Плодове и чай с мед - 14 част

• 17 332
  • 328
  •   1
Отговори
# 135

Ох, нещо не мога да заспя... Sad Въртях се, четох книга, пак се въртях. И накрая станах да видя как сте и има ли нещо писано Simple Smile

Блондинка, аз съм с пострадалата приятелка Simple Smile А ти не се тревожи, ще видиш, че всичко ще се оправи   bouquet ти правиш ли коремни преси или не можеш още заради операцията?

stisha, отбивай се по-често дори и само за по едно "Здрасти" Успех и с ремонта, то има ли майстори... не си е работа, но важното е, че после ще си имате нов и приятен дом Simple Smile Simple Smile Simple Smile

tanyy, браво за третия успешен ден Simple Smile А какъв е този чай, дето пиеш?

Миранди, погнах го аз кростренажора, че много се ядосах как се поосвиних... А за кантара нали бях видяла 49, но 6 дни вечен празник и съм качила над 50, но не знам колко точно. Мама ме претегли и само знам, че е над 50. Не исках да разбирам колко точно, за да не се разочаровам и да се наям като прасе... Решила съм като изгоря 7000 калории с кростренажора тогава да се премеря...

Лека вечер плодурковци и до утре. Дано имам успех с възглавницата...

# 136
Добро утро от мен момичета Hug

Да не повярвате от колко време не съм ставала толкова рано (7 часа)  Crazy но глада си казва думата!!!  hahaha hahaha hahaha

Ето вчера 200 гр. пъпеш и още толкова домати и днес 80 кг. точно (бях 79)...  #2gunfire Няма да стане... Отивам до пазара за зеленчуци и да си купя кафенце..., но обмислям да НЕ съм на плод съботата и неделята... да пробвам нещо друго... я салата, я месо, я млечни...  Thinking 2 дена да разнообразя и ако нищо не стане, и напротив вдигна драстично килата... от понеделник до другия петък с динена диета... Ще опитам да редувам нещо и някак си, защото няма да стане... Чета и другите теми..., кой как свалил с Дюки, Японско, Плод, Зелева супа и какво ли не ми се върти из главата...  Mr. Green На всякаква диета мога да бъда, ама искам на такава от която се сваля!!!  hahaha hahaha hahaha От толкова дни на плод и ограничение преди това свалено значи 1 кило... нищо не е това!!!  #Cussing out Положението е отчайващо...  #Crazy

Далал тези дни тренирах много малко... изживях с много трудности първите 3 дена на плод и вчерашния не бе лесен... (гладно и нервно ми е), а и имах да решавам едни тестове и се занимавах и с тях хем да ме разсеят от мисълта за глад, ама лошо...  ooooh!

Плодчета незнам каква ще я свърша през уикенда, но наистина ми писна да се лишавам и нищо да не става... не се знае дали ще ям друго, но от сега щом мисля за ядене работата ми е ясна, а от там и на вас би трябвало да ви става ясно...  Mr. Green Установих, че с диня свалям най-добре от сега казвам... от идния понеделник до петък поне аз ще съм само и единствено на диня!!!   PraynigMr. Green Hug

Надявам се да сте по сериозно от мен!!!  Heart Eyes

Лек и ползотворен ден на всички   bouquet

# 137
Стиша, радвам се да те видя! Hug

Момичета, първият ден мина успешно! Peace Днес продължавам! Laughing
Без вашата подкрепа нямаше да успея! Благодаря ви!  bouquet

Погледнете тази моя тема моля ви и ако имате мнение по въпроса (тоест сте излекували нещо), напишете! Heart Eyes
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=208962

УСПЕШЕН плодов ден за мен номер 2!!!

# 138
Здравейте,сладурки.Аз не пиша понеже тези дни се чувствам като парцал,един ден да хапна два залъка,различни от плод,веднага стрелката на кантара отива на 60  newsm45 Снощи майка ми имаше РД ,а аз от глад едва гледах,бях и без настроение,спеше ми се още в 9,дори ме свиваше корема.Ок сутринта пак видях 59 само,че днес вече се предадох и хапнах пилешко,утре съм пак 60 то е ясно smile3511,няма лесно да се предадат тия сланини,закучват на 60 и вече 2 седмици полуфотосинтеза и никакво размърдване,направо съм отчаяна и ми се реве  smile3514 smile3518

# 139
  • в шоки-land
3дравейте, мили плодчета  Hug Heart Eyes
почнах вчера от 88,4......няма да се меря, докато не минат 15 дни......така поне сьм решила Peace....после 10 дневно 3ахранване  newsm78 или 15 дневно  newsm78......

имам питанка 3а сушените плодове - можат ли да се консумират или не е много желателно  Thinking

много, много целувки на всички малки и големи плодчета  Hug Heart Eyes

( само като ви чета, че сте някои 50-56-60 кг. и ми иде яне 3нам какво да направя  Sick #Cussing out , кога ли ще ви стигна и а3  ooooh!)

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 140
Тристан, не се ядосвай! Пак ще започнеш да сваляш! Hug
Амей, успех!  bouquet

# 141
Здравейте плодчета  Hug

2 дена съм аут от режима. Правя Дюкян пък да видим  Laughing Дето не ме сеете, там никна  hahaha

Амей успех  Hug

Тристания всичко ще бъде наред   bouquet

Как сте останалите?  newsm78

Лека вечер  Heart Eyes

# 142
Добра вечер и от мен!
аз съм за бой и това е....
ама да се оплача пък дано ми мине и яда и угризенията
тъй де,да започвам-вчера цял ден дребното с 40Т и реве и пищи и докита и чудесии
снощи вече в 10вечерта ми стана лошо от глад и се натъпках с каквото видях...
днес пак същата история но в леко променен вариант-Т я има ама е малко по-ниска,рева продължава нон-стоп и аз умишлено седнах и ядох
ама сега ми е по-зле,много по-зле!

ами от утре пак сначале!
дали ще ми повярва някой?

# 143
Айдичка съжалявам за малката Айда, дано по скоро се оправи  Praynig Hug  bouquet Към отбора на несериозните спадам и аз  #2gunfire но мила ти си имаш причина, дечицата и семейството са ти най важни и най мили, време за диети винаги ще има!!! Започни когато си готова... Аз също съм за бой... 4 дена плод, накрая драстично месо... просто аз съм сбъркана... какво ми става незнам... но знай че ние сме тук и подкрепата я имаш винаги от нас. Започни с плода когато нещата се оправят и не мисли за кг. яж каквото и както можеш, ако си в състояние обмисляй то то да е диетично, ако ли не каквото стане... Всичко ще бъде наред, ти свали толкова много  Hug Извинявай за въпроса, но колко кг. си сега?  Hug Прегръщам те и да кажеш утре как е детенцето, дано сладурчето е по добре  Heart Eyes

# 144

Здравейте. Аз вчера се поизложих от към ядене, но пък иначе четвъртък и петък бях само на вода. Вчера ядох едни брускети, едни кашкавалени солети и няколко сухара. Мани, мани... срамота...
Сега съм на три дневно лунуване! до вторник включително. После искам до неделя да изкарам на диня и в неделя да се премеря. Честно да ви кажа надявам се с този режим да стигна 47 и да ми остават само 3-4 кг за сваляне!

Иначе днес си направих спорт от 70 минути кростренажор и заради яденето вчера довечера ме очаква още една тренировка...

amei, сушени плодове може по-малко, защото все пак в тях захарта е доста концентрирана. И освен това трябва да се без допълнително подсладени. Може да ядеш сливи, смокини, кайсии например, но не можеш от екзотичните, които се продават като ананас, банан и други, които са допълнително подсладени.

Tristania, да е жива и здрава майка ти   bouquet А ти да се оправяш бързо и да се вкарваш в релси   bouquet  bouquet

aidi4ka, дано мъничкото бързо се оправи. А режима после ще ти е лесно като ти е спокойно да го пазиш!

Миранди, ти колко дни направи плод преди да минеш на сегашния режим? Два дни само като го пробваш мислиш ли, че ще дадат резултат?

Лек ден плодурковци Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 145
Далал, с теб вече имаме почти еднакви мерки,като сравнявам таблицата на Дневник-темата,кога ще метнеш по една снимка нагледно  Grinning?

# 146
Здравейте мили мои сладки плодчета!
Аз да ви се оплача днес ми е 8-ми ден а от 3-ти съм си същите 76,5 кг и съм зачиклила и туй то! Викам си днес като се върна ще ме зарадва кантарчето,след всички лишениея тези 3 дни,докато бъх на село!То едни гозби,баници,мекици,сладкиши ,но аз не твърдо УСТОЯХ НА ПЛОДОВЕ!А днес какво да видя нито грам свален! smile3511 newsm45 newsm45 newsm61
По-късно пак ще пиша и ще ви изчета ,че сега съм разстроена и ми иде да се гръмна!Уж първите килограми се свалят а то какво стана аз първите не мога да сваля ,пък....................... doh newsm50

# 147
Уж първите килограми се свалят а то какво стана аз първите не мога да сваля ,пък....................... doh newsm50[/color][/b][/i]

Cry Hug Cry Hug Cry Hug Cry Hug

И аз съм така  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Какво правиш от тук нататък? Аз почвам плода от утре пак  Cry няма друг начин, мор от глад докато стане и това си е...

Ядеш ли твърде ограничено, имаш ли пробле с 00, кажи как се чувстваш, според теб на какво се дължи това? Как мислиш  newsm78

# 148
Kiss_me,мила мери се и със сантиметър,понякога разликата е по-осезателна там  Peace Иначе знам колко ужасно е да умираш от глад,а стрелката на кантара да не мърда  #2gunfire Аз повече от две седмици не мога да сваля едно кило трайно,макар да съм все на глад и движение  #Crazy

# 149
Tristania, аз никога не се меря на см ,а само на кг!Глад,глад лишения ,а нищо!Ти поне се свалила 24кг и това са ти последните ,а на мен са ми първите !Явно според мен има период на задържане,защото друг път свалям по 5-6кг  за същото време!Охх не знам какво да правя вече! #Crazy ooooh! ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт