Да се надявам ли?

• 4 292
  • 61
  •   1
Отговори
# 45
Честито, Дорис, лека и прекрасна бременност ти желая и здраво бебче на финала   bouquet
лека и безпроблемна! Hug  bouquet

# 46
Дорис ЧЕСТИТО!!!

# 47
Честито Дорис !!!  newsm10 preggo newsm30

# 48
  • Пловдив
Честито,мила!

# 49
  • Бургас
Честито! Лека и безпроблемна бременност!

# 50
ЧЕСТИТО ДОРИС  bouquet

# 51
Здравейте, момичета! smile3558
Отново имам нужда от съвет...много се надявам да има момичета от Варна, за да ми отговорят.
Замислихме се за спермограма. Някой знае ли дали в Майчин дом се правят, каква е цената, за колко време става готов резултата и може ли "материалът" да се вземе вкъщи, а не там и ако да, за колко време трябва да се занесе за изследване? newsm12
Абе въобще някой ако може да ми обясни как стоят нещата в подробности, ще бъда безкрайно благодарна!  newsm17

# 52
Дорис, честито! Специално влязох в темата да видя как си! Много се радвам, сигурна съм, че във форума ще намериш много И полезна информация!

# 53
Здравейте, момичета! smile3558
Отново имам нужда от съвет...много се надявам да има момичета от Варна, за да ми отговорят.
Замислихме се за спермограма. Някой знае ли дали в Майчин дом се правят, каква е цената, за колко време става готов резултата и може ли "материалът" да се вземе вкъщи, а не там и ако да, за колко време трябва да се занесе за изследване? newsm12
Абе въобще някой ако може да ми обясни как стоят нещата в подробности, ще бъда безкрайно благодарна!  newsm17

Материал за спермограма може да се занесе и от вкъщи но не по късно от 20 мин и до се съхранява на телесна тем /може в някой джоб/ да не се претопля или охлажда прекалено.Успех.

Последна редакция: вт, 07 авг 2007, 12:50 от motoneti

# 54
Simple Smile Честито и от мен! Желая ти прекрасна бременност с един страхотен завършек - най-милото бебоче   bouquet

# 55
Чесито Дорис...........лек аи безпроблемна и едно сладко,хубаво  и ппухкаво бебенце............. Hug  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 56
Благодаря Ви момичета,много сте мили.Желая Ви всичко най - хубаво и на вас.

# 57
  • в Надежда-та
Честито! Лека и безпроблемна бременност!  bouquet

# 58
Здравей Дорис,

ние също опитваме за бебе от 7-8 месеца. Аз ходя при един и същи гинеколог вече две години (а последните 7-8 месеца се виждаме по-често с него, отколкото с майка ми:)). Аз имам поликистоза на яйчниците и диабет. Имам проблемна овулация и всеки месец пия Дуфастон по 2 табл. на ден от 18ти ден на цикъла 10 дни, т.е. след овулацията (която определяме с точност по размер на лигавицата на матката и образувалите се фоликули), за да нормализирам цикъла. Стискам ти палци за бебенце и дай боже двете черти, които си видяла да се потвърдят. Пиши пак. УСПЕХ и не губи надежда.

# 59
Вlackdalia, а преглед след предполагаемата овулация правите ли, за да сте сигурни?

Общи условия

Активация на акаунт