Лилибон, ние сме с теб и Криско!!!

• 98 397
  • 1 025
  •   1
Отговори
# 750
  • Варна
Здравейте!
Аз съм бащата на Криско. С Ели сме много трогнати и благодарни за подкрепата, която ни оказвате. Тези дни са ни много натоварени, но съм длъжен да напиша тези редове и да ви информирам за настоящото положение.
Приеха ни в болницата на 31.07 с анемия и тежка инфекция. Този път сестрите и лекарите проявиха разбиране и се съобразяват повече с нас. Дори помагат за превързването на Криско, което е нещо ново за нас (и за тях). Това много ни обнадежди, а след като още същия ден Криско започна да пуска усмивки много се зарадвахме. На 2.8. пуснахме писма до клиниките в Австрия, Германия и Италия. Получихме отговори от Австрия и Германия, но и двата са със становище, че в момента детето не може да пътува и трябва да се стабилизира. Затова пък предлагат да изпратят матиреали за биопсия, която да им се изпрати, за да определят точния подтип на заболяването. Това и ще се опитаме да организираме и направим идната седмица, понеже вчера, 3.8. бебчо направи алергична реакция при кръвопреливането, което се случва рядко. Като резултат поне за няколко дни няма да му се вливат биологични продукти и няма да има особено подобрение по отношение на анемията (хемоглобин 85 от преди 5 часа). Вчера също започнаха да му се появяват нови рани, което допълнително усложнява ситуацията. Проблемът си остава - няма кой да ни окаже компетентна помощ, т.е. в момента  проблем са хората.
За сметка на това детето днес е по-спокойно, което все пак е малка утеха за нас като родители. Ето и две снимки на малкия юнак направени преди 5 часа:

# 751
Дай Боже да попаднете на най-подходящите лекари и сестри в тази област на медицината! Изпращам Ви цялата си положителна енергия! Малкото сладкишче Криси е невероятно бебе!
И дано да се подобрява състоянието му, да се стабилизира и да можете да пътувате в чужбина!
Бог да е с Вас мило семейство в тези невероятно трудни моменти!

# 752
  • София
Здравей!
Дано всичко премине!Всеки ден стотици хора мислят за вас и ви изпращат положителна енергия.
Имате прекрасен малък син,много е сладък!

# 753
  • София
Красавец малък Heart Eyes!

От все сърце ви желая много скоро да сте на място, където Криси ще получи всичко, от което се нуждае - компетентна помощ и грижа. А ние няма да спрем да помагаме с каквото е нужно и с каквото можем. Hug

# 754
  • София - Младост 1А
Миличкия Криско, колко е прекрасен. Ние сме с вас и стискаме палци да настъпи подобрение, за да можете да заминете.
Пращаме ви прегръдки.

# 755
Милата душица .
Възхищавам се на родителите !
Мислено съм с тях и се моля да се намери лечение за малкия Криско  Praynig.
Всички сте невероятни  Hug.

# 756
На леля сладура!Сладурска прозявка...
Искам много бързо да се намери най-доброто лечение за него!

# 757
Много сладко бебе!!!1  love001  love001Дано в най-скоро време всичко се нареди в негова полза!!!Кураж!!!

# 758
Милата душица, много е сладък.  Hug
Кога ще можете да му направите биопсия? Алергията ли трябва да премине? Стискам палци всичко да се нареди по- скоро и Криско да получи адекватно лечение!

# 759
Имам едно предложение, но незнам дали ще е възможно осъществяването му. Бащата на Криско каза, че проблемът е, че няма кой да окаже компетентна помощ на Криско, та предложението ми е да търсим медицинско сестра, която да е в помощ и която е запозната със болестта, ще събираме пари и ще й плащаме. Аз поемам ангажимента да осигуря безплатна квартира на сестрата.
Дано мъникът да се подобри по-бързо!

# 760
Пожелавам много сили на малкото борбено момче, на мама и тати, и скоро да сте в чужбина, за да ни пращате хубави новини!

# 761
Мило детенце, нека Бог да бди над теб и да помогне на нас, хората да направим всичко, което е нужно, за да оздравееш и да се радваш на щастливо детство, което, сигурна съм, твоите мили родители ще ти осигурят!!! Praynig  Hug
Идеята на Поля е добра, стига да се намери някоя сестра, която да чете форума и да предложи услугите си!! А и в болницата дали ще разрешат?

# 762
Имам едно предложение, но незнам дали ще е възможно осъществяването му. Бащата на Криско каза, че проблемът е, че няма кой да окаже компетентна помощ на Криско, та предложението ми е да търсим медицинско сестра, която да е в помощ и която е запозната със болестта, ще събираме пари и ще й плащаме. Аз поемам ангажимента да осигуря безплатна квартира на сестрата.
Дано мъникът да се подобри по-бързо!

Идеята е страхотна! Аз точно с това намерение влизам в темата! Мисля, че сред нас все трябва да има медицинско лице, което да помогне или пък някой, който има познат и така. Не мога да си представя каква физическа умора са насъбрали тези родители и наистина трябва някой, който да им помага, а нашите парички все ще стигнат и за това! Wink
Момичета, прекланям се не само пред силата на тези мама и татко, но и пред задружността ни в опита си да бъдем полезни   bouquet

# 763
  • У дома... някъде
Милата душица .
Възхищавам се на родителите !
Мислено съм с тях и се моля да се намери лечение за малкия Криско  Praynig.
Всички сте невероятни  Hug.

newsm17

# 764
Много красив мъж ще стане Криско,
има много изразително лице,има много сила в него.
Някой с юридическо образование може ли да ни разясни при какви обстоятелства се задейства държавата в такива случай?
Все си мисля ,че имаме президент,който не е толкова натоварен както президентите на по-големите държави и би -трябвало да се погрижи за такива нерадостни неща.....особено за такива малчовци,болни и беззащитни.
Има хеликоптери,правителствени самолети и тем подобни удобства,с които държавниците ни биха могли да направят добро и да заведат по-бързо детенцето в Англия.
Нека пишем до президента и го помолим за помощ,ама всички ние българските майки,жените които дават живот на парчето земя България....защото какво е България без нас? Какво ще е без децата,какво ще е без Криско?
Мога и аз да го напиша ама ще е много поетично и патетично и няма да има юридическа сила,подкрепена с факти и снимки....
Какво ще кажете?
А иначе парички ще съберем,ще помогнем както и на много други деца,но.....хубаво е и някой от по-високо да се заеме.
Не исках да спамя така темата,но Криско за мен е един малък герой с желанието си да оцелее тук и в нашата страна,заслужава медали и ордени много повече от доста на които са дадени като подарък!!!!!

Общи условия

Активация на акаунт