Темичка поредна отворете НОЕМВРИйски мами посрещнете

• 10 192
  • 275
  •   1
Отговори
# 225
И ние решихме на никого да не е кръстено детето, унгарските роднини харесаха името, което избрахме, но българските Rolling Eyes На баща ми няма да казваме до последно - надяваме се след раждането на детето, така да му се зарадва, че да може да приеме името му Laughing При нас нещата се усложняват от това, че името трябва да звучи добре и на двата езика, но това, което избрахме е повече международно, отколкото българско и това възмущава българските роднини до един. Дано да свикнат, все пак детето ще живее в Унгария и е по-важно името му да е разбираемо тук Laughing Така или иначе фамилията му ще показва, че е българче.
Голям проблем с тези имена  newsm78

# 226
  • София
Ееее, най-накрая - доживях и аз и моя комп да се включи и да си ви видя Hug Ама и вие сте опасни - толкова много сте изписали...И с кеф ви прочетох, че много ми липсвахте Heart Eyes
 Веждам, че сте подкарали донякъде болната ми тема за името...ух,ух...и нашето име май е ясно Confused Много ми се искаше бебчо да си има свое име, да не е на никой от родата - ами в крайна сметка кой дядо е по-достоен за това, да се кръсти внучето на него??? Много тъпо, не е ли така?? Ама нашия татко си има мнение по въпроса, а на мен не ми се впуска в излишни спорове, нито ми се разстройва за това как ще се казва бебо - искам само да е жив и здрав. Та явно ще се казва като свекъра - хубаво българско име, против което нямам нищо против, но....Както и да е...
За килограмите да ви кажа - ами вече чукнах 61 кг. - ужас и потрес настъпи, като се претеглих вчера - просто седя и се чудя къде съм ги сложила, не че ми дреме за друго, ама не знам къде са тия килограми - същата съм си - само един голям корем дето имам newsm78
За покупките - ами още съм си с няколкото дрешки от пазара ми отпреди 10-тина дни. Но смятам тази седмица да започна вече лека-полека да действам по списъка, че не обичам в последния момент да се случват нещата...
Иначе поне да ви се похваля - най-накрая се подредихме и наредихме - добре, че дойде майка ми да удари едно рамо - иначе до Коледа щях да нареждам. Е то било голям кеф да си имаш собствен подреден дом, в който да имаш място за всичко и да си бъдеш насаме с любимия чавек - дето си вика, сутрин гол да си се разкарваш из къщата, ха-ха-ха Grinning
Още 100 неща исках да ви кажа и да попитам, но сега зациклих от много инфо - хайде ще пиша после пак - гушкам ви всичките Hug

# 227
А много се депресирам,когато тръгне да ми се кара докторката - сякаш аз незнам,че нетрябва да пълнея #Cussing out Вашите карат ли ви се (питам тези дето качват по повечко)?

Не, не смее. Но за сметка на това майка ми всеки път, като се чуем, ми дъдне да внимавам какво ям, щото после много трудно съм щяла да отслабна, че след определена възраст човек все по-трудно отслабвал, голяма е досада. Като че ли от мен зависи  newsm78  Иначе и аз не мисля, че ям много, нощем не ми се прияжда (предната бременност едва оцелявах на магарешки инат до сутринта), денем не ям повече от преди... Търча след Иво... Ама какво да правя - лепи ми се, явно ми е такъв организма. Трета бременност не планирам в този живот, така че след раждането и кърменето ще мина на фитнес и диети, докато си върна добрата стара форма. Иначе съм 71 кг при ръст 167, наистина си е доста, но все пак влача кила от предната бременност (тогава почнах от 59 и стигнах до 78  Mr. Green , а сега почнах от 65 ...)

# 228
  • Разград
mishunka, направо ти завиждам. Ние сме на квартира до края на август. Сега чакаме да ни станат документите за новата къща, а вече нямам търпение да се преместим там и да започна малко по малко да си нареждам жилището, както и бебешкия кът.
Между другото, мислите ли че бебето трябва да си има детска стая от раждането или смятате да делите своята с него? Понякога много се чудя, но ми се иска поне до 1,5-2 г. да си е при нас, а после живот и здраве ще му направим стая. Ще имаме място. Но ме е страх още от бебе да спи само. Вие как мислите?

# 229
  • София
Нито докторът, при който ходя, нито докторката ми се карат за килограмите. Все пак ние сме големи хора и можем сами да преценим колко да ядем, а особено като ни е второ дете - аз не бих и допуснала някой да ми се кара за такова нещо - тялото си е мое!
Майка ми пък само мрънка, че малко съм ядяла Sick - няма угодия.
А за името да уточня още нещо при мен - аз никога не съм била в добри отношения с баща ми, винаги много сме се карали...от известно време като се виждаме 2 пъти в годината се разбираме добре, но съм сигурна, че ако срещите станат по-чести пак ще си обострим отоншенията. Незнам защо той въобще си е помислил, че мога да кръстя детето на него  newsm78 Аз по бих се съгласила да го кръстя на дядо си, него по си го обичам.

# 230
Отбих се да кажа здравейте  Hug
И аз малко зациклих от толкова инфо ама ще се включа да кажа мойто мнение относно имената.Няма да я кръщаваме на никой.Може би свекито ще се разсърди ама не ми харесва името и Rolling Eyes
А за килата  Whistling като ви чета лошо ми става ooooh! аз съм качила над 7 общо до този момент, макар всички да ми казват че не съм надебеляла аз виждам че няма къде да са щом и коремчето ми е малко ThinkingНе смея да се кача на кантара вече.

# 231
Момичеа, под кръщаване на бебето на някой какво разбирате?Да носи цялото име или само буквата? Thinking Защото аз имам предвид само буквата!Баш па цялото име... newsm78

# 232
Jutoo съжалявам за кумата ти  Cry

За килцата - и аз за един месец съм качила 4 или общо от началото 8, уж се ограничавам и внимавам. Почвам да си мисля, че си е въпрос на метаболизъм и организъм повече, отколкото на внимание. Миналият път качих 25 и ги свалих за ~6 месеца, но бях и 4 години по-млада  newsm78

Ми 'квото - такова, да живее фитнеса и диетите

# 233
Момичеа, под кръщаване на бебето на някой какво разбирате?Да носи цялото име или само буквата? Thinking Защото аз имам предвид само буквата!Баш па цялото име... newsm78

Бе май искаха Ивайло да се казва Дончо, мани... Младен по едно време го удари сачмата и ми го предложи, но аз му казах, че детето ми не е камбанка и Дончо няма да се казва, моите уважения към свекъра. Има си по-голям първороден син, той да си кръщава сина един ден Дончо.
Иначе това за буквата на мен лично ми е малко смешно - брат ми е Диан и уж е кръстен на дядо ми Димитър. Аз лично прилика не виждам между двете, какво от това, че е същата буква?

# 234

Бе май искаха Ивайло да се казва Дончо, мани... Младен по едно време го удари сачмата и ми го предложи, но аз му казах, че детето ми не е камбанка и Дончо няма да се казва, моите уважения към свекъра. Има си по-голям първороден син, той да си кръщава сина един ден Дончо. дядо ми Димитър. Аз лично прилика не виждам между двете, какво от това, че е същата буква?

хахахахаааааха! Joy За камбаната ми хареса!

А пък аз само буквата мисля да взема...щом не се води кръщаване на някой още по -добре.Може би така съм свикнала, защото цял живот си знам, че съм Десислава на баба ми Донка... Wink

# 235
  • София
Ами аз пък съм Жасмина на баба ми Жечка  Laughing

# 236
Нито докторът, при който ходя, нито докторката ми се карат за килограмите. Все пак ние сме големи хора и можем сами да преценим колко да ядем, а особено като ни е второ дете - аз не бих и допуснала някой да ми се кара за такова нещо - тялото си е мое!

Абсолютно си права,не че мен ме навикват като за свтовно,но просто ми става едно толкова кофти само при думи като "напълняла си","не трябва толкова да качваш" и т.н. Действително едва ли не ми е ясно това че да ми го напомня всеки път.
А обяснение от сорта "после трудно ще свалиш" не приемам по никакъв начин Naughty.Аз съм на принципа "ако искам ще сваля" Peace
Сладурка,нещо зачезна Thinking , дано да не заради неразположенията за които говореше в събота Praynig ХАйде момиче,появи се икажи че си добре Hug

# 237
Добро Утро! Аз се ококорих в 5.30  Shocked  а времето е толкова приятно! Сега се обличам и зачезвам по разходки с други бременилки

Както казах...и ще се повторя - стрии да няма,че се не махат! Пък килограмите - с воля изчезват! Иначче,юлче,аз мислех да споделя"диета" за напълняване,че нали има мами,които се силно притеснени,че не качват по-малко килограми Simple Smile Аз съм качила малко - 2 и половина съдейки по кантара тая сутрин,но съм щастлива от това - постигам го,като ям по малко и на често (заради проблема ми с храносмилането) а и нне ям слядко и тестени - само сирене,месо,мляко,плодове,зеленчуци...от известно време дъня яко извара и риби.

Мишунка най-накрая се появи Simple Smile Радвам се,че сте се установили вече!

А за имената...ние двуомими м/у 3 имена (които аз измислих  Laughing ) Милото няма право на глас! Горкия Simple Smile А това да се кръщава на някого - много съм против! Аз самата не съм кръщавана на никого ...всеки трябва да си носи своето собствено лично име,аи смятам,че то носи все пак някаква енергия...де да знам  newsm78

Сладурке - къде замина?

# 238
Добро утро! Пък аз вече съм на работа, само дето трудовият ми ентусиазъм хич никакъв го няма Confused Днес ми е последният ден на работа преди отпуската - целия август ще сме вкъщи със сина ми. После планирам септември пак да ходя на работа и живот и здраве от октомври вече ще съм си вкъщи.

# 239
  • София
Минавам само да кажа добро утро и отивам на преглед,

Днес идват майсторите - май закъсняват даже  newsm78
Уф, мислех, че вече няма да ме боли проклетия зъб, пък ме наболява и след малко ще звънна на зъболекаря да го питам какво ще правим, че не ми се ще посреднощ да лудна.
Днес даже си е направо студено навън - за връхна дреха  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт