43 теми сме изписали от ЮЛСКИ бебета орисани!

• 15 540
  • 316
  •   1
Отговори
# 150
  • Sofia
donsyy, знам че няма да стане от раз - ама днес е кошмарно - не ще даспи никъде освен върху мен ...

# 151
Добро утро! Искам да попитам може ли болничният ми за преносване да бъде взет от мъжа ми? Беболинчо, ти взе ли си го вече, има ли някакъв срок?
Може, поне моята гинеколожка каза да пратя  него. Не знам да има срок, но колкото по бързо отиде в НОИ толкова по-бързо ще ти преведат някакви пари  Wink

# 152
Стефиза течението - аз имах подобно, мириса беше доста неприятен но отмина за седмица.И до днес незнам на какво се дължеше.
Ние се сексувахме с мъжа ,ама аз нещо мяй съм се повредила-хич не ми хареса  newsm78
Берни давай със цеденето(ръчното според мен е много по ефикасно).Аз бях така в Майчин дом и гърдите ми бяха и двете като камъни-цедях се ежеминутно с помпа.Прибрах се у нас и пак се задълбочи проблема,температура вдигнах и единствено многото горещи душове,ама буквално гирещи и цеденето на ръка ме спаси(плюс беба разбира се ).Тя отпуши каналите,но не изпи всичко и аз доизцедих(иначе преди нея и таткото се опита да суче за да ме облекчи ,ама нещо не се получи).Давай смело,всичко ще се нормализира до седмици. Hug
С тези се4крети от нослето тегло теглим,вечер много и се задръства нослето,мен ми е гадно да я тормозя и милата едва диша среднощ  Cry

# 153
  • София
Рокси записвахте ли час предварително?Ние да вземе талони ама незнам с час ли е що ли?

# 154
Здравейте,мили момичета!Още съм на линия.Сутринта рано бях на тонове и преглед,имам 2см. разкритие и се надявам до вечерта да има развитие,макар че сега като си поспах в къщи се чувствам добре и нямам грам контракция.Омръзна ми да ходя по прегледи,да се свършва вече.  Praynig Инъче сутринта бяхме в зоологическата-щяхме да пукнем от жега,а народ и деца-пълно.Много е трудно да се намери сутрин сенчесто място за игра,но и за възрастни в града.
http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=3565220
Относно климатика,ние намерихме приятели,които имат фирма за това и още миналата седмица щяха да ни монтират,но изникна дефект и сега остана за вторник монтажа-вече не ми се вярва направо,измъчихме се.

# 155
Рокси записвахте ли час предварително?Ние да вземе талони ама незнам с час ли е що ли?

Нищо не сме записвали newsm78 Мисля като вземем направлението от педито да идем направо там. А пък ако не стане ще ходим повторно. Аз между другото не знам нищо за докторите там, та и да искам да си запазя час предварително не знам при кого. Ти имаш ли някой конкретно предвид?

# 156
Айде и аз да се включа. Успях вече да ви изчета. Успех на Веси и Яна (втората да не се прави на ощипана, а да ходи да ражда вече  Mr. Green ). Много леко да ви мине всичко, момичета  Hug
Стефи, искрено се надявам да има лечение за Евтим и да расте здраво дете  Praynig
Да си кажа и ние от 6 хранения пак си минахме на 7. Малкия нещо му беше станало по жегите, ама сега се оправи и пак си огладня.
Айде, пак ставам, че има още да се чисти след пръскането.

# 157
  • София
Рокси четох за Алексиев но щом е в отпуск,незнам.Джипката ни се връща в сряда и аз тогава ще ходя за направления,та ако трябват часове,ще вземеш ли телефон да запишем близнаците.С една дума ако не е нахално проучи,че аз оставам сама от понеделник smile3517

# 158
  • На края на вселената!
Здравейте!
Леко раждане на Яна и на Фил!
За д-р Алексиев - ще преглежда в София след 20.08. До тогава преглежда в Благоевград и още някъде  newsm78 Сега не съм сигурна дали приема с направление, но преди 3г нямаше договор с касата за тези прегледи, та си платихме прегледа и определено останах много доволна за 15лв.
Моят малък хищник ще ме изяде. Вчера е сукала от 12ч до вечерта до къпането почти постоянно с няколко кратки подремвания за по 5мин. Днес пак беше така от 10-15ч. Мисля че е от жегата, а може и колики да тръгват. Иначе я мерих и кантара (доколкото може да се вярва на различни кантари) показва 250гр качени за 1седмица в къщи.

# 159
Успех на Янамама, Там-там и Фил и от мен и честито на Crying baby!!   bouquet

Нас ни мъчиха колики сутринта, но му дадох  капки Бебинос и му мина на детето. Обаче мъжо ми разваля дисциплината - разглези го днес и малкият взе да ми хитрее и да иска все  на ръце, глезанчото.  Laughing Нямам ми е трудно още да направя разликата между достатъчно гушкане и разглезване - хем ми се ще да си го глезя и гушка, хем знам, че ще ми излезе през носа и го карам по-умерено  newsm78
Иначе пък с режима се справяме добре засега, ама моят мъник започна да яде все повече и повече, почвам да се чудя дали пък не му стига ??? newsm78 Давам само от едната гърда и той я изсуква почти цялата.

# 160
здравеите, кога почнаха коликите при вас - Марти е на 14 дни и вчера се гърчи цяла вечер  -не е ли много рано

# 161
  • sf
ние приключихме с погачата. готино беше, хитреца се държа много прилично и никой не ми повярва , че е гаднярче.  Mr. Green  сега сигурно ще ми го върне през нощта.

на Цвърчан коликите почнаха почти веднага. дано свършват вече, че  #2gunfire

ааа, и кака точно става тва с Горна баня?  никъде не намерих телефон. трябва ли ми час или ако отида направо там, ще ме вземат? с направление

Последна редакция: нд, 29 юли 2007, 21:59 от donsyy

# 162
Гоця, няма проблем разбира се Hug Ще проуча нещата и ще ти кажа...

# 163
Веси, Яна, Фил -  леко раждане и прекрасни и здрави бебчета Ви желая Hug
Стефи, много целувки и положителни мисли пращам намалкия Етко  Hug
От днес ми тръгна кърма, досега бяхме само на коластра. Нямам много опит в кърменето, но като гледам какви интервали в храненето говорите, нещо не се вмествам. Ние се храним на поискване и най-големия интервал досега е около 2 часа и половина. Аз държа да го кърмя през нощта, за да не ми намалее кърмата, така, че даже и да не се будеше, щях да го будя. Освен това не давам водичка и ме е страх да не се обезводни, ако не го кърмя често. Утре ще идва педиатърът вкъщи и ще видим како ще каже по въпроса.
Преди малко с Десо се усетихме, че днес стават 5 години от началото на връзката ни.Така сме се олисали с Никола, че всичко друго ни е изхвръкнало от главите  Grinning
Колкото до секса - така съм накърпена отвътре и отдолу, че май ще преустановя тази дейност за дългичко Crossing Arms
Откакто се прибрахме вкъщи Никола е по боди с къс ръкав и чорапки - мисля, че се чувства добре така

Последна редакция: пн, 30 юли 2007, 11:46 от marisasav

# 164
  • sf
уф, на мен ми е скучно. мъж ми изчезна нанякъде, малкия спи вече 3 часа, а ме мързи да го събудя. после със сигурност ще съжалявам, че май пак цяла нощ ще си "говорим" с него. а той може и да попее грамогласно, ама нема д аго будя- ще го чакам сам да се сети...
от скоро имам време да се гледам в огледалото и хич не ми харесва гледката. май ше спра да се гледам. само като си помисля за гимнастика и ме домързява  Sad  направо нинам ко ше правя
ей го събуди се ...  ааааааа, не е- фалшива тревога

Последна редакция: пн, 30 юли 2007, 06:00 от donsyy

Общи условия

Активация на акаунт