Темичка поредна отворете НОЕМВРИйски мами посрещнете

• 10 209
  • 275
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Върнах се от зъболекар - леле то навън много жега е станало и уцелих две таксита без климатик, та се посварих. Май само още веднъж ще отида да ми довършат зъба и това ще е  Simple Smile
За стриите - аз миналия път уж се мазах и пак доста стрии имам, обаче за моя голяма радост нямам нито една нова Simple Smile Мажа се сутрин и вечер, понякога и през деня.
И аз съм станала голямо слонче - последния месец съм качила 4 кг. Обаче не се притеснявам - ще ги сваля после.
А за имената - вие ще кръщавате ли на някой бебето или не? Питам, защото майка ми се опита да ми намекне, че баща ми очаквал да кръстим детето на него. Аз и казах, че вече си имам избрано име и не мисля да го кръстя поредното Ники /двамата ми племенници са Никита, както и майка ми, баща ми и свекър ми/. Обаче дъщеря ми е кръстена на свекърва ми...дали ще стане голям конфликт  newsm78 Много мразя някой да ми се налага, та с това изказване затвърдиха намеренията ми за бебе Стефан  Wink, но...дали има деликатен начин да се измъкнем от ситуацията? Уф, много дълго го написах, обаче от 2 дни ме гризе... Embarassed

# 211
Върнах се от зъболекар - леле то навън много жега е станало и уцелих две таксита без климатик, та се посварих. Май само още веднъж ще отида да ми довършат зъба и това ще е  Simple Smile
За стриите - аз миналия път уж се мазах и пак доста стрии имам, обаче за моя голяма радост нямам нито една нова Simple Smile Мажа се сутрин и вечер, понякога и през деня.
И аз съм станала голямо слонче - последния месец съм качила 4 кг. Обаче не се притеснявам - ще ги сваля после.
А за имената - вие ще кръщавате ли на някой бебето или не? Питам, защото майка ми се опита да ми намекне, че баща ми очаквал да кръстим детето на него. Аз и казах, че вече си имам избрано име и не мисля да го кръстя поредното Ники /двамата ми племенници са Никита, както и майка ми, баща ми и свекър ми/. Обаче дъщеря ми е кръстена на свекърва ми...дали ще стане голям конфликт  newsm78 Много мразя някой да ми се налага, та с това изказване затвърдиха намеренията ми за бебе Стефан  Wink, но...дали има деликатен начин да се измъкнем от ситуацията? Уф, много дълго го написах, обаче от 2 дни ме гризе... Embarassed
По мое мнение щом сте кръстили първото на свекърва ти има голяма вероятност вашите да са сърдити ако не кръстиш второто на тях,но това си е до човек.Зависи какви са ви отношенията и какви хора са те. Ния с мъжа ми затова сме решили да не кръщаваме бебка на никои за да няма сърдити,пък и не виждам нищо лошо да си е кръстена на себе си.
Пожелавам ти успех в решението на този казус

# 212
юл4е и аз така...5кг за месец  Shocked

Еми накрая за по-лесно ще се търкаляме до родилното  Laughing Няколко памперса са си това - спестените пари от бензин Wink

На нас майка ми и баща ми категорично са ни забранили да си кръщаваме децата на тях, защото и двамата не си харесват имената. Невероятно, но факт. Свекърите май имаха някакви надежди, но Младен ги прекърши още в зародиш, като обяви още когато разбра, че съм бременна, че детето ще е момче и ще се казва Ивайло (и за двете позна  Mr. Green ). И тъй като ние имаме навика да планираме години предварително, второто име (Даниел) го измислихме още докато бях бременна с Ивайло. Всъщност нямаме не само роднини, а и познати с тези имена.

# 213
  • Разград
Jutoo, много кофти ситуация. Аз също мразя някой да ми се налага. За щастие нито моите родители, нито на таткото са си позволили да намекнат нещо за името, но има още време. Ние сме се спрели на име, което няма нищо общо с името на някой от двете семейства. Но пък името на свекъра много ми харесва (а и започва с моята буква) и се чудя дали да не го кръстим на него. Обаче тогава моят баща ще се сърди... Според мен рано или късно хората приемат избора ти и спират да се сърдят. Но до тогава трябва да понасяш разни намеци и т.н. А пък си мисля, че можеш да се справиш с баща си по-лесно откокото с всеки друг:)

# 214
За името май постигнахме някакъв консенсус - едното на едните родители, другото на другите, като имаме предвид само първата буквичка, разбира се. Уж обещаха да не се цупят, аз ги обичам много и моите родители и свекърите и ако можеше щяхме да кръстим бебето на всичките...

# 215
Ние твърдо сме решили да не кръщаваме бебето на никого. Още не сме избрали име , но няма да бъде на никого от родителите ни. Иначе намеци получихме от някои хора , но аз като креснах , като скочих , искри ми изскочиха от очите  comp03 Rage. Как може да се бъркат?
Ама те си мислят , че това е едно време , когато като каже примерно свекъра нещо и свекървата и край............... О аз обаче ги нагаласих! Сега ни дума , ни гък!
Та така! Апък за име ... не сме избрали още  , щото няма единодушие. Не знам кого ще го постигнем Twisted Evil??

# 216
Здравейте и от мен
сега се пребирам навън е ужасна жега но като ми се прияде царвица и хукнах навън
в най голямата жега
аз още нищо не съм купила на бебо и ремонт още не сме правили все се успокоявам
че има време а то почти няма никакво
за имената нашия татко ми беше казал че ако е мома иска да е Виолета и двете баби
се казват така а ако е момче да го кръстя както искам нямал претенции решила съм
да е Борислав на сестрами тя не може да си има свое бебе не искат и да осиновяват
та мисля да и доставя малко радост като кръстя малкия на нея а иначе и по номерология
се пада късметлииско името 

# 217
Diana_T, ако някой ме подведе така за кучето ми, особенно в този момент ще пометна от стреса. Как така ще ти говорят такива простотии - то си е част от семейството  #Cussing out
Аз от отдавна знам, че ще кръстя детето си на баща ми.  Party Свеки и свекър ми не знаят, но не ми пука.  Joy

# 218
  • София
Добре, дее....къде м**а му стара да търся сега царевица! Толкова обичам, а в квартала никъде няма! И съм с малкия вързана на кратки разтсояния.

Моят дечко е кръстен на баща ми. Имахме спор с мъжа ми- той искаше да  е на баща ми , а аз-не. Но когато се роди и бях  Shocked Все едно родих баща ми...и толкова поразително приличаше на него, че...нямаше как. Примирих се. А и датата беше 9май- Ден на победата и...така. Дойде си с името. Иначе щеше да е Георги. И сега не съжалявам...не може да си прдставите как едно име прави човек ащастлив...и толкова горд....не мога да го опиша, но съм щастлива, че го кръстих на баща ми.
Иначе, свекър ми е починал и племенницата ми е кръстена на него, така, че нямах двоумене, дали да е на него или татко.
Сега второто..още не знам какво да го правим...ще видим. Ако беше момиче щеше да е на майка, но уви, не е момиче.
Засега съм решила да започва с Б на двете Баби  Laughing Да видим, дали пак няма в последния момент да си променя решението  Laughing

# 219
Диана, аз пратих тати с колата да ми купи царевица..и на мен зверски ми се прияде! Mr. Green

# 220
Здравейте и от мен днес Grinning
Нещо вчера ми беше ден за болежки.Така ме стягаше долу в дясно корема,сякаш апандицит (така ли се пише newsm78) и спрях да гушкам малката за щяло и нещяло - до вечерта се оправих.Мисля че от натоврване ми е дошло.Ама казвам ви направо се превивах от болка.
Моята плацента е "дяснокантова",какток азва док.Наскоро четох един пост на една мама която скоо очаква бебе,че имало значение от ляво ли е или дясно,ама пусто забравих какво беше точно ooooh!
Аз сега се готвя да вървя на зъболекарще ми вадят нерви #Cussing out.От снощи съм го замислил,направо ми се реве.Досега като са ми вадили винаги ме е боляло въпреки умъртвеният зъб Sick
Стискайте ми палци а се върна жива и здрава Mr. Green

За имената - Вяра носи първата буква на свекъра и свекървата,а сега мисля да е някоя от буквите на нашите - А или Х.Мислих мислих - нямам много голям избор май и се чудя,чудя,особено с Х.То по принцип нашите нямат особени претенции,но знам че ще ги зарадвам така.А те са хората които най-много ни помагат за всичко.
Аз още нямам стрии, но за сметка на това кантарът отчете 5 кила за един месец...
И моят так отчете за месец и 10дни,докторката и се накара Rolling Eyes Аз писах за това де,ама сега като видях сродни души рекох си да споделя отново Embarassed Каза ми да съм свалила за друият месец,а НЕ -качила Tired Изобщо не ям много (впредвид възможностите ми) -хляб,сладко-не,меса - не и от какво качвам незнам Sick А много се депресирам,когато тръгне да ми се кара докторката - сякаш аз незнам,че нетрябва да пълнея #Cussing out Вашите карат ли ви се (питам тези дето качват по повечко)?

# 221
Диана, аз пратих тати с колата да ми купи царевица..и на мен зверски ми се прияде! Mr. Green
Оооо на мен ми се яде от мноооооооооого отавна,ама тук няма шанс да си намеря отнякъде  се примирявам.А това е нещото което обичам да ям най-много на света Mr. Green.Майка ми е насадила,но тази година нищо не се ражда,та и това май няма.Затова ще си остан само с мечтите Wink

# 222
 Diana_T съжалявам че бях нетактична но аз от 3 дни мрънкам на таткото да ми донесе
а той все забравя така че днес се ядосах и излязох в най голямата жега а казват че бременните забравяли и били разсеяни а нашия татко е за бой
Вижте на какво попаднах да се посмеете и вие
http://vbox7.com/play:730a79a8

# 223
Дес, успех на зъбаря!Дано този път нервите да са умрели, пущините, и да не усещаш нищичко! Hug
А за царевичката - при нас на пазара понякога пускат сурова и ние си варим.Дано попаднеш някъде. Wink

# 224
Като сте заговорили за имена- нищо че пиша рядко, се включвам и аз , защото това ми  е болна тема. В смисъл за първото дете родителите на съпругът ми оказаха лек натиск върху него/ съпругът ми / - детето да бъде кръстено като свекърът ми. Не исках в този момент - тъкмо родила, още в болницата / защото те тогава си казаха претенциите/, да изнервям обстановката и се съгласих. Сега второто  смятам да го кръстя на моите родители, понеже на тях няма кръстен никой. но ми е много неприятно когато , някой хора почват да казват сега като се роди един Т... или една В..... и веднага решили как ще се казва. Иска ми се това да го реша АЗ и само АЗ , как точно ще се казва и всички да разберат последни, дори и съпругът ми, защото имам да си връщам. Пък може и да ми мине - докато дойде време.... знае ли човек...

Общи условия

Активация на акаунт