направих си перманентен грим на веждите :)

• 260 558
  • 709
  •   1
Отговори
# 300
ивонти, много ти тичат веждите    bouquet

# 301
ivontistyle, на последната снимка ти стоят страхотно естествено и нежно.

Nadia79, и аз на опашка, ако се престрашиш този път  Grinning

# 302
ивонти, много ти тичат веждите    bouquet

благодарско!имам нужда от подкрепа
понеже  хора от близкото ми обкръжение не ме одобряват,
но за радост са малко ,но пък доста близко

# 303
ivontistyle, на последната снимка ти стоят страхотно естествено и нежно.

незнаете какъв баслам сте за душата ми момичета

# 304
ivontistyle страхотно ти изглеждат сега веждите  Peace - на някой снимки където са ти по тъмни с молив ли са подчертавани  Thinking

# 305
ivontistyle страхотно ти изглеждат сега веждите  Peace - на някой снимки където са ти по тъмни с молив ли са подчертавани  Thinking

Мисля, че там където са по-тъмни са още с корички. Поне моите изглеждаха много тъмни докато имаха корички Simple Smile

# 306

тези снимки са след самата процедура,
няколко дена след туширането  изглеждат така,
и на 5-6 ден ти падат коричките,
като от раничка,
и се показва действителния цвят и форма

# 307
а ясно  Peace
и аз твърдо съм решила за себе си, но малко се притеснявам дали ще изглеждат неестествено  Thinking

# 308
  • София
Ивонски, браво! страхотни са станали, а преди това наистина не са били гот, рехави такива. и моите бяха такива, много се радвам, че повече няма никога да ги виждам така и да се налага да си играя всяка сутрин пред огледалото докато ги докарам както трябва...
как може някой да не те одобрява?! сега са просто супер!

# 309
Когато аз си правих веждите, смениха иглата пред мен. Предполагам, че и при другите е така.

Peace това е хубаво но нале трябваше да ви кажа все пак ooooh! newsm78

# 310
Момичета, ще съм благодарна ако споделите мнение дали тези вежди http://images2.glamour-photos.org/photo/2723567.jpg са  в резултат на перманентен грим. Ако не са...идеи?

# 311
Момичета, ще съм благодарна ако споделите мнение дали тези вежди http://images2.glamour-photos.org/photo/2723567.jpg са  в резултат на перманентен грим. Ако не са...идеи?

Не  се отваря този линк....

# 312
на мен ми се отваря...ето така, дано не се карат  EmbarassedЩе я изтрия след малко като си кажете мнението

Последна редакция: ср, 30 юли 2008, 11:36 от Kasidy

# 313
В тази снимка е ползван много фотошоп и разни фотографски техники та не може да се прецени.
Така приличат на перманентни, но тя цялата снимка прилича повече на рисунка, толкова много е обработена.

# 314
на мен ми се отваря...ето така, дано не се карат  EmbarassedЩе я изтрия след малко като си кажете мнението

Определено имат някаква намеса,
перфектни са ,както и мацката,
предполагам , че са перманентно туширани и
допълнително обработени.

Общи условия

Активация на акаунт