35- Арабска - бебешорско-отпускарска!!!

• 16 742
  • 295
  •   1
Отговори
# 90
Поздравления Милена за лесното раждане

Грижи се за себе си и мъничката кукла
Дтти Ние сме долу горе добре Не ми харесва много Мълчугана ,може и заради лекарствата защото му дадоха голяма доза но Ал хамдулилла Ще изчакаме анализите на 15 08 и после ще видим накъде ще мърдаме
Надявам се че Даяна е добре и каките също
Ум Сами приятно и безпроблемно завръщане
Пепи и аз съм взела маркуча от два дни Татко ни реши да запълним градината с цветя и палмички Все мия все поливам ,а котетата ми пръскат пръст навсякъде

# 91
Добър вечер!
ох до сега оправях багаж!И пще има неща който не съм сложила , а куфара е затворен и сядах върху него за да го затворя hahaha hahaha hahaha
не ми се смейте но това са стиордеските номера за затваряне на куфар от аутстейшън
вече много ми се спи!утре трагвам следобед че от мюнхен ще летя а това е на 200км от тук!
Дано сами не издивее че ще стигнем рано на летището а полета ни е в 10 вечерта, ама това е положението!
като се прибера ще се отчета задължително!
целувки на всички!

Последна редакция: чт, 26 юли 2007, 01:40 от um_sami

# 92
Добро утро!Заповядайте на кафе!
Лек,прохладен и изпълнен само с положителни емоции ден,ви пожелавам!

Последна редакция: чт, 26 юли 2007, 08:21 от Didona007

# 93
Sabah al khair девойки  Hug

Дидонче мерси за кафенцето и котейлчета, много добре изглеждат!

Креми лек път  Peace

# 94
Добро утро !
Креми , лек път и от мен !
Дидона , един Веритас ще гаврътна , че има ягоди ако бяха зелени щеше още по-добре да е .
Аз от сутринта съм станала с фикс идеята за парче хляб та си направих един сандвич , но преди това ходих да си купя хляб и още неща .Защото хляб не купувам няма кой да го яде .
Приятен ден на всички , а на болните скорошно оздравяване !

# 95

ето няколко снимки на 3 годишния от вчера. За съжаление на фотоапарата му свършиха батериите за нула време, уж мъжа ми купи нови, но те не направиха и 1 снимка. Ужасно съм ядосана. Този апарат ще го сменям със сигурност ! Naughty Close
Иначе бяхме в един детски круб, който има и тераса на открито, а пред терасата и пясъчник и други занимания за децата. Вчера беше чудесен ден и си изкарахме навън. Тортата беше разкошна и много вкусна. Гостите дори поискаха допълнително. Добре, че предвидих голяма торта.
Доволна съм мно-о-о-го .
Още веднъж ви благодаря за милите пожелания към Илияс и мен  Hug Целувам ви !  bouquet

# 96
Снеже , много е пораснал Илияс и изглежда много доволен ! Heart Eyes
Жалко наистина , че не си могла да снимаш повече , но нищо живот и здраве догодина  пак .

# 97
С малко закъснение идвам да се включа към честитки за Илияс  Hug

Сноу,да ти е живо и здраво момчето!!!Пожелавам му много игри и забавления!!!

# 98
Сноу, Много е пораснал Илияс и голям хубавец  Grinning

За батериите, да не би ако имате цифров апарат, да сте взели обикновени алкални батерии, те свършват за отрицателно време.

# 99
Добро утро и от мен набързо
Дидона благодаря за кафето
  bouquetНа всички приятен ден
Сред обяда ще се включа че сега е по прохладно и отивам да готвя
Мечтая за вълшебната кърпичка от приказките Дето напълва софрата  Някой незнае ли къде я има Hug
 PraynigФи  амани лилля

# 100
  • по пътеката
привет от мястото на събитието, племенникът  ми има първи рожден ден  bouquet  bouquet  bouquet, голям ми е сладур, 4акам да го видя с нетърпение, нали си прили4а на леля! ина4е под слънцето нищо ново! Peace
хахаха свеар при такава пълна къща, оле- мале са баките дето трябва да се готви! особено, ако са някои рецепти по-специални и се иска пове4е свободно време! днес съм решила линда да й правя  сютляш , 4е е налитнала  на сладкото, нещо й стана! ей сега стана и не иска да яде, аз за кого пържа тикви4ките, а? по4вам с театъра, барем хапне малко ! Tiredкак сте със сладоледа по арабско , давате ли им неограни4ено?

# 101
Мърси , още веднъж Честит Рожден Ден на малкият принц !
Много здраве , безгрижно детство и много късмет !  bouquet
Свеър , лека работа в кухнята ! Flutter
Аз от както съм без мъж готвя когато и каквото дойде  много си го обичам  , но щом е у дома имам куп работа за вършене .
Все едно още 2 деца имам в къщи .

# 102
  • In a surreal moment!
Добро утро или май  - Добър ден - но в тази хладина се спи до след обед - станах , хапнах и пак ще се опна - то от толкоз безсънни , горещи нощи , човек има нужда да навакса . А и няма кой да ми пречи - сама съм . Шефа се запиля да спасява света , срещу съответния скромен хонорар - аман , а Цуци замина на море с приятели - за 2-3 дни - малко , но сладко .....Ако и котаците решат да се кротнат - в скоро време ще ме отнесат със стола - ще се отдам на сууууупер лентяйство. Следобед ще правя компоти от пъпеши - и от тях аман - майка ме залива с търбушени и е една миризма - бляяяк . Жал ми е да ги хвърля на кокошките , но ако мързела надделее ще ги направя щастливи .... Лек ден  на всички !

# 103
Сноу Илиас е един голям мъж.Голям е сладур4о да ви е жив и здрав  Hug

Марси 4естит рожден ден на племеника ти  bouquet Да е жив и здрав и много скоро да се опознавате Simple Smile
Като каза тикви4ки и аз ще инструктирам дадката да направи,неините са много хрупкави Mr. Green

И тук е жега особено сега заради малката климатика в спалнята е на минимално и се пържа.
Кроти4ка ми е момата за сега,спинка и папка,но аз не се заблуждавам,дано поне колики да нямаме Grinning

# 104
  • по пътеката
миленке ,аз какво ти казах, пусни снимки да я видим! Hug Praynig Peace плийз! линда 4ака само снимки да има и се по4ва: аз съм на компа , ти иди да спиш, мамо! #Crazy
сноу, голям ве4е ти е илияс, има ли пубертет? Laughing

Общи условия

Активация на акаунт