи и тн

Другия номер от днес е, че не пие водата от шишето си, а я изплюва и става целия мокър... От което понеже аз ще получа удар и се втурвам да му взема шишето - той умира от смях...

Малката Жули да оздравява, бързо!!!!

Браво на Велизаркин за отличния избор - знае той какво и как  Wink

Лека и спокойна нощ!

# 93
Здравейте, мили майчета и сладки дечица. Сигурно не ни помните вече, но въобще не мога да стигна до копма. След работа тичам в парка със Зари, после баня, вечеря, малко домакинска работа и съм труп. Много ми е мъчно за всички вас, много ми липсвате. Хубаво е, че мама Имар ми дава инфо за форума и е пуснала наша снимка. Много благодаря за поздравите и пожеланията ........ много сте милички.
Сега се опитах да поразгледам малко снимки и да вляза в час, но толкова много съм пропуснала, че няма наваксване.
Пожелавам бързо оздравяване на Жулката!!!

Разбрах, че в началото на Септември се очертава нова среща, много ще се радвам, ако успеем да отидем и да се видим.
Отивам да спя, че утре пак ще съм на тръстиката.
Прегръщам ви и ви целувам всичките, най -вече малките слънчица.

# 94
А, относно опитването моят син днес отиде до една пейка и започна да си проси бутилка бира. Направо умрях от срам и смях.

# 95
Добро утро!

Пожелавам на всички спорна и успешна седмица!

Честито на Миленка! Пожелавам ви много години семейно щастие!

Стискам палци малката Жули да се оправя бързо и с Гоги и изпращаме много целувки и положителна енергия!

Днес имам повод да почерпя - с милото правим две години от сватбата:

Хайде, хубав ден! Отиваме да се приготвяме за разходка.

# 96
Лони -честито!Много да се обичате и да отпразнувате и златна и платинена заедно,да си има Гоги и сестричка или братче  Laughing   bouquet  bouquet  bouquet

Благодаря за милите думи и за положителната енергия  Hug Дано наистина и мине бързо и без антибиотик,че предния път такава алергия направи от антибиотика  SadТрябваше и ваксина да правим и все отлагаме,че беше болна и трябва време да мине  ooooh!
Да ви поваля моето дете,само да докопа нещо приличащо на микрофон и почва да "пее и танцува",много  е сладка, сега се научи да пее "Мила моя мамо" е естествено не може да каже др. думи ,но повтаря мамо,мамо,мамо обаче с вярна мелодия  Laughing

# 97
  • София
Аз вчера покрай суматохата с прощъпулника съвсем изфирясах...  Embarassed

Миленка, ЧЕСТИТО! Да сте винаги така готини, още по - влюбени и любовта ви да дава все такива сладки "плодове" като Кали, малката кукла! Heart Eyes

Лони, Честита годишнина и на теб! Още 100 пъти по толкова да празнувате и да се обичате ви пожелавам!  bouquet

Кабранскаааа, къде си...?  Crossing Arms

# 98
  • София
Еееее, това вече е безобразние - за втори път си пращам 50 см. постинг в някоя паралелана вселена, не знам как успявам  smile3511

Тоя път ще резюмирам:

ЧЕСТИТО на МИЛЕНА И ЮЛИЯН!!! Бъдете винаги влюбени и щастливи като в приказките! С един специален поздрав от любимото ни парче напоследък[/color]: http://www.youtube.com/watch?v=FvH2ahk4sKY

ЧЕСТИТА годишнина на Лони и половинката й! С пожелания за много любов и разбрателство[color]!

А в още по-стария постинг, който се затри в петък, разказвах на дълго и широко, как Косьо е изкарал нощта с майка ми. По същество - спало диването, примрънквало, но се успокоявало с малко вода /което няма как да стане при наличие на  bombs /, чак в 6 ч. се наложило да го успокоява с носене на ръце. Но аз като отидох към 8 и нещо си спеше спокойно и даже до чаках почти час да св събуди. А аз не бях спала толкова дълго, дълбоко и безпаметно от преди да родя  #Crazy
Възнамерявам да повторим упражнението пак в петък, че нашият тати ще DJ-ства в един клуб в София и ми се ще да го слушам. само дано тия зъби дето са ни замъчили избият, че от два дена по 8-10 пъти се буди миличото  Sad

Ол4е, Люба сигурно пак е наблегнала на чистенето. Ние се видяхме на ЛЛЛ срещата и с нея /в особено елегантен вид, ще пусна снимки после/, и с Духи-Пухи фемили, които се вяснаха за малко, че се готвиха за заминаване. Ивчо и Тони ми се видяха мноооого пораснали  Heart Eyes

Друго - засега няма да пиша, че моята водна жаба прекара вече 45 мин. в басейна на двора, за ужас на баба ми, която е убедена, че в тоя студ и вятър /34 градуса е/, направо съм го разболяла  Rolling Eyes

# 99
  • София
Здравейте, мами.
Първо да честитя сватбата на Милена! Пожелавам ви обичта ви един към друг да се увеличава с годините и да дава още плодове!
Лони, честито и на вас! Още много пъти по толкова щастливи години!

Ние в четвъртък пътувахме за Чирпан (понеже аз съм от там), мъжо ни остави с Румен, че имаше работа по морето и вчера се прибрахме в София, но Румчо го оставихме при баба и дядо. Това е първата ни раздяла, винаги досега сме били като залепени и не е оставал никъде за ден без мен. Той няма да е много там де, само четири дни, защото към края на седмицата отиваме на море и пак ще си го вземем. Имах си притеснения, но доколкото разбирам, хич не му и липсваме. Много му харесва в Чирпан, весел, доволен и спокоен бил, което ме радва, защото може би това ще ми е шанса и аз да изкарам малко отпуска от бебешките грижи Grinning

И бързам да ви постна един линк, на който съвсем случайно попаднах: http://www.karieri.bg/show/?storyid=362741
Това е нашта Юнос. Знам че ни чете, затова ще й честитя победата и успехите на професионалното поприще!
На Жули пожелавам да се оправя бързо Praynig

# 100
  • София
 smile3501 на мама Юнос!

# 101
  • София
 newsm44 newsm10 newsm51 Знаех си аз, че не само сме красиви,но сме и умни.
Браво на Юнос, да продължава все така.

# 102
  • Варна
Нека и аз да се разпиша, че днеска само говоря ли говоря на момичето, което ще оставим в офиса да пази  Wink, щото като гледам всичко аз май пак ще го върша  Twisted Evil чудя се няма ли хора дето да си търсят работа и да стават да я вършат  newsm78 ама можеше и по-зле да е...

ЧЕСТИТА СВАТБА НА МИЛЕНКА!!!! МНОГО КРАСИВА БУЛКА, ХУБАВ ТАТКО И ПРЕКРАСНА ШАФЕРКА!!!! ДЪЛЪГ И ЩАСТЛИВ СЕМЕЕН ЖИВОТ ВИ ЖЕЛАЯ!!!

ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА, ЛОНИ!!!! ДЪЛЪГ, ВЛЮБЕН И ЩАСТЛИВ СЕМЕЕН ЖИВОТ!!!!

Жули бързо да влиза във форма  Praynig и браво за песничката, талантливо дете  Peace Heart Eyes

Аз се надявам да съм приключила основните си задължения към фирмата до петък макар че ще има прибежки и припълзявания на високи обороти, като ме викнат по спешност   #Cussing out и в петък живот и здраве отивам да взема малкия и го отдавам на почивка, грижи за малкия, ходене по лекари дано е успешно и така....
А майка се е нагърбила с тежката задача да отучи Макси от залъгалката. Стискайте палци да успее и да си взема още по-пораснал мъж в петък  Mr. Green А иначе той не че не я търси, ама едно магаре я е изяло и сега я няма  Mr. Green и той казва "иии-аааа" и се съгласява веднага  Mr. Green Дано има дълготраен успех...

БРАВО на Юносчето!!!!  Peace

# 103
  • Varna
 БРАВО Юнос!!! Hug Hug Hug
Лони, дълги години щастие.

# 104
  • София
Не мога да не поздравя мама Юнос. Браво!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт