Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са препоръчителните марки и модели колички за бебета?
Какви са съветите за справяне с честото ходене до тоалетната по време на бременност?
Какви са препоръките за справяне с проблеми със запек по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са препоръчителните марки и модели колички за бебета?
-
Какви са съветите за справяне с честото ходене до тоалетната по време на бременност?
- Формулярът предлага различни съвети за справяне с честото ходене до тоалетната по време на бременност. Предлагат се решения като консумация на активен въглен, плодове, зеленчуци, пълнозърнест хляб, домашно подквасенo мляко, овесени ядки с кисело мляко и мед и лекарствени препарати като Дуфалак. Препоръчва се консултация с лекар при усложнения. Освен това се препоръчва консумацията на храни с високо съдържание на фибри като плодове, зеленчуци, пълнозърнест хляб и овесени ядки. В допълнение към тези естествени средства могат да се използват лекарствени препарати като Дуфалак при усложнения. Препоръчително е да се консултирате с лекар, ако възникнат проблеми.
-
Какви са препоръките за справяне с проблеми със запек по време на бременност?
Форумът предлага различни методи за справяне с проблеми със запек по време на бременност, като консумация на активия, плодове, зеленчуци, пълнозърнест хляб Bonus, домашно подквасено мляко, овесени ядки с кисело мляко и мед и използване на лекарствени продукти като Duphalac. Препоръчва се консултация с лекар при усложнения.
-
Защо се чувства толкова емоционална и дали реакциите на хората около нея са свързани с бременността?
-
Какви са причините за болката и схващането, които е изпитвала от кръста до краката?
Ама и вие сте опасни - толкова много сте изписали...И с кеф ви прочетох, че много ми липсвахте 

Вашите карат ли ви се (питам тези дето качват по повечко)?
- няма угодия.
като ви чета лошо ми става
аз съм качила над 7 общо до този момент, макар всички да ми казват че не съм надебеляла аз виждам че няма къде да са щом и коремчето ми е малко
Не смея да се кача на кантара вече.

За камбаната ми хареса!
.Аз съм на принципа "ако искам ще сваля" 
ХАйде момиче,появи се икажи че си добре
Аз съм качила малко - 2 и половина съдейки по кантара тая сутрин,но съм щастлива от това - постигам го,като ям по малко и на често (заради проблема ми с храносмилането) а и нне ям слядко и тестени - само сирене,месо,мляко,плодове,зеленчуци...от известно време дъня яко извара и риби.