Лилибон, ние сме с теб и Криско!!!

• 98 377
  • 1 025
  •   1
Отговори
# 690
Направих листовка за Криско. Не съм професионалист, но каквото можах... Изпратих я на Makoto, а на Polq нямам мейла. Който иска да ми пише, ще му я изпратя. Само че, не съм питала подителите на Криско дали може. Който може да се свърже с тях и да попита. Ще съм Ви много благодарна.

# 691
Аз вече разпечатах 40 броя и незнам дали да почвам да раздавам. Чакам зелена светлина!

# 692
Ух, ама и аз съм един бързак.Изобщо не се съобразих първо да питам!.Писах на Lioness тя да каже, да се свърже с родителите. Много съжалявам.Дано не сгафих.

# 693
Аз също прочетох темата вчера! Нямам думи да опиша какво изпитах, а да не говорим какво изпитват родителите на такова дете...!
Преведох сромна сума, но от сърце! Гласувах! Дано помогна! Желая здраве, късмет и сили, с които да преодолеете трудностите!
А на теб Lioness Честит Рожден Ден!!!  bouquet
Гордост е човек да има такъв приятел като теб- с голямо, човечно, истинско и топло сърце!!!

# 694
Lioness Честит Рожден Ден!!!  bdbaloni

# 695
Нещо не ми работи пощата! Не мога да прикача файловете. Май има проблем с нет-а, защото и от пощата на приятеля ми не става. Уф. Ще пробвам през известно време.

# 696
Готова съм със обобщения списък със имената и предложенията на майките. Дано да послужи на родителите при нужда.

# 697
  • Варна
Момичета, вижте листовката. Получих я от makoto.http://www.snimka.bg/album.php?album_id=159552
Не се отваря. Иска парола.

# 698
Браво на ТинТин за чудесния дизайн!

# 699
  • welcome to the Jungle
Момичета, БЛАГОДАРЯ ЗА ПОЗДРАВИТЕ!!!

ЗА съжаление нямам супер новини. И на Криси са му излезли нови рани, и вече е почти невъзможно слагането на абокат, защото няма къде ...  Sad

И от НЗОК няма резултат все още...

Абе не ми е весело като за рожден ден! Tired
Искам да доуточним стратегията със семейството на Криси и скоро ще пусна отново голям и обширен пост.

Чакаме ...

# 700
Момичета, БЛАГОДАРЯ ЗА ПОЗДРАВИТЕ!!!

ЗА съжаление нямам супер новини. И на Криси са му излезли нови рани, и вече е почти невъзможно слагането на абокат, защото няма къде ...  Sad

И от НЗОК няма резултат все още...

Абе не ми е весело като за рожден ден! Tired
Искам да доуточним стратегията със семейството на Криси и скоро ще пусна отново голям и обширен пост.

Чакаме ...

Господи......какво още трябва да преживее това невинно създание.....
думи нямам.....
Дано да има подобрение Praynig Praynig Praynig

# 701
Нямам думи, буца е заседнала на гърлото ми, сълзите не спират да текат!  Cry Темата ме разби. Вече гласувах. Дано детенце има късмет!!! Всички ще направим каквото можем.

# 702
# 703
Май я отряза  Sad
ААААААа, не. Като щракнете върху нея, ще ви излезе. Отрязало е малко отгоре, но не се бърка.

# 704
Отряза я. Ух!

Общи условия

Активация на акаунт