АПРИЛски дами, кавалери от морето се завръщат почернели!

• 7 987
  • 303
  •   1
Отговори
# 75
Добро утро и от нас с Тони!
Еххх, само като ви слушам - отивате на море, връщате се, пък пак ще ходят някои... Cry а за мен почивка няма. Rolling Eyes Завиждам ви, няма какво да се кривя!
Ако успея след 2 седмици да отива в Стрелча за 6-7 дни, ще ви черпя. Вече докато нещо не е реалност не вярвам да стане. Но изпусна ли тази възможност, означава есента и зимата да ни сварят, а ние да сме били САМО в тая пуста София! Crossing Arms Една Витоша не съм видяла, що не се омъжих за планинар поне!? Grinning
Хайде, приятен ден ви желая, не знам какво ще правим днес, но късно следобед трябва да ходя на майната си, за да си взема майчинството Tired

# 76
Добро утро, мацки  Wink
Днес наистина се очертава поредния горещ ден и сега рано е време за разходки. Ние със Стенли излизаме и се отбих само да ви пожелая приятен ден  Hug

Тук напоследък е доста пусто, не мислите ли  newsm78 Засичам доста майчета, които четат, но не пишат  Sad  Снощи видях Мусаши, Па-па и още някой, ама сега не се сещам.................драскайте по един ред да ви видим как сте.

Диди, приятно изкарване на морето и да те слушат децата и мъжа  Mr. Green Ти снимай, пък после все ще се намери някой да помага с качването  Peace

Аги, привет. Нещо се губиш напоследък. Дано успеете и вие да отидете на почивка поне за 2-3 дни, че иначе е гадно  ooooh!

До после.

# 77
Добро утро!

didi_demi на Черноморец е пълно спокойствие Mr. Green Бяхме в някакви соц бунгала, ама пак си починахме Peace Плажа там е супер.

Лек ден от нас с  HugТеди

# 78
  • Варна
Добро утро!
Снощи беше ад, рев и пак рев. Чак слиза от леглото да се тръшка по земята, голям театър. Панадолът не му помага изообщо Thinking Ще видим какво ще препоръща педиатърката.
Видях само избилите ръбове на долния кътник, но ми се струва, че има още.
Иначе и ние трябва да направим лек ремонт, но само се помайваме и ето че дойде август. Как пък се събрахме двама мързели на едно място?! Mr. Green
Инсталирах една програмка за заключване рс-то, малкия прави цветя цяла сутрин, но пак намери начин да изключи компа, голям хакер значи Mr. Green
Единствения ни напредък е, че като го усетя, че му се ака го слагам на голямата тоалетна и действа по задачата Simple Smile
Приятен ден, момичета  bouquet

# 79
  • Русе
Добро утро и от мен!
Красе, браво на бандюгата за "голямата работа"! Peace
rody, аз за свекито я исках информацията за делфинариума - тя ще води Преслав уж  Rolling Eyes  другия месец. На мен ако ми се отвори път до Варна пак, задължително ще звънна, че още ме е яд как пропуснах миналия месец. Embarassed
Днес ми скапаха настроението от сутринта  Sad- завеждащ яслата заявила на свекърва ми(свеки работи в съседната ДГ), че няма да вземе Диди от септември, както планирахме  #Cussing out, ...а преди 2 месеца, когато изписваше Преслав ми се кълнеше, че когато реша(едва ли не веднага!) ще я приеме - сега, да навършела 2г., бясна съм просто! #2gunfire

# 80
  • Варна
Иленка, че тя има ли основание за отказ?! Нали уж трябвало били длъжни да ги вземат след като навършат ж10 месеца? Общо взето дай им малко власт и им гледай сеира #Cussing out
Нашата ясла е плод на предизборни обещания и сега си стои разпарчетосана #2gunfire Не ми се мисли, ако не я довършат как ще седя в къщи още една зима ooooh!

# 81
Честит рожден на Рамама! (на патерици)
Бъди много щастлива!

Здравейте и от нас!  Hug
Ние бяхме 2 дни в Созопол, братчето работи на Дюни - хем да го видим, хем за разнообразие, изкарахме супер, но пътуването е кошмар, много е натоварено и Алекс издивя в колата  ooooh!
Краси, недей да съдиш така майката, не мога да си представя какво й е на душата, и все пак не качеството на ехографа определя резултата, а специалистът, който седи до него, има време да се потърси още 1 мнение - става за няколко часа, защото е много напреднала бременността....дано всичко има успешен край  Praynig Отделно че ми намирисва на отношения зълва - снаха  Rolling Eyes
Диди, до Варна все пак няма ли да дойдете бре  Mr. Green
Иленка, много неприятно с яслата, дано се подреди всичко  Peace
Хайде лек и прохладен ден от нас!   bouquet

# 82
Иленка, и аз това се чудех на какво основание ти отказва  newsm78

# 83
Привет!

Ние се загубихме, ама в тия жеги не ни свърта много в Русе Confused

Честит рожден ден на патерички на Рамама!  bouquet

юлче, ще ти пратя телефона като стана от сън Sunglasses

# 84
  • Варна
Сминс, ми не знам защо ти намирисва само то си вони направо Rolling Eyes Единственото, за което й се ядосах е че не ме послуша да отиде навреме, това е. Като майка на едно дете би трябвало да е отговорна. Не ни познаваш семейните бакии, така че...Аз съчувствам на брат си и на нея, просто искам хората да се учат от чуждите грешки , а не своите. Цената понякога е твърде висока. Това, което съветваш ти и останалие съм го казала и аз, но никой не слуша. Аз не мога ли да се ядосам поне малко?! А бебе утре няма да има Cry
Сори, че пак зачекнах темата Embarassed

# 85
...Не ни познаваш семейните бакии, така че....

права си, sorry  Rolling Eyes

# 86
Краси  Hug
От сърце им пожелаваме да си имат скоро здраво и щастливо момиченце и да няма никакви проблеми  Heart Eyes

# 87
Краси, стискам палци и аz скоро да си гуШнат една zдрава принцеса  Hug  (ако не ги иzпревариШ ти  Mr. Green )

Каzах ли добро утро? Добро утро  Laughing

Наде, как се справяШ беz мъж? Колко време Ще остане оЩе там? ИмаШ ли кой да ти помага?

Иленка, ха дано да се видим у Варната  Wink

# 88
Наде, как се справяШ беz мъж? Колко време Ще остане оЩе там? ИмаШ ли кой да ти помага?

ей тъкмо това си мислех  Laughing
Наде, сигурно ти е трудно... Cry

# 89
Татянка, многоо трудно  Sad Хем ми е мъчно, хем изморително, а и доста нервно. Той още не е почнал работа чака си документите и тогава ще видиме колко ще стои, но за сега няма изгледи да си идва. Има кой да ми помага, ама не е същото. Мама идва след работа за няколко часа 1-2 пъти в седмицата, тате и жена му и те, а уж можех на свекърва ми да разчитам................ще го остава без коментар  ooooh! Сега като почна да уча за държавния ще видем как ще е. Аз не ви се похвалих, че завърших семестриално, сега остава държавния и ще черпа  Mr. Green

Ама нали ви има вас бе   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт