направих си перманентен грим на веждите :)

• 260 459
  • 709
  •   1
Отговори
# 645
  • София
изчетох ви най - накрая . Отдавна си мечтая за перманентен грим на веждите . Имам една приятелка , която си ги направи в Магама преди 1 год - не са лоши . Струваха й 200 лв . Така като чета отзивите и аз към Еми май ще се ориентирам  Simple Smile Ще споделя отзиви после

# 646
  • София
И аз така....Изчетох от 1-вата до последната страница всичко Mr. Green Момичета, страхотни веждички са ви изписали, наистина.И аз скоро ще посетя Еми Flutter Исках само да ви попитам ,понеже не видях някой да е се е интересувал за това, но.....как си миете лицето, като не трябва да се мокрят веждите? newsm78 Или го почиствате само с лосион, без мокрене?
 Към Aya_Cuervo  И аз се замислям за същото като теб- контур и филър за плътност на устните.Ако се решиш, ще се радвам да споделиш как е минала процедурата и къде си я направила.Малко ме е шубе за устнитe...Искам да видя отзивите и резултати на други, които са го правили, за да се реша. Confused

Последна редакция: пт, 30 окт 2009, 17:22 от iana1980

# 647
  • София
извинявам се за невежеството , но как да сложа снимка  newsm78

# 648
Ами, вариантите са два:
Първият е да се регистрираш в сайт и да си качиш там снимките(примерно в snimka.bg) и да ни дадеш линк към тях.Ако е личен албума, да ни напишеш паролата ти за достъп.
Вторият начин, стига да не са много големи снимките, е от опциите, дадени тук, точно над полето за писане  на втория ред първата опция, която е една картина и тя е : "вмъкни изображение". Избираш снимка от албума си, копваш линка и пействаш м/у 2-те img . Ама и аз какво обяснение ударих  Mr. Green Дано съм помогнала все пак...

# 649
 Rolling Eyes     Rolling Eyes   
ami az da si popitam dali ima problem da si napravish takav permamenten grim ako si bremenna

# 650
Rolling Eyes     Rolling Eyes   
ami az da si popitam dali ima problem da si napravish takav permamenten grim ako si bremenna

Не мисля, че има проблем,
перманентния грим засяга само повърхностния слой на кожата,
за по- достоверна информация попитай в някое студио или им пиши по един e-mail.

# 651
 Whistling
blagodarq mn

# 652
  • София
Взех си час за сряда след работа за веждички при Емито Party Да ми стискате палци, дано се получи добре.После и снимчици Mr. Green

# 653
  • София
ох, аз още немога да се реша

# 654
  • София
Стискаме и да се похвалиш после:)
и аз още не събирам смелост, а много искам Sad

# 655
няма да съжалявате момичета,
съберете смелост / и парички /
аз като си разглеждам снимките от преди процедурата,
се чудя как съм излизала така ,
и така се бях разстроила за Р.Д.- то ми ,
гаджето решил да ми прави изненада - снимка върху тортата,
и познайте като се видях със старите вежди Shocked

# 656
  • София
Днес Еми ми е отговорила на мейла и ми е написала, че е желателно да си запиша час за края на седмицата, ако се притеснявам да не съм страшна на работа Confused То остава да отида като някое караконджуло Shocked Мен това най-много ме притеснява.Да се надяваме, че няма да е много страшно или поне да мога да позамажа положението с пудричка Rolling Eyes

# 657
Момичета, дайте мейл на Еми Hug

# 658
  • София
emi_ivanova@mail.bg

(с долно тире)

# 659
Здравейте! От доста време се чудя дали и аз да не си направя веждите, но няма кой да ми каже дали наистина си заслужава. Аз сам на 20 години, но имам много светли вежди, след като почнах и да си ги оформям станаха наистина незабележими. От няколко години използвам моливи за вежди , но резултата не винаги е удовлетворяващ, да не говорим за времето което ми отнема да ги направя както трябва. След това което прочетох във форума започнах дали наистина да не си направя и аз, но все пак искам да попитам дали няма да стой много изкуствено и да съжалявам. Предварително ви благодаря

Общи условия

Активация на акаунт