и бил по-розовичък 
, когато мама Ели ще ми го снима от легълцето у дома и ще ми прати снимката веднага. Ама това сигурно ще стане в ранния следобед, защото до обед ще са в болницата.
иде ми да напиша толкова нецензурни думи и обиди, че чак ще потъна от срам от себе си
. Лошото е, че ме избива на агресия...
.
и бил по-розовичък 
, когато мама Ели ще ми го снима от легълцето у дома и ще ми прати снимката веднага. Ама това сигурно ще стане в ранния следобед, защото до обед ще са в болницата.
иде ми да напиша толкова нецензурни думи и обиди, че чак ще потъна от срам от себе си
. Лошото е, че ме избива на агресия...
.
. Мисля че тук има такива
. Какво трябва да се направи за глобални промени освен петиции обаче не зная и го признавам.
.
... от мъка, от радост...
(колкото и ужасно да звучи, е успокоение), която прогресивно намалява с възрастта(особено след пубертета).
и Криско не ми излиза от ума.Искам да споделя само че преди години имах съученик с това заболяване ...така че има надежда Ели...
До голяма степен състоянието му беше облекчено макар това да беше отдавна и лекарите не бяха май(така мисля това е мое мнение)много наясно...нямаше и интернет...ПОста стана сух извинете исках да прозвучи бодро...
. Какво трябва да се направи за глобални промени освен петиции обаче не зная и го признавам.
. 
. 
заедно
Препоръчани теми