Режим на Пиер Дюкан - 15 част

• 31 866
  • 582
  •   1
Отговори
# 105
Добър ден, хубав ден  smile3525 пожелавам на всички, котаци, мечоци, жабоци, рибоци.....  smile3533

# 106
Вече съм на седмото небе Simple Smile Не мога да повярвам, че всеки ден се смалявам с 1 кг. Знам, че не е много здравословно, но е много добре. Кантара определено ме обича, но съм много отпаднала. Мисля още един протеинов ден да изкарам и да почвам смесени, защото съм с ниско кръвно и не ми е много добре. Но 5 дена за мен  е постижение Simple Smile
Лек и режимен ден на всички Simple Smile

# 107
Седона! За мен един котак, моля Wink
 Пти! Внимавай, че седмото небе е доста височко Simple Smile))
За ниското кръвно посолявайате храната.

# 108
Вече съм на седмото небе Simple Smile Не мога да повярвам, че всеки ден се смалявам с 1 кг.

Пети,на лентичката ти пише,че си на диета от 6 дни.Искаш да кажеш,че си отслабнала  6 кг за 6 дни?
И д-р Емилова не може да се похвали с такива резултати.  Laughing

# 109
  • Пловдив
Вече съм на седмото небе Simple Smile Не мога да повярвам, че всеки ден се смалявам с 1 кг.

Пети,на лентичката ти пише,че си на диета от 6 дни.Искаш да кажеш,че си отслабнала  6 кг за 6 дни?

Ванче, пробавала ли си прочутия чай с плодове?   Flutter

# 110

Ванче, пробавала ли си прочутия чай с плодове?   Flutter

Как мислиш се озовах с тези килограми... Sick
за 14 дни отслабнах 9 кг,излекувах скования от 2 бремености кръст(даже не можех да се навеждам),обаче....почнах да се захранвам и стана едно мазало... Close
върнах си килата двойно. #Crazy
Не правете като мен. Confused

и да вземе някой да ме набие -бива несериозност,бива,ама като моето.... Sad

# 111
  • Пловдив
Ванче, споко не си само ти.  Mr. Green  Само дето аз нямах дори и какво да лекувам, просто го направих за отслабване, та резултатите са ясни на всички тук присъстващи предполагам  #Cussing out

# 112
Аз не съм ходила при Емилова, но спазвах режима на Лидия Ковачева  за 7/7 дни, от тогава ходя без проблеми до тоалетна.
Лошото при мен е, че всяка депресия лекувам с шоколад. И сега ми се дояжда, но виждам, че режима е напълно задоволителен за удавяне на стрес в храна Simple Smile))

# 113
Аз не съм ходила при Емилова, но спазвах режима на Лидия Ковачева  за 7/7 дни, от тогава ходя без проблеми до тоалетна.
Лошото при мен е, че всяка депресия лекувам с шоколад. И сега ми се дояжда, но виждам, че режима е напълно задоволителен за удавяне на стрес в храна Simple Smile))

аз също не съм ходила при Емилова.Как ли пък не! Crossing ArmsЩе и пълня гушата. Twisted Evil

Купих си книгата на Лидия Ковачева и на своя глава почнах....Лекува,няма спор,ама не може да се кара цял живот на плодове,чай и мед...според мен поне. Laughing

# 114
  • Пловдив
И аз така по книгата де, да не съм луда да ходя да давам луди пари и да стоя гладна. Иначе съм ходила в Лъки и съм много доволна от там. Беше готино, природата - супер, цените прилични и се отслабваше, ама след това ...

# 115
...и се отслабваше, ама след това ...

там е то,сложно е да отслабнеш,ама още по-сложно да си задържиш килограмите след това...

въпреки,че аз още не съм осъзнала своя си начин....мятам се от НВД към Дюкан  Sad и в края на краищата сама не зная какво правя...да ме хване някой и да ме натупа здравата ,че да разбера накрая, какво аджеба искам. Crossing Arms

# 116
  • Петрич
Включвам се,за да се оплача.Първите 3 дни свалях по килограм.От тогава до сега (днес ми е седми ден,още съм на ударния режим) не съм  свалила изобщо.Не съм нарушавала диетата,въпреки че много ми се ядеше диня,ама устисках,пък си седя на същите кила. Sad
А имам страшно много за сваляне. Embarassed

Мисля да мина на лунната диета,дори днес не съм яла,подготвям се един вид.Вие как мислите,мога ли да ги комбинирам?
И мисля от вторник да мина на смесения режим и да го правя 3/3.

# 117
Всъщност от 6 дни съм на Дюкан, но не помня кога свалих и другия кг затова реших от понеделник да го пиша Simple Smile

# 118
Вера! Знаеш, че търпението при диетата е правопропорционално на натрупаните килограми. Хубавите работи стават бавно  newsm10

# 119
Мисля да мина на лунната диета,дори днес не съм яла,подготвям се един вид.Вие как мислите,мога ли да ги комбинирам?
И мисля от вторник да мина на смесения режим и да го правя 3/3.

не искам акъл да давам,точно аз,ама мисля,че не е удачно с тая Лунната да си разваляш Дюкана.
Лично мнение.

Общи условия

Активация на акаунт