Жега Хасковлийчето мори, търсиме прохлада, но уви

• 18 710
  • 282
  •   1
Отговори
# 135
http://s113.photobucket.com/albums/n233/borjna/SOZOPOL%202007/
ето нашите снимки от красивия Созопол:)

http://s113.photobucket.com/albums/n233/borjna/Malki%20voden/
а тези са от Малки воден:)

# 136
  • под шипковия храст

я, базата на Малки воден. кой е връзката с Ерато? Thinking

# 137

аз, аз....съм човека....защо питаш?

# 138
  • под шипковия храст

аз, аз....съм човека....защо питаш?
ами моя милост беше в Леса допреди две години - при кака ти Милена.

# 139
ааааа, аз съм отскоро в холдинга от преди 4 месеца.....даже не познавам тази "кака ти Милена"....

# 140
  • под шипковия храст
ааааа, аз съм отскоро в холдинга от преди 4 месеца.....даже не познавам тази "кака ти Милена"....
тя е в каменец, няма начин да я пропуснеш - като дойде до правене на бюра или секции. Ерато е мн.интересна тема за разговор, ама да не го обръщаме на чат.
бива да направим пак една среща  Wink - по празниците на Хасково, в началото на септември, някъде преди почивните дни... има ли желаещи? Thinking

# 141
аз ще имам много организационна работа тогава и може би пак ще пропусна, макар 4е не ми се иска въобще (да я пропускам срещата де), Стела става на 5 г. в началото на септември и ще органаизирам РД, така 4е...ще решим и тогава ще му мисля, дали ще успея да дойда този пътSimple Smile...

# 142
...
Mopsy така да бъде Sunglasses

Mitbul мисля, че те познавам от "Ерато" Grinning /п.п. Не съм работила там/, а на кого е страст "моторетката" от снимките ти Grinning

Hug

# 143
  • под шипковия храст
абе, казвам ви че трябва нова среща, с някой може и рода да излезем Joy или пък да станем...  hahaha ние се оглеждаме за моми! че в нашата компания все са момчета.
"моторетката" е на едни приятели, нашия татко не е от най-екстремните... но синовете му - не се знае, с такава майка - няма да им е лесно  Mr. Green

# 144
  • хасково
Къде се загубихте всички?
Днес времето е супер и хайде на разходка и никой не пише.
При нас какво ново- Яница ходи все по-стабилно , спи 1 път на ден , сутришния сън май вече е история.
 Хайде да организираме нова среща, времето позволява.
Целувки на всички  love001  love001

# 145
ехо, къде се изгубихте вси4ки?
мами, моля, давайте предложения за места подходящи за празнуване на детски рожден ден? предложения за занимателни игри за децата (подходящи за деца от 4 до 10 г.)! тортата знам, 4е ще е от "Афродита", тъй като днес разбрах, 4е сладкарници "Неделя" още не са отворили слдкарницата си в нашия град:)))
нещо друго интересно ако се сещате, ще съм много признателна:) Благодаря ви предварително:)!

# 146
  • под шипковия храст
ехо, къде се изгубихте вси4ки?
мами, моля, давайте предложения за места подходящи за празнуване на детски рожден ден? предложения за занимателни игри за децата (подходящи за деца от 4 до 10 г.)! тортата знам, 4е ще е от "Афродита", тъй като днес разбрах, 4е сладкарници "Неделя" още не са отворили слдкарницата си в нашия град:)))
нещо друго интересно ако се сещате, ще съм много признателна:) Благодаря ви предварително:)!
наеми си клоун, те си организират игрите. а "неделя" ще отварят ли в Хасково? аз купувам тортите от Наслада или от Мадлен. за място - трудна работа, не е голям избора, зависи кога и какво ще е времето. аз съм правила досега в Пещерата, горе на Кенана и тази година бяхме на Шарапаните на Аида, но там няма заведение. Мислела съм за Лора на реката - няма детска площадка, но пък е заградено и отделено, Фантазията съвсем я занемариха, абе въобще... #2gunfire

# 147
mitbul, "неделя" ще отваря врати в хасково, то4но до маг. "нелина" ще се намира, миналия ден видях обява 4е набират персонал.....ина4е за място за празнуване на детски РД - наистина няма много голям избор....двоумя се между пещерата и заведението на Сивата вода (там бяхме на детски РД преди месец, мина 4удесно).....а ина4е този клоун откъде да си го наема и колко струва?
Благодаря ти предварително!

# 148
  • Хасково
mitbul, "неделя" ще отваря врати в хасково, то4но до маг. "нелина" ще се намира
е най-после...ние сме им фенове

вече сме си в Хасково- всичко хубаво си има край за съжаление.

# 149
  • под шипковия храст
.....а ина4е този клоун откъде да си го наема и колко струва?
ами аз познавам Янко Митев и Силвия Предова, те са актьори от кукления театър. когато има вечерни представления, тя занимава децата в детската стая и Йоан я обожава. и Янко е мн.готин с децата   ura преди май беше 50 лв., но сега не зная. ако искаш мога да ти намеря телефоните им и да ти ги пратя на лични, а ти ще ги питаш...

Общи условия

Активация на акаунт