АПРИЛски дами, кавалери от морето се завръщат почернели!

• 8 016
  • 303
  •   1
Отговори
# 105
  • Русе
Ох, Красе, утре ли е "денят" на снахата? Cry Praynig Нямам думи просто, и пак си повтарям какви късметлийки сме... Praynig Дано се съвземат бързо и пак да си направят момиченце.
А за яслата, хмммммм...стана един панаир ooooh!, ще видим септември резултата... Close. Еми, какво им е основанието за отказ - много деца, много молби, места няма...абе, правят се на ударени  #2gunfire - специално за Диди знаеха, че батко й като излезе - тя влиза! Много бързо забравиха, как на изпроводяка през юни "чакаха Дилянка наесен"... Twisted Evil

Цвети, "добре дошли"  bouquet! А какво става с школата?

Ренка, и на мен ми се вижда нормално това с тестисите, ама нека го види и специалист щом са ви дали направлвние.  Peace

Наде, кога е държавния? Wink

# 106
Иленка-Ще започваме на есен PraynigДано има дечица

# 107
  • София
Дано да няма нищо на тестисите, но ще го заведа задължително, за успокоение поне  Praynig Тя лекарката преди като й казах да ги погледне и ми обясни, че било нормално, но сега разликата е станала още по-видима. Опипва ги доста време и каза, че нещо се качвало по-нагоре от нужното и това се дължало обикновено на 2 причини - херния или напълване с течност, която се резорбирала постепенно от организма. При Вальо видимо нямало проблем, но все пак ще го заведем да го видят...  Абе, с тея атрибути само проблеми, то нали момче и пуйче......   ooooh!

Ренка, засега му е достаъчно да осъзнава какво е станало след като е станало. От това се почва, обясняваш, че се е напишкал / наакал и следващия път трябва да каже преди да свърши тази хубава работа...
Тц, дори и това не осъзнава. Като почне да пишка, аз му соча пацата и му обяснявам, че има пиш, а той се опитва да хване струята и при тая дейност, се разконцентрира и пишкането секва  Whistling  ooooh!

Не си спомням, дали ви го похвалих, че докато Пепи беше в командировка мин. седмица, Вальо каза първото си изречение: "Де е тате?"

# 108
  • София
Хехе, Ренка, страхотно! Ние сме далеч от изречения!

Смин, що питаш за ваксините?

# 109
Не си спомням, дали ви го похвалих, че докато Пепи беше в командировка мин. седмица, Вальо каза първото си изречение: "Де е тате?"

Ммм, супер, ние сме далече не само от изречения, а от думи като цяло... Е, като изключим виковете "Ненененененене!", които се носят вечер от банята (все така не ще да заобича водата).

# 110
  • София
Мати, пък ме кара да му правя ваната, колкото пъти види коритото си! Е, ограничаваме се до веднъж дневно!

# 111
Цвети, много се радвам че си пак редовна сред нас. Пък тоз Хрискооооо, малеееей той все по-убав и по-убав става, пу-пу, голям сладур!

Краси, направо настръхнах като прочетох за снаха ти, колко ужасно Sad.  Незнам как се преживява такова нещо.

Със закъснение, но от сърце, Рамама ЧРД  bouquet

# 112
  • София
Благодаря още веднъж за поздравленията и пожелянията!

Реа почти си намери гадже вчера. Навсякъде ходиха заедно, размениха си сандалките, целуваха се.

ето малко нови снимки : http://www.snimka.bg/album.php?album_id=54397&photo=18

Иначе аз се опитвам да уча, ама с малката въобще не става, дайте съвет. Щом седна да чета, тя идва, иска да се гушкаме мачка ми листата. Единствената възможност е докато спи, а това е само 1:30мин.

# 113
  • Русе
Голяма красавица таз Реа значи! Heart Eyes

Ренка, ама асъл си е "момче и пуйче..." ooooh! Може пък да има "асансьорни" тестиси, знам ли... Thinking
А Валката го обявавам за мистър "Първи зададен въпрос"!  bouquet  Wink

# 114
A Хриско нещо се отваря на имена.Полека лека учи имената на фамилията.За сега знаем "мама цеци","тати мити","баба тити","деди цици",имена на приятелчета"мони,данто(данчо),татио(сашо),ади(ани),меги....)
за музика си имаме спешъл дума-"мути".Незнам откъде я измисли,а водата е БА
ама речник ,а? hahaha

# 115
Цвете, много се радвам, че се завърна, макар да си представям какво е пак да живееш със свекита Sick

Преското още е далеч от проговаряне според мен.Бръщолеви несвързани неща, гарнирани с течащи лиги Grinning

# 116
Лелелееее ,Фил,
ама и ти си бременна Mr. Green
Направо се шокирах!Честито  bouquet
Колко ли още бременни има....

# 117
Благодаря ти!  bouquet
За сега сме 4ри, вероятно се очакват и още Grinning

# 118
Тази вечер черпя Джинче.

# 119
Охоооо, Мимка  Mr. Green благодарско.  newsm24
Иленка, държавния е на 7 октомври, дано да  го изкарам, за да успея да запиша магистратура веднага.
Цвети, браво за богатия речник на Хриско.

А Валката го обявавам за мистър "Първи зададен въпрос"!  bouquet  Wink

Аз съм "за" с двете ръце  smile3521

Рамама, Реа е като кукличка  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт