Режим на Пиер Дюкан - 15 част

• 31 878
  • 582
  •   1
Отговори
# 450
  • София
foli, не е лесна трета фаза, трудничко издържам на изкушенията. Все по-често си мисля да премина на перманентна фаза, с една галавечеря в седмицата Thinking
И аз съм така, много по-лесно карам втора фаза, с трета се забравям.
И аз съм така, по ми е лесно на ПЗ и май откакто съм вкъщи все си карам на ПЗ + един плод. Днес съм решила малко кашкавал да хапна... И докато съм в 3 фаза ще се тегля веднъж седмично, че се побърках от скачане по кантарите...

# 451
  • София
mihaella77 ,

за мен най-големия "деликатес" е кисело мляко с трици, подсладено със "Степ" ягода. Опитай, няма да съжаляваш, а и се преглъща по-лесно.

И така ще пробвам. Мисля, че като е сладичко ще става за ядене, може направо десертче да стане Simple Smile

# 452
Кри, а какво ядеш на галавечерите?

# 453
  • София
Днес мисля да съм на 2 яйца, риба тон, копър, лук и кисело мляко.
Сега погледнах - нали няма да ядеш само това? Малко ми се струва... А пак за бирата - в трета фаза веднъж седмично като галавечеря Laughing
Май само това ще е... не знам какво още Sad особено като не ям друго месо...някава идея? Ще съм благодарна, много!
Включи си и извара ,а щом ядеш риба -о.к.наблегни на нея като две от храненията /обяд и вечер ги направи рибни Peace/
newsm10 newsm10 newsm10
Днес (не само на теб) препоръчвам и крем ванилия   chef май на мен ми се яде сладко  Joy

# 454
  • София
Кри, а какво ядеш на галавечерите?
Първата седмица изядох около 300 гр. сладолед, втората - 1 шоколад, третата - пържени картофи. Тази седмица още не съм, чакам да ме изведат на вечеря и за пръв път да не разлиствам трескаво менюто за нещо режимно...

# 455
  • Бургас
Ох днес и аз съм 500гр в плюс, на тези кантари май нещо им става днес не ни обичат #Cussing out #2gunfire
Пратете ни малко дъжд към Бургас много моля че ни е едно такова задушно

# 456
  • Бургас
Някой беше питал дали може риба и мляко? Няма никакъв проблем да се комбинират опасно е само ако рибата е солена

# 457
  • София
Днес мисля да съм на 2 яйца, риба тон, копър, лук и кисело мляко.
Сега погледнах - нали няма да ядеш само това? Малко ми се струва... А пак за бирата - в трета фаза веднъж седмично като галавечеря Laughing
Май само това ще е... не знам какво още Sad особено като не ям друго месо...някава идея? Ще съм благодарна, много!
Включи си и извара ,а щом ядеш риба -о.к.наблегни на нея като две от храненията /обяд и вечер ги направи рибни Peace/
newsm10 newsm10 newsm10
Днес (не само на теб) препоръчвам и крем ванилия   chef май на мен ми се яде сладко  Joy

От вчера ми се върти в главата идея за сладолед. Та: 1 кисело мляко 0.1% се смесва с нужното на сладост и аромат по ваш вкус степче и след това се налива във форма за лед. Покрива се с фолио и във всяка формичка се боцва по 1 клечка за зъби.
Още не съм го пробвала, но тябва да стане много приятно!

# 458
Привет на всички  smile3525, поздравявам всеки който е на минус newsm51 да продължава в същия дух....

да ви кажа малко на забавен кадър са ми реакциите, 2 дена телешко, днес смятам да лапам здраво риба, да си купя кантар, че не е ясно как се движа макар, че се чувствам поолекотена.....мисля да си купя и морска сол и в мелничката, добра идея ли е?......все пак това е сол в чистия си вид

# 459
  • София
Някой беше питал дали може риба и мляко? Няма никакъв проблем да се комбинират опасно е само ако рибата е солена

Мерси много Simple Smile - безсолна е - консерва риба тон.

# 460
  • София
 Grinning Да докладвам: хапнах 300 гр сръбска скара - пилешки мръвки. И нищо друго!
Да видим... както казва Ники Кънчев.
А, след качването, със сигурност утре ще съм минус...  Sunglasses
---------
sedona, привет! smile3525 Няма как да те поздравим, като не знаем колко си смъкнала. Оглеждай се за кантар. Колкото за солта  newsm78 нещо ми се въртеше в главата за калиева, диетична сол. За морска - нямам спомени, но не мисля, че трябва да я сменяш с морска. Даже някой беше писал, че диетичната май не е толкова солена...

# 461
здравейте,
отдавна не съм писала- от срам е!!,само чета-опитвам се вече от месец да вляза обратно в режима и не става и не става-имам си малки извинения за пред себе си естествено, но главното е че сменихме квартирата и от разправии не ми оставаше никакво време да готвя, пък и в тези жеги.
както и да е -много съм несериозна-срам ме е!!! Embarassed
купих си ел.кантарче ония ден и като се качих -изненада, 5 кг разлика с моя стар кантар Shocked, че и в +-лошо ми стана, сложила съм ги един до друг и ту на единия, ту-на другия-стария -75, новия - 80.5 Shocked Shocked Shocked
та съм решила срам, не срам -ще се отчитам пред някой, днес ще напазарувам и се прибирам да готвя  chef , и вече няма мърдане.
приемате ли ме обратно?

# 462
 Hug....  с отворени обятия Simple Smile Simple Smile Simple Smile
.. а това с кантара е голям номер Crazy, но то винаги има разлика между различните кантари, но тук е доста... newsm78

# 463
Това ще ми е за урок да си приготвям храната от вкъщи.
Сега бях на обяд и хапнах малко домати и краставици за първи път от 6 дена. Поръчах си салатата и сервитьорката ме изгледа много странно като и казах, че искам само краставици и домати. Без сирене, без лук и т.н. И все пак колегите намазаха от цялата история Simple Smile

Седона, здравей и от мен. Убедена съм, че си олекнала. Само трябва да си вземеш кантар, за да се радваме и на твоите успехи Simple Smile[/b
]

Айс, здравей и на теб. Срам не срам, трябва да почнеш отначало. Бъди убедена, че ще се справиш. Аз съм една от новите и вече напълно съм убедена, че този режим помага, а и както ти каза и преди си била на него така, че знаеш Simple Smile

# 464
  • София
Icecream,  newsm51
Казва се "Признат грях - не е грях"!
Не се впечатлявай от разликата в кантарите. Всички мерят различно. Прибери старият /нищо, че е по-приятно това, което показва - електронният е по-точен/ и се опитай да започнеш!   bouquet Прочети всичко, което сме писали и това ще те нахъси!
Всеки си има лошите дни и неудачите.... важното е да продължаваме напред!

Общи условия

Активация на акаунт