Смайли с мъж ще ни дари, Румен ще ни черпи тея дни

• 23 299
  • 283
  •   1
Отговори
# 75
  • 42.016399,23.101179
Ние с Виктория пък сме на Кюстендил за няколко дни, в неделя живи и здрави потегляме за морето. Тук почти не валя, но пък е доста студенко.
minimo а кака Яна как е? Нищо не казваш за нея, радва ли ви се като ви видя. Laughing
Смайли дано наистина да е фалшива тревогата около Дара. По рано Виктория често ми се зачервяваше, особено като имаше бактерии или след по дълъг прием на антибиотици. На нас кисненето в смрадлика ни понасяше най-добре. Но пък са длъжни първо да разберат причината докторите, пък после да изписват такива лечения. #Cussing out
Маймунка ние живеем съвсем близо до циганската махала в Благоевград. Бях решила на Виктория изобщо да не и казвам думата циганин, а да видя дали сама ще долови разликата. Миналата година като срещнеше някой циганин му викаше "ТОЯ ЧИЧО Е МРЪСЕН, ИЛИ ТАЯ ЛЕЛЯ Е МРЪСНА". Наскоро обаче баба и я светна какви са и тя от далече като ги види им викаше "ЕТО ЕДИН ЦИГАН", веднъж затова даже и боя щяхме да си изкараме, от една полудяла циганка. Та от известно време им викаме на галено "РОМЧЕТА". Joy
И аз съм любопитна много за Раичка... Embarassed
Ванилийка честито ти нов телефон, хубава изненада ти е направил мъжа ти.  Simple Smile

# 76
  • София
Ванилийка, покажи придобивката дееее.....Барем ни снимай морето с телефона Laughing

По етническите въпроси, тъй като бабата е заклет расист и не страда от грам толерантност  Mr. Green, Ванеса вече щастливо крещи "Цинга-Манга пук, пълни гъщи с лук"  Embarassed

# 77
Има едно болно бебенце, което е голямо колкото моята дъщеричка,която спи сгушена в скута ми.Тези,които са запознати с болката на Лилибон и Криско ,моля да гласуват на http://www.bankazaidei.com/?p=ideas&id=1637&s  ,за да се преборим и да спечелим първа награда от 1500 лева, с която да помогнем за грижата на едно дете, което е същото като нашето, но много го боли...
Благодаря ви, мили майки!

Моля за извинение,че отново се натрапвам в темата ви. Дано вие и децата ви сте здрави и много щастливи заедно!

# 78
Нели, свьршихте ли ремонта вече. 
Пооочти. Има малко ламинат да се нареди, ама то това фасулска работа  Wink И да дойдат най-накрая тия новите матраци, че да наредим детската и Дарата да има време да посвикне с новото легло. Уж обещаха тая седмица ... да видим.

Голям кеф е август месец с тия намаления. Тук не се усеща въобще тая шопинг вълна  Confused Мони, после да се хвалиш какво си накупила.
Янчето днес заминава за Солун на терапия  Wink И тя ще се фукняви после  Crazy

Да бе, и мен ме гложди червейчето за Раичка, особено откакто Смайли писа за добрата новина. Не ми казвай трето  Laughing

Не казвам   Grinning Не е баш това, но е нещо подобно  Mr. Green

Който ще ходи до Прага да ми донесе 2-3 туби Рибилка!!!!

За гъбите - въобще не съм сигурна, просто подозрения. Ще видим днеска какво ще каже доктора.

# 79
  • София
Не е баш това, но е нещо подобно  Mr. Green

E ти вече ми скри шапката...Нещо като "малко" бременна ми звучи  Mr. Green

# 80
Стига! Клюкарки с клюкарки!
Ще дойде момичето, само ще се похвали.
Аааама ХА!

Забравям да се възмутя - обувките, които купих на Дара на 28-ми април и е носила има няма месец, са й малки. Оня ден й направиха пришка  Sad
За септември пак нови трябва да се купуват. Аман!

Последна редакция: чт, 02 авг 2007, 14:16 от Смайли

# 81
  • София
Кой номер носи сега? Има доста наследство от Ванеса, ако искате, и ако още вървят с номер разлика помежду си.

# 82
  • София
mkp, давам заявка за 24ти номер ако имате останал Simple Smile

с градината - нема шанс засега... не ми се говори. ако има някакви положителни новини в тая насока, ще ви уведомя. Засега спирам да се ядосвам, а почвамд а мисля какво да правя.

искам другата семдица среща ей! да се стягате!

# 83
Кой номер носи сега? Има доста наследство от Ванеса, ако искате, и ако още вървят с номер разлика помежду си.
23 е под въпрос, зависи от обувката. 24 е ок.
Тези, които й омаляха толкова бързо са 22. Като ги купувахме имаше един пръст отзад.
Много бързо взе да расте - 2 номера за сезон!!!

# 84
  • Sofia
Ние вече сме 25 #Crazy

# 85
Ми като пускаш обяви в продавалника, ни уведомявай!

# 86
  • Sofia
при офертите,които имаш около себе си-баба в Испания,Редут и др. не мисля,че ще ти е изгодно да купуваш носени обувки от Продавалника  Laughing

# 87
Бабата в Испания можеш да я зачеркнеш от списъка с офертите  Mr. Green

Редут - купих ботуши от там. Хубави са и си отговарят на номера.
Но и в "продавалника" изпадат хубави неща. Не страдам от скрупули никакви.

# 88
  • София
Сори, ама бързо ни настигнахте в номерацията. И Ванеса носи 24 в момента. Имам някакви 22-23, все пак ще ги събера, ако ви станат. Понякога зависи от модела.

Между впрочем, Мимето е пуснала много сладки маратонки 24 в продавалника. Хвърлете им по едно око. Ванеса има 2 чифта, почти идентични, и затова се отказвам, иначе щях да ги взема. Чоча, нали са летни?

# 89
  • Sofia
в момента има пак намаление в Геокс 50%.Имаше есенни обувки в Ситито.В Reno вчера гледах имаше голямо намаление.Закупих си едни за мен на Том Тейлър,на Виктория надявам се чак боти да й трябват.От презапасяване има 2 чифта нови маратонки различни номера и пролетния Геокс още й става.
Янче,завиждам ти за Солун.Аз ще се класирам сигурно началото на септември и намаленията ще са свършили Sad
Миме,те се продадоха веднага.Незнам дали се водят летни,купих ги пролетта

Общи условия

Активация на акаунт